Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

A Panetta-Orbán-banda további fasiszta őrjöngései: Domján Tibort is fasizmus vádjával üldözik! Amerikai megrendelésre országszerte vadásznak a HÍRHÁTTÉR Keresztyén és Zsidó Emberjogvédőire, amiért nem támogatják a zsidóság és a cigányság kiirtásának gyűlöletpogromját! (A legfasisztább közpénzparaziták több fekete listájával!)

 

2012-06-30.
Molnár F. Árpád "ELI" FELJELENTÉSCIKKE
(Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legfőbb Roma Jogvédő, többek között az állami pszichiátriai bűnözés Legfőbb Leleplezője, továbbá minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

 


Domján Tibor Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező, akit a sötétség társadalma eltitkolt, és titkon - amerikai vezérlésre -, fasizmus terjesztésével megvádolva, az Orbán-Pintér-Obama-Panetta-terrorista kormány üldözőbe vett: örök szégyentörténelem készült... Az egész világ elé Predesztinálta az Isten...

(Eredetileg Cikknek íródott, de FELJELENTÉSCIKKÉNT lett Publikálva! Elküldve - mint mindig - az amerikai nagykövet Kounalakistól kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig,  az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire stb.)
/A Cikk egyes adatai pontosítva a megjelenés napján: 2012.06.30., 11:23 óra/

Domján Tibor Betiltott és Eltitkolt Keresztyén Újságírót, Világszintű Echelon-Leleplezőt is üldözőbe vette a fasiszta Orbán-Pintér-rendőrség azzal a hamis váddal, hogy fasiszta. Az üldözés hírét Balatonalmádi korábbi polgármestere adta át a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Munkatársának. A HÍRHÁTTÉR Keresztyén Emberjogvédői, Roma Jogvédői, Echelon-Tanúi és Echelon-Leleplezői elleni tébolyult fasiszta vágtát Orbán Viktor, Pintér Sándor és Vizoviczki László vezető BRFK-s üzlettársa és gengsztere, Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány megbízásával kezdték el, 2011. február 14-ével azzal, hogy Tóth Tamás, Budapest rendőrkapitánya házkutatást és országos körözést kezdeményezett Molnár F. Árpád Keresztyén Alapító-Főszerkesztő ellen ugyancsak azon a címen, hogy őt találták a legfasisztábbnak az országban, a HÍRHÁTTÉRT pedig a legfasisztább Médiumnak, melyet erre hivatkozva hivatalosan be is tiltottak, a házkutatásra mindössze három nappal.

Közveszélyes, mániákusan megszállott fasiszta elmebetegék hatványozottan és halmozottan beteg és szkizofréniás megállapításai szerint a horogkereszt reklámozása volt a célunk, amikor azt ismeretterjesztő, oktatási, helyenként művészeti célból, valamint a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából nyilvánosan megjelenítettük Orbán Viktor fasiszta fején, Pintér Sándor fasiszta fején, és titkosszolgálati vezetőik fasiszta és zsidóüldöző, valóban elképesztően primitív, ostoba, csökevényes és mérhetetlenül igénytelen és stratégiai idióta aggyal bevégzett fején.

A Btk. 269/B. § 1. bekezdése ugyanis tiltja a horogkereszt ábrázolását, kivéve, ha - mondja ki a 2. bekezdés -:
Nem büntethető [horogkereszt használata] miatt, aki azt ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából követi el.

Tehát - érvelnek Orbán-Pintér nyíltan fasisztagyáros keresztyén- és zsidóüldöző antikrisztusok, akiket a világsajtó már legalább több, mint egy éve a fasizmussal és az elmebetegséggel párosít - azzal, hogy a horogkeresztet nem a maga dicsőségében, hanem meggyalázva, a jelenkor eseményei ábrázolására és a fasizmus, valamint az orbáni nácizmust megbélyegző és az orbán-hitleri népirtások vonatkozásában elrettentő célból és módon ábrázoltuk, gyakorlatilag egy másik paragrafus hatálya alá vetettük, nevezetesen a Nemzeti jelkép megsértése törvényi tényállása alá. A Btk. 269/A. § ugyanis kimondja:

Nemzeti jelkép megsértése
269/A. § Aki nagy nyilvánosság előtt Magyarország himnuszát, zászlaját vagy címerét sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ, vagy más ilyen cselekményt követ el, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.


Mi is látjuk, hogy a horogkeresztet még nem emelte az elmebeteg fasiszta és sokkos gyilkos terrorista páros - Orbán Viktor és Pintér Sándor - a nemzeti jelképek közé, de a gyakorlatban - ahogyan Előre Bejelentettük, hogy Orbán Viktor irányítása alatt Magyarország extrém módon elfasizálásra kerül - a horogkereszt már magyar nemzeti jelkép, és a súlyosan elmebeteg és maradandó szellemi és morális retardáltságon keresztülment szerencsétlen miniszterelnök és közpénzparazita fasiszta rendőri, ügyészi, bírói és pszichiáter bűnbandája már a központi politikai utasításoknak és elvárásoknak megfelelően, pontosan úgy, ahogyan Adolf Hitler irányítása alatt tette ez a lumpen söpredék közpénzparazita réteg, a fasiszta jelkép már szent és sérthetetlen, aminek gyalázása minden hatályos törvényekkel és minden józan ésszel szemben üldözésre került.

Mint arról a minket körülvevő, folyamatosan tartó és nyilvános interkontinentális botrányok során rengetegszer tudomást szerezhettek, Orbán Viktor és a botrányokba már a kezdet kezdetétől kimoshatatlanul belefúlt Barack Obama, Leon Panetta, majd David Petraeus amerikai kormánya évek óta egyre látványosabban próbálja kikövetelni, hogy fejezzük be az amerikai kormányzat és titkosszolgálatai Magyarország elfasizálására tett szervezett operatív akcióinak szüntelen aláaknázását. Folyamatos támadások, betiltások, életveszélyes fenyegetőzések, házkutatások, fegyveres hatósági elhurcolások, pszichiátriai kényszervizsgálatok és elektrosokk terápiákkal, valamint kábítószeres meggyilkolásokkal való fenyegetések érnek el minket az amerikai-magyar fasiszta terrorkormány részéről, amiért mára FELJELENTÉSEINK ezreivel bombáztunk a magyar miniszterelnököktől az amerikai titkosszolgálatokig és kormányig mindenkit, amiért a youtube-on több tízezer magyar hurrázik Adolf Hitler zsidók és cigányok ellen elkövetett tömegmészárlásaihoz, és kiált fel hol Hitler, hol Orbán Viktor, hol Vona Gábor nevében, hogy ki kell irtani a teljes zsidóságot és a teljes cigányságot. Hogy ezen kívül sokan úgy hirdetik a zsidóság és a cigányság teljes kiirtásának gyűlöletprogramját, hogy közben tagadják a Holocaustot, az általunk elküldött FELJELENTÉSHEGYEKNEK már igazán csekély részlete.

Az Obama-Panetta-Petraeus-Orbán-Pintér-féle fasiszta terrorista halálkormány szó szerint, kivétel nélkül az összes, több ezer FELJELENTÉSÜNKET eltussolta, minden alkalommal minden elkövetőt makulátlan tökéletesnek és becsületesnek nyilvánított, minket pedig - mivel emellett évek óta szinte minden Cikkünkben és Filmünkben rendíthetetlenül elutasítóan szóltunk a Holocaustról és Adolf Hitler fasiszta rendszeréről, ezért - sistergő orbáni és orbánfasiszta rendőrbűnözői, ügyészbűnözői és pszichiáterbűnözői gyűlölködéssel radikálisan széles üldözés alá vettek és terrorizálnak szinte egyfolytában! Orbán és fasiszta bűnözői nem akarják tudomásul a rendíthetetlen ősi Keresztyén Isteni Lélekvért, hogy aki a Teremtő Isten Lelkével jár, arra hiába próbálják mindenféle erőszakkal, fenyegetéssel és mindenféle más módszerrel ráerőltetni a fasizmus szeretetét és a zsidók, valamint a cigányok elleni gyűlöletet, nem fognak sikerrel járni. Egyszerűen lehetetlennel próbálkoznak, és egész fasiszta vonaglásuk és a fasizmus győzelméért folytatott gyalázatos kénköves kínlódásaik abszolút bukásra vannak ítélve!

Mint azt "Az USA kormánya a jövő hónapra tervezi Molnár F. Árpád ismételt országos körözése és elfogató parancsa kiadatását" (KLIKK) Című Cikkünkben alig pár nappal ezelőtt írtuk: Az USA és kormánya, Leon Panetta, David Petraeus és Orbán Viktor tehát azzal a nehézséggel szembesült, amivel Adolf Hitler is szembenézni volt kénytelen: hogy amíg nincsen törvénybe iktatva a zsidóság és a cigányság üldözése illetve tömeges irtása, továbbá ameddig nincsen törvényileg megtiltva a fasizmus elleni kritika, addig egy adott állam elfasizálásakor olyan akadályokkal kénytelenek szembenézni, amit a jelen fennálló Különleges Helyzet nélkül sem lehetséges látványos büntetőjogi és egzisztenciális hanyatlás nélkül megúszni.

Az amero-magyar Obama-Orbán-kormány jó ideje gyakorlatilag a legcsekélyebb mértékben sem titkolja, hogy abszolút egy húron pendül minden magyarok legzsidózóbb és legszélsőségesebb nácijainak legszélsőségesebb gondolataival. Orbánék fasiszta hitlerista eszmeisége ugyanaz, amit Posta Imre és nyílt levelezőlistabeli, nyíltan fasiszta társai képviselnek, akik szintén azon a címen gyűlölködtek és buzdítottak az ellenem (Molnár F. Árpád ellen) való szervezett üldözésekre, koncepciós perekre, a meggyilkolásomra, hogy mert zsidó vagyok, ezért üldözni kell, az utcán megtámadni, és mert zsidó vagyok, ezért meg kell ölni, továbbá hogy a HÍRHÁTTÉR keresztény-zsidó csürhe, amivel és szereplőivel le kell számolni, mert le kell számolni mindennel, ami zsidó. Emellett a halál a zsidó Molnár F. Árpádra, mert zsidó, és kivégezni a HÍRHÁTTÉRES keresztény zsidókat, precíz szemtanúként felsorakozott a botrányosan lesüllyedt erkölcsű és morálisan végérvényesen elbukott Gőbl György, mégpedig éppen olyan sunyi, gyalázatos és hazug pártparazita módon sorakozott fel a nevében Közhatalom Jogsértettjei Egyesülete (KJE) vezetőjeként, amilyen nyíltan őrjöngött a Molnár F. Árpád megtámadásáért és meggyilkolásáért a ráadásul még származásában is német Gonda László, aki Gőbl György KJE-s vezetőtársa. Az a KJE (KLIKK!), amelyik papíron a 2006-os jogsértettekért lett létrehozva, de ezzel szemben a titkosszolgálatok kormányprogramját végrehajtva egymás után irkálta a tiltakozó petíciókat a cigányok ellen, akiket faji alapon deklarált bűnözőknek, és a homoszexuálisok ellen, akiknek az évente egyszeri utcai vonulása a titkosszolgálati program értelmében elfoglalni hivatott a buta lakosság nyomott és gyűlölködő agyát és kapacitását az év 365 napján át.

Továbbá: mivel Orbán Viktor magyar miniszterelnök abból, hogy FELJELENTÉSEK százait, majd ezreit tettük nála és fasiszta közpénzparazita bűnszervezeteinél a zsidók és a cigányság kiirtására uszító több tízezer Internetes anonim kommentelők propagandái ellen, arra következtetett, hogy tehát a fasiszták nem fasiszták, hanem hibátlan állampolgárok, mi viszont nácik vagyunk, mert nem támogatjuk a zsidóság és a cigányság faji alapú kiirtását, halmozottan erős és megalapozott gyanú érlelődött meg bennünk, hogy szegény Orbán Viktor magyar miniszterelnök úr elmebeteg, és a tudathasadásos paranoid schizophrenia betegségben, azaz lélekhasadásos elmebetegségben szenved, ezért nem tud különbséget tenni a világ legegyszerűbb tételeiben sem. Emiatt minden magyarok közül elsőként kezdeményeztük szegény miniszterelnök pszichiátriai szakvizsgálatát, és elmebetegségénél, valamint a társadalomra való rendkívül veszélyes elmekórtani állapotánál és tetteinél fogva - melyek során feltűnően nem képes belátni sem betegsége súlyosságát, sem bűntettei társadalomra és az egész civilizációra való rendkívüli veszélyességét - zárt intézeti kényszergyógykezelése elrendelését, és leszázalékolásával a néhai miniszterelnöknek pártfogó gyám, ügygondnok kirendelését, aki igazgatja és irányítja szegény ex-miniszterelnök úr napi dolgait, és vigyáz az egészségére.

Azt is ratifikáljuk szépen újra, aztán - ahogy eddig - újra és újra, egészen a példás és valóban rendkívül ELRETTENTŐ IGAZSÁGÜGYI MEGTORLÁSIG(!), hogy a mi üldözésünk, azaz Keresztyén Újságírók, Emberjogvédők, Zsidó Filmrendező stb. üldözése kimeríti a Büntető Törvénykönyv (Btk.) 261. §-a 1. bekezdésének b) pontjába ütköző, úgynevezett "Terrorcselekmény" bűntette tényállását, amely rendőrök, ügyészek, bírók, politikusok, állami közpénzparazita pszichiáterek stb. esetében - tekintettel a bűntettek társadalomra kiemelt súlyára, s mivel bűnszervezetben, maffiában követték el - ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSSEL BÜNTETENDŐ!

Terrorcselekmény
261. § (1) Aki abból a célból, hogy
b) a lakosságot megfélemlítse,
a (9) bekezdésben meghatározott személy elleni erőszakos, közveszélyt okozó vagy fegyverrel kapcsolatos bűncselekményt követ el, bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.
(9) E § alkalmazásában
a) személy elleni erőszakos, közveszélyt okozó vagy fegyverrel kapcsolatos bűncselekmény az emberölés [166. § (1) és (2) bek.], a testi sértés [170. § (1)-(5) bek.], a foglalkozás körében elkövetett szándékos veszélyeztetés [171. § (3) bek.], a személyi szabadság megsértése (175. §), az emberrablás (175/A. §), a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény [184. § (1) és (2) bek.], a vasúti, légi vagy vízi közlekedés veszélyeztetése [185. § (1) és (2) bek.], a hivatalos személy elleni erőszak (229. §), a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak (230. §), a hivatalos személy támogatója elleni erőszak (231. §), a nemzetközileg védett személy elleni erőszak (232. §), a közveszélyokozás [259. § (1)-(3) bek.], a közérdekű üzem működésének megzavarása [260. § (1)-(4) bek.], a légi jármű, vasúti, vízi, közúti tömegközlekedési vagy tömeges áruszállításra alkalmas jármű hatalomba kerítése (262. §), a robbanóanyaggal vagy robbantószerrel visszaélés (263. §), a lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés [263/A. § (1)-(3) bek.], a haditechnikai termékkel és szolgáltatással, illetőleg kettős felhasználású termékkel visszaélés [263/B. § (1)-(3) bek.], a radioaktív anyaggal visszaélés [264. § (1)-(3) bek.], a nemzetközi szerződés által tiltott fegyverrel visszaélés [264/C. § (1)-(3) bek.], a számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény (300/C. §), a rablás (321. §) és a rongálás (324. §),
b) terrorista csoport: három vagy több személyből álló, hosszabb időre szervezett, összehangoltan működő csoport, amelynek célja az (1)-(2) bekezdésben meghatározott bűncselekmények elkövetése.


Túl ezen az orbánpintéri-kounalakisi amero-magyar fasiszta maffia egy másik, ugyancsak ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSSEL BÜNTETENDŐ(!) törvényi tényállást is kimerít, mégpedig a Népirtás bűntettét, amikor minket a hitleri fasizmus és jelképei, valamint a fasizmus jelenkori tettei és követői köztörvényes és Emberiség-ellenes védelmére próbál kötelezni fegyveres erőkkel, személyi szabadságunk már-már rendszeres korlátozásával, koncepciós perekkel, házkutatásokkal, elkobzásokkal, hivatalos hatósági, bűnszervezeti betiltásokkal, a médiában végrehajtott gyakorlatilag totális eltitkolással, üldözéssel, továbbá a fenyegetések terén börtönnel, pszichiátriával, védekezésre képtelen, narkotikus állapotba hozással, az amerikaiak mániáját kifejező elektrosokk terápiákkal és meggyilkolásunkkal stb. fenyegetve. Idézzük a Btk.-t:

Népirtás
155. § (1) Aki valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges kiirtása céljából
b) a csoport tagjainak, a csoporthoz tartozása miatt súlyos testi vagy lelki sérelmet okoz,
c) a csoportot olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik,
d) olyan intézkedést tesz, amelynek célja a csoporton belül a születések meggátolása,
bűntettet követ el, és tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.


Most pedig nevezzünk meg azon közpénzparazita fasiszta bűnözők közül egy orbáni-kounalakisi-panetta-bandára valót, akik egy emberként sorakoztak fel a zsidóság és a cigányság üldözése és kiirtása, továbbá a keresztény emberjogvédők és életvédők teljes elhallgattatása és kiirtása, továbbá a lakosság totális megfélemlítése céljából, a fasizmus szervezett Holocaust-pogromja undorító náci közpénzparazita SS-egységeként: a legtébolyultabb fasiszta állami bűnözők örök halállistájából: Orbán Viktor miniszterelnök, Pintér Sándor polgári titkosszolgálati és belügyminiszter (rendőrminiszter), Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány (Pintér Sándor végrehajtója, valamint Pintér és Vizoviczki László üzlettársa és rendőrbűnözői biztosítója), Halmosi Zsolt (Vas megye rendőrfőkapitánya, minden magyar idők egyik leghírhedtebb bizonyíték-eltüntető és bizonyíték-betiltó tömeggyilkos terrorista bűnözője), Töreki Sándor (Veszprém megye rendőr-főkapitánya), Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Polt Péter (legfőbb ügyész, Orbán Viktor hírhedt olajmaffia-eltussolója, minden magyar idők leghírhedtebb pszichiátriai sokkos gyilkosa, korunk egyik legveszélyesebb terroristája), Nánási László (Bács-Kiskun megye főügyésze), Ihász Sándor (fővárosi főügyész), Fürcht Pál (budapesti nyomozó ügyészség vezető-helyettes ügyésze, az Ügyészek Lapja egyik főembere), Pigniczki Zsuzsanna (kém- és repülőorvos, katonaorvos, titkos ügynök, börtönpszichiáter, igazságügyi elmeszakértő), Keller Éva (igazságügyi elmeszakértő és titkosszolgálati ügynök), Szőke Tibor és "nyomozó" bűntársai (BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály), Kassai László (Kecskemét rendőrkapitánya), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Jáger Attila és "nyomozó" bandája (Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság), Zombor Gábor (Kecskemét Fideszes polgármestere, országgyűlési képviselő, Orbán Viktor régi titkosszolgálati jelentője, politikai pszichiátriai terroristája, fogdmegje és bérgyilkosa), stb., stb., stb., valamint amerikai részről kezdve Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövetasszonnyal, bezárva az Amerikai Egyesült Államok titkosszolgálataiig, az FBI-ig és Barack Obama, Leon Panetta, David Petraeus kormányáig.

 


Az undor és a fasizmus sátáni amero-magyar náci ocsmánykormánya. Giczi Róbert, Veszprém rendőrkapitánya társaságában a mi megfigyelésünket és üldözésünket rendszeresen aláíró fasiszta bűnöző Navracsics Tibor, Orbán Viktor úgynevezett igazságügy-minisztere.


Töreki Sándor, Veszprém megye rendőr-főkapitánya már Pápa rendőrkapitányaként is rekordot döntött abban, hogy soha nem hallottunk olyan rendőrről, aki jobban elmebetegezte volna Drábik Jánost, amiért könyvet írt az amerikai titkosszolgálatok elmeprogramozási terrorizmusáról, és senki rendőrről nem jött annyi Echelon-Tanúi panasz, hogy mennyire üldözi az Echelon-Tanúkat. Töreki Sándornak az a Kövér László gratulál, akinek fasiszta botrányaitól pár napja kezdett zengeni a világsajtó, gondosan eltitkolva ugyanakkor a magyarországi zsidóüldözéseket és a kötelező fasiszta kultuszt. Középre szerkesztve Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, Pintér Sándor, a maffia extrém multimilliárdosa, tőle jobbra pedig Magyarország legszegényüldözőbb és legcigányüldözőbb polgármestere, a titkosszolgálati terrorista Kocsis Máté 8. kerületi polgármester.


Töreki Sándor, minden magyar idők több kategóriákban leghírhedtebb rendőrbűnözője Veszprém megye rendőrfőkapitánya lett. Az undorító, ocsmány, gyomorforgató, szó szerint és végzetesen fasiszta rendőrmaffia példátlanul förtelmes hányadék orbán-pintéri bűnöző terroristája, Halmosi Zsolt, Vas megye rendőrfőkapitánya a kép jobb oldalán. Halmosi Zsolt neve örökre egybeforrt a világ polgári lakossága elleni utasszállító repülőgépek felrobbantásával és azok eltussolásával. Halmosi Zsolt és Pintér Sándor körbejárták a világot, hogy mindent eltüntessenek olyan világbotrány-bűntetteikről, amilyen ez itt: "Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt". Annyira súlyos és undorító bűnözőkről van szó, ami bennünk, Keresztyénekben is autentikusan veti fel - a hagyományos igazságszolgáltatás csődje láttán - a külföldi vagy háttérhatalmi, és/vagy Isteni Eredetű (politikai) gyilkosságsorozat szükségességét, és véteti fontolóra, hogy Magyarországra érdemes lenne végrehajtói halálbrigádokat szervezni, teljes törvényi érinthetetlenséggel, hogy az Emberiség megszabaduljon a legveszélyesebb fasiszta bűnözőktől és antikrisztus, júdási terroristáktól.

Visszatérve Cikkünk elejére: az Orbán-Pintér-Panetta-Kounalakis fasiszta és antikrisztus halálkormány a Keresztyén Echelon-Leleplező Újságíró és HÍRHÁTTÉR-Munkatárs Domján Tibor Úr üldözésével folytatja, aki nem hajlandó elismerni a fasiszta horogkereszt érinthetetlenségét és szentségét. Domján Tibor Úr ellen Balatonalmádi fasiszta bűnöző rendőrkapitánya, Szabó János lett a politikai maffiapárt közpénzparazita megbízottja, aki előtte a Várpalotai Rendőrkapitányság vezetője volt. Rendőrségi főtanácsos is, ahogyan az a fasiszta Töreki Sándor is, aki Veszprém megye rendőr-főkapitányaként Domján Tibor üldözésével megyei szinten lett Orbán Viktor felől főmegbízott fasiszta rendőrterrorista ebolaparazita. Az életfogytig tartó fegyházzal büntetendő köztörvényes bűnöző Töreki Sándorról a HÍRHÁTTÉR már megemlékezett pl. 2010. 08. 16-án (azaz kétszer 8-án) írott és 17-én (azaz 1+7=8-án) megjelent Cikkében, amikor Töreki Sándor még Pápa rendőrkapitánya volt. Töreki Sándor rendőrbűnöző a rendőrbűnözők között, és már akkoriban az abszolút első helyet szerezte meg abban a kategóriában, hogy senki rendőrről nem hallottunk az országban, aki jobban elmebetegezte volna Drábik János közgazdászt, a Szabad Európa Rádió (SZER) egykori szerkesztőjét, amiért Drábik megírta az amerofasiszta emberprogramozásokról szóló könyvét, a "Tudatmódosítás" címűt. Túl ezen Töreki Sándor kapcsán Pápáról és környékéről is megkerestek minket Echelon-Tanúk, akik Töreki Sándor Echelon-Tanúkkal szembeni gyűlöletéről és fasiszta ugatásairól, valamint mániákus üldözéseiről számoltak be. Nyilvánvaló a nálunk mindig tetten ért tény, hogy Törekit sem véletlenül tervezték azt követően, hogy fekete listára vettük, máris Pápa rendőrkapitányából egész Veszprém megye rendőrfőkapitányává, hiszen akit a Forrás Elítél, az olyan bukott intellektuális, erkölcsi és stratégiai katasztrófát azért kell felfelé buktatni, hogy erre hivatkozva az Isten és a Háttérhatalom megalapozott Ítéletet szolgáltathasson ezen Isten- és Emberiség-ellenes bukott fasiszta bűnözők és antikrisztusok, valamint az őket befogadó állam lakosságának mentális leépítésére és a próféták üldözésével a próféták - Istennek fölöttébb koherens és egységszándékú - kénye-kedve szerinti kiszolgáltatására.

