Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Nem adjuk a Sátánnak!


 

2009-01-26.
Audie Rácz Era

 


A cikkhez a Hírháttér egy korábbi leleplező filmjét csatoltuk a Rendszer bukásra ítélt hazugjairól és sátáni árulóiról
(Hírháttér TV)

Kik ezek a kufárok, akik veszik maguknak a bátorságot, hogy a nemzeti értékeinket, jelképeinket, mint valami  mosóport, holmi tucatárú szintjére lealacsonyítsák? Közönséges kereskedelmi áruként kezeljék a földet, a vizet, az egészséges közerkölcsöt, a magyar magyar emberek egészségét, jövőjét, sőt, akár a Szent Koronát is áruba bocsássák. Erre senki és semmi nem hatalmazta fel őket!

Nos, jól tudjuk, kik ők! Ők azok a kufárok, akik a lelküket már rég eladták a sátánnak! Ők azok, akik ellopnak, eladnak mindent, amihez csak hozzáférnek.

Cseppet sem zavartatva magukat azon, hogy az nem az övék, s hogy ez nem törvényes. Sebaj! - mert ami ma még törvénytelen, arra hipp-hopp hoznak törvényeket - hisz' ebben senki sem akadályozza meg őket - s lám máris törvényes!

Erkölcsi aggályaik pedig sosem voltak. Honnan is lettek volna? Hisz ebben nőttek fel, vagy követték, s továbbfejlesztették elődeik példáját.

Azt pedig, hogy a magyar társadalom többsége még mindig őrzi régi értékeit és erkölcseit, úgy kísérlik meg kiküszöbölni, hogy minden eszközzel megpróbálják lezülleszteni a saját szintjükre, vagy belekényszeríteni ebbe a fertőbe az egész magyar népet.

Azon egyszerű logika mentén, hogy ha más is gazember, akkor ők már nem is annyira látszanak annak. Ha másokat is lopásra, mások elpusztítására buzdítanak, akkor nem látszik, hogy ők a valódi tolvajok és népirtók. (Lásd a büszke melegség, cigány–magyar, szlovák–magyar összeugrasztása, kiállás az izraeliek mellett a palesztinok kiirtásában, a zsidó gyerekek ideköltöztetése, miközben támogatják  a palesztin gyermekek halomra gyilkolását, nyugdíj és egészségügyi kassza kifosztása, stb.)

Azt gondolják, képesek hosszú távon megtéveszteni a nemzet birkábbik felét, ha megfélemlítik, lejáratják azokat, akik nem tagadják meg hazájukat, erkölcseiket, magyarságukat, sőt, kiállnak a magyarság értékei és érdekei mellett. S láthatólag abban bíznak e kufárok, hogy örökre elhitethetik a többséggel, hogy az általuk képviselt kifosztó, nemzetvesztő gigantikus kiárusítás értük és nem ellenük van!


Éjszaka a Földön, amikor a Fenevad az Úr. A világ arisztokratáinak és hamis apostolainak titkos gyülekezete ez.
(Az óriás méretéhez kattintson a képre!)

 

Mindaddig, amíg a hatalmat bitorolják, annyi hasznot zsigerelnek ki a nemzetből, amennyit nem szégyellnek, és amennyit csak bírnak. Kerül, amibe kerül! Az árat nem ők fizetik!

S akik nem támogatják ebben őket, de van némi beleszólásuk a dolgokba, azokat színes gyöngyökkel, a 30 ezüsttel kifizetik, ha pedig nem korrumpálhatóak, akkor ellehetetlenítik, vagy megölik őket.

A magyar népnek már régen megakadályozták a tényleges beleszólási lehetőségét (lásd visszahívhatóság eltörlése) egyszerűen tudomást sem vesznek a véleményéről. Jó esetben.

Akik pedig elég bátrak ahhoz, hogy felhívják a nyilvánosság figyelmét erre a nemzetrontó, totális kifosztásra, azokat a legkülönfélébb eszközökkel próbálják meg eltávolítani, a nyilvános megjelenéstől.

Azokat az állampolgárokat pedig, akik tiltakozni mernek, akikre nem hat a média agymosása, őket egyszerűen lefasisztázzák - pont azok, akik maguk a fasiszták.

Lecsőcselékezik a népet - épp azok, akik maguk a bűnözők. És lenacionalistázzák - azok, akik maguk a nemzetgyalázók.

Hát itt az idő, hogy megvédjük magunkat és hazánkat! Kinyilvánítsuk magyarságunkat és érdekeinket! Vissza kell kapnunk, amit elvettek, elloptak tőlünk!

A Szent Korona országa nem eladó! A Szent Koronát mocskos kézzel ne illessék a kufárok!
 

Audie Rácz Era

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-01-05. - A magyar haza a globális háttérhatalom irányításában
/Katalin Hosseinian (USA)/
Részlet: Így kerülnek háztartásunkba a titkosszolgálatok nyomozó eszközei és pusztító technológiája. (...) Minden betegség, ami elhalmozza az Emberiséget, elültetett, tervezett betegség... (...) Örülök, hogy van, aki tisztán látja, hogy a Magyar hazát már nem magyarok irányítják, hanem a globális háttérhatalom.

 

 

2009-01-01. - Szövetségeseink és ellenségeink - A Hírháttér első gyorsmérlege 2008-ról
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Minden megfigyelés és statisztika szerint a Hírháttért a tudásra és tudományra, valamint az erkölcsökre és a Jézus Krisztusra leginkább éhesek és igényesek látogatták, azaz a Hírháttér a 2008-as esztendő során afféle szellemi, erkölcsi és keresztyén gyűjtőhely lett, amely a politika iránt érdeklődők közül is releváns arányban a kvalitásosabban szublimált késztetésekkel és igényekkel rendelkezőket integrálta.

 

 

2008-12-27. - A legnagyobb magyarok között: Vitéz Gálfalvy Gallik Béla
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Az eset azóta történelem, a betiltók az Emberiség söpredékének kijáró szégyenpadra kerültek, Gallik Béla pedig az Emberiség legnagyobb és legfontosabb problémájának kihirdetésével azonnal az egyik legfőbb - a jövőben elismert - nemzeti ereklye, és a világörökség eleven és halhatatlan kincse lett.

 

 

2008-12-13. - HÍRHÁTTÉR TV: Vona Gábor, kurucinfó, Harctér és a többiek, kontra kicsoda Molnár F. Árpád - "Több ezren haltak meg a mocskos fajtád miatt" - alcímmel
/Molnár F. Árpád/
(Film, 58 perc)
Tartalom: Ismét halmozzuk az összes jobb- és baloldali párt és médium által tudatosan elrejtett népellenes állami és titkosszolgálati ismereteket. Filmünkben közvetlenül lőjük homloklebenyen a következőket: Vona Gábor, Für Lajos, kurucinfó, Barikád, Harctér, Nemzeti Hírháló, ÚDK-fórumozók, Stoffán György és más, hol ügynöki, hol egyszerűen és osztatlanul erkölcstelen, jellemtelen, rosszindulatú, korrupt és tömeggyilkos párt-, sajtó- és népi majombűnöző faji tenyészet mocskos nézőit.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

VONA GÁBOR TÁMOGATÓI RÉSZÉRŐL MÁR AZ ELSŐ ÓRÁKTÓL TÖRÖLVE ÉS BETILTVA! 2008-11-13. - MSZP-kormány: 'Szigeteljük el a Hírháttért és nyerjük meg ehhez Kőrösi Imrét!'
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...a Hírháttérről pedig - Biblikusan szólva - sipognak és suttognak, a pártértekezleteken pedig szó szerint napi téma, hogyan kellene csökkenteni azt a botrányt, ami elkerülhetetlen, és kiket kéne akasztani, hogy mind több politikai PÁRT-terrorista megússza.
 

 

2008-11-09. - Az illuminátusok eredete és a Föld bolygót irányító hatalom - Átfogó levezetés
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Babilon, azaz a Háttérhatalom imádja a jelképeket és mindenhová elhelyezi, ahová csak lehet. Az amerikai egy dolláros az elektromágneses hullámokkal kultikussá tett egyik legfőbb jelképet, a Jézus Krisztus Által Kinyilatkoztatott ördögi háromszöget (Sátán, fenevad és hamis próféta) és az orwelli, echeloni, homlokra pecsétet tett világrend mindent látó szemét és annak e világi, földönkívüli vezetőjét, a Sátánt kódolja, aki a világ trónján ül és hamarosan nyíltan színre lép.
 

 

2008-02-05. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Egészségügy és tudatos állami népirtás: Tényekről, amelyekről mindenki hallgat
/Molnár F. Árpád/
A tartalomból: Az állampártok (valamint államhatalom) és a bűnöző globalista nagytőkés bűnszervezet ama gazdasági összefonódásáról, amely az egészségügy számára gyártó és forgalmazó, minden törvényeken kívül álló privilegizált, főleg zsidó hátterű multimilliomosok és milliárdosok bűnbandáit gyarapítja minden ember tömeggyilkos ellenségeként. A következmény sok-sok ezer halott évente. KLIKK az oldalra! A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 
Előző cikk:
BETILTOTT FILM!
HÍRHÁTTÉR - A jövő kapuja

2009-01-24. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Németh Sándor és a Sátán országa
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
/Zene: Ligeti György: Lux Aeterna/
(Film, 19 perc)
Tartalom: Filmünket - melynek témája sokkal több, mint az izraeli-palesztin háború - a Sátán országában 18 éven felülieknek ajánlanák. De mert tartalma nem csak mindennapjainkról szól, hanem az egész Emberiség kulcsfontosságú paneleiből szemléz, kicsik és nagyok életét és lelkét tekintve alapfontosságú, így mindenkinek ajánlott. Eközben Németh Sándorról szóló kijelentéseket is átadunk. Ligeti György hátborzongató Lux Aeternája átható és körülfogó hangjai méltók a film vonulatához.
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
Németh Sándor által az egész Föld bolygón üldözött és a követeléseire a fél Föld bolygón betiltott, a Háttérhatalmat leleplezett filmünk!
HÍRHÁTTÉR - Igazságok, amelyek be fogják tölteni a Földet

2009-01-26. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:

A Hit Gyülekezete és világok Requiemje -
Reformprédikáció Mindenkinek
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Mahler: Gyermekgyászdalok/

Tartalom: Páratlan Igehirdetést adunk át a Krisztus-követőknek és a hitetleneknek egyaránt, fellebbentve a halál fátylát arról a világról, amelyről egyetlen hivatásos pap, lelkész és pásztor nem képes beszélni, mert az elmeirányító Hatalom (Babilon) megbénította őket, de amely világról szóló Igehirdetések be fogják tölteni az egész Föld bolygót. S miközben szinte végig személyes Németh Sándor megszólíttatása, szinte szüntelen szól a zene.
KLIKK az oldalra! (77 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu