Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

ÚJ BETILTÁS! Origós-Videás filmbetiltás a Háttérhatalom tömeggyilkosságaiért, továbbá az ellopott s/m és szájba hasmenéses interkontinentális pornóbűnözésért (Két Leleplező Kordokumentumfilmünkkel!)

 

 

 

 

 

2012-01-09.
HÍRHÁTTÉR-HÍREXTRA


Tisztelt Origo és Videa! T. Gazda Albert origo-főszerkesztő, Bányai-Boris Zsolt, a Videa felelős szerkesztője!


Alábbi értesítésükre, miszerint törölték a "Lépold Józsefné és Babilon" címmel a videa.hu-ra töltött Filmünket, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA azzal a kérdéssel fordul Önökhöz, hogy kinek, minek a hatására. Ugyanis személyiségi jogokra hivatkozni csakis húzós fegyházbüntetések közvetlen büntetőjogi fenyegetettsége mellett lehet, minthogy a Dokumentumfilm terrorcselekményeket, alkotmányos rend elleni bűnszervezeti bűntetteket, és ugyancsak életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő emberöléseket és életellenes bűntetteket tárgyal. Fel sem merülhet tehát - csakis az érintett elleni büntető feljelentések tömegeivel -, hogy Lépold Józsefné, aki a rendőrségnek évtizedeken át dolgozott (a magyar grafológiai társaság tagjaként és vezetőjeként) közpénzből, és jelenleg is hatalmas összegeket keres szakértésenként és privát úton, a tömeggyilkosságok eltussolása és folytatólagos elkövetése maradéktalan biztosítása, továbbá a bizonyítékok eltüntetése érdekében 'heil orbán!', 'heil pintér!' csatakiáltásokkal hangsúlyozta volna ki a Filmben elhangzott Próféciákat.

A Film törléséről - mely mint bizonyíték-eltakarítás, bűnpártolás, alkotmányos rend elleni bűncselekmény stb., így a későbbiekben általunk akár életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő következményekhez vezet - úgy véljük, szoros összefüggésben van azzal a dr. F.E. és más tanúk elleni, Orbán Viktor és Pintér Sándor által szervezett bűnszervezeti akciókkal és köztörvényes bűntettekkel, amik miatt a napokban közel fél tucat FELJELENTÉST tettünk az összes budapesti rendőrkapitányságtól Orbán Viktoron át a világ vezető hírcsatornáiig és titkosszolgálataiig, kapcsolatba lépve továbbá nemzetközi bűnüldöző szervekkel.

 


A magyarországi szervezett médiabűnözés végletekig rohadt büntetőjogi, fegyházas állapotát bizonyítja a médiamaffiát leleplező Kordokumentumfilmünk, mely a magyar médiamaffia és csak névleg az ellenőrzésére szakosodott maffiaszervei legfőbb érdeklődési körét és szellemi tálentumainak vaskos és folyékony esszenciáját nevezi nevén. A Film Címe: "Szart a fossal mázolva! - orbániáda, origo, MTE: magyar tartalom, MATISZ-MASZTI-minőség!" Miközben a fasiszta orbán-pintéri maffia betiltásai ellen további nemzetközi terjesztéseket eszközlünk, aközben erre a feliratra klikkelve pl. a Film eredeti oldalára juthat.


Itt pedig a magyar szervezett pornómaffia és nemzetközi bűnöző pénzügyi gengszterkörei által protezsált és fizetett Origo-maffia által legutóbb Betiltott Kordokumentumfilmünket láthatja. A Címe: "Lépold Józsefné és ördögi konstrukciók". A Filmet a további orbán-pintéri pornó-bűnszervezeti pszichopaták elő-kénköves kínlódásai ellen a világ további posztjaira is feltöltjük. A forrásoldalra pedig erre a feliratra klikkelve juthat.

Amennyiben ismételten hallgatásba borulnak, ahogy eddig az összes esetben tették, amikor életvédelmi, tudományos, terrorleleplező, Keresztyén, szociális Filmjeink betiltásaihoz folyamodtak - miközben a Videa felelős szerkesztője, Bányai-Boris Zsolt és munkatársai ezrével tárolják és biztosítják a nevében is puruttya blog és puruttya honlap-bűnszervezetek világ minden részéről ellopott és a Videán terjesztett, ismeretlen magánszemélyek által készített házi, tehát privát, engedély nélkül közszemlére tett szex, pornó, szado-mazo, szájba szarásos stb. házi videóinak minden kisgyermek általi másolását, feltölthetőségét, tárolását, minden kisgyermek, nő, férfi, Keresztyén és ateista stb. általi megtekintését, letölthetőségét és terjeszthetőségét -, abban az esetben Önök elleni további büntető FELJELENTÉSEKKEL élünk, a hatályos törvények elkerülhetetlensége folytán ismét halmozott hatósági lépésekhez folyamodva, hogy:

AZONNAL TILTSÁK BE A TELJES VIDEA.HU VIDEO-MEGOSZTÓT, AZ ÖSSZES SZÁMÍTÓGÉPET ÉS A BŰNTETTEIK ADATTÁROLÁSÁRA SZOLGÁLÓ (ORBÁNI SZEXUÁLPOLITIKAI ÉS MORÁLIS CSŐDGYÁRTÓ) ESZKÖZT FOGLALJÁK LE, AZ ÖSSZES VIDEAESZKÖZT BÍRÓSÁGI ÚTON VÉGLEG KOBOZZÁK EL, MIKÖZBEN A HÁZKUTATÁSOKAT A VIDEA.HU FELELŐS SZERKESZTŐJE, BÁNYAI-BORIS ZSOLT ÉS A BŰNTETTEKBEN BŰNSZERVEZETBEN TETTESTÁRS MUNKATÁRSAI, VALAMINT A VIDEA HALÁL PONTOSAN UGYANEZEN BŰNTETTEKET ESZTENDŐKÖN ÁT FOLYTATÓLAGOSAN ELKÖVETETT ELŐDEI ELLEN A HÁZKUTATÁSOKAT, A TELJES ESZKÖZI LEFOGLALÁSOKAT, A FEGYVERES ELHURCOLÁSOKAT ÉS A TELJES ELKOBZÁSOKAT HAJTSÁK VÉGRE.

Ahogy ellenünk viszont mindezeket azért követték el, mert emberölési ügyekben és kormány-bűntettekben FELJELENTÉST tettünk! Önök pedig azért hallgattak el mindent erről is, ezen belül Magyarország Legnagyobb szabású média elleni üldözéseit és bizonyíték-elkobzásait, hogy az állami korrupciós ügyek és emberölések, apartheid, romák elleni állami sorozatgyilkosság, eltussolt és teljes személyi és eszközi arzenáljával átmentett pszichiátriai politikai bűnözés és minden más terrorcselekmény teljes eltussolásra és folytatólagos elkövetési biztosításra kerüljön!

Magyarázatot kérünk továbbá arra, milyen okokból és kiknek a megbízására lehetséges, hogy miközben A HÍRHÁTTÉR Főszerkesztője a teljes D-Notice ellenére (ami titkosszolgálati kifejezés, és államilag elrendelt teljes média-eltitkolást jelent) - AZ ISTENTŐL Kapott erejénél fogva, teljes politikai üldözés közepette - olyan népszerű lett, hogy az utcán, mozikban, bírósági tárgyalások helyszínein, baloldali és jobboldali tüntetéseken (Gyurcsány Ferenc rajongóitól Vona Gábor híveiig) autogrammot, közös fényképezkedéseket stb. kérnek, az Origo - annak előző vezetője, Nádori Péter és módszereitől elhatárolódó - újságírói gratuláló és elismerő szavakkal szólnak, aközben az Origo - a Nádori Péter-érában tett töménytelen mennyiségű felkeresésünk, majd a felkereséseket követő, az origo és a videa puszta fennmaradását közvetlenül és folyamatosan büntetőjogilag fenyegető irtózatos nemzetközi botrányaink ellenére egy árva sort, annyit sem írtak arról, hogy létezik a Molnár F. Árpád, létezik A HÍRHÁTTÉR, léteznek Echelon-Tanúk, Betiltott Filmrendezők és még a Zeneműveiket is hatóságilag Elkobzott Zeneszerzők, léteznek minden magyarok Legnagyobb Újságírói és Filmrendezői, akik minden titkolások és szervezett maffiaüldözések ellenére is minden magyar idők Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeit Rendezték, és hogy, hogy nem, mind-mind A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Keresztyén (azaz keresztény) emberjogvédőiből kerültek ki, Amely HÍRHÁTTÉR Gyűjtőhelye és Kultusza lett annak a világnak, amely ezt követően fog a világ népeire borulni! Azt is megkérdezzük - már megint hivatalos minőségben keresve Önöket -, hogy ezek után, amiket elkövettek eltitkolásunk és meggyilkolásunk akadálytalan biztosítására, hogyan képzelték el médiájuk fennmaradását, és a Videa vezetői és végrehajtó cenzorai fegyházbüntetéseinek bármiféle indokra hivatkozva való elkerülését? Tudniillik olyan kifejezések, hogy 'ezért kapták a fizetést', édeskevés bármiféle nemzetközi bűnügyi robbantás és igazságügyi végrehajtás elkerüléséhez. Telefonszámunkon bármikor jelentkezhetnek magyarázatot adni a Videa szélsőséges bűnpártolásai és a minden népek elleni terrorcselekmények védelme, eltussolása, és a magyarországi tényfeltáró és emberjogvédő újságírók elleni állami üldözések biztosítása kimagyarázásához.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy eme "spontán" kelt levelünk - a törölt Filmmel együtt - a legfrissebb hírként ezennel terjesztésre kerül, kezdve A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA újonnan telepített Honlapja oldalain.

Egyúttal idézzük egyik ama Filmünket, amely a Videa végeérhetetlen bűnszervezeti pornó-bűntettei és mániákusan Keresztyén- és tudományos Film-megsemmisítési folytatólagos bűnelkövetései miatt készült, továbbá a Videa bűnszervezeti bűntetteinek megfékezésére FELJELENTÉS-Filmként debütált, amely nem csak az orbáni és pintéri, 8. kerületi, tolnai utcai terrorista pártrendőrség asztalára került, hanem a nemzetközi bűnüldöző szervek is rendszeresen szembesülnek vele a Videának a magyar kormánnyal kísértetiesen együttmozgó bűncselekmény-sorozatai miatt. A Film címe - ami hatására egyébként nem csak az Index, hanem az origó újságírói is elhatárolódtak az origo és a videa akkori vezetésétől, hangsúlyozván, hogy nekik semmi közük ezekhez az Origo-főszerkesztő és emberei által elkövetett bűncselekményekhez - a következő:
Szart a fossal mázolva! - orbániáda, origo, MTE: magyar tartalom, MATISZ-MASZTI-minőség!
(A Filmet erre a feliratra klikkelve is megtekintheti!)

Ha nem volnának némelyikünknek különleges képességei, nem értenénk, miért támadnak mások nemhogy bárki ellen, hanem ahogyan Önök, állandóan olyanok ellen, akiknek akkora a fölénye, hogy bármilyen morális és büntetőjogi offenzívát képesek bárki ellen - borítékolt győztesként - indítani. Mivel azonban nem ritkán léteznek bejárások az ellenség lelkébe, így megértjük (de nem adunk mentességet és az Emberiségre masszívan kártékony védelmet) olyanoknak, akik ellenünk törnek, mert erkölcsileg túl satnyák, szűkagyúan egoisták, stratégiailag markánsan idióták, hogy a letartóztatásoktól és az Emberiség előtti totális bukástól eddig is csak egy láthatatlan, sötét erő tartotta vissza őket, ráadásul hamarosan a legelbutultabb nácik számára is láthatóan a mi kegyelmünktől függenek. Próbálják felfogni, hogy nem dicsőség adottságként terjeszteni a leglejáratóbb sátáni vizelet és pornós székletfolyamokat, szüntelen támadásokat indítva Orbán Viktor, Pintér Sándor és az ezzel homogén emberi bélsár és szexuális cifrafosás védelmében. Megértjük a szakadékot, ami a Videa vezetője és befektetői hasmenés-imádó köre és köztünk, felsőrendű, a Szent Lélekkel Áldott és Általa Kiválasztott Keresztyének között van, de ha elgondolkodik egy a videánál befektető belföldi vagy nemzetközi bűnöző vállalkozó, érdemes e cégét - imádja annak vezetése bármennyire a pedofíliát és a kakiszexet - lopott hasmenés emberre mázolásával összekapcsolni, hatásunkra sokan egész biztosan messzire el fogják kerülni a Videa és főszerkesztője ondó-, vizelet- és másoktól eltulajdonított bélsarának a Videánál belterjesen jellemző módon elharapózott, hőn vágyott szagát. Ráadásul annak tudatában, hogy a Keresztyénség üldözésével párosított Fidesz-politikai bélsárfetisizmusuk azt is azonnal kockáztatja, hogy de menten bűnügyi leleplezések és büntető feljelentések tömegeit tesszük az Önöknél befizető kisvállalkozók és multinacionális cégek ellen!

Idézzük a levelünkben fent említett dr. F.E. ügyére vonatkozó egyik és ezt követő rengeteg FELJELENTÉSÜNK ide vonatkozó részletét:

FELHÍVJUK A HATÓSÁGOK FIGYELMÉT ARRA IS, hogy ismerősünk és alkalmi Munkatársunk, dr. F.E. ellen 2011 utolsó hónapjaira annak ellenére több hónapi előzetes letartóztatást rendeltek el a bács-kiskun megyei bíróságok zaklatás címén, hogy tanúkkal volt bizonyított, hogy a letartóztatása előtti héten is a feljelentő (aki a szeretője, és minden beszámoló és vallomás szerint Pintér Sándor informátora) hívta azon a telefonon, amit a feljelentett dr. F.E.-től kapott (tanúskodó tanúk jelenlétében), a rendőrség, az ügyészség és a bíróság nem akarta kihallgatni az általunk a bíróságra vitt tanúkat és megtekinteni az írásos bizonyítékokat, hanem mindezek agresszív elutasításával elrendelte dr. F.E. előzetes letartóztatását, majd annak meghosszabbítását. Az általunk - ügyvéddel közösen a bírósági tárgyalásra megjelent, az ügyben az akkori koronatanúnak tehát nem engedett tanúvallomást tenni a kiskunhalasi rendőrség, ügyészség és bíróság, majd ezt követően Kecskemét és Bács-kiskun megye bűnöző szervei. Ennek tetejébe a bírósági tárgyalást követő napon az utcán hátulról megtámadták és összeverték. Alkalmai munkatársunk, dr. F.E. politikai fogoly bűne pedig az volt, hogy Orbán Viktor bűncselekményeivel, valamint Pintér Sándor országgyűlési választásokat computerizáló családi cégével, valamint az 1990 óta eltussolt választási csalásokkal foglalkozott. Dr. F.E. több hónapi, ártatlan raboskodása után a kecskeméti előzetesből visszatért Budapestre, melyre alig néhány nappal a feljelentő (azaz volt szeretője) elutazott hozzá és beköltözött dr. F.E. budapesti lakásába. Arról, hogy együtt élnek - ahogyan letartóztatása előtt néhány héttel szintén nála lakott -, mind telefonon, mind személyesen meggyőződtünk, mivel dr. F.E. meghívott magához. A találkozón egy magyarországi blog alapítója mellett a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) egyik tagállamának volt elnöke is részt vett, továbbá Magyarország vezető tényfeltárói. Az összejövetelen részletes megbeszélések folytak Pintér Sándor és társai, valamint Orbán Viktor kiterjedt, nemzetközi gazdasági és életellenes bűntetteiről és emberöléseiről. A dr. F.E. elleni koncepciós per megbízója - az összes hatósági és más nyomozói és újságírói forrás szerint - Pintér Sándor volt, akiről mindig fontos elmondani, hogy Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, Orbán Viktor örök választottja. Ez önmagában minősíti az országot és deklarálja, miért harapózott el ennyire az anarchia és a kormánydespotizmus, ahogy Előre Bejelentettük. Dr. F.E. a fasiszta bűnper következtében havi nettó 500 ezer Ft-os állását elvesztette, ami miatt mára közvetlen kilakoltatás fenyegeti! (Dr. F.E. egyébként soha nem támogatta pénzzel A HÍRHÁTTÉRT.)

Eddig az idézet.

Az origo riportfelkéréseiről Gazda Albert origo-főszerkesztő és beosztottai minket a következő telefonszámunkon értesíthetnek: +36/30/919-6386.

Bányai-Boris Zsolt, a Videa felelős szerkesztője magyarázkodásaival és/vagy bocsánatkérésével minket ugyanezen a telefonszámon kereshet.

Üdvözlettel
 - Molnár F. Árpád (ELI) (a magyar kormánymaffia által halálos fenyegetésekkel és D-Notice alatt üldözött Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetsége (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetsége (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)
 - Soós József (Titán) (a magyar kormánymaffia és antikrisztusi médiamaffiája által totális D-Notice alatt üldözött Keresztyén Oknyomozó és Tényfeltáró, Újságíró, Roma Jogvédő, a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetsége (PÁBLENESZ) alelnöke, a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetsége (TÉESZ) sajtószóvivője, a bolygó egyik Legfőbb Echelon-Tanúja)
 - Domján Tibor (a magyar orbán-pintéri kormánymaffia és az általuk médiapropagált extrémnáci antikrisztusi sátán-tenyészet által BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, KTÜSZ-alelnök, Filmrendező, Világszintű Echelon-Leleplező)

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.