Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Cigány-magyar helyzetkép: állami üldözés, médiabűnözés; Tények a legfőbb leleplezőtől, aki belülről látja

 

 

 

 

2012-06-05.
Cikk: Molnár F. Árpád "ELI" és a FORRÁS Közvetlen Kapcsolati Inspirációjára
(Molnár F. Árpád politikai üldözött, koncepciós perek, házkutatások, fegyveres hatósági elhurcolások, életveszélyes fenyegetések és szervezkedések mellett BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legfőbb Roma Jogvédő, Filmrendező, minden magyar idők első és a világ legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek rendezője, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)

 


Ha (vezető titkosszolgálati egyik kulcskifejezéssel) a Super kategóriájú Filmünk itt nem indul, akkor erre a linkre klikkelve megtekintheti!


Kisléta a cigány-magyar együttélés mintaképe volt, ezért Orbán Viktor és a Hír tv eszementen gyűlölte

A romák elleni gyilkosságsorozat utolsó halálos áldozata Kislétán volt. Kisléta polgármestere, a magyar származású Pénzes Sándor megoldotta a romák foglalkoztatását is. Minden cigánynak jutott munka, de mivel az általunk is személyesen megismert Pénzes Sándor szociális beállítottságú, intelligens polgármester volt, ezért a munka senkinek nem volt kötelező. Mivel azonban a munkáért pénz járt, ezért a cigányok minden nap jártak dolgozni. A településen - ott voltunk az összes romagyilkossági tárgyaláson is - mindig béke volt a cigányok és a magyarok között.

Aztán jöttek a magyarok és lelőtték a roma származású Balogh Máriát és 13 éves lányát, Bódor Tímeát (Bódor Tímea túlélte). Azonban ezt követően is béke maradt a településen. A problémák sorát eztán is a magyarok okozták: a Fidesz és a Hír tv a polgármester elleni büntető eljárással és lejárató kampánnyal próbálta megszüntetni a település békéjét és békés, dolgos rendjét, amely település Pénzes Sándor 20 éves polgármestersége alatt gyakorlatilag egyik mintájává vált a cigány-magyar együttélésnek. A Hír tv-sek borzasztóan szenvedtek a romagyilkossági tárgyaláson is, mert a polgármesterről és a település kapcsán az összes tanúvallomás szerint a mintaközösség és a dolgos, békés cigányság lett definiálva. Pénzes Sándornál nem volt úgynevezett cigánybűnözés, nem volt magyar-roma háborúskodás, nem volt rasszizmus és csöppet sem hiányzott senkinek a Vona Gábor-féle, Magyar Gárdás terror. A Hír tv mindent kivágott a kislétai valóságról, ami a romagyilkossági tárgyaláson is egyértelműen manifesztálódott, és orbáni szinten olyan képeket vágott be híradós tudósításaiba, mintha a negyedrendű vádlott, a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) beépített személye, Csontos István hosszasan maszturbálna arra, hogy - Orbán és a Hír tv szerint sajnos - túl jók voltak a romák Kislétán, ezért az orbáni propaganda bajban van, mert nehéz a cigányokat még jobban meggyűlöltetni, a polgármesterről pedig ugyanez a Nagy Zoltán vezette Orbáni Hír tv vádként hozta fel, hogy a körzethez tartozó országgyűlési képviselő az MSZP-s Veres János korábbi pénzügyminiszter volt, ezért Pénzes Sándor gonosztevő. Csontos Istvánra, a katonai titkosszolgálat beépített emberére egyébként is rendre ellenségként tekintett az orbáni Hír tv, valamint a cigánygyűlölet további olyan meghatározó médiumai, mint a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap, mivel Orbánék beteges nézetei szerint az a tény, hogy a romagyilkosságok tekintetében bárhogy is, de Csontos István az ellenoldalt képviselte és foglalja el most is (azaz hogy nem szép dolog cigányokat származásuk miatt gyilkolni), fölöttébb gyűlölendő, hiszen rossz irányt mutat a cigányüldöző, kétségkívül szkizofréniás cigány Orbán Viktor határozottan tudathasadásos elmebetegség tüneteit csőstől sorakoztató apartheid céljaival szemben.

Volt azonban idő, amikor nem ennyire idült elmebeteg állt az ország élén, amilyen Orbán Viktor. A Kádár-rendszerben pl. nem volt gondja a mára megint a fasizmus távirányított ostobaságába söpört magyarságnak a cigányokkal szemben; most sincs gond olyan helyeken, ahol Orbán Viktor által gyűlölt személyek a mértékadók, amilyen Pénzes Sándor volt. De akihez Orbán ragaszkodik, az szinte egészen biztosan fasisztoid bűnöző és gonosztevő. Így akit Orbán Viktor és Hír tv-s, Magyar Nemzetes, Magyar Hírlapos bandája utál, az olyan személyt már érdemes jobban górcső alá venni, mert jó esély van rá, hogy valamiféle kultúrnemzeti kincsről és az ideális társadalom felé vezető nemzeti hősről van szó.


A cigányok érzik, hogy Orbán Viktor meghatározója a romák elleni sorozatgyilkosságnak

Érdemes arról is említést tenni, mennyire félnek a cigányok eljárni a romagyilkossági tárgyalásokra. A romák eddig is mindig azért panaszkodtak nekünk, hogy nem mernek eljönni a tárgyalásra, mert attól tartanak, hogy azonnal kirúgják őket a munkahelyükről, vagy egyéb módokon is azonnali kormányüldözés indul ellenük. A cigányok érzik, hogy Orbán Viktor annyira benne volt a cigányok elleni sorozatgyilkosságokban, és annyira üldözi azokat, akik egyáltalán eljárni merészelnek a bírósági tárgyalásokra, hogy természetesnek veszik Orbán (egyébként skizofréniás) fasiszta terrorizmusát és a mészárlások, valamint a bizonyítékok eltüntetése iránti vérgőzös elkötelezettségét.

Az Echelon-Tanúk értik, hogy ez valamiért ide kívánkozik: Tervezett a Hatalom moslékpéldázatra egy tömeggyilkos orbáni csúcsdisznót is, a magyar származású Pigniczki Zsuzsannát, akinek emberölési ügyeire és Emberiség elleni elévülhetetlen bűntetteire érdemes rákeresni az Interneten. Nem véletlen, hogy a kormány titkosszolgálatai most is a kecskeméti börtön legfőbb pszichiátereként alkalmazzák, ahonnan a kormánynak gyűjti be az információkat a világon mindenkiről. Ekképpen az az elítélt is, aki egyáltalán szóba áll vele, okkal gyanítható, hogy netán tégla, besúgó és áruló. Ennyi erővel az NBH-nál is lehetne részletes jelentéseket tenni annak, aki Pigniczki Zsuzsával egyáltalán szóba áll. Pigniczki - akinek az Úr Isten Eleve Elrendeléséből még neve is azt jelenti, hogy "disznó nickű" - egyébként megközelítőleg az egyetlen, akit hajdani állami ellenségeim közül, abból a körből életben hagytak. Meg is látszik, mekkora sortűz kerekedettik belőle, mert aki ezen utolsó terrorista antikrisztusok közül életben marad, az csakhamar minden magyar idők legocsmányabb bűntetteinek elkövetésében válik maradandó történelemmé. Nyilván nem véletlen, hogy ellenségeim sosem álltak bíróság elé, hanem inkább szívinfarktusban és rákbetegségekben haltak meg, és hogy nagyon is bölcs volt az Isten embere, amikor a Bibliában azért imádkozott (ahogyan az Újszövetség óta egyébként kevéssé tanácsos), hogy (nem szó szerint, hanem teljes lényegét idézve) 'öld meg a gonoszt, Úr Isten, öld meg, mert ha megbocsátasz neki, nem tér meg a bűneiből, hanem tovább folytatja az ártatlanok elleni gaztetteit!'


