Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

   

HÍRHÁTTÉR TV: Éhségsztrájk az MTV-nél (és Tüntetés a Magyar Rádió előtt a Klubrádió betiltása és más orbáni terror ellen)

 

 

 

 

 

 

2011-12-24.
Éhségsztrájk az MTV-nél (és Tüntetés a Magyar Rádió előtt a Klubrádió betiltása és más orbáni terror ellen)
A HÍRHÁTTÉR FILMJE BY
 - Molnár F. Árpád "ELI"
(Keresztyén, Filmrendező, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)
 - Angela Trianglar "Musica"
(Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
 - Domján Tibor
(Keresztyén, Filmrendező, Echelon-Leleplező)
 - Emma Paradigma
(Keresztyén, Echelon-Tanú)
 - Soós József "Titán"
(Keresztyén, Echelon-Tanú)
 - Fórizs Eszter
(orvos, politikai üldözött)
 - Bustya Tibor
(erdélyi, túlélő, aktivista)
 - Nagy Sándor "Naleksz"
(Keresztyén, Filmrendező, Echelon-Tanú)

 -
és további, az antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

 

Éhségsztrájk az MTV-nél
(és Tüntetés a Magyar Rádió előtt a
Klubrádió betiltása és más orbáni terror ellen)
15:08.88 percÉhségsztrájk az MTV-nél
(és Tüntetés a Magyar Rádió előtt a
Klubrádió betiltása és más orbáni terror ellen)
15:08.88 percÉhségsztrájk az MTV-nél
(és Tüntetés a Magyar Rádió előtt a
Klubrádió betiltása és más orbáni terror ellen)
15:08.88 perc

 

CÍM: Éhségsztrájk az MTV-nél (és Tüntetés a Magyar Rádió előtt a Klubrádió betiltása és más orbáni terror ellen) (15:08.88 perc)

Nyilatkozik: Szávuly Aranka
(MTV-s éhségsztrájkoló, a Televíziósok és Filmkészítők Független Szakszervezetének (TFFSZ) alelnöke)

Zene: orbáni demoralizációs Magyar Televíziós pártszolgálati szalai annamáriás ördögkenetteljes

Interjú:
Molnár F. Árpád "ELI" és dr. Fórizs Eszter

Rendezte: Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
(Molnár F. Árpád: orbán-vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandái által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetsége (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetsége (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, A Rekordbetiltott HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)


We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

További Munkatársak:
Angela Trianglar "Musica" (BETILTOTT, minden hozzáférhető műveit végleg elkobzott Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
Fórizs Eszter (orvos, politikai üldözött)
Bustya Tibor (erdélyi, túlélő, aktivista)
Soós József "Titán" (a fasiszta sátánrendszer által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén, Roma Jogvédő, KTÜSZ-szóvivó, a világ egyik Legfőbb Echelon-Tanúja)
Nagy Sándor "Naleksz" (orbán, vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandák által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Tényfeltáró, Operatőr, Szerkesztő, Tervező, Filmrendező, Világszintű Echelon-Tanú és Echelon-Tényfeltáró)
és további, az antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

Felvétel: 2011.12.22., Magyar Televízió (MTV), Kunigunda utca 64., Bp., Magyarország
Készült:
2011.12.24., VIII.kerület, Budapest, Hungary (Hun)
Premier: 2011.12.24.
hirhatter.com (Orbántól 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
Szávuly Aranka, a Televíziósok és Filmkészítők Független Szakszervezetének (TFFSZ) alelnöke.

Felvétel: 2011.12.22.
Az MTV épülete előtt
Készült: 2011.12.24.
A BETILTOTT HÍRHÁTTÉR!

Szalai Annamária az orbánkormány média-főcenzora. Orbáni kinevezésével orbánék rekordüldözést folytatnak a Keresztyén, az Életvédelmi, a Tényfeltáró és Népirtás-ellenes Újságírók és Filmesek ellen, és nyíltan pártolják a fasiszta és hitlerista médiumokat!

Molnár F. Árpád "ELI"
Minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója

Szávuly Aranka beszél, a Televíziósok és Filmkészítők Független Szakszervezetének (TFFSZ) alelnöke. Alelnök munkatársával, Nagy Navarro Balázzsal kezdtek éhségsztrájkot 12 nappal korábban, 2011.12.10-én.

A háttérben Domján Tibor BETILTOTT Világszintű Echelon-Leleplező, HÍRHÁTTÉR-Főmunkatárs.

