Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

Kérjük, hogy a hirhatter.t35.com helyett a kedvencek közé a hirhatter.com címet helyezze, mert az előbbit - mint Putyin a gázcsapokkal szokta - az amerikai kormány a legkisebb nézeteltérés esetén is rendszeresen, átmenetileg lekapcsolja.

   

Oszlik vagy oszlassák? - Ismét nemmel szavazott az Országgyűlés saját önfeloszlatásáról
 


2009-02-27.
Audie Rácz Era
 


A Sátán kezdettől gondoskodott róla, hogy a miniszterelnöki "bársonyszék" - mely valójában mindig rokkantvécé volt - nagyon kapatós legyen. A ma már egyre inkább 666-os méretűre kalibrált rokkantvécétől Gyurcsány Ferenc sem akar megválni, Orbánéknak régóta fáj rá a foguk, Vona Gábornak pedig álmai netovábbja. Furcsa egy faj.
(Molnár F. Árpád tragikomikus kommentárja)

 
Az emberek szerint mindegyikük kapaszkodik a maga szerzeményébe, legyen az bársonyszék, vagy csak költségtérítés. Tovább fog növekedni az ország kiárusítása, a korrupció, a munkanélküliség, a bizalmatlanság, a bűnözés, és az eladósodás. Politikusi körök tovább pénzelik az őket kiszolgáló médiák megtévesztő adásait, tovább szítják az ellentéteket a különböző csoportok között (etnikai-, szexuális-, politikai-, felekezeti hovatartozás alapján) az oszd meg és uralkodj elve alapján. Ennek egyik leggyakrabban használt eszköze, a szélsőségek pozitív diszkriminációja. (És itt ne csak a segélyekre gondoljunk, hanem az elkülönült elit iskolák támogatására, a szélsőséges egyházak irritáló támogatására, más kivételezettekre, pl. Lantos alapítvány, stb.)
 
 
Nem először téma az Országgyűlés önfeloszlatása az utóbbi években.
Mivel bebizonyosodott, hogy a kormány és a képviselők túlnyomó többsége teljességgel alkalmatlan az ország vezetésére, sőt kifejezetten kártékony!
A legnagyobb érv alkalmatlanságuk mellett elsősorban az erkölcsi, etikai alkalmatlanságuk, másodsorban dilettantizmusuk.
Ezúttal a Fidesz és egy civil kezdeményezés okán kellett napirendre venniük a kérdést.
Természetesen, most sem szavazták meg.
 
Az emberek szerint mindegyikük, kapaszkodik a maga szerzeményébe, legyen az bársonyszék, vagy csak költségtérítés stb.
 
Már csak azért is, hiszen kevés olyan „munkahelyet” lehet találni, ahová nem feltétel sem a tisztesség vagy szavahihetőség, sem hozzáértés, ahol annyi bevételhez lehet hozzájutni amennyit nem szégyell magának megszerezni, és mindezt felelősségvállalás nélkül teheti meg! Sőt még csak a rendszeres megjelenés sem kötelező!
Arról már nem is beszélve, hogy saját maguk döntik el, hogy mennyi legyen a fizetésük, kufárkodnak a plusz pénzek leosztásával (mellékjövedelmek pl. a bizottsági tagságok stb.  után) No és senkinek sem tartoznak sem be-, sem elszámolni, sőt még igazat mondani sem!
 
Manapság, amikor a csontvázak sorra-rendre esnek ki a szekrényből, nem lehet csodálkozni azon, ha a politikus megjelölés, nem hogy nem számít presztízsnek, hanem lassan szitokszóvá avanzsál. S ne feledjük, ez a folyamat a „rendszerváltás” óta kezdett megerősödni. Az utóbbi 6 évben pedig elérte mélypontját. Igaz, a politikusaink a kormánykörökkel az élen, sokat dolgoztak rajta, hogy a politikusokról negatív legyen az általános vélekedés!
 
Mivel ismét nemmel szavazott az Országgyűlés saját önfeloszlatásáról. Ezért várhatóan tovább romlik a helyzet az országban MINDEN TÉREN. Nemcsak a pénzügyi, gazdasági állapot, de a közállapotok tekintetében is.
 
Tovább fog növekedni az ország kiárusítása, a korrupció, a munkanélküliség, a bizalmatlanság, a bűnözés, és az eladósodás.
Politikusi körök tovább pénzelik az őket kiszolgáló médiák megtévesztő adásait, tovább szítják az ellentéteket a különböző csoportok között (etnikai-, szexuális-, politikai-, felekezeti hovatartozás alapján) az oszd meg és uralkodj elve alapján. Ennek egyik leggyakrabban használt eszköze, a szélsőségek pozitív diszkriminációja. (és itt ne csak a segélyekre gondoljunk, hanem az elkülönült elit iskolák támogatására, a szélsőséges egyházak irritáló támogatására, más kivételezettekre, pl. Lantos alapítván, stb.)
 
Azzal is súlyosbítják a helyzetet, hogy az önkormányzatok közé bedobták a gyeplőt, és a különböző lobbik és maffiák érdekeinek forszírozásától eltekintve, jó részt csak súlyos elvonásokkal látták el őket, ami mellé növekvő mennyiségű feladatot delegáltak.
S az ennek egyenes következményeként itt is elharapódzó korrupciót, csalásokat, tűrik sőt támogatják (értsd elkenik, elhallgatják) Vagyis a kiszolgáltatott és gyenge önkormányzatokat a maguk képére alakítják.
 
A nemmel szavazók listáját mi is közszemlére kívánjuk bocsájtani, amint lehet. Ha már a Parlament előtt demonstrálók követelése és minden egyéb civil szó süket fülekre talált, legalább a gazemberek nevét tegyük nyilvánossá.
 
Alább megtekinthetik a demonstráción készült videó felvételeket, és egy beszélgetést is, melyet módunkban volt folytatni, amikor pár percre behúzódtunk a hideg elől egy forró teára.
Beszélgető partnereink Balogh Béla a Magyar Nemzetért Mozgalom (MNM) és Takács András a Szabad Magyarországért Mozgalom (SZMM) vezetői voltak, akik szintén részt vettek a demonstráción.
 
2003.02.24.

Audie

 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-02-16. - Totális ellenőrzés, totális kontroll
/Soós József (A Kárpáti Magyar)/
Részlet: Erről mélyen hallgatnak a jelenlegi egyházak, valamint kisebb ,,szekták" vezető személyiségei, mert ők is részesei ennek a gonosz Rendszernek, a Nagy Babiloni Szajha őket is megfertőzte és uralma alatt tartja! (...) ... a Biblia tanításait félre értelmezve, szándékosan rosszul tanítva a háttérhatalmi erők szerves részévé váltak ők is! Eladták a lelküket a Gonosznak, pedig tudatában vannak annak, hogy el lesznek pusztítva mind egy szálig!
 

 

HÍRHÁTTÉR - Tornádóval a bűnözés ellen
2009-02-15. - HÍRHÁTTÉR TV: Szakértő szemmel a rendőrség, az NBH és a pártok állami maffiájáról - avagy miért létezik alvilági bűnözés?
/Molnár F. Árpád/
(Film, 10 perc)
Tartalom: Hogyan kell felszámolni egy Sztojka-bandát, hogyan kell levadászni az ország összes bűnbandáját, és az állam miért nem számolt fel egyetlen bűnbandát sem, soha? Molnár F. Árpád, aki ellen nemrégiben folyt államtitoksértési per, feltárja a rendőrséggel és az NBH-val, valamint az Orbán-kormánnyal való egykori kapcsolatát, olyan ismeretekbe vezetve a nézőt és hallgatót, amikről eddig kizárólag a Hírháttéren tájékozódhatott, és amelyek feltárása miatt az álnemzeti hazaáruló bűnöző hordák mindig egy pártban üldözték.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR - Az Elkerülhetetlen Történelem
2009-02-11. - HÍRHÁTTÉR TV: Németh Sándor és a globális pusztító világkoalíció
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Filmünk a legfelsőbb hatalomtól vagy hatalmaktól kapott kijelentésekből is átadva egyenes, szemtől szembeni beszéd Németh Sándornak, a JÚDÁSFAJ bujkáló hóhérjának, aki az egész Emberiség elborzasztó ellenségeként szerepelt le, s akit 2009 februárjában a legfelsőbb hatalmak (...) a "Halál apostolának" neveztek.
(Film, 34 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-02-08. - HÍRHÁTTÉR TV: A Kárpáti Magyar - Nyitány helyett a Való Világról
/Soós József (A Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/
(Zene: Enigma: Shadows In Silence)

Tartalom: Krisztus új csillaga debütál az 1989-es, a világrendszerreform előtti magyar, téli égbolton Soós József személyében, akit a Kárpáti Magyarként ismernek. Az elmeirányító világrendszerről, a világgazdaságról és a pénzügyi világrendszerről, a Jobbikról és Vona Gáborról, a kurucinfóról hallhatnak, mindvégéig az Enigma hömpölygő zenei aláfestésével, és a film hasonlóan illeszkedő szöveges kíséretével, mely lett Molnár F. Árpád által.
(Film, 17 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/
Tartalom és részlet: A CIA és a Moszad által irányított Youtube-ról betiltott műsoraink kapcsán született botrány, és valami sokkal több... Más. Ahogyan pl. Kőrösi Imre, volt MDF-es országgyűlési képviselő mondta a Molnárnak telefonon, hosszú hónapokkal ezelőtt:
- Legyen büszke arra, hogy az ön nevét sem pozitív, sem negatív szövegkörnyezetben még kiejteni sem szabad egyetlen médiumban, televízióban és újságban sem. Ez óriási dicsőség. Legyen büszke rá.
KLIKK az oldalra! (12 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

A Mihók-maffia által betiltott filmjeinkhez kattintson a cikk címére!
2009-01-28. - A Mihók-féle szennylapkiadó maffiahálózat, mint az Emberiség ellensége
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát nemzetünk nagy szennygyártó hálózatáról van szó, (...) Mihók és bandája szervezett keretek között (...) üldöz is mindenkit és mindent, aki és ami a keresztyénséget, a hajléktalanok, a szegények, az emberi jogok, az afrikai éhhalált haltak, az Echelon-üldözöttek és Echelon-tanúk védelmét, jogait és túlélési érdekeit bármiképpen képviselik vagy megjelenítik. (A képen Mihók Attila)

 

2009-01-05. - A magyar haza a globális háttérhatalom irányításában
/Katalin Hosseinian (USA)/
Részlet: Így kerülnek háztartásunkba a titkosszolgálatok nyomozó eszközei és pusztító technológiája. (...) Minden betegség, ami elhalmozza az Emberiséget, elültetett, tervezett betegség... (...) Örülök, hogy van, aki tisztán látja, hogy a Magyar hazát már nem magyarok irányítják, hanem a globális háttérhatalom.

 

 

 
Előző cikk:
2009-02-25. -
A Mihók-Holokauszt - Azaz ölj, te állat, pusztíts és rombolj, és ebből lakj jól pénzzel és vérrel! - A Hírháttér Multimédiának és munkatársainak feljelentése
/Molnár F. Árpád - Tánczos Krisztina - Soós József (Kárpáti Magyar) - Nagy Sándor (Naleksz) - Figler Csaba - Athenagorasz/
Részlet: Mihók Attila és egypárti médiamaffiája elleni feljelentés az emberi jogok képviseletét betiltó hadjárata miatt, mely csak az idén tömeges (tatárjárás mélységű) elhalálozásokat okozott Magyarországon. A Mihók-maffia bűnszervezeti hálózatába olyan szemkilövő és sortüzes, az Alkotmányt fegyveres erőkkel felszámoltatott, továbbá szexista, vulgáris, rágalmazó, erkölcsromboló és keresztyénüldöző, a lakosság értelmét és felfogóképességét lepusztító szennylapok tartoznak, mint a Népszabadság (a magyar történelem rendszerről rendszerre egyik legsötétebb lapja), a Blikk, Vasárnapi Blikk, Blikk Nők, Hot, IM, IM Style, Bravo, Girl, Tina, Tina Extra, sportlapok és egy keresztyénellenes, szintén butasággyártó gyereklap.

Lap teteje

Következő cikk:
A Magyar Nemzeti Bizottság szócsöve, a Harctér betiltotta! Az SZDSZ e filmünket ajánlotta!
HÍRHÁTTÉR - Mindig elsőként, amiket mindenki elhallgat

2009-02-27. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Lázár Jánosék és Orbán Viktorék életfogytiglanja

/Molnár F. Árpád/
(Film, 24 perc)
Tartalom: Azt követően, hogy Lázár János polgármester Mónus Áron írót, mert utóbbi feltárta a Moszad ügyeit, megpróbálta önálló életre alkalmatlanná nyilváníttatni, a cigányozó cigány Orbán Viktor (az orbáncigány) máris főerkölcsi bűnüldözővé előléptetve, az életfogytig tartó szabadságvesztések szóvivőjévé tette. A filmmel közvetlenül és újra felszólítjuk Orbán Viktort (orbáncigányt), hogy takarítsa el az utunkból a sokkos hentesét, és név szerint emlékezetébe idézzük az MSZP-vel és az SZDSZ-szel közösen védett és előléptetett állami terroristáikat, valamint Pártjuk emlékezetes elektrosokk terápiái közül egyet-kettőt, meg egyebeket. Hogy felfogják...
(Megtekinthető és letölthető!)

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu