Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Feljelentés Orbán Viktor meggyilkolása, a rendőrbűnözők fizetésének emelése, továbbá Szamosi István végrehajtó, bűntársa, Tóth Csilla PKKB-bíró és a maffia bűntettei tárgyában!
 

 

 

2012-11-09.
(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövet , Dél-Kalifornia legnagyobb kilakoltató ingatlanmaffia cégének vezetője, Eleni Tsakopoulos Kounalakistól kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig bezárólag stb.)


Feljelentés Orbán Viktor meggyilkolása, a rendőrbűnözők fizetésének emelése, továbbá Szamosi István végrehajtó, bűntársa, Tóth Csilla PKKB-bíró és a maffia bűntettei tárgyában!


Ha rendőrbűnözőként segítségre szorul, vagy Orbán Viktor közpénzparazita fasiszta férgeként meg akar halni, kérjük, a következő telefonszámon regisztrálja magát: +3630/919-6386.

A Babar Tamás és Csóka János rendőr alezredes-féle túlzottan kérkedő evidenciával elkövetett bánszervezeti maffiabűntettek pintér sándori és orbán viktori biztosítására, tekintettel a megfelelő kormányváltással elkerülhetetlen börtönbüntetésekre és a szabadságvesztés állandó fenyegetettségére tekintettel indítványozzuk Pintér Sándornál, hogy intézkedjen afelől, hogy a lefizetett rendőrbűnözőinek a végrehajtói maffia, valamint az önkormányzat polgármesterei és megbízott összekötőik duplájára emeljék a fizetésüket. Megengedhetetlen, hogy a bűnöző rendőri állomány, amelyet ügyről ügyre a totális lebukás és a hosszas, akár életfogytig tartó fegyházbüntetés fenyeget (hiszen a népirtás és a terrorcselekmény törvényi tényállását bármikor rájuk bizonyítjuk, kormányváltás esetén pedig ugyan miért ne tennénk meg!), a jelenlegi árfolyamokon végezzék tovább bánszervezeti maffiatevékenységüket a lakosság tömegeinek tönkre tételére és minden magyarok leghíresebb, legnevesebb és legnagyobb Jogvédőinek, Zsidóinak, Antifasiszta Hőseinek és Keresztyén Emberjogvédőinek tömeges és folyamatos, folytatólagos üldözésére! Ez a roppant veszélyes és egzisztenciálisan kilátástalan orbán viktori fasiszta terrorizmus a jelenlegi kéz alatti javadalmazás sokszorosát kívánja! Ezért követeljük, hogy Pintér Sándor és Orbán Viktor - akit a világsajtó fasisztának, elmebetegnek, máskor fasiszta elmebetegnek nevez - haladéktalanul intézkedjen tóth tamási, babar tamási, csóka jánosi stb. rendőrbűnözőinek illegális és kendőzetlen, adózatlan fizetésének első körben legalább a duplájára emeléséről! Aki erre a  végrehajtói maffiából nem hajlandó, az ellen indítsanak hajtóvadászatot, és amennyiben az általunk is megtámogatott szerződési feltételeknek nem felelnek meg, szervezzék meg a politikai gyilkosság konvencionális módszereivel való likvidálásukat vagy másként való végleg eltakarításukat!Multimédia Hírháttér széles körben terjesztett mai Facebook-bejegyzése:

És ki az a Szamosi István, a Szamosi és Társa Végrehajtó Irodából, aki a tegnapi S8-as kilakoltatást intézte 8-án, a Nagytétényi út 58. szám alatt, és a volt végrehajtók és a végrehajtók egykori emberei tanúvallomásai szerint a mindig lefizetett rendőri vezetők beosztottjával, azaz a végrehajtó rendőrcsicskáival kizavartatta a médiát a lakásból, ezzel a következő lavinát megindítva (feljelentéssel kezdjük) Szamosi István és a rendőrmaffia ellen? (És ne feledjük, hogy ugyanígy golyóztuk ki a végrehajtói maffia tetejét, Császti Ferencet, akinek eddig azzal, hogy kénytelen volt visszahúzódni és a háttérbe bújni, nehogy letartóztassák, már sok-sok millió Ft-os bűnügyi pénztől való bukást okoztunk!):

1. Molnár F. Árpád (ELI) vezető jogvédőt megkereste egy nő, aki a csekkekkel és aktákkal bizonyította, hogy vak élettársa folyamatosan fizette volt feleségnek a gyerektartás díjat, a bíróság és a végrehajtó mégis úgy tesz, mintha semmit sem fizetett volna. A bírósági bizonyítékokat és a befizetett csekkeket mi is megvizsgáltuk. Azok most is rendelkezésre állnak.

2. Az áldozat hölgy bírósági beadványait Tóth Csilla, a PKKB hírhedt bűnöző bírója hol formai hibára hivatkozva utasította el, hol úgy tett, mintha nem lennének az orra előtt a befizetett csekkek bizonylatai!

3. A bűnöző bíróság az asszony ellen az ország egyik leghírhedtebb maffiózó végrehajtóját rendelte, aki a vak férfi ellen a kamatok kamataival, plusz munkadíjjal stb. végre akarja hajtani a nem létező tartozást.

4. A vak férfi nő élettársa a befizetett csekkekkel és a többi bizonyítékkal a végrehajtó Szamosi István irodájába ment, aki közölte, csak 25 ezer Ft ellenében tudja átvenni a bizonyítékokat!

5. A végrehajtó a pénzért átvette a bizonyítékokat, majd úgy tett, mintha soha nem járt volna nála senki! A bűnöző bíróság - és Tóth Csilla PKKB-vérbíró - eztán is úgy tett, mintha semmilyen bizonyíték nem létezne! Van egy bírói fekete lista, akikről közszájon forog, hogy a végrehajtók emberei. Ezek rendszeresen meg is kapják a bíróság vezetőjétől a megbízásokat, hogy futószalagon hozzák a törvénytelen ítéleteket, mert mint a Vizoviczki-eltussolások tízezreiben az NNI és a BRFK vezetőinél, itt a bírósági vezetők és jó néhány bíró egytől egyig le vannak fizetve.

6. A fiktív, tehát nem létező tartozást további kamatokkal és azok kamataival, valamint a végrehajtó "munkadíjaival" és egyéb "költségeivel" rászámlázták a vak emberre, és tovább kamatozik. Magyarországon a jogszolgáltatás en bloc, 100%-ban megszűnt. Soha még miniszterelnök Magyarországon ennyire nyíltan nem falazott, ráadásul ennyi köztörvényes bűntetthez, maximum csak a II. Világháború idején a náci rezsim. De akkoriban sem ért el ennyi emberhez a nyilvánvaló fasiszta köztörvényes ámokfutások irdatlan sorozata és tömegei. Napok óta megint motoszkál, hogy mások élete védelme és a jog evidenciája okán Orbán Viktor likvidálása törvényes, mi több, titkosszolgálati vezetőként vagy milliárdosként szükséges megoldás.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu