Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

A világhírű jogász kérésére elküldve az USA nagykövetének!
BAUMAG-robbanások: 1000 milliárdos APEH-dokumentumot tárt a nyilvánosság elé; ekkor betörtek hozzájuk, majd miután feljelentést tett, az APEH ment érte, hogy elmeorvoshoz hurcolja! - Monostori Attila világhírű jogász ismét a HÍRHÁTTÉR-nek nyilatkozott először!

 

2012-11-29.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövetségtől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig bezárólag stb.)


Mindössze egy napra rá, hogy Monostori Attila világhírű jogász, a BAUMAG ezermilliárdos maffiaügye kárvallottjainak legfőbb ügyvédje, halmozottan politikai üldözött jogvédő és családja észlelte, hogy lakásukba (édesapja házába) betörtek, a szekrényt kinyitották és abból bűnügyi leleplező dokumentumbizonyítékokat tulajdonítottak el, mely behatolás miatt feljelentést tettek a BRFK II. kerületi Rendőrkapitányságon, eme 28-ára egy nappal, azaz ma, 29-én az APEH - a Fidesz által átkeresztelt nevén a NAV - hajtóvadászatot indított a neves jogász ellen az ő bejelentett lakcímén és ideiglenes tartózkodási helyén. Az Orbán Viktor és Pintér Sándor kézi irányítása alatt működő NAV (mely a Nemzeti Adó- és Vámhivatal) azzal kereste dr. Monostori Attila jogászt, hogy most azonnal el akarja hurcolni állami (csak nevében) igazságügyi elmeszakértői vizsgálatra.

Mint azt évekkel Előre Bejelentettük, Orbán Viktor lesz minden magyar idők Legbukottabb pszichiátriai bűnözője és terroristája, mert ez is Előre Elkészült. Azóta - mint azt a lakosság ma már bőséggel láthatja - a világsajtóban is csak fasiszta elmebetegnek nevezett magyar miniszterelnök a közélet neves és ragyogó személyeinek olyan lajstroma ellen folytat elmeorvosi gazságügyi hajtóvadászatot, és annyi neves közéleti személyt nyilváníttatott elmebeteggé, sőt, önálló cselekvésre képtelenné(!), amennyire nem volt nyilvánosságra került példa az egész magyar történelem során!

Monostori Attila urat a kormány kézi irányítása alatt működő NAV nem találta, sem az édesapja lakásán, sem az ideiglenes lakcímén. Az állami, Orbán Viktor és Pintér Sándor irányítására működő adórendőrség (amely a diktatúrák titkosrendőrségéhez hasonló egyik szervezet) csak ezt követően hívta fel telefonon a világhírű jogászt. Monostori úr erre rögtön telefonon értesítette Vajda Attilát, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Mozgalom (MPNJM) elnökét, a magyarság egyik legütőképesebb jogvédőjét, aki azonnal telefonon kereste Polt Péter legfőbb ügyészt, aki meg Orbán Viktor réges-régi bűnügyi cimborája, az állampolitikai pszichiátriai terrorizmus legfőbb perdöntő alakjainak egyike, és egyebek mellett az olajmaffia és a 110 budapesti bombarobbantás legfőbb ügyészi eltussolója. Az egyébként Keresztyén (azaz keresztény) Vajda Attila MPNJM-elnök egyébként is tehetséges többek között abban, hogy azonnal és roppant sikeresen tudja a rendőrség és a többi pártállami hivatal magas rangú vezetőit nem csak keresni, de elő is rángatni. Mint azt dr. Monostori Attila politikai üldözött jogász elmondta, Vajda Attila fellépésének eredményeképpen eltekintettek az azonnali erőszakos elhurcolástól. Vajda Attila a kormányhivatal NAV és az igazságügyi elmeszakértőknek nevezett - a lakosság körében teljesen egyértelműen - állami bűnözők ama törvénytelen eljárását kifogásolta, hogy sem szabályos idézéssel nem rendelkeztek, sem más további törvényi kötelezettségüknek nem tettek eleget.

Az államilag folytatólagosan szervezett maffiaügy legutóbbi előzményei néhány pontban:
 - 1. Monostori Attila mindössze egy héttel ezelőtt, 2012.11.21-ére találkozót kért Molnár F. Árpádtól, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírójától, minden magyarok Első HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek egyébként Keresztyén Rendezőjétől azzal, hogy történelmi jelentőségű bejelentéssel szolgálna a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁN keresztül. Monostori úrral a kép- és hangfelvétel rögzítésre került, és mindenki elől elhallgattuk azt, hogy a magyar állam 1000 milliárdos bűntetteiről bizonyító dokumentumokat vettünk át és rejtettünk el, éppen azért, hogy az Orbán Viktor és Pintér Sándor által vezetett bűnöző állam házkutatásai, bizonyíték-elkobzásai és erőszakos elhurcolásai ne tüntessenek el minden bizonyítékot.

 - 2. A filmfelvételt követően, 3 nappal később a HÍRHÁTTÉR Publikálta a Világhálón, és ezernyi primér címzettnek küldte el világszerte a felvételből készített rövid Dokumentumfilmet, aminek a Címe a következő lett: Bomba a BAUMAG-ügyben! Teljes államcsőd fenyeget! - Monostori Attila bizonyítékot robbantott a HÍRHÁTTÉR TV-ben! (Film, 8 perc 38.88 sec; KLIKK!) [Zene: Molnár F. Árpád (ELI)]

 - 3. Mindössze 4 nappal később, azaz 28-án Monostori Attila telefonon értesítette a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁT, hogy édesapja észlelte azt a lakásbetörést, ami az x utca 64-es szám alatti ingatlanuk ellen került végrehajtásra. Édesapja 8X8-as szám alatti ingatlanából a dokumentumokat tároló szekrényt felnyitották, és abból eltulajdonítottak több olyan iratot, amik Kónya Lajos okirathamisítási ügyeit bizonyították, továbbá azt a levelet, amit Monostori Attila - 60 jogvédő jelenlétében - mutatott be a Pesti Központi Kerületi Bíróságon (PKKB), a Kájel Edina bírónő által vezetett perben, amely pert Monostori úr ellen az ügyészségi bűnszervezeten keresztül indítottak, és hivatott volt eltussolni többek között Kónya Istvánnak, a Legfelsőbb Bíróság (LB) büntető kollégiuma vezetőjének tanúállítások szerint elkövetett rendkívül súlyos bűntetteit. A levél, amit a bíróságon Monostori Attila bemutatott, és amit aztán a lakásából elloptak, évekkel korábban egy BAUMAG-károsult írta saját kézírásával; a tényt az írásszakértő is megerősítette. Egyébként a 28-án észlelt illegális behatolást megelőzően korábban már feltörték Monostori úr irodáját is, ahol szintén dokumentumokat kerestek. A betörésről és annak körülményeiről a HÍRHÁTTÉR még aznap, tehát 28-án Cikket közölt, azt ismételten elküldve a világ vezető titkosszolgálataitól a bolygó vezető nyomozószerveinek arzenáljáig mindenhová. Itt el kell mondani, hogy a Cikk publikálása pillanataiban vagy azzal csaknem vagy egészen egyidejűleg blokkolták a HÍRHÁTTÉR angliai, központi tárhelyét, elérhetetlenné téve minden Keresztyén, emberjogvédő, tudományos és leleplező anyagot, dokumentumot és életvédelmi bizonyítékot azok a magyar hekkerek, akik évek óta érinthetetlenül, Orbán Viktor, Pintér Sándor és Hajdu János TEK-vezér teljes bűnszervezeti fedezéke és védőernyője alatt, teljesen nyíltan követnek el olyan a számítástechnikai rendszerek és adatok elleni bűntetteket - a bűntetteik regimentjével a Világháló hatalmas mennyiségű posztjain kérkedve -, amikkel nem titkoltan a bolygó összes államát fenyegetik, és amiknek szó szerint tízezred részéért, amikor nem védett bűnözőkről van szó, az NNI vagy a TEK 2 nap leforgása alatt elfogta az elkövetőket. Itt viszont, ahol a Magyarországról indított számítógépes hekkertámadások 90-98 %-a kerül elkövetésre, ráadásul nem is titkoltan, mivel állami védettséget élvező, szó szerint minden rendszer népirtásait nyíltan támogató és arra évek óta leplezetlenül buzdító terroristákról van szó, így Orbán Viktor és Pintér Sándor vezetésével kimondottan a feljelentők ellen foganatosítanak házkutatást és adnak ki körözést, országos elfogatóparanccsal. A Nemzetközi Feljelentéssé vált Cikk, amit e bekezdésben taglaltunk, a következő Címmel került világszerte elküldésre: 2012-11-28. Exkluzív! 8X8! Profi betörések, bizonyíték-eltüntetések, életveszélyes fenyegetések és rendőrségi akció Monostori Attila politikai üldözött nemzetközi jogász BAUMAG-ügyében (KLIKK a Cikkre!).

Ugyancsak ide tartozik, hogy a HÍRHÁTTÉR 3 Emberjogvédő és Echelon-Tényfeltáró Újságírója - Molnár F. Árpád (ELI), Domján Tibor és Kovács Adrienn Nikoletta - az alábbi Címmel publikált, bolygószerte elpostázott Feljelentést prezentálta: Feljelentés az FBI-nál és többek között az NNI csúcstechnológiai bűnözés elleni osztályánál, továbbá az NNI-osztály vezetője és "nyomozói" ellen a Magyarországról a világ államai ellen indított hekkertámadások 90-98%-áért felelős magyar elkövetők abszolút körű védelme, a feljelentők üldözése, és az elkövetések évek óta folytatólagos biztosítása miatt (KLIKK a Cikkre!).

 - 4. Csupán 1 napra rá, hogy Monostori Attila világhírű jogász és családja észlelte a lakásukba való betörést, és feljelentést tett a II. kerületi rendőrkapitányságon, a HÍRHÁTTÉR Emberjogvédői pedig elküldték Feljelentéseiket a világ "minden" részébe, megjelent az Orbán Viktor és Pintér Sándor által vezérelt Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), hogy Monostori urat erőszakkal hurcolja el az Orbániádában már napi rutinmaffializmusnak számító, következő igazságügyi elmeszakértői vizsgálatra.

 - 5. Mivel a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Előre Bejelentve lett minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb médiuma, egyúttal minden magyarok Első és a bolygó Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, ugyancsak Előre Bejelentett Jövővel, így célszerű publikálni azt a HÍRHÁTTÉR által megírt Feljelentést is, ami Monostori Attila úr mai, 29-ei telefonhívása előtt került megfogalmazásra és elpostázásra a világ állami stratégiai vezető címeinek egész hadára, a következő Címmel: Orbán Viktor és Pintér Sándor állnak a Magyarországról indított interkontinentális computerbűnözés 90-98%-a mögött! Megvan a hekkercsoportjuk is! - Hivatalos Feljelentés az USA Nagykövetségénél (KLIKK a Cikkre!).

Monostori Attila világhírű jogász - aki kérte, hogy Cikkünket juttassuk el az Amerikai Nagykövetségre - egyébként többek közt a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Mozgalom (MPNJM) alelnöke, a De Jure Liga alelnöke, valamint a Koppány Csoport tanácsadója.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu