Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Fenyegető levél az amerikai nagykövettől, Eleni Tsakopoulos Kounalakistól! (Válaszul Nemzetközi Feljelentés Molnár F. Árpád és Domján Tibor részéről!)

 

 

 

2012-08-06.
 - Molnár F. Árpád "ELI" (Az Orbán-Obama-banda részéről halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmeprogramozó Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)
 - Domján Tibor
(Az Orbán-Obama-banda részéről halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban Betiltott és Eltitkolt Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező, A HÍRHÁTTÉR Munkatársa.)


(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövet Eleni Tsakopoulos Kounalakistól kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig,  az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, külföldi médiumokig és kormányszervekig bezárólag stb.)Nemzetközi Feljelentés az amerikai nagykövet ellen zaklatás és más bűncselekmények miatt!


Tisztelt Hatóságok!

Az alábbi üzenet alapján Feljelentést teszünk! Az üzenet adatai és tartalma következik:
 

 


Egyik politikai üldözött repülőrobbantási Filmünk a számtalanból. A Címe: Obama és Sarkozy: "Öljünk meg mindenkit! (Gyorsfilm az Air France 447-es járata 228 személyének szándékos meggyilkolásáról)". Az alábbi lejátszón vagy ide klikkelve is megtekintheti: http://www.hirhatter.org/obama_es_sarkozy.htm.

Feladó: Eleni Tsakopoulos Kounalakis <warden.budapest@state.gov>
Dátum: 2012. augusztus 5. 12:30
Tárgy: Hírháttér
Címzett: hirhatter.multimedia@gmail.com


Molnár úr, ne üse bele az orrát a nagyok dolgába, mert pórul járhat.A fenti üzenet alapján feljelentést teszünk Eleni Tsakopoulos Kounalakis nagykövetasszony ellen, aki a Barack Obama elnök, David Petraeus CIA-igazgató, Leon Panetta védelmi miniszter és előző CIA-igazgató vezetésével működő amerikai kormány magyarországi nagykövetasszonya, és akinek neve aláírásával, az USA magyarországi Nagykövetsége címéről a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA e-mail címére érkezett a fenti fenyegetés.

Az üzenetre hivatkozásul, és tekintettel Kounalakis nagykövet asszonnyal való, évek óta tartó nyilvános interkontinentális terrorista és fasiszta botrányokra, és ahogyan eddigi feljelentéseink tömegeiben is deklarált, az USA kormánya és titkosszolgálatai felől érkezett tengernyi fenyegetésre, életveszélyes fenyegetésre, az ellenünk való teljes médiatitkolások és koncepciós perek Obama-kormány részéről megfogalmazott követelésekre

Feljelentést teszünk Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet ellen, az AKT Development Corporation vezetője ellene, aki egyúttal Dél-Kalifornia legnagyobb ingatlanmaffiózó és kilakoltató bűnszervezetének milliárdosa

 - a Btk. 176/A. § (1) és (2) bekezdései b) pontjába ütköző Zaklatás bűncselekmény miatt,
 - a Btk. 271. § (1) bekezdésébe ütköző Garázdaság bűncselekmény miatt,
 - a Btk. 225. §-ba ütköző Hivatali visszaélés bűntette miatt,
 - a Btk. 257. §-ába ütköző Közérdekű bejelentő üldözése bűncselekmény miatt,
 - a Btk. 261. § (1) bekezdés c) pontjába ütköző, életfogytig tartó szabadságvesztéssel (fegyházbüntetéssel) büntethető Terrorcselekmény bűntette miatt,
 - a Btk. 263/C. § (1) bekezdésébe ütköző Bűnszervezetben részvétel bűntette miatt
 - és számos további bűncselekmény miatt.

Mivel Magyarországon Orbán Viktor és Barack Obama, valamint CIA-s bűntársai garázdálkodása óta megszűnt a bűnüldözés, és mondhatni kizárólag Újságírók, Keresztények, Zsidók, Emberjogvédők, Tényfeltárók, Echelon-Tanúk, otthonvédők, antifasiszták, roma jogvédők ellen folynak koncepciós bűnperek, ezért eme mesterségesen lenullázott és elfasizált országban fontosnak tartjuk kiemelni, hogy Kounalakis asszony nem zsidó, hanem görög származású, ahogyan a magyarországi rendőrségi, ügyészségi, bírói, pszichiáteri és állami médiabűnözés is gyakorlatilag 100%-ban magyarbűnözés. Tehát Kounalakis asszony és terrorista bűntársai esetében cigányozásnak vagy zsidózásnak semmi helye nincsen, mert cigányok és zsidók ezen bűntettekhez oda sem szagolhattak, hanem a magyarok tombolnak a fasiszta Obama-Panetta-Petraeus-kormányzattal közös terrorista és fasiszta interkontinentális testvériségben.

Amikor az Obama-Panetta-Petraeus-féle amerikai kormány interkontinentális fasiszta ámokfutásáról beszélünk, fontos kiemelni, hogy nem véletlen az, hogy Barack Obama egész elnöki ideje alatt egyszer sem látogatott Jeruzsálembe, és nem hajlandó elismerni Izrael fővárosát Izrael fővárosának.

Felszólítjuk a hatóságokat, hogy ahogyan ellenünk, akik a leghíresebb antifasiszta emberjogvédők vagyunk, tagjaink pedig szinte egészében Keresztényekből és Zsidókból tevődnek össze, és mivel ráadásul az évek alatt szinte minden Filmünkben, Cikkünkben és Feljelentésünkben megemlékeztünk a zsidók és a cigányság teljes kiirtására irányuló fasiszta, hitlerista Holocaustról, ezért Orbán Viktor és a Leon Panetta kormány fasizmus vádjával az USÁ-ban és Magyarországon hivatalosan betiltott minket, és folyamatosan bűnszervezeti pereket folytat ellenünk, amik még látszatra sem különböznek a Hitler regnálása alatt elkövetett zsidók elleni náci perektől, ezért az ellenünk, ártatlan Keresztény és Zsidó jogvédők elleni fellépésekhez hasonlóan, a velünk ellentétben viszont bűnöző Kounalakis és fasiszta bűntársai ellen a házkutatásokat, a fegyveres hatósági elhurcolásokat, a lefoglalásokat, a bírósági elkobzásokat, és ahogyan a Panetta-Petraeus-Orbán-regnálás óta Magyarországon teszik, már a bűnper kezdetén a kényszer-elmeorvosi, pszichiátriai vizsgálatokat folytassák le! Nyilván nem meglepő következtetés, hogy semmiképpen sem lehet egészséges az az ember, aki másokat erkölcseik és emberségük miatt üldöz, és szervezetten üldözi és titkolja az Emberiség védelmét, valamint bűnszervezetben folytat fasiszta pereket olyanok ellen, akik ennek ellenére sem hajlandók elismerni a zsidóság és a cigányság kiirtásának létjogosultságát. Az ilyen ember egészen biztosan beteg, és a szakirodalom értelmében minimum bűnöző alkatú pszichopata. Ha pedig valóban úgy véli, hogy azok a zsidók és keresztények (azaz mi), akik nem hajlandók elismerni a cigányok és a zsidóság kiirtásának jogát, azok fasiszták, az ilyen személy pedig nyilvánvalóan paranoiás Szkizofrénia betegségben, azaz tudathasadásos, lélekhasadásos elmebetegségben szenved. Ezért is tartjuk nagyon fontosnak az olyan interkontinentálisan hírhedtté vált fasiszta bűnszervezeti bűnöző vezérek azonnali felfüggesztését és elmeorvosi kényszervizsgálatuk alapos, ismételt, újra és újra történő lefolytatását, amilyen Nánási László, Bács-kiskun megye nyíltan fasiszta, antiszemita és a fajüldözésre uszító megyei főügyésze, valamint Keller Éva, a Semmelweis Egyetem állami bűnszervezeteinek vezető pszichiátere, aki már a Kádár-rendszerben is a politikailag kellemetlen személyek elmebeteggé nyilvánításával, kényszerbezárásával, memóriatörlő elektrosokkolásával és meggyilkolásával foglalkozott, és abból kereste napi kenyerét. Ezért is lett kinevezve és van fenntartva a politikai ügyekben a mai napig.

Az amerikai kormány és Kounalakis asszony évek óta bujkál előlünk, rengeteg írásos, telefonos és személyes megkeresésünk összesekor elbujdosott, emberei a hatályos jogszabályokat és a belföldi, valamint nemzetközi törvényeket látványosan felrúgva, arrogáns, kötekedő, minden bűntettet, emberölést és tömeggyilkos terrorcselekményt nyilvánosan támogatva és követelve, ellenünk fenyegetőzve eltussolt. Ezért kérjük Kounalakis asszony és leplezetlenül bűnszervezeti terrorista társai elfogását és bíróság elé állítását, dokumentumaik, számítástechnikai eszközeik stb. teljes körű lefoglalását és bírósági elkobzását, és ahogy esetünkben tették fasizmus vádjával, amiért nem voltunk hajlandók támogatni a zsidóság és a cigányság kiirtását, Kounalakis környezete ellen is a fenti hatósági intézkedések összesét hajtsák végre! Úgy, ahogyan tanította ellenünk, ártatlanok ellen a Leon Panetta, David Petraeus, Orbán Viktor által vezetett fasiszta magyarbűnözői 100%-os magyarbűnözés. Ne jelentsen a magyarbűnözésnek gondot, hogy most viszont kétségtelenül bűnözők és terroristák ellen kell fellépni, ha egyszer az ártatlanok, a Zsidók és a Keresztények teljes médiatitkolás melletti üldözése ennyire jóleső volt számukra, és magyarbűnözőien gyönyörűséget okozott, mint Hitler nevében a Zsidók, a Cigányok és a Keresztények elleni folytatólagos tömegmészárlás Auschwitzban.
 


Felhívjuk továbbá az Amerikai Egyesült Államok (USA) kormányát és titkosszolgálatait a Pintér Sándor belügyminiszterük és polgári titkosszolgálati miniszterük, azaz Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa által irányított nyilvánosan maffiózó Józsefvárosi piac teljes és végleges bezárására, az árukészlet (csempész és hamisított árukészlet) lefoglalására, és az állami magyarbűnözés 100%-át meghatározó kleptománia 100%-os halálos kórja miatt feltétlenül bekövetkező árukészlet ellopás elhárítása érdekében a teljes árukészlet nyilvános megsemmisítésére! Amennyiben a teljes árukészlet megsemmisítésére nem kerül sor, abban az esetben a magyarbűnözés mániákus tolvaj bűnöző szellemisége a maximalizmusig fog érvényesülni.

Egyúttal kérjük, hogy az ügyeket a 100%-ban magyarbűnöző hatóságokon kívül külföldi nyomozószervek is külön vizsgálják, hogy a magyarbűnözés ellen legyen hatékonyabb védelem, és hogy magyarokkal - akik a teljes rendőri, ügyészi és pszichiáteri állományt tekintve hiánytalan létszámban bizonyították, hogy minden esetben a teljes bűnszervezeti bűnözés oldalán állnak, és képesek kiirtatni a teljes Zsidóságot és a teljes Cigányságot, hogy szolgálják kapzsiságukat és fékezhetetlen vérszomjukat, ezek miatt tehát a magyarokkal - minél kevésbé kelljen szóba állnunk. Mert ahol nincs magyar, ott nincs magyarbűnözés sem.

FELJELENTŐK: Molnár F. Árpád
 Született: Kecskemét, 1972.11.13.
 Anyja neve: Retezár Mária
 Személyazonosító igazolvány szám: 862762KA
 Állandó lakcím (nem levelezésre!): Kecskemét 6000, Reptéri út 15/b., fsz. 2.
 Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
 Telefonszám: +36/30/919-6386
 E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

TOVÁBBI FELJELENTŐ: Domján Tibor
 Született: Veszprém, 1979.06.22.
 Anyja neve: Kovács Irén
 Állandó lakcím (nem levelezésre!): 8226 Alsóörs, Szabadság tér 11/1.
 Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
 Telefonszám: +36/30/919-6386
 E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.