Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Eltitkolt Tüntetés a Kínai Nagykövetség előtt! (A Dalai Láma elmenekülése 53. évfordulójára és az önfelgyújtó tibeti szerzetesek emlékére) (23 Filmkockánkkal!)

 

 

 

 

 

2012-03-11.
Molnár F. Árpád "ELI" (Km.: Domján Tibor, valamint Nagy Sándor "Naleksz")

(A Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Médium, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM) Munkatársai, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiájának Újságírói; Keresztények (a továbbiakban Keresztyén), Emberjogvédők, Filmrendezők, Roma Jogvédők, Világszintű Echelon-Tényfeltárók)
(Készült: 2012.03.10., 8. kerület, Budapest, Hungary)

 

 

A Cikkben Ajánlott Filmek,
A Premierek Sorrendjében:


Életfogytiglan A Bűnöző Államfasiszták Ellen - 100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés (KLIKK!)


orbáni államfasiszta terrorizmus a Holocaust "elleni Élet menetén"! - Kordokumentumfilm a legnépszerűbb roma jogvédő, keresztyénekből (KLIKK)


Kordokumentumfilm Molnár F. Árpádnak, a romagyilkosságok Keresztyén Emberjogvédő Koronatanújának orbáni elhurcolásáról a cigánygyilkossági tárgyalásról, hitlerizmus és sztálinizmus vádjával! (KLIKK)


Pekingi orbánterror 2011 - A Karma Dorje egyetemi lektor elleni népirtó állami terrorizmusról (KLIKK!)


Kínai kormányterror, orbániáda 2011 - Imádságért halál! Szervkereskedelem! Interkontinentális állami terrorizmus! (Tsewang Thinley "Namgyal" tibeti politikai üldözött) (KLIKK!)
 

Rajtunk kívül sokan értesítették a médiát arról a bejelentett demonstrációról, amelyet a terror alatt tartott tibeti lakosokért, az emberi jogokért, a nép és a béke szerzetesei elleni kormányterror és pártterror miatt tartottak a Dalai Láma Tibetből elmenekülése 53. évfordulója napján, 2012. március 10-én Budapest Kínai Nagykövetsége épületével szemben. A rendezvényt a Betiltott HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Betiltott Keresztény (a továbbiakban Keresztyén) Újságíróin és Világvezető Echelon-Leleplezőin kívül egyetlen sajtós sem látogatta meg, és a világon mindenki más elhallgatta! MINDENKI!

Részletes:
Megközelítőleg minden megjelent személyre jutott egy rendőr azon a tüntetésen, amelyet a Tibetet Segítő Társaság szervezett a Kínai Népköztársaság Nagykövetsége elé a Dalai Láma 1959-es, Tibetből való elmenekülése 53. évfordulója napjára. A demonstráción A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA is képviseltette magát Molnár F. Árpád Alapító-Főszerkesztő Echelon-Tanúval és Domján Tiborral, az Echelon Leleplező Blog Főszerkesztőjével, vezető Emberjogvédőkkel. Az esemény alkalmából - ahogy a szervezők előzetesen megígérték - megemlékezés történt az elmúlt másfél év alatt legalább ama 25 tibeti szerzetesről, akik a kínai kormány agressziója elleni tiltakozásul felgyújtották magukat, és akik közül voltak, akiket égés közben vertek össze a kínai pártrendőrök. Az Emberjogvédő, szinte kizárólag Keresztyén Újságírókból álló Betiltott HÍRHÁTTÉR által a rendezvényen kamerával rögzített riportokat is tervez publikálni.

A "JelenLét Tibetért 2012." elnevezésű demonstráció - mely megemlékezés is volt egyben - a 'Szabadságot Tibetnek', 'Törvényt Tibetnek', 'Hu Csin-tao gyilkos' ritmikus kiáltásokkal került lebonyolításra. A tüntetők nem mentek a Kínai Nagykövetség közelébe, hanem a Városligeti fasor ama járdasorán és füves területén maradtak, amelyet most csekély, ritka forgalmú autóút választ el a nagykövetség felőli, szintén járdával rendelkező oldaltól. 1-2 személy olykor a követség felőli oldalról is filmezett vagy fotózott, továbbá - tesztelésből vagy sem - két kínai, egyikük hatalmas fényképezőgéppel is elsétált a nagykövetség előtt, majd megállva, gondosan elidőzve, elszemlélve a követség kerítésére helyezett kínai fényképeket és ismertetőt. Rajtuk kívül diplomáciai járművek közlekedtek, mégpedig ki és be a demonstrálók részéről mindvégig teljesen és messziről szabadon hagyott Kínai Nagykövetség kapuján. A követségre hajtott autók esetében néhol marcona Orbán-kormány-rendőrök igyekeztek, hogy kameránk elől szépen eltakarják a követség területén pakolászó kínai pártalkalmazottakat. Molnár F. Árpád HÍRHÁTTÉR-Alapító-Főszerkesztő még oda is szólt tréfásan kollégájának, Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplezőnek, hogy 'most pakolják a szerveket, májat és vesét', noha - tegyük most hozzá - a politikai maffia által szerveikért halomra gyilkolt áldozatok ezt általában már nem találták volna ilyen viccesnek, ahogyan a magyarországi szervkereskedelem legfőbb vezetője, tehát Orbán Viktor és üzlettársai, a Kínai Népköztársaság pártja és kormánya sem. Hu Csin-tao és Ven Csia-pao sem... (Lásd még alább!)

Mivel rajtunk kívül egyetlen újságíró sem jelent meg, ezért A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - többek között Nagy Sándor (Naleksz) Echelon-Tanú és Keresztyén HÍRHÁTTÉR-Munkatárs közreműködésével - a 11 órától 15 óráig tartó rendezvény hírét újfent eljuttatta az Orbán Viktor kézi vezérlése alatt működő legfőbb hivatalos magyar médiumnak, a Magyar Távirati Irodának (MTI), amelynek minden tüntetésen jelen kellene lennie, nem csak Orbán Viktor érdek- és pártrendezvényein, továbbá többek között az Orbán Viktor párttévéjeként hírhedt Hír tv-nek, mely a romák elleni sorozatgyilkosságokban az összes tanúvallomás szerint a legfőbb és a támadásokhoz meghatározó uszítóként szerepelt. Szóltunk továbbá a szintén Fideszes MTVA-nak és a Fideszes-Jobbikos, Széles Gábor milliárdos részéről alapított fajüldöző Echo tv-nek. Természetesen nem csak nem jöttek el, de - és mi ott voltunk a demonstráció egész ideje alatt - rajtunk kívül egyetlen magyarországi médium sem jött el, hanem az Orbán-kormány képviseltette magát - mint említettük - akkora erőkkel, hogy csaknem minden megjelent civilre jutott egy rendőr, miközben a demonstráción megjelenteket rendőrautóra felszerelt kamerával is folyamatosan filmezték. Emellett persze a Kínai Nagykövetségből is olykor látható módon forgatták az eseményt - hogy az MTI Hírcentrumnak nevezett pártközpont vezetői se érezzék, hogy távollétük miatt az esemény szűkölködött volna a pártfilmek készítésében. legyen szó Magyarországról vagy Kínáról.

Atrocitás nem történt, maximum azt leszámítva, hogy az egyik kínai diplomata autó marcona, láthatóan reklamáló vezetője megállt a tüntetőkre dudálni, hogy álljanak odébb, mert ő kifejezetten ott akar behajtani a nagykövetség kapujához, ahol a tüntetők állnak. Ugyanis addig a többi jármű, amely a Kínai Nagykövetségre ment, rendesen közlekedett, és úgy állt be a követség ugyanama kapujához, hogy rendbontást nem követett el. A kínai kormánygyűlölet miatt és kínai kormány tömeggyilkos kormányzata miatt békés megemlékezők megbontották a sort, és átengedték a haragos, reklamáló diplomáciai pártképviseletet, majd csendesen, többen egymás felé fordulva jegyezték meg a diplomácia nem meglepően méltatlan viselkedését.

A 4 órán át tartó rendezvényre amilyen kis létszámban jelentek meg, olyan emlékezetes - egy-egy területen a legjelentősebbeknek számító - személyek jöttek el. Így pl. mindvégig jelen volt a tibeti származású, a Dalai Lámát személyesen ismerő egyetemi lektor, Karma Dorje, akivel A HÍRHÁTTÉR Filmet is készített, miután a kínai miniszterelnök Ven Csia-pao Magyarországra jött és találkozott Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel, és amely találkozó alkalmából Orbán Viktor olyan üldözéseket rendezett a magyar újságírók és a tibeti állampolgárok ellen, amilyenre Kína vonatkozásában nem volt példa Magyarországon, mióta a szocialista rendszer Kádár Jánossal megbukott. Az üldözésről Karma Dorje egyetemi tanárral megjelent Filmünk Címe és elérhetősége: "Pekingi orbánterror 2011 - A Karma Dorje egyetemi lektor elleni népirtó állami terrorizmusról" (KLIKK!).

Ugyancsak végig jelen volt a Tibetből menekült Tsewang Thinley (Namgyal), akivel a kínai miniszterelnök magyarországi látogatása alkalmából indított rekordüldözések miatt tavaly, 2011-ben szintén Filmet publikáltunk, és amelynek Címe és elérhetősége: "Kínai kormányterror, orbániáda 2011 - Imádságért halál! Szervkereskedelem! Interkontinentális állami terrorizmus! (Tsewang Thinley "Namgyal" tibeti politikai üldözött)" (KLIKK!). Tsewang Thinley-ről még tudni kell, hogy miután az édesapját a kínai kormány elhurcolta és meggyilkolta, sokadmagával indult el Tibetből, de a menekülők fele nem élte túl a megpróbáltatásokat.

A Dalai Láma 1959. március 10-i, Tibetből történt elmenekülésére és a tibeti szerzetes mártírokra emlékező demonstráción beszédet tartott a Tibetet Segítő Társaság elnöke, Hendrey Tibor.

A beszéd ideje alatt és az azt követő tibeti teaosztáson jelen volt a megjelenési helyszíneket és alkalmakat rendre igen jól megválasztó és eltaláló Schiffer András, aki népszerűsége tetőfokán mondott le az LMP (Lehet Más A Politika) nevű országgyűlési párt elnöki posztjáról. Schiffer Andrást fentebb már említett nagy túlélő és hős, a tibeti Tsewang Thinley (Namgyal) (KLIKK a vele készült korábbi Akcióthrillerünkre!) kínálta meg azzal a különleges teával, amivel igyekezett végigkínálni mindenkit, majd a demonstráció végén elköszönt a Kínai Nagykövetség előtt sorfalat állt magyar rendőröktől, akik orbáni pártszokásaikkal ellentétben ezúttal nem hurcolták el azért, hogy miért szólalt fel Tibet, a tibeti nép és a szerzetesek szabadságáért.

Az üldözésekről azt is érdemes kiemelni, hogy a gyermekrablások és a felnőttek elleni nemzetközi állami szervkereskedelem vonatkozásában - sokkal a kínai-magyar találkozó előtt - egy soha fel nem fedett kör megkeresett minket, hogy aki bizonyítékokkal szolgál az Orbán Viktor, Pintér Sándor és Hende Csaba által elkövetett nemzetközi szervkereskedelemről, tehát tömeggyilkosságokról (mely tárgyban - tegyük hozzá - egyébként Kína a világ leghírhedtebb állama), az sok millió Ft-os jutalomban részesülhet. Amint ezt nyilvánosságra hoztuk, Orbán Viktor magyar miniszterelnök Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusán, tehát Pintér Sándoron, Orbán végrehajtóján keresztül, Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány aláírásával máris pánikházkutatást tartott A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító Főszerkesztője, a Molnár F. Árpád (ELI) kecskeméti lakásán (2011.02.14-én), és elkoboztak (elloptak) minden olyan bizonyítékot, amik Orbán Viktor, Pintér Sándor és bűntársaik korrupciós ügyeiről és politikai gyilkosságairól stb. szóltak. Amint erről (3 napon belül) Filmet publikáltunk, Orbán Viktor a BRFK-n keresztül (amely a Budapesti Rendőr-főkapitányság) azonnal és hivatalosan BETILTOTTA A HÍRHÁTTÉRT, és ugyancsak minden hatályos törvényekkel abszolút ellentétben elkobozta még a hirhatter.com Domaint is, ami máig titkolt körülmények között újrabérlésre került: egyenesen Pekingben, Kína fővárosában! A Film Címe, amire Orbán Viktor utasítást adott arra, hogy teljes egészében tiltsák be a A HÍRHÁTTÉRT, maga a beismerő vallomás Orbán bűntetteiről és féktelen fasiszta rendszeréről: "Életfogytiglan A Bűnöző Államfasiszták Ellen - 100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés" (KLIKK!).

Kína retorikájára ama sztálini retorika volt jellemző, miszerint aki nem kommunista, az fasiszta. Nem is csodálkozhatunk, hogy Orbán és szervkereskedő terrorista fasiszta bandája ellenünk, a Legfőbb Roma Jogvédők, a Keresztyén Újságírók és Echelon-Tanúk ellen fasizmus terjesztése hamis vádjával tartott házkutatást, majd tartott újra, legutóbb szökőév napján, 2012.02.29-én! Miközben az emiatti FELJELENTÉSEINK - sok-sok száz további nemzetközi nyomozóhatósági és külföldi titkosszolgálati címzett mellett - közvetlenül Orbán Viktor címeire is elküldésre kerültek és kerülnek, a bukott mini szterelnököt külön felszólítva a törvényes intézkedésre és a további bűncselekmények abbahagyására! Ezekre is további válaszok az állandóan ismétlődő, folytatólagos és bűnszervezetben elkövetett hatósági zaklatások, életveszélyes fenyegetések, házkutatások és nyílt terror, miközben van, hogy fasizmus hamis vádjával a neonáci Jobbik nevű párt partnere, Orbán Viktor olyan életvédelmi rendezvényekről hurcoltatja el a Főszerkesztő Molnár F. Árpádot (akit egyébként - hogy jobban láthassa mindenki, aki ép és értelmes, mennyire esélytelen Orbán Viktor - a világ Legfőbb Echelon-Tanújának tartanak!), mint a Holocaust elleni Élet menete (KLIKK a Kordokumentumfilmünkre!), vagy pl. a romák ellen elkövetett állami sorozatgyilkosság bírósági tárgyalása (KLIKK a másik Kordokumentumfilmünkre!), közvetlenül a sajtó által koronatanúnak nevezett Fehérné Nyalka Éva kihallgatása előtti percekben!

23 Filmkocka Az Eltitkolt Demonstrációról
(Rájuk klikkelve jobb minőségben is láthatja és letöltheti!) :


Balra: Schiffer András, aki rendre kiválóan választja meg, hol kell megjelennie, és aki népszerűsége tetőfokán mondott le az LMP nevű országgyűlési párt elnöki posztjáról. Középen, kékes sállal: Molnár F. Árpád "ELI", akit már A HÍRHÁTTÉR megalapítása előtt a világ Legfőbb és Legnagyobb hatásúnak Teremtett Echelon-Tanújának tartottak. A Betiltott és Supertitkolt Újságírónak és Filmrendezőnek éppen egy pohár tibeti teát adott át Tsewang Thinley (Namgyal), aki - miután édesapját a kínai kormány meggyilkolta - sokadmagával indult el Tibetből, de csak fele annyian maradtak életben. A Namgyallal készült, Orbán Viktor további üldözéseit indukált tavalyi Forrásközeli Filmünket ide klikkelve megtekintheti: (KLIKK!).


 Molnár F. Árpád "ELI", a bolygó Legfőbb és Szupertitkolt Echelon-Tanúja. Középen Schiffer András (LMP), aki Hendrey Tiborral, a Tibetet Segítő Társaság elnökével beszél.


 Balról: Domján Tibor, az Orbán Viktor utasításaira Betiltott Világszintű Echelon-Leleplező egy tibeti kisgyermekre tekint. Középtájon Schiffer András (LMP) és Hendrey Tibor (a Tibetet Segítő Társaság elnöke).


Tibeti gyermekek a Dalai Lámáért és a mártír tibeti szerzetesekért tartott budapesti tüntetésen a Molnár F. Árpád "ELI" Legfőbb Echelon-Tanú felvételén.


Ritka pillanatok: a tibeti tüntető hajzuhataga mögül elővillanó kultikus felirat: "TEAM TIBET 08". Amiről pedig Szól, az a záros határideig Supertitkolt ELI és a Supertitkolt Super 8 Világtörténelem. (Filmfelvétel és Tervezés: ELI és a Láthatatlan Super 8 TEAM...)


TEAM TIBET 08. A világ titkosszolgálatai már régóta tudják, hogy készül a "minden" régit magával sodort Világkorszakváltás... (Filmfelvétel: ELI).


A TEAM TIBET 08 mögött Tsewang Thinley, a nagy tibeti túlélő, akiről korábban Dokumentumfilmet (Akcióthrillert) is Publikáltunk: KLIKK!


A "TEAM TIBET 08" demonstráló szemből, a szeménél kultikus és a talpán álló fényháromszöggel, a kezében a Dalai Láma fotójával, aki kezeit háromszögben kulcsolja imára. (Felvétel és Tervezés: ELI és a FORRÁS, Aki az egész világot Tudja és Irányítja...)


Tovább Titkok az egymást követő Új Világrendekből, amikor végül nem marad más, csak ami ISTENI... (Felvétel: ELI, aki itt...)


A kultikus képen, balról, a száját eltakarva Hendrey Tibor (a Tibetet Segítő Társaság elnöke) és Jankovich Tibor, aki az amerikai San Francisco városában munkálkodott a tibetiek szabadságáért. A Felvétel előterében a Dalai Lámával a "TEAM TIBET 08" ruházatú tibeti asszony. Mellette Tsewang Thinley (Namgyal), a Tibetből Magyarországra menekült túlélő, és akit az állami terrorizmus hőssé avanzsált. (Felvétel: ELI, aki itt...)


Schiffer András - a háromszög előterében - A HÍRHÁTTÉR kamerájába tekint. A háromszög jobb oldalán a Keresztyén Domján Tibor, aki Világszintű Echelon-Leleplező. Felvétel: ELI (Molnár F. Árpád), akiről sokan Előre Tudták, hogy a világ Legfőbb Echelon-Tanúja lesz. Mert ami lesz, már megvolt.


A háromszög, balról: Schiffer András (LMP), Domján Tibor (Echelon-Leleplező), Hendrey Tibor (a Tibetet Segítő Társaság elnöke).


Ritka pillanatok: Magyarország legeredményesebb tibeti emberjogvédői közül, balról: Molnár F. Árpád "ELI" (a világ Legfőbb Echelon-Tanú, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója), Karma Dorje (az ELTE egyetemi lektora, aki a Dalai Lámát is személyesen ismeri). Felfelé tekint Hendrey Tibor (a Tibetet Segítő Társaság elnöke). Jobbra a tibeti túlélő Tsewang Thinley "Namgyal". Ahogyan Karma Dorjéval, úgy Tsewang Thinley-vel is riasztó Kultuszfilmet Készítettünk.


Forrás-Szerkesztett merőlegesek, ahogyan az elektromágneses sugárzás oszcilláló elektromos és mágneses tere, melyek egymásra merőlegesen haladnak, energiát és impulzust fénysebességgel, hullámként szállítva. Balra: Molnár F. Árpád "ELI" (a világ Vezető Echelon-Tanúja). Kalapban Karma Dorje, az ELTE egyetemi lektora. Mellette Tsewang Thinley (Namgyal), tibeti túlélő.


Molnár F. Árpád "ELI" (Echelon Witness), Karma Dorje (az ELTE lektora), Tsewang Thinley "Namgyal" (tibeti túlélő) és a Dalai Láma fényképét gyermekével tartó Super 8-Woman.


Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező kék napszemüvegében tükröződve Molnár F. Árpád "ELI", a világ Legfőbb Echelon-Tanúja és a Kínai Nagykövetség.


A HÍRHÁTTÉR Filmriportja Karma Dorje egyetemi lektorral, Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező társaságában. Operatőr: Molnár F. Árpád "ELI", a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.


A trió közepén Hendrey Tibor, a Tibetet Segítő Társaság elnöke. Tőle jobbra Domján Tibor, a Betiltott Világszintű Echelon-Leleplező.


Filmpillanat egy hármasról. Operatőr: Molnár F. Árpád "ELI" (Betiltott Keresztyén Emberjogvédő, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja).


Középen Hendrey Tibor (a Tibetet Segítő Társaság elnöke) és lánya (napszemüvegben). Jobbra Jankovich Tibor, aki az amerikai San Francisco városában élve szervezte a tibetiek védelmét. Hendrey Tiborral és Jankovich Tiborral egyaránt készítettünk helyszíni filmriportot.


Még egy kivételes pillanat: Karma Dorje egyetemi lektor (kalapban). Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező, tibeti jogvédő (sapkában). Hendrey Tibor (a Tibetet Segítő Társaság elnöke). Tsewang Thinley "Namgyal", a tibeti túlélő. Jobbra pedig a Dalai Láma fotóját tartó "TEAM TIBET 08"-Woman balra, lefelé néz...


Domján Tibor, a Betiltott Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő és Világszintű Echelon-Leleplező a tibeti zászlót az egyik tibeti tüntetővel fogja. A beszédet tartja Hendrey Tibor, a Tibetet Segítő Társaság elnöke. A kép jobboldalán az ELTE egyetemi lektora, Karma Dorje. (Filmpillanat: Molnár F. Árpád "ELI", a világ Legfőbb Echelon-Tanúja.)


Kékkel és sárgával Domján Tibor Betiltott Keresztyén, Világszintű Echelon-Leleplező. (Filmpillanat: ELI, a világ Legfőbb Echelon-Tanúja)

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.