Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

A kormány közpénzes rendőrsége pótlást kér, mert a kormány rendőrsége szerint a kormány rendőrségének bűntetteiből semmit sem észlelt, csak a könnygázzal lefújt és elhurcolt tudósítók, idősek, vak asszony stb. elkövetők, mert mint 2006-ban, arra jártak vagy ott voltak (FELJELENTÉS)

 

2012-09-09.
Molnár F. Árpád "ELI" (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, a Legfőbb Roma Jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövet , Dél-Kalifornia legnagyobb kilakoltató ingatlanmaffia cégének vezetője, Eleni Tsakopoulos Kounalakistól kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig bezárólag stb.)


Tárgy: FELJELENTÉS (III.ker.Rk.) a Búza utca Super 8-as kilakoltatás tárgyában (Tisztelt BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság és Horváth Antal rendőr alezredes úr!)

FELJELENTŐ: Molnár F. Árpád
 Született: Kecskemét, 1972.11.13.
 Anyja neve: Retezár Mária (nagyapja örmény)
 Személyazonosító igazolvány szám: 862762KA
 Állandó lakcím (nem levelezésre!): Kecskemét 6000, Reptéri út 15/b., fsz. 2.
 Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
 Telefonszám: +36/30/919-6386
 E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com


Tisztelt BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság és Horváth Antal rendőr alezredes úr!A 01030-105/87-3/2012.P. számon levelet küldött a részemre (Molnár F. Árpád részére), hogy részletesebben fejtsem ki a 2012. június 15-én a Budapest, Búza utca 12. VII/64. szám alatti fegyveres hatósági, civil család ellen elkövetett erőszakos kilakoltatási bűnügyi botrány kapcsán a rendőri intézkedésekkel szembeni panaszomat. Hogy ezt a határidőn belül megteszem, az a több száz hatósági és médiacímzett is bizonyítja, amit a hirhatter.multimedia@gmail.com e-mailes levelezési címünkről - Budapest összes rendőrkapitánysága etc. megcímzése mellett - ezúttal én postáztam.

Mivel a Búza utca Super 8-ként elhíresült kilakoltatás a civilek és idősek, valamint vak asszony elleni könnygáztámadások és az újságírók erőszakos elhurcolása miatt már eddig is nemzetközi állami bűnügyi botrány, amit minden jogász véleménye szerint is a Strassbourgi Emberjogi Bíróság által megítélt magas kártérítési összegek sora fog kísérni, mert a magyarok (mármint a kormány és közpénzen fizetett szervei) úgyis bűnözők, és a bűnszervezeti botrányról rengeteg Cikk és Dokumentumfilm megjelent és fog megjelenni, így nehezen értelmezhető, hogy újságírói tudósításomra válaszul erőszakos állami elhurcolásom után a rendőrségen tett vallomásomhoz még mi mindent kellene hozzátennem, hány további, a párt rendőrei által elkövetett bűncselekményt kellene felsorolnom, hogy a tudósító és könnygázzal lefújt újságírók tudósításainak diktatúrákban zavaró tényén túl a rendőrök viszont feltétlen és egyértelmű felelősségét megállapítsák, ha már könnygázzal lefújásuk és erőszakos elhurcolásuk ez idáig annak ellenére sem került kivitelezésre, hogy államilag fizetett fegyveres bandaként

1. nem csak Magyarország kormányának büntetőjogi bűnszervezeti minőségéről prezentáltak befejezetten bizonyítékhalmokat, de

2. éppen az igazságszolgáltatás katasztrofális extrémkriminalizált és a hatályos magyar Büntető Törvénykönyv (Btk.) értelmében Terrorcselekménynek minősülő elkövetői állapota miatt a vezető nemzetbiztonsági kockázati tényezőkként és katasztrófaforrásokként is leszerepeltek és le fognak szerepelni, miközben egy egész seregnyi emberjogvédő fogja nemzetközi bíróságra vinni az ügyet (amiben a veszítésünk esélye a nulla felé közelít), míg egy következő kormány az elkövetésekben résztvevő, majd azok eltussolásában szervezkedő rendőröket és rendőri vezetőket is bíróság elé kívánja állítani és letöltendő fegyházbüntetésre ítéltetni, ahogyan az 1990-es évek elején a megbukott rendőrbűnözőkkel tették, mivel bukott tetteik eltussolása az állam demokratikus intézményrendszerének látszatát kvázi a földdel tette volna egyenlővé, így a mainál sokkal értelmesebb és előre látóbb, elmeállapotukat tekintve összehasonlíthatatlanul egészségesebb állami vezetők a nemzetbiztonságinak nevezett kockázatokat is nagyságrendekkel világosabban voltak képesek megítélni, hiszen szellemi és mentálhigiéniai vezetőjük sem egy olyan súlyosan skizofréniás elmebeteg volt, amilyen Orbán Viktor magyar miniszterelnök, akit a világsajtóban - általunk Előre Bejelentve - már régóta hol nácinak, hol elmebetegnek, hol fasiszta elmebetegnek neveznek, aki tetteinek súlyát és társadalomra való veszélyességét, annak következményeit súlyos egészségügyi állapota miatt roppant-roppant kétséges, mennyire képes megítélni. Az 1990-es évek elején titok volt a diktatúra, nem úgy, mint Orbán Viktor, az azeri baltás gyilkos társminiszterelnöke baltás és Baltay Leventés tébolyországlása óta.

