Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

A HÍRHÁTTÉR nem engedi meg, hogy libanoni vezető vagy üzletember Magyarországra jöjjön, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök! (Végzetes bűnlajstrommal is 6 pontban!)

 

 

 

 

2012-02-15.
! A HÍRHÁTTÉR !

[Elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, vezető nemzetközi nyomozószerveknek, miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb.]

A Levél Tárgya: LIBANON! A HÍRHÁTTÉR nem engedi meg, hogy libanoni vezető vagy üzletember Magyarországra jöjjön, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök!

Najib Mikati libanoni miniszterelnök! Nabuh Berri! A HÍRHÁTTÉR nem engedi meg, hogy libanoni vezető vagy üzletember Magyarországra jöjjön, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök!
Bebizonyítjuk azt is, hogy aki Libanon élén nagyon keresi a halált, könnyen megtalálja!


 A HÍRHÁTTÉR nem engedi meg, hogy libanoni vezető vagy üzletember Magyarországra jöjjön, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök! Ellenkező esetben világméretű kampányt indítunk Libanon kormányzata és Irán megbuktatására. Orbán Viktor magyar miniszterelnök az Emberiség ellensége. Miután kitelt az ideje, az utóbbi időben akik vele szorosabb szövetségre próbáltak lépni, azokat sokszor nagyon gyorsan rejtélyes módon érte utol a végzet. Egyiptom elnökével való nagy jövőjű tervezgetésére kb. egy nappal pl. kitört az egyiptomi forradalom, aki pedig velünk szemben megbukik, vagy akire rámutatunk, azt gyakran rejtélyes, kultikusan szervezett halál ragadja el, legyen az Lech Kaczynski lés 100 társa, a burmai vezető, Rafik Hariri libanoni miniszterelnök vagy Szaddam Husszein iraki elnök.

 


2010-11-11. HÍRHÁTTÉR TV: Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (Elárulta a békét, kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért felakasztották!)
(Film, 17 perc; KLIKK!)2010-11-21. HÍRHÁTTÉR TV: Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen (Libanoni nagykövetségi támadás a HÍRHÁTTÉR ellen)
(Film, 8 perc; KLIKK!)2010-11-25. HÍRHÁTTÉR TV: Libanonból a holtak világtengere
-
Amiért kelet és nyugat minden ön- és tömegpusztításért

(Film, 17 perc; KLIKK!)

 Nem engedjük meg, hogy amíg Orbán Viktor a magyar kormány élén áll, vagy életben van, addig libanoni magas rangú személy ide betegye a lábát. Ennek függvénye lehet nem csak az Irán elleni háború és Mahmúd Ahmedinezsád kivégzése, de a libanoni vezetés és a Hezbollah elleni kiterjedt háború megindítása is, ami nem tőlünk, legfeljebb nagyon is, de nagyon is, de nagyon is eredményes gondolatainkból ered.
 
 Túlontúl is tömörített visszatekintés:
 
 1. Az USA, Izrael, az EU, az MSZP eladta a Molnár F. Árpádot 2003-ban, akit 2004-től már a titkosszolgálatokban nem jártas, egész életükben kívülállók is a világ Legfőbb és Legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanújának tartottak. A nyugat megállapodott Libanonnal, hogy amikor a Molnár F. Árpád a politikai gyilkosság elől és Orbán Viktor, valamint bandái megbuktatására oda távozik, akkor az Orbán Viktor és az USA bűntetteiről szóló bizonyítékokat a Rafik Hariri vezette libanoni kormány titkosszolgálata elkobozza. Megegyeztek Libanonnal. Irak is elbukott. Husszeint is megölték az árulásáért.
 
 2. Az áruló Rafik Haririt másfél évvel később, 2005 február 14-én már felrobbantották. A nyugati és izraeli vádak szerint a Hezbollah volt az elkövető, miközben a nyugat is elismerte, hogy Rafik a nyugatnak, az USÁ-nak és Izraelnek dolgozott. Forrásaink úgy mondják: kémkedett. Kémkedett Izraelnek és az USÁ-nak.
 
 3. 2009 november 19-én - bár előre szóltunk, hogy a nagykövetségnél rögzítjük Libanon 2003-as árulását és bukását - Libanon nekünk rontott. Ezzel végleg leszámoltunk Libanonnal. A miniszterelnök - akinek és titkosszolgálatainak személyesen üzentünk a filmfelvétel előtt - a korábbi ellenségünk, a felrobbantott Rafik Hariri millirádos tömeggyilkos terrorista fia, Szaad Hariri, akiről nem kell sok ész nyugaton sem, hogy mindenki hamar felfogja: szintén tömeggyilkos terrorista, ezért máig igazi szentként ünnepli a nyugat, Az USÁ-tól Franciaországon át az Amerikai Egyesült Államokig. A köztársasági elnök a 2009-es záró incidensnél és utolsó árulásnál Michel Suleiman volt.
 
 4. Alig több, mint egy évvel később - 2011 januárjában - a Hezbollah már megbuktatja a libanoni kormányt úgy, hogy kilépett a kormányból. Izrael - Libanon tömeggyilkos terroristája bukására - máris csapat-összevonásokat hajt végre a libanoni határnál. Saad Hariri nem sokkal később már a baráti nyugaton köt ki, ahol a mai napig siratják, hogy szegény világterrorista keresztyénüldöző, a nyugat bűntetteiről a bizonyítékokat elkobzó tömeggyilkos antikrisztus nem lehet a libanoni tömeggyilkos terrorista titkosszolgálat és kormány élén. A Hezbollah - mielőtt Saad Haririt megbuktatták - kifogásolta, hogy Szaad Hariri a hollandoknak, az amerikaiaknak és Izraelnek bólogat a tömeggyilkos terrorista Rafik Hariri merénylőinek kézre kerítésére, pedig csak egy tömeggyilkos dollármilliárdos libanoni despota volt a felrobbantott terrorista hóhér, aki ezért a nyugat barátja volt egészen haláláig.
 
 5. Egy évre rá, 2012 januárjában Orbán Viktor Libanonba megy, és találkozik az új miniszterelnökkel, aki Nadzsib Mikati, és akit a Hezbollah támogat. A meggondolatlan és következetlen libanoni vezetés megint óvatlan volt, hogy találkozott ezzel a két lábon járó balsorssal, Orbánnal, aki a Hezbollah-támogatta miniszterelnököt meghívja Magyarországra. A sajtó szerint erre akár már 2012 májusában is sor kerülhet. A katasztrófagyáros világterrorista Orbán Viktor találkozik egyúttal a milliárdos ingatlankereskedő Nabuh Berrivel és egyik fokozott ellenségünkkel, Michel Suleiman köztársasági elnökkel. Az önfeledt és stratégiailag fölöttébb ostoba libanoni vezetés és holdudvara gyakorlatilag végigcsókolja minden idők egyik legnagyobb bukására tervezett idióta terrorista miniszterelnökének, Orbán Viktornak kezeit.
 
 6. 2012. február 14.: A nyugat sűrű könnyhullatások közepette emlékezik meg a titkosszolgálatairól hírhedt tömeggyilkosról, Rafik Haririról, és miközben A HÍRHÁTTÉR ellen lassan a fél tucat bizonyíték-elkobzásnál tartanak (melyre sor került az olaszországi Milánótól Kecskeméten át Budapestig mindenfelé), és médiánkat annak Keresztyén és bizonyítottan ISTEN-Háttere miatt totális D-Notice övezi (a "D-Notice" titkosszolgálati kifejezés, és azt jelenti: államhatalmilag, központilag rendelt teljes eltitkolás és ellenséges kampány!!!), aközben a hírhedt libanoni titkosszolgálat világterrorista tömeggyilkos antikrisztus hóhérpatkánya, Szaad Hariri Párizsból szomorkodik a világsajtó előtt, sűrű nyugati részvét mellett tömeggyilkos antikrisztus terrorista apja merénylőinek kézre kerítéséért.
 
 Totális titokban tartott Csúcsbotrány-Filmjeinkből ajánljuk, megjelenésük sorrendjében!:
 1. Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (Elárulta a békét, kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért felakasztották!)
 
 2. Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen (Libanoni nagykövetségi támadás a HÍRHÁTTÉR ellen)
 
 3. Libanonból a holtak világtengere - Amiért kelet és nyugat minden ön- és tömegpusztításért

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.