Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.02.)

   

Komoly vagyonokhoz juthat Draskovics-patkány

 

Tartalom helyett szerkesztői felhívás: Egyre többen kiáltják világgá: amely állam és cég befogadja Draskovicsot, azt a céget, államot és azt az állami vezetőt a globális terrorizmust támogatók, pártfogók, elősegítők halállistájára kell tenni, és azt a céget és állami vezetőt az Emberiség ellenségévé kell nyilvánítani!

2010-01-01.
Tánczos Krisztina (keresztyén emberjogvédő, Echelon-tanú)
 
 


Tánczos Krisztina nagy siker aratott filmjét láthatják, melynek címe: "Jövendőbeli lakhelyünk". S mint legutóbb, most is egy fölötte kiemelkedő, kulcsfontosságú cikkét ajánlunk, melynek címe:
"
Beszervezésem elő(zmé)nyei".
(A Hírháttér Molnár F. Árpád általi felvétele 2009-ben, Kecskeméten.)

KIFIZETIK A RÉVÉSZT
ELVTÁRSI SZÍVESSÉG A MESÉS AJÁNLAT MÖGÖTT

Komoly vagyonhoz juthat DRASKOVICS-PATKÁNY

Akinek a sorsa eldöntetett, még álmodni mer. Álmodni mer komoly vagyonról, tulajdonostárssá emelésről. Mindez megtörténik, ha elfogadja annak a nagy nemzetközi tanácsadó cégnek az ajánlatát, amellyel hírbe hozták. A leköszönő gazságügyi és rendészeti miniszter döntésének hátterében nem egy zsíros felső vezetői állás van, hanem az, hogy üzletrészt kínáltak neki. Az igazságügyi és rendészeti miniszter leköszönése után kivételes kegyben részesül. A DRASKOVICCSAL hírbe hozott nemzetközi tanácsadó cég nem egy sima felső vezető állást kínál a szocialisták JOLLY JOKERÉNEK, hanem üzleti partnerséget, méghozzá azzal a kikötéssel, hogy vagy most, vagy soha.

Az üzleti partnerség több, mint egy alkalmazotti viszony, hiszen a "partner" tulajdonrészt kap a cégben. Kifejezetten furcsálljuk a Draskovicsnak felkínált lehetőséget, hiszen a multik nem szoktak dobálózni a partneri szerződésekkel. Igen ritka és kivételes alkalom, ha valaki úgy válik partnerré, hogy előtte nem dolgozott a cégnél. Az előfordulhat, hogy egy kívülről érkező elismert szakembernek vezető beosztást adnak egy cégnél, de az nagyon ritka, hogy valaki partneri, üzlettársi státust kapjon. A partneri poszt elérése még azok számára is évtizedes, kemény, kiemelkedő munkát követel meg, akik a cégnél kezdték pályafutásukat. A felső vezető, direktori pozíciótól az különbözteti meg a partnert, hogy a javadalmazás eltér a szokásos bérezéstől és sokkal jobban érdekelt abban, hogy mennyi a cég éves bevétele. A fentiek alapján borítékolható, hogy amennyiben a tanácsadó cég valóban üzlettársává emeli Draskovicsot, a későbbiek folyamán el kell számolniok azzal, milyen olyan gesztusokat gyakorolhatott vagy gyakorolhat az igazságügyi bársonyszékből távozó, de korábban pénzügyminiszterként is tevékenykedő politikus, amelyek esetleg hatással lehettek a cég bevételeire, és amelyek indokolják a tulajdonostárssá emelését.

Ígérjük, figyelemmel fogjuk kísérni "áldásos"  tevékenységét.

Tánczos Krisztina

Tánczos Krisztona 2009-ben a Hírháttér Multimédia felvételén, Kecskemét városában.Tánczos Krisztina korábbi cikkeiből, filmjeiből:
2009-09-27. - Tényfeltárás a Hatalom irányításának szerepéről, a Rendszer látszat-igazságszolgáltatási működéséről
2009-09-23. - Egy politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú újságíró - a politika és a titkosszolgálati terrorista bűnszervezet megbízásából elkövetett - gyalázatos meghurcoltatásáról
2009-08-12. - "Itt a tizedelés csúf évada" - Tánczos Krisztina legújabb hatalmi kijelentése
2009-05-18. - Kijelentések és versek a Megprófétált és felépült Echelonról
2009-05-08. - Támogassuk a magyar gazdákat! - Felszólítás az Echelon-álomból történő ébredésre!
2009-04-17. - A hit mágikus ereje, vagy az emberben szunnyadó természetes adottságok felszínre hozása
2009-02-19. - Kommunikációk Istennel és a Háttérhatalommal - Bizonyságtételeim
2009-02-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Jövendőbeli lakhelyünk - A Kaputól a Csillagokig (Film, 39 perc)
2009-01-20. - Hírnévre programozva, babiloni gyilkosságok
2009-01-17. - Villámcsapásom története - Túléltem egy programot
2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.,  fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Soós József (Kárpáti Magyar) az "A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa" című Hírháttér-filmben.A filmet a Sanoma és vezetősége elleni feljelentésként számos hatóságnak elküldtük! A Sanoma és Szabó György vezérigazgató az egész Föld bolygón betiltólag üldözi, a bizonyítékok megsemmisítése érdekében!
2009-12-30. - HÍRHÁTTÉR TV:
A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen (Betiltott filmek listájával)

/Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Jerry Goldsmith/
(Film, 19 perc)
Tartalom: A Sanoma-fajta milliárdos háttérhatalmi rezsim és média az Emberiség végső immunitása totális felszámolására, és az Emberi Faj kiirtására vegetált éjt nappallá téve. Nem volt ezeknek sem Isten, sem ember. Arcuk maga volt a Sátán, szaguk e világ döglött, minden erkölcs híján holt mocskos tetemeké volt. Júdás évezredes hulladékai voltak. És mindenki tudta politikai szférákon belül, amikor rájuk néztek: az ott a Háttérhatalom, a 2000 évvel ezelőtt Megprófétált titokzatos Nagy Babilon. A sötétség, minden levetett idegen hulladék és kárhozat faji szemete. Vagy ahogyan a legfőbb hatalmak nevezték a létezés, a Teremtés legnagyobb veszteseit, az örök kárhozat biztos, menekíthetetlen letéteményeseit: ők voltak e világ pusztulása előtt, akiket így is neveztek: A JÚDÁSFAJ. Háborúnk az utolsó emberig tartana, de a végső csapást... [Folytatás az oldalon!]
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
Zas Lóránt költő és tudós Karácsonya Kaliforniában.2010-01-01. -
Szilveszteri ének (Zas Lóránt verseiből)
/Zas Lóránt (Szász Lóránt, költő, elektromérnök {Kalifornia, USA})/
Tartalom: Zas Lóránt költő és elektromérnök mögött számos megjelent verseskötet is áll. Most főként a legújabb verseiből olvashatnak: 1. Szilveszteri ének; 2. Most adjatok; 3. Kitüntetett melledről (Dávid Ibolyának); 4. A fáklyafényben.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail. hu