Ezúttal pótlásként a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM) 2012.06.19-én publikált Cikkéből idéznék, melynek a Címe és az elérhetőségei közül:

18-án, a Búza utca Super 8 után: az Országháznál és a Parlamentben a Koppány Csoport és A HÍRHÁTTÉR
http://www.hirhatter.org/18_an.htm

Az alább idézett Cikkrészlet egyúttal idézet Zagyva György Gyulának, a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevű párt országgyűlési képviselőjének írt levelemből is, amely levelet azért írtam, mert amikor 2012.06.18-án a Magyar Köztársaság Parlamentjében jártam, Zagyva György Gyula, az Országgyűlés Emberjogi Bizottságának tagja kifejezetten megkért arra, hogy küldjek neki tájékoztatót a búza utcai kilakoltatás jogsértéseiről. A rendőrségi intézkedések elleni panaszaimhoz tehát az eddigieken túl ezeket is csatolni kívánom, mégpedig könnygázzal lefújt és erőszakkal elhurcolt újságírói és emberjogvédői minőségemben, akit a magyar állam hamisan azzal vádolt meg, hogy mivel nincsen a MÚOSZ-tól kapott állami, a titkosszolgálatok által jegyzett újságíró-igazolványom, ezért automatikusan úgy tekintik, hogy akkor ellenálltam a rendőri intézkedésnek és törvénysértő bűnelkövető vagyok. Mert nem igényeltem a katonai titkosszolgálatok által személyenként ellenőrzött és jóváhagyásra vagy tiltásra parancsolt, csak nevében újságírói, mert valójában állami-titkosszolgálati MÚOSZ-igazolványt. Olyat, amilyet Orbán Viktor úr azerbajdzsáni baltás gyilkos szövetségese, Ilham Alijev azeri elnök ad ki a pártra és kormányra gyakorlatilag veszélytelen, mert gerinctelen vagy halálosan buta, semmit át nem látó és semmihez nem értő, valamint vigyoridióta vagy gyűlölködésben őrjöngő, objektíve csak nevükben "újságíróknak". A Búza utca 12., VII. emelet 64. szám alatti kilakoltatás jogsértéseiből:
 
 1. A bírósági végrehajtó nem jött el a kilakoltatásra, hanem egy megbízottját küldte el. Ez - a HÍRHÁTTÉRNEK nyilatkozó egyik vezető jogvédő szerint - törvénytelen, mert végrehajtást csak a megbízott végrehajtó személyes jelenlétében és kérésére lehet elkezdeni.
 
 2. A végrehajtó megbízott embere kamerába mondta, hogy "bírósági végzés nincs". Hogy ez tovább mit jelent, nem ellenőriztük.
 
 3. A lakás előtti folyosón - a kamerák tanúsítják - nem hangzott el felszólítás, vagy ha egyszer igen, nem volt hallható, mert az emberjogi aktivisták hangereje kizárta, hogy bárki hallja, mibe kezdett bele az egyik rendőr. Az esetet kameránkkal rögzítettük. A lakásban szintén végig jelen voltunk: ott sem hallott senki, semmit.
 
 4. Könnygázt vagy paprikaspray-t fújtak a lakás légterébe, ahol az emberjogi aktivistákon kívül volt idős, vak asszony, a tulajdonos vendégei, újságírók, civilek.
 
 5. Az előállítást arra alapozták, hogy aki rendelkezik a MÚOSZ (Magyar Újságírók Országos Szövetsége) által kiadott újságírói igazolvánnyal (amit bárki igényelhet, aki beszerez néhány újságírótól egy ajánlást), az nem állt ellen a rendőri intézkedésnek, aki nem igényelt ilyen igazolványt, az ellenállt.
 
 6. Az aktivistákat veszélyes köztörvényesekkel zárták össze. Női aktivistákat egy csoportos fegyveres rablás női alanyával, Molnár F. Árpádot (HÍRHÁTTÉR) és Molnár Zsoltot (Koppány Csoport, született: 1990.08.28.) egy a fél életét börtönben töltött, három hete szabadult személlyel, akit éjjel két csoportos rablás miatt, a másodikon tetten érést követően vitték be. A személy kényelmesen ismételgette, hogy ezért legalább 8 évet kap.
 
 7. A törvény szerint szóban és írásban egyaránt panasz tehető. Molnár F. Árpád kérésére a zárkaőr közölte, hogy ezt most akkor sem fogjuk tudni megtenni, mert tilos a cellába tollat adni.
 
 8. Voltak, akik kaptak élelmet, de pl. Molnár F. Árpád nem kapott, mert éppen kihallgatásra vitték vagy bűnügyi fotót készítettek róla, utána pedig az őrök arra hivatkozva nem adtak élelmet, hogy "nem rajtuk múlik".
 
 9. Többek fogva tartása meghaladta a törvényben maximalizált 8 plusz 4 (azaz maximum 12) órát.
 
 10. Az aktivisták szerint futószalagon, állítólag ugyanolyan formaszöveggel bírságoltak mindenkit, az is lehet, hogy mindenkire ugyanazt a 25 ezer Ft/fő-s bírságot kiszabva. Tehát nem vizsgálták ki az ügyeket.


Molnár F. Árpád (ELI)
Budapest, 2012.09.09.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.