2011 legrosszabb cigány újságírója (Pató Selam) árulásának rövid története

De volt, aki másként végezte: a roma származású Pató Selam újságíró - aki 2011-ben megkapta tőlünk az év leghitványabb cigány újságírója címet - pl. a cím elnyerése előtt azzal keresett meg minket, hogy biztosítsunk neki autót, kamerát és rendezést, mert szeretne a tatárszentgyörgyi, romák elleni kettős állami gyilkosság helyszínén dokumentumfilmet forgatni. Eredetileg őt is a Molnár F. Árpád vette rá, hogy eljöjjön a romagyilkossági tárgyalásokra, és a HÍRHÁTTÉR számára Pató Selam a tárgyalás után cikket is írt. Nem sokkal eztán történt, hogy megkereste az elmebeteg, tébolyult skizofréniás cigány Orbán Viktor vezette Fidesz-kormány, aminek pánikszerű következménye az lett, hogy Pató Selam meg a Molnár F. Árpádot kereste meg azzal, hogy egyrészt minden kapcsolatot meg akar szakítani a HÍRHÁTTÉR teljes stábjával, másrészt visszamenőlegesen is tüntessünk el minden bizonyítékot - cikket, fényképet stb. - arról, hogy ő valaha is a romagyilkossági tárgyaláson járt! Azon nyomban, hogy Pató Selam bizonyította Orbán Viktor felé, hogy teljes szívével és teljes lelkével támogatja Orbán Viktor cigányok elleni állami sorozatgyilkosságát, a bizonyítékok eltüntetését és a tényfeltárók teljes elszigetelését és üldözését, nagy csinnadrattával Pató Selam központi kormány-kitüntetésben részesült a cigányokért végzett áldozatos munkájáért. Pató Selammal, a 2011-es év leghitványabb roma újságírója címet kiérdemelt árulóval kemény összeborulós fényképeket prezentált a kormány, amint Navracsics Tiborral, Orbán Viktor romagyilkos igazságügyminiszterével, Balog Zoltánnal - aki Farkas Flórián mellett a magyarországi cigányság legmegvetettebb cigánya, ezért Orbán Viktor romaügyi minisztere -, valamint Orbán további lecsúszott bűnözőivel roppant széles mosollyal parolázik. Ahhoz, hogy az ország leghitványabb bűnözői a roma származású Pató Selamot kitüntessék, az ország legutolsó, leghitványabb és legocsmányabb cigányává kellett válnia. Az orbáni disznóólba lépés előfeltétele volt, hogy ereszkedj négy lábra, hemperedj meg - a Jézus Krisztus és apostolai hasonlataival élve - saját vizeletedben, bélsaradban és okádásodban, aztán ha kellően bemocskolódtál, borulj a vályúhoz, mint disznó a ganéjba.


Náday Gyula volt az utolsó cigány, aki el mert járni a romagyilkossági tárgyalásokra, ezért terror indult ellene

De nagyon érdekes az is, hogyan sikerült eltakarítani a cigányok elleni állami gyilkosságok bírósági tárgyalásáról a Föld bolygó legutolsó olyan cigányát, aki bátorkodott a tárgyalásra elmerészkedni. Az utolsó cigány a bolygón, aki még elment a magyar történelem maga nemében legsúlyosabb apartheid bűncselekmény-sorozata tárgyalásaira, Náday Gyula volt, a Magyarországi Cigányok Demokratikus Szövetségének (MCDSZ) elnöke, akit az Orbán Viktor és Pintér Sándor vezette - általunk már a választások idején Előre Bejelentve a despotizmust építő - súlyosan szociopata bűnöző- és terroristapáros - Fővárosi Főügyészség behívatta, és miközben a romák legutáltabb romájának, Farkas Flóriánnak a '90-es években központi utasításra és abszolút fokban eltussolt sok milliós bűntetteit mosogatták, aközben Náday Gyulát fenyegetve mindenképpen azon voltak, hogy mondjon már végre valami terhelőt Molnár F. Árpádra, az állami cigánygyilkosságok állami háttere legfőbb leleplezőjére, a romagyilkosságok valódi koronatanújára és a romagyilkosságok legfőbb politikai üldözöttjére, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek rendezőjére, valamint valami rosszat mondjon már a Molnár F. Árpád által alapított HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁRA, minden magyarok Legelhallgatottabb és Legbetiltottabb Médiumára.

Náday Gyula - erősítették meg az Országházhoz abszolút közel elhelyezkedő forrásaink - nem nyilatkozott semmi terhelőt, hanem az állami üldöztetése kiszélesítése óta nem mer járni a romagyilkossági tárgyalásokra.

Náday Gyulának egyébként is főbenjáró bűnei voltak olyan terroristák szemében, amilyen Orbán Viktor, Balog Zoltán vagy a Széles Gábor-féle bűnöző újságíró-banda (A bűnöző újságíró-társadalomról írt Cikkünk sokakban azonnali fordulatot indukált!: klikk ide!). Amikor pl. a keresztény Hajdu Attila I. kerületi tényfeltáró lebuktatta a főleg Fideszes országgyűlési képviselőkből álló orbáni maffiát amiatt, hogy éveken át, sok milliós bűncselekményeket elkövetve, naponta hatalmas összegeket keresve köztörvényesen jártak el a kerület fizetős kapui és parkolóhelyei kapcsán, Hajdu Attilát Orbánék kirúgták és terror alá vették. A keresztény Hajdu Attila ezért az I. kerületi luxus-önkormányzat előtt éhségsztrájkba kezdett, majd - Orbán Viktor állandó napi botrányai ezek - pszichiátriára zárták, és megpróbálták elmebeteggé nyilvánítani, előkészítve ezzel az ellene elkövetésre tervezett politikai gyilkosságot is. Ezért e cikk írója, Molnár F. Árpád egy egész hadsereget szervezett, amire sikerült is kihozni a tényfeltáró keresztény hőst az Orbán-Széles-Magyar Hírlapos bűnöző bandák zárt intézetéből. A bűntett-sorozat és eztán Elvégzett következményei az orbánizmus Kordokumentumául lettek és fognak szolgálni. Egyik Filmünket az ügyről ide klikkelve megtekinthetik. A Filmben azt is láthatják, hogy Náday Gyula a cigányság nevében és szervezete, az MCDSZ nevében szolidaritását fejezi ki Hajdu Attila iránt, és megkér mindenkit: ne hagyja, hogy ilyen gyalázatos dolgok megtörténjenek. Mint azt Kijelentettem annak idején, mielőtt Orbán nyilvános bukóterrorizmusához fogott: Orbán Viktor Eleve Elrendeltetett arra, hogy minden magyar idők leghírhedtebb pszichiátriai bűnözőjeként és antikrisztusaként bukjon meg. Tehát - ahogy az lenne szokott - azt is Előre Bejelentettem, amit Orbán Viktor - a nyilvános terrort - akkoriban még el sem kezdett.

Farkas Flórián egyébként úgy szabadult a fegyháztól és lett helyette az Országgyűlés legfőbb orbán viktori romafelelőse, hogy bűncselekményeinek tömegei eltussolására, központi utasításra - sokan még csak nem is hallották ezt a kifejezést - eljárási kegyelmet kapott, a bűntetteit és annak körülményeit pedig 30 évre titkosították! Tehát nemhogy lett volna egy jogerős bírósági ítélet, amire aztán a köztársasági elnökhöz, írásban kegyelmi kérvényt nyújtott volna be, hanem nagyvonalúan már az eljárás során kegyelmet kapott, kegyelmi kérés nélkül, aztán beült további közpénz-multimilliókért Orbán Viktor Országgyűlésébe és onnantól ő lett a legtöbb közpénzt rabló romaügyi orbánista!

Mindezekkel szemben azonban ismeri a magyar törvény Orbán Viktor és Farkas Flóriánja ellen nem csak a fegyházbüntetés, de a teljes vagyonelkobzás fogalmát is, amit természetesen ki kell terjesztenünk Orbán Viktor teljes családjára is. S hogy ennél mi sem könnyebb, azt bizonyítja Orbán Viktor törvényi és igazságügyi napi gyakorlata, aki viszont az elmúlt 50 esztendő legtörvénytelenebb és legköztörvényesebb államát és joggyakorlatát valósította meg, ezért már minden egyszerű lesz, ami ennél csak egy szikrányit is törvényesebb.


Bűnszervezetben a fasizmusért: Molnár F. Árpád legutóbbi esete az MTI és a Magyar Hírlap tudósítóival, a romagyilkossági tárgyalások szünetében

Az ügynek többek közt az is aktualitást ad, hogy Molnár F. Árpád a legutóbbi cigánygyilkossági bírósági tárgyalás szünetében odalépett a Magyar Távirati Iroda (MTI) általa már jól ismert tudósítójához, és elmondta a roma származású Náday Gyula MCDSZ-elnök elleni, az állami szervezett bűnözés részéről Náday és a HÍRHÁTTÉR ellen folytatott üldözések tényét, és azt a tényt, hogy Náday Gyula volt az utolsó cigány a Föld bolygón, aki még el mert menni a romagyilkossági tárgyalásokra, míg Orbán Viktor be nem hívatta a Fővárosi Főügyészségre és meg nem fenyegette, azt is követelvén, hogy de akkor is mondjon valami terhelőt Molnár F. Árpád és a HÍRHÁTTÉR ellen (amire egyébként Náday Gyula nem volt hajlandó). Szegény MTI-s nagyon tudta, hogy most bajban van, hiszen Orbán Viktor és lakájmédiumai gyűlölik és üldözik a romagyilkosságok leleplezőit, a mészárlások tényeit és bizonyítékait pedig szeretnék teljesen eltüntetni, aki pedig csak a valóság és a realitás közelébe kerül, nagyon gyorsan az utcán találhatja magát az orbáni fasiszta Sátán tomboló gyűlöletében. Az MTI-s újságíró gyakorlatilag a szemkontaktust sem merte felvenni, nehogy állami üldözés induljon ellene. Az MTI-snél egyébként nagy probléma, hogy a szélsőséges magyarországi disznóól ellenére még mindig túlzottan EU-konfrom (ugyanis nem szélsőséges cigánygyűlölő), s mivel nem fasiszta, ezért az MTI-nél igen csak bizonytalan a helyzete, ahol a rasszizmus tulajdonképpen kötelező, de mindenképpen elvárt tanúságtétel az életvitel napi menetét illetően, nem beszélve a kapcsolatokról, és arról, hogy bármilyen lényegesebb állami bűncselekmény hallatán és az összes politikai üldözött ellen központilag megkövetelt és elvárt az elbujdosás, valamint a Hír tv-sekre jellemző gyűlölködő, moslék orbáni stílus, avagy a szimpla menekülő halálvágta. Másképp ezt az iszonyú rengeteg, az orbáni médiumok teljes újságíróbandái orra előtt leplezetlenül folyó köztörvényes bűnszervezeti ámokfutás-tengert kényelmetlen és büntetőjogilag enyhén szólva is vészterhes eltussolni.

Miközben az MTI-snek elmondtam a Föld bolygó legutolsó roma aktivistájának elüldözését, odajött az MTI-shez a Magyar Hírlap fiatal újságírónője is, aki azzal szembesülvén, hogy az imádott fasiszta hóhér, Orbán Viktor hogyan üldözte el az utolsó romát a tárgyalásokról, szó szerint vérig - azt is mondhatnánk: Veér Andrásig - sértődött, hiszen saját gyűlölködő környezetére, munkahelyére, kollégáira és enyhén szólva is gyomorforgatóan mocskos erkölcsi világára és disznóóljára ismert. Mivel az MTI-s tudósító csak pénzért hallgat, de nem szívügye a fasizmus, ezért ő nem sértődött meg, csak úgy látta, most is jobb a totális hallgatás, akkor talán nem lesz baj, és nem rúgják ki azért, hogy a munkahelye által eltussolt és bűnpártolt, a kormánya által maffiában szervezett bűntettekről hallott.

Nem úgy Orbán Viktor széles gábori cigánygyűlölő csatornájának, a Magyar Hírlapnak újságírója, aki személyes sértettségét sehogyan sem tudta elrejteni amiatt, hogy Orbán Viktor és bandája üldözi a cigányokat, és szó szerint cigánymentesre söpörte a magyar történelem maga nemében legsúlyosabb apartheid mészárlássorozata bírósági tárgyalótermét és folyosóit, teljesen cigánymentes övezetté téve. Ez utóbbi újságírónő esetében is találunk enyhítő körülményt, hiszen a saját bűnökkel és családi vérbűnökkel való szembesülésnek van a megsértődésnél egy még alávalóbb morális válaszreakciója, amikor a lecsúszott jellem már nem megsértődik saját tükörképe láttán, hanem harag vagy elvakult gyűlölet keríti hatalmába, mint pl. Pindroch Tamást.

Az, hogy egy újságírónak ezzel szemben az volna a dolga, ha EU-konform lenne, nem pedig egy náci pártdisznótenyészet lakája, hogy megírja a történetet, s hogy még mi mindent, arról itt már ne is beszéljünk, nehogy hirtelen könyv legyen belőle; a tényfeltárást és a valóságról szóló legcsekélyebb tudósítást pedig már ne is várjuk el egy orbáni, elfasizált, elbutult és általunk Előre Bejelentve szellemileg és morálisan leépült társadalomban. Egy olyan társadalomban, ahol - mint azt írtuk korábban (klikk!) - az újságírók munkaalkalmasságánál is két legfontosabb követelmény a bármikor, bárminek, bármilyen mélyre süllyedve történő pártszervilitás, vagy az, hogy egyszerűen olyan irdatlan buta legyen mindenhez, hogy a legkisebb kockázatot se jelentse arra nézve, egyáltalán bármit fel képes fogni a környezetéből és gerinctelen butasága következményeiből. Hanem legyünk a csodák és a trónörökös továbbra is mi, akik valódi újságírók, de ennél sokkal többek vagyunk, már amiatt is, mivel az újságírás csak eszköz volt arra - mondom a Jövőt is múlt időben -, hogy az egész bolygót átformálhassuk.


És még azt kérditek, NNI-sek és BRFK, mi közünk a rendőrtisztek elleni vadászatokhoz?!

És ezek után még azon mernek háborogni a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) és a Budapesti Rendőr-Főkapitányság (BRFK) "nyomozói", hogy miket tudunk és miket tettünk, hogy az elmúlt napokban letartóztatták a Hajógyári sziget több magas rangú NNI-s és BRFK-s rendőrtisztjét! Miért, mit képzeltetek? Mit fogunk csinálni, amikor mi vesszük át az irányítást?! Bocsánatot kérünk az Istent és az Emberiséget elárult rendőrbűnözőktől és gátlástalan, parazita rendőrterroristáktól?! Vagy továbbdolgozzuk Orbán Viktornak a lakosság elleni büntető-megtorló hadjáratát, csakhogy mi már nem a lakosság, hanem a rendőr- és politikusbűnözők elfogására és a forgalomból történő törvényes és jogerős kivonására, vagy a törvényes rend akadályozása esetén - orbánian szólva - a problémák megoldására!

Lábhoz, bűnözők! Szolgálj, vagy bukj!

8. kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.