Töreki Sándorról a "A magyar Echelon-tanúk beszámolóiból" Című Cikkünkben (KLIKK!) 2010. 08. 16-án Médiánk a következő mondatot közölte:
"Töreki Sándor (Pápa rendőrkapitánya, hivatásos besúgó, Drábik János egyik leghírhedtebb elmebetegezője, az Echelon-tanúk sokkos gyilkos terrorista ellensége, minden emberi lény ellensége)".

Az alábbiak pedig egy hosszabb fekete listából valók, ugyanabból a Cikkből. Azért is érdemes a lista neveit megjegyezni, mert látható, mennyire ugyanaz a fasiszta és antikrisztus gyűlöletbanda üldöz minket azóta is! Hol azért, hogy zaklatást követünk el, ha számon kérjük a közpénzparazita bűnszervezeteket, hová tüntették el sok száz vagy több ezer FELJELENTÉSÜNKET, máskor meg - Orbán Viktor tébolyországlása óta - azon a Címen, hogy mivel nem támogatjuk a zsidók és a cigányok kiirtását, ráadásul gyalázzuk a szent horogkeresztet, ezért fasiszták vagyunk, akiket üldözni kell, betiltani, az állami maffiáról szóló és az orbáni-amerikai fasiszta maffiát leleplező bizonyítékainkat elkobozni, az általunk tömegével FELJELENTETT bűnöző pszichiáterekhez hurcolni, hogy megállapítsák, tisztában vagyunk-e annak társadalomra való veszélyességével, fel tudjuk-e mérni, mennyire veszélyes a társadalomra, hogy gyalázzuk a horogkeresztet stb. A 2010-ben írott Cikk fekete listája tehát a következő felvezetéssel indul (és ezzel zárom mostani mondandómat):

Az Echelon-tanúk legfőbb magyarországi üldözőiből néhány örök szégyentörténelmi júdásnév (ABC-sorrendben) a leghírhedtebbek és az Emberiséggel legellenségesebbek közül, hogy örökre beégjen a Világtörténelembe és ne feledje el többet sem nekik, sem gyerekeiknek a világ, de elnyerjék családostól méltó büntetésüket:

Balajti László (előző NBH-igazgató), Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőrfőkapitánya), Gergényi Péter (Bács-Kiskun megye volt rendőrfőkapitánya), Juhász Gábor (MSZP-s titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kassai László (Kecskemét rendőrkapitánya), Kiss László (1990-nel ejtőernyős igazságügyi elmeszakértő, betörő, Pigniczki Zsuzsa volt élettársa és munkatársa; halott), Kopasz Zsolt (Kecskemét vezető ügyésze), Kovács Tamás (1990-nel ejtőernyős legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) előző vezetője), Laborcz Sándor (Putyin latimerista KGB-s NBH-igazgatója, MSZP), Madarász Károly (1990-nel ejtőernyős Katonai Felderítő Hivatal (KFH) előző vezetője), Magyar László (1990-nel ejtőernyős igazságügyi elmeszakértő, a Pigniczki-Kiss-bűnbanda vezetője; meghalt), Medgyessy Péter (1990-nel ejtőernyős miniszterelnök, MSZP), Orbán Viktor (miniszterelnök, Fidesz), Pigniczki Zsuzsa (a Kádár-rendszerből szélsőségesen köztörvényesen átmentett tömeggyilkos igazságügyi elmeszakértő, kém- és repülőorvos; még él), Pintér Sándor (1990-nel ejtőernyős belügyminiszter), Popper Péter (1990-nel ejtőernyős, tégla; meghalt), Szabó György (1990-nel ejtőernyős putyini latimerista KGB-ügynök, a multimilliárdos Sanoma Budapest Zrt. szlávista titkosszolgálati vezérigazgatója), Szűcs Attila (1990-nel ejtőernyős pszichiáter professzor), Töreki Sándor (Pápa rendőrkapitánya, hivatásos besúgó, Drábik János egyik leghírhedtebb elmebetegezője, az Echelon-tanúk sokkos gyilkos terrorista ellensége, minden emberi lény ellensége), Varga Éva (kecskeméti csoportvezető ügyész), Veér András (1990-nel ejtőernyős pszichiáter professzor, tömeggyilkos; hulla), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere, országgyűlési képviselő, Orbán Viktor egyik alvezére, minden magyar idők talán leghírhedtebb polgármestere)... stb.

8. kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.