Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Az Offenzíva Előjelei - Találkozót követel a HÍRHÁTTÉR tömegmészárlás és világterrorizmus ügyekben az Obama-Panetta-Petraeus-féle amerikai nagykövetséggel!

 


 

2012-06-12.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA!
[FELJELENTÉSKÉNT el lett küldve Orbán Viktor címei mellett Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, vezető nemzetközi nyomozószerveknek, miniszterelnököknek, az amerikain kívül számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb.]

 


A Levélben konkrétan említett Film, amitől Leon Panetta, Barack Obama volt CIA-főigazgatója, jelenlegi úgynevezett "védelmi" minisztere azonnal megőrült és terrorista, leplezetlenül tömeggyilkos bűntársaival haláltáncba kezdett: 2012-06-08. FIGYELEM! CSAK AZ USÁ-BAN, DE OTT RÖGTÖN BETILTOTTÁK! HÍRHÁTTÉR TV: Leon Panetta, az ostoba CIA-s védelmi miniszter versus Bill Clinton és az elmeprogramozói világuralom (Film, 6:58.88 perc; KLIKK!)


Tisztelt Amerikai Nagykövetség és Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövetasszony!
 
 
 A korábbi esztendők Önök részéről megfogalmazott tömeges felhívásainak eleget téve, amikkel mindig elkergettek minket a magyar területen álló nagykövetségtől, miszerint - a következőkkel zavartak el minden politikai üldözésről, emberölésről, nemzetközi terrorcselekményről szólni akaró politikai üldözöttet és tanút - e-mailben keressük meg az USA Nagykövetsége sajtóosztályát, amikor médiaként bármilyen riportot kérünk, vagy civilekként bármilyen életvédelmi, tömeggyilkossági vagy terrorcselekményről szóló információt vagy bizonyítékot akarunk átadni, ezúton kérünk ismételten időpontot az évek alatt súlyos hallgatásba és bujkálásba menekült amerikai nagykövetségtől riport készítésére, melynek alanya az USA Nagykövetségének illetékese vagy Eleni Tsakopoulos Kounalakis nagykövet asszony, aki Barack Obama régi-régi jó barátja, és akit Barack Obamával és Nancy Pelosival való szoros szövetségi kapcsolata miatt delegáltak Magyarországra.
 
 Javasolt témánk - riport vagy részünkről alkalmazott tájékoztató tényfeltárás formájában - a Delta Airlines utasszállító repülőgépének, a Jézus Krisztus Születése alkalmából, 255 utassal és személyzettel az óceán fölött elkövetett felrobbantási kísérlete és Barack Obama amerikai elnök, valamint Leon Panetta akkori CIA-igazgató, mostani "védelmi" miniszter közötti kapcsolatairól.
 
 Másik javasolt témánk az Air France 447-es utasszállító repülőgépe és 228 utasa és személyzete 2009 nyarán végrehajtott totális megsemmisítése és lemészárlása, valamint Barack Obama amerikai elnök és Leon Panetta CIA-főigazgató feltétlen összefüggései vonatkozásában.
 
 Harmadik javasolt témánk Barack Obama és kormánya, a CIA védelmi miniszter Leon Panetta, továbbá David Petraeus CIA-főigazgató Magyarország politikai üldözöttei és Keresztény Echelon-Tanúi eltitkoolása, az ellenük szüntelen szervezett koncepciós perek, fegyveres hatósági elhurcolások, betiltások, életveszélyes állami fenyegetések, a média részéről mindezek teljes eltitkolása (D-Notice a titkosszolgálati neve), valamint a magyarországi állami pszichiátriai bűntettek és összes államik elkövetőinek totális védelme, átmentése és tovább foglalkoztatása. Kérdésünk - miután több ezer levelet és számos világszerte publikált filmünket követően kizárólag a repülőrobbantó elkövetői kör (tehát az egész bolygón üldözendő és bírósági tárgyalás nélkül elfogandó terroristák) ellenünk felerősített és a médiát mint egy villanykapcsolóval lekapcsolt támadásai voltak a válasz -, miért nem tesz az USA semmiféle védelmi lépést az ártatlanok élete védelmében, miért hajtja el azokat, akik bármilyen magyarországi vagy amerikaiak elleni tömegmészárlási bántettekben információkkal vagy bizonyítékokkal szolgálnak, és miért tiltatja be ezen politikai üldözöttek utolsó segélykiáltásait.
 
 Negyedik javasolt témánk az Egyesült Államok kormányzatának az amerikai Internetes szerverek fölötti látványos cenzúrája, a leghírhedtebb amerikai szolgáltatók, és annak ténye, hogy a harmadik világ és az USA által despotikusnak nevezett és démonizált államok
 1. miért megbízhatóak az előfizetéses tárhelyszolgáltatásban, miközben az összes amerikai szerver, amit előfizettünk, agyonvírusozott, ezért a szerződés eljárta előtt ott hagytuk az összeset,
 2. miért nem válaszolnak amerikai, általunk és barátaink által előre kifizetett tárhelyszolgáltatók, amikor a Leon Panetta vagy David Petraeus elleni kritikát SPAM címen vagy személyiségi jogaikra hivatkozva betiltják, s mivel magyarul készülnek ezek a filmek, honnan tudják, mi van benne és miről szólnak? A kérdés költői, mivel itt, Magyarországon embert nem találtunk, aki ne egyértelműen fogalmazta volna meg, hogy hát persze, mivel a szolgáltatóknak közvetlenül az Egyesült Államok kormánya szól oda, hogy tiltsák be és szervezetten üldözzék a szólásszabadságot.
 
 Kérdésünk: milyen alapion fogalmaznak bármilyen kritikát a világ bármely állama ellen - akár újságíró-üldözésekről, keresztények elleni üldözésekről, a szólásszabadság betiltásáról legyen szó -, amikor Barack Obama és kormánya, Leon Panetta és David Petraeus még az USÁ-val szövetséges külföldi lakosokat is üldözés alá veszi és betiltja.
 
 További kérdésünk: mennyiben meríti ki ez az eljárás és az előbbiek az amerikai törvények szerint az olyan büntetőjogi kategóriákat, mint a hűtlen kezelés, hazaárulás, emberölések és terrorcselekmények, valamint népirtás támogatása stb., és mennyi esélye van annak, hogy miután a világ Legfőbb Echelon-Tanúja ezt a világsajtóban kezdi leleplezni, akkor Barack Obamát, Leon Panettát és például David Petraeust nemzetközi bíróság elé állítják elévülhetetlen Emberiség elleni bűntettekért, avagy az amerikai törvények értelmében méreginjekció általi halálra (mint a pszichiátriákon), vagy villamosszékre ítélik.
 
 További kérdésünk: mivel magyarázzák, hogy az amerikai, New York városa székhelyével rendelkező vimeo.com a világ egyetlen tárhely-szolgáltatójaként a legutóbbi, pár perces filmünket betiltotta, és az egy kerek esztendőre előre kifizetett tárhely ellenére a további feltöltésektől eltiltott, kifejezetten azt a filmünket sérelmezve, amelynek a címe: "Leon Panetta, az ostoba CIA-s védelmi miniszter versus Bill Clinton és az elmeprogramozói világuralom". A 7 perces Film arról szól, hogy Leon Panetta üldözi a világ Echelon-Tanúit és azokat, akik az elmeprogranmozások létét és a Jézus Krisztus Létezését bizonyítják, s hogy nem olyan nagy katasztrófa, ha valakinek van annyi tehetsége a titkosszolgálatokhoz és a védelmi stratégiákhoz, mint amilyen Bill Clintonnak volt, aki az állami vérbűnözést is megszüntette, és - egyébként NEM VÉLETLENÜL(!) a magyar forradalom és szabadságharc napján, március 15-én - 1995-ben a Valerie B. Wolf, a Zsidó Nők Nemzeti Tanácsának elnöke által vezetett emberprogramozói bizottságot életre hívta, amelyen 50 olyan tanú tényfeltárt, akik amerikai emberprogramozások túlélő alanyai voltak.
 
 Ugyanezzel kapcsolatos további kérdésünk, hogy-hogy amióta ezt a Filmünket betiltották, azóta a Google keresőben médiánk, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA extrém feltűnően hirtelen egészen hátra került, valamint láthatatlanná vált olyan témakörökben is, amikről egyébként senki a bolygón nem tényfeltárt, ezért a kulcsszavakra gyakorlatilag kizárólagosként ugrott elő a keresőkben. Kérdésünk természetesen költői, hiszen tudjuk, ho9gy a Föld bolygó egyetlen kormánya rendelkezik ekkora ellenőrzéssel és cenzúrával a keresőrobotokban, ez pedig az utasszállító repülőgépek felrobbantásában és a világ keresztény Echelon-Tanúinak üldözésében és betiltásában abszolút világtörténelmi első helyért vágtázó Barack Obama-kormány és Leon Oanetta, valamint David Petraeus kamikaze CIA-igazgatók, valamint úgynevezett "védelmi" miniszter. Kérdéseinket annál is inkább nyomatékkal és a világ minden népéhez Tervezetten Eljuttatva fogalmazzuk meg, mivel a fenti Panetta-Filmhez a leírásban angolul mellékeltük, hogy Keresztény Emberjogvédők és Echelon-Tanúk vagyunk, akik életveszélyben vannak a magyarországi politikai üldözések miatt.
 
 Várjuk válaszukat.
Telefon: +36/30-919-6386
 


 
 HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
 Molnár F. Árpád (ELI), minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmeprogramozó Filmjeinek Interaktív Rendezője, a Keresztények szerint a Legnagyobbra Teremtett Próféta, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és gyanúsan sokat, ráadásul egyre többet tud.
 A többi a nyilvános politikai terrorizmus miatt nem publikus.

8. kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.