Az orbáni antikrisztusok által BETILTOTT Keresztyén HÍRHÁTTÉR főoldala!

Mivel minden Filmünkben tapossuk a nácizmust, ezért orbán nácizmus terjesztése hamis vádjával egy éve folyamatosan blokkolja A HÍRHÁTTÉRT, lefoglalva még a hirhatter.com domaint is!

Orbán utasítására A KERESZTYÉN HÍRHÁTTÉR tartalékhelyét is betiltották, ezt a nagy babiloni szajha kurvaképet téve a helyére, ezzel a felirattal: "ISMERD MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!"

Alighanem az elmúlt minimum fél évszázad legtényfeltáróbb magyar cikke a tárgykörben:
2011-12-05. A bűnöző újságíró-társadalom! A Hír tv-től a MÚOSZ-on át Szalai Annamária NMHH médiahatóságáig - Az antikrisztusok médiatársadalma

Az USÁ-ban még az elnöki kampányfilmekben is a totális elmekontrollra hívták fel a figyelmet. Mivel A HÍRHÁTTÉR leleplezi ezen eszközöket, így Orbán világrekordmoslék Betiltásokat, házkutatást, fegyveres elhurcolásokat szervezett ellenünk! ÉLETFOGYTIGLAN!

Molnár F. Árpád "ELI"
Minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója

A Betiltott Keresztyén HÍRHÁTTÉR az elsők között csatlakozott a kezdeményezéshez, hogy az USA indítsa újra a Szabad Európa Rádiót!

A HÍRHÁTTÉR a Klubrádió betiltása ellen éhségsztrájkot kezdeményezne, mivel a Klubrádió volt gyakorlatilag az utolsó nem orbáni rádió, miközben a kormány tudatosan árasztotta el a lakosságot butító, értéktelen zenecsatornák százaival!

Szávuly Aranka szól, a Televíziósok és Filmkészítők Független Szakszervezetének (TFFSZ) alelnöke.

A HÍRHÁTTÉRNEK is általános tapasztalata, hogy az Újságírók - kivéve a moslékba fúlt Hír tv-s, Magyar Hírlapos és más orbáni "médiumokat" - nem szeretnek abban a mocsokban fetrengeni, amiben orbán viktor és lakájai kizárólag érzik jól magukat.

Daniel Marc Cohn-Bendit az 1968-as franciaországi diáklázadások egyik vezetője volt. 2011-ben európai parlamenti képviselő.

Kamerák nélkül az újságírók korábban is gyakran elmondták nekünk, hogy a hírek a központból jönnek, a központ dönti el, milyen hírek jelenjenek meg, kiket nem szabad mutatni, s hogy a Molnár F. Árpád létezését is el kell titkolni (szaknyelven D-Notice).

A sajtósok közt ma már többen nyíltan elmondják, hogy központi utasítás szól arról, hogy akik külföldről orbánt kritizálják, azokat a médiában le kell járatni! Nagy Zoltán hír tv-s orbáni apartheid hírigazgatót is egyre többen akarják börtönben tudni!

Háttérhatalmi terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
-2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
-2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
-2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
-2011.03.07.: Kihallgatások, amikben kényszervallatás ellenére sincs terhelő vallomás!
-2011.03.07.: Aznap A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
-2011.04.17.: Az Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
-2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy ellátni is képtelen magát!

MTV-s riportunk után A HÍRHÁTTÉR a Magyar Rádió előtti tömegtüntetésen, ahol beszédet tartott az éhségsztrájkoló Nagy Navarro Balázs és Szávuly Aranka is. (2011.12.22.)

Minden magyarok első és a világ legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeit A HÍRHÁTTÉR bocsátotta ki. Mivel orbán ezeket nem csak eltitkolta, de házkutatások, fegyveres elhurcolások, fenyegetések stb. útján üldözte, nem kerülheti el az igazságügyi megtorlást!

Szávuly Aranka, az MTV éhségsztrájkoló szakszervezeti alelnöke. (MTV-székház előtt, 2011.12.22.)

Tőkés László mögött a kitakart Lomnici Zoltán.

Az Interneten orbán stílusa már ekképpen is bemutatás alatt áll...

És valóban az orbáni realitás! A Keresztyén emberjogvédő és roma jogvédő HÍRHÁTTÉR orbáni Betiltása után, Krisztus Médiája helyére fenekét döntő nő, a felirattal: "ISMERD MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!"

Fent vidám hóhérok Auschwitzból, és vidám a felnőtt Orbán Ráhel és Gáspár is...

Orbánról Előre Kimondtuk, hogy minden magyar idők legnagyobbat bukott pszichiátriai bűnözője és tömeggyilkos terroristája lesz!

Titkos TÖRTÉNELMI(!) felvételek orbán-vona politikai pszichiátriáján! Balról: Soós József (Titán) és a politikai fogoly Hajdu Attila. Jobbra Molnár F. Árpád. Mindhárman BETILTOTT Keresztyén Tényfeltárók!

Hajdu Attilát orbán képviselőinek lebuktatásáért zárták pszichiátriára. Az egész bolygót felforgattuk, így végül kiengedték, de őt sem engedték el! A meggyilkolásáért a leghangosabb párt a Jobbik volt!

Itt pedig az éhségsztrájkolók csapata az MTV előtt.

Balra a politikai üldözött dr. Fórizs Eszter, jobbra Szávuly Aranka szakszervezeti alelnök.

Balra a politikai üldözött dr. Fórizs Eszter, jobbra Szávuly Aranka szakszervezeti alelnök.

Hallható és sárga sállal látható Molnár F. Árpád (ELI), akit már A HÍRHÁTTÉR megalapítása előtt a világ Legfőbb és Legnagyobb hatásúra Teremtett-tervezett Echelon-Tanújának tartottak.

Molnár F. Árpád "ELI" és Szávuly Aranka. Budapest, 2011.12.22.

A riport után a Magyar Rádiónál tartott tömegtüntetésen az Újbudai Fiatalok transzparense, e felirattal: "KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM VAGYOK FIDESZES".

A BETILTOTT VALÓSÁG! A BETILTOTT TÚLÉLÉS!

Szávuly Aranka, Nagy Navarro Balázs stb. az orbánista médiacenzúra és a Klubrádió betiltása elleni tömegtüntetésen. {Operatőr: ELI}

Ha bajban van, ha információval szolgálna, vagy A HÍRHÁTTÉR Munkatársa lenne: Tel.: +36/30/919-6386.

A "SUPER 8" című film eme 1. Trailer-ét pár órával a Java szigeti vonatkatasztrófák előtt Kaptuk és Hoztuk Nyilvánosságra. Orbán által BETILTOTT Cikkünkről előre Bejelentettük: Világtörténelem! A Címe...:

"Minden idők egyik vagy legjelentősebb katasztrófája! Előre Jelentettük, hogy vonatkarambol készül - Az ISTENT és Választottait szolgálta, és a világ sötétsége ellen irányult az indonéz vonatkatasztrófa"

Orbán, Andrew Vajna és a Vonanácik őrjöngnek, hogy AZ ISTEN, ELI és a Super 8 mind tovább titokban maradjon! Céljuk: pillanatnyi pénzért az Emberiség bukása!

- ELI !A Mi magjaink lesznek, mint Ábrahámnál égen a csillag...!

Filmajánlatainkból:
1. Nyitott Kozmosz, Átkozott Emberiség
2. A Halhatatlanság alkalmazott, titkolt technológiai hátteréből - És Steven Spielbergnek azt üzeni...

Orbántól BETILTOTT további Kulcscikk!: "A kolontári iszapkatasztrófa valós háttere (Soós Úr cikke mellé Molnár F. Árpád Úr készített világtörténelmi képes-szöveges összeállítást)".

Két katasztrófát jelentettünk előre JAVA Szigetéről, és a Rettenetes Következményekből, ha mégis ellenünk... JAVA, mert JHVH-Kód!

Sokkal a Super 8 film előzetese előtt, Filmjeinkben évek óta minden légiparádék legnagyobb katasztrófáját vetítjük, az Emberiség ellenségeinek egy Júdáslistájával! A Tett Karambol Dátuma 8888-as Kód!: 1988.08.28.!

ELI ki ?:
Máté: 16.Rész 18-19.!
János: 8.Rész 3-12.!
János Ev. vége: 21.Rész 19-25.!
Jelenések: 6.Rész 5-6.!
Máté: 27.Rész 45-47.!
Máté: 17.Rész 10-11.!
Márk: 9.Rész 11-12.!
Máté: 18.Rész 6-7.!
Márk: 9.Rész 42.!
Lukács: 17.Rész 1-2.!
Máté: 24.Rész 41.!

Ha bajban van, ha információval szolgálna, vagy Munkatársunk lenne:
Tel.: +36/30/919-6386.
Támogatás: 11773322-00818357 számlaszám.
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000.


Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://hirhatter.org

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com        Telephone: +36/30/919-6386
 
Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.