Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

"Ki a Faszagyerek?" címmel Origo Zrt., Vaszily Miklós és Nánási László orbánkultúrájú vigyoridiotizmus, és a családgyűlölő, orbánfasiszta népirtó és sátánista tanítványok
 

 

2012-06-23.
Molnár F. Árpád "ELI" Gyorscikke (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legfőbb Roma Jogvédő, többek között az állami pszichiátriai bűnözés Legfőbb Leleplezője, továbbá minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)


"Ki a Faszagyerek?" címmel szinkronizált és kezdett terjeszteni egy német-amerikai akció-vígjátékot az egyik magyarországi cég vagy cégbanda. A Vaszily Miklós vezérigazgató és Gazda Albert főszerkesztésével működő Origo Zrt. és annak tulajdonába tartozó - Vaszily Miklós-szintű - Videa.hu szellemi és kulturális nívóját tükröző címválasztás nem egy kulturális katasztrófahelyzetet akart szemléltetni (mert akkor semmi kifogás a cím ellen, hiszen akkor az elrettentő valóság szemléltetésére szolgált volna), hanem azért lett, mert arról tanúskodik: a cég, a címválasztók és az országbeli népi környezet, ahol ilyen szemét címmel eladható bármi, maga az intellektuális és erkölcsi katasztrófa.

Jegyezzük meg azért azt is, hogy a "Ki a faszagyerek?" című film reklámfotójára klikkelve rögtön Zwack Péter unicumjának reklámja tűnik fel, aki (Zwack Péter) 13,8 milliárdos vagyonnal feltüntetve a 2012-ben összeállított leggazdagabb magyarok listájának a 38. helyén áll. Ugyanakkor nem az a cég az igazi felelős, amelyik mindenféle filmet reklámozva emellé is odarendeli automatizált rendszerében a cégek reklámjait, hanem a filmipar és az ellenőrző szervek, amik ilyen moslék címmel a nép elé szórnak a szórakoztatáson túl címével már látványosan értelmi és morális leépítő filmterméket, és semmiképpen nem kárhoztatjuk a portált. Kárhoztatjuk és szankcionáljuk viszont az Origo Zrt. és a tulajdonába tartozó Videa.hu pornómaffia vállalkozói és sajtómoslék bűnbandát, és az Origo Zrt. keresztényüldöző, valamint életvédelmi és Tényfeltáró Dokumentumfilmeket betiltó állami maffiaportált, melyen MEGTILTJUK a reklámok elhelyezését, és törvényi, adóhatósági és bűnügyi leleplező üldözés alá vesszük azon cégeket és vállalkozókat, akik ott, az Origo Zrt. vagy bármely szerve oldalain reklámot merészelnek elhelyezni!

Tragikusan szánalmas az a nép, amelynek kultúráért, civilizációért, tudásért, bölcsességért felelős felügyeleti és terjesztő szervei, tehát az ifjúságnak és az utódoknak a példák, az oktatók, a tanítók maguk testesítik meg az Origo Zrt. rekordmoslék stílusáért vetekedő maradék helyet is, amivel - minthogy a filmet hála az Istennek nem magyarok készítették, mert akkor az is olyan lehetett volna, amilyen a címe, hanem - a film címét kiválasztották, ha másra már nem volt módjuk, mert minden mást elvégzett helyettük a német és az amerikai filmipar. A film eredeti címe egyébként "The Man", vagyis "Az ember", ami sehogyan sem közelít a faszhoz és más magyarosan youtube-os anonim tahóságokhoz, sem az Origo Zrt. rekord-pornóbűnözéséhez, amivel az orbáni-pintéri, vizoviczkista maffia miatt nem csak sok száz FELJELENTÉSÜNK ellenére biztosítják akadálytalanul az életvédelmi és keresztény filmek politikai utasításra történő betiltásait és a világ országaiból ismeretlen személyek által magánszemélyek és családok tömegeitől ellopott és a Világhálóra feltöltött házi pornóvideóknak az Origo Zrt. magyar államvédelmi szerverén történő továbbterjesztését, de ugyanez az Orbán Viktor, Pintér Sándor, Nánási László bács-kiskun megyei főügyész (KLIKK!) fasiszta maffia még házkutatásokat is ellenünk, a közérdekű bejelentők ellen folytat, továbbá a betiltásokat, az országos körözéseket, a fegyveres orbánhatósági elhurcolásokat, az ellenük szóló bizonyítékok eltüntetését leplezetlenül célzó lefoglalásokat is ellenünk követik el.

Visszatérve a "Ki a Faszagyerek?" film címválasztására: hitvány és primitív egy nép, és mélységes szánalomra és megvetésre méltó, amelyik bunkóságából - amit a jópofasággal és a vagánysággal téveszt össze -, valamint kapzsi céloktól vezérelve olyan szalai annamáriás és orbán viktoros, orbán ráheles söpredékkultúrát gór ganéjként az ország fölé, amelynek trágyájában hempergő, a kultúráért, a bölcsességért, a tudásért felelős felvigyázói, multimilliomosai és milliárdosai nem fölfelé húzzák a népi idiotizmust és a társadalom legalsó, legobszcénabb, videán és puruttyán nevelkedett MTE-s pornó és fasiszta, szalai annamáriás hír tv-s szemetét, hanem maguk is vigyoridióta élvezettel dőlnek moslék disznókként abba a kárpát-medencei vályúba, amelyben a szent koronát az orbáni és hír tv-s, nagy zoltán hírigazgatói szélsőjobb Hitler-szintű vécének használja, amelybe saját fosát és moslékját vihogva és gyűlölködve ürítve, miután végez a székletürítéssel, fejére borítja vihogva, és majomtapsikálva röfögi, hogy íme, megkoronázta magát saját bélsarával és szent koronájával, melyet már megint bilinek használt.

Az intellektust és a kulturált, egészséges, normális viselkedést a népirtások eltitkolására, a politikai szervezett bűnözés teljes körű védelmére és a bizonyítékok betiltására, a Jézus Krisztus és a Keresztyén Filmek üldözésére lecserélt vaszily miklós minőségű, Origós-Videás pornóganéjba nyomott, ez által nyomott agyú népi vágómarhák és a szándékos kontraszelektív, népirtó és fasiszta gazságszolgáltatás örvénylő moslékjának folyománya az is, amit a youtube-on is művelnek a kultúrcsőd antikrisztusok, megtanulva mesterüktől, a Sátántól adott mindennapi trágya-, fasz- és disznómoslék adományok gyönyörűségét és az Isten Törvényei Értelmében Örök Kárhozatot és Örök Szenvedést Előkészítő - Szűnni Sosem Fogó - Kínjait. Mindenki tudja pl., hogy a magyar szélsőjobb milyen nagyon hangoztatja azt a sehogyan sem bizonyított és bizonyítani nem is kívánt ötletet, miszerint a zsidók ki akarják irtani a magyar népet, de legalábbis ők a felelősek azért, hogy a magyarok nem szaporodnak, hanem talán 100 éve folyamatosan fogynak. Hogy mennyire nem a magyarság fennmaradása a cél, hanem a gyűlölet, és minden saját bűnért és hibáért is állandóan mások okolása (mely a pszichopátia és a szociopátia, valamint a szkizoid személyiségzavar és a paranoiás schizophrenia tünetei), bizonyítják pl. ahhoz a Rövidfilmünkhez írt mélymagyar kommentárok, amik egy 10 gyermekes anya olyan parádés és briliáns, erkölcsileg abszolúte világos és egyértelmű erkölcsi szónoklatához érkeztek, amik miatt nem véletlenül bujkálnak az ez ellen felléppett elkövetők a fasiszta maffia-rendszer által biztosított személyi anonimitás mögé. Rövidfilmünk Címe: "Szózat Orbán Viktorhoz, Sátán antikrisztusához! - 10 gyermekes családanya ragyogó beszéde! (Magyar Szociális Fórum, 2012. május 1.)" (KLIKK!).

Az elkövetők hírhedt szélsőséges és természetesen anonim bűnözők, akik évek óta büntetlenül és teljesen korlátlanul ontják hangulatuk szerint, hogy a magyarokat üldözni kell, éljen Orbán Viktor és Vona Gábor, a zsidókat és a cigányokat ki kell irtani, hajrá Fidesz és Jobbik, a magyarokat ki kell lakoltatni, éljen Adolf Hitler, az emberjogvédők ellenség, bru-ha-ha-ha, hajrá fasizmus, mindenki ügynök, aki az imént sorolt nézetekkel nem homogén (azaz nem schizophreniás elmebeteg és bűnöző alkatú pszichopata), mocskos zsidók, irtják a magyarokat, fogy a nép, mert irtják a zsidók, de ez meg miért szül 10 gyereket, és még pofázik, hogy kilakoltatják, tartsa el a kurva anyja (minthogy egy gyerek nem keresőképes, hacsak nem egy hitleri fasiszta rendszerben, ahol az életben maradáshoz is kevés napszámért mehet valami robotmunkára, amit az egész bolygón tiltanak) stb. További érveik ugyanezen törvényileg védett bűnözőknek, hogy "szopnád le a nyüves, rühes faszomat", ehhez hozzáfűzve a kor orbáni és náci idiotizmusában elterjedt "D" betűket halmozó idióta röhögést, továbbá "Csapatom anyádnak buzi:D:D:D", valamint "Mu-ha-ha-ha" és hasonló luciferi és sátáni, orbáni és neonáci családsegítő tálentumokat elismerően továbbadó tanítványi bizonyságtételek arról, miért kényszerül gyakran bujkálni a magyar, ha 2009-2012-ben jobboldali pártdrukker, hiszen annyi és olyan alávaló népirtó és obszcén fasiszta és terrorista bűntetteket ereszt meg és követ el, ami miatt nem is számíthat másra, csak a fasiszta orbáni pártrendszer eddig is korlátlanul biztosított köztörvényes vizoviczkisata maffiavédelmére.

Hogy mindezek mellett egyikük nyíltan felvállalja Lucifer sátáni lelkét és sötétségét, ugyancsak nem mellékes körülmény, és hamarosan törvényileg is üldözendő az ilyen hitleri fasizmushoz halálosan illeszkedő beteges antikrisztusi nézet nyílt terjesztése (nevezetesen Lucifer eszméinek terjesztése és nevének felvétele), mivel veszélyes az egész társadalomra, de a Sátán Emberiség-ellenes és Isten-ellenes eszméinek terjesztése fenyegető az egész Emberiségre is!

8. kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.