Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Bizonyító törvényi vádirat a 2006-os államellenes és terrorista elkövetők azonosítására, valamennyi rendőr feltétlen fegyházbüntetésének biztosítására, külön kiterjesztve a média konkrét elkövetőire, több politikai vezető életfogytig tartó fegyházbüntetésének bizonyításával (az idegen titkosszolgálati erők először itt publikált terveivel)

Előszó helyett két mondatban:
A vádbeszédet annak gépelője eredetileg nem feljelentésnek tervezte, de az a határozat született, hogy hivatalos feljelentés formájában először a Legfőbb Ügyészség, az ORFK, az NBH, a KBH, a KFH és más állami szervezetek részére is elküldésre kerül. A dokumentum sorsát kiemelt figyelemben fogjuk részesíteni, annak íróját feltétlen védelemben kell részesíteni.


2009-10-19.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)


Készült: 2009 október 18.)
Bevezetés:

Az alábbiakban - messze nem a teljesség igényével - bizonyítjuk, hogy a 2006 őszi események kapcsán milyen büntető törvénykönyvi (Btk.) paragrafusok, bekezdések és pontok alapján, a törvények értelmében miért elkerülhetetlen Gyurcsány Ferenc, aki a Magyar Köztársaság előző miniszterelnöke, Petrétei József, korábbi igazságügy-miniszter, Bene László, előző országos rendőr-főkapitány, Gergényi Péter, Budapest korábbi rendőrkapitánya, továbbá a teljes kivezényelt rendőri állomány(!) letöltendő fegyházbüntetésre juttatása, valamint számos más politikus, és a nyomtatott, valamint elektronikus média előre tolt személyei és megbízói, továbbá finanszírozói háttere konkrét személyeinek elítéltetése és szabadságvesztésük biztosítása. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy Gyurcsány Ferenc életfogytig tartó szabadságvesztésének törvényi indoklását ismereteink szerint először a Hírháttér, konkrétan a Molnár F. Árpádon keresztül hozta nyilvánosságra, amiért akkoriban rengeteg támadás is érte, a titkosszolgálatok és a pártok által megbízott rendőri és áligazságügyi szervek pedig külön kiemelten Gyurcsány és elkövetői köre védelmében (is) (egyebek mellett eme 10 perces filmünkben látható baseball-ütős jelenetekre hivatkozásul, melynek címe: Sortüzesek és cigányok) indítottak koncepciós pert, tartottak házkutatást, foglalták le a több, mint egy hónapja vissza nem adott számítógépeket, melyekkel a Hírháttér működésének teljes beszüntetését szerették volna elérni. Azonban nem számoltak azzal, hogy jó szándékú emberek összeadják a pénzt a Hírháttér működésének folytatásához szükséges technikai eszközökhöz, amely addig is amilyen rekordalacsony költségvetésből (havi szociális segélyből) működött, úgy az újrainduláshoz sem kellett több 80 ezer Ft-nál.

Tárgyalás:
A 2006-os lakosság elleni fegyveres terrorizmus és az azt követő, folytatólagosan elkövetett, rendkívüli súlyú bűncselekmények halmazából kezdjük az egyik legenyhébb, ugyanakkor önmagában is rendkívül súlyos, és a teljes rendőri állományt, valamint a teljes politikai vezetést lesújtó törvénysértéssel, az azonosító számok levételével, melyet a rendőrségi törvény egyértelműen tilt.

Hogy az azonosító számokat nem kevesebb, mint a teljes rendőri állomány levette, azt jelenti, hogy a teljes rendőri állományt felülről utasították erre. Ezt külön bizonyítani sem kell (de alább megtesszük!), mert az a nyomozó személy és hatóság, szakértő, ügyész vagy bíró, aki úgy tesz, mintha nem tudná, hogy az azonosító számok levétele nem kizárólag a teljes rendőri állomány fölött álló vezetői aktus eredménye, az maga is legalább bűnpártoló. Ha egy-két személy vagy csoport vette volna le, meg lehetne próbálni kimagyarázni azzal, hogy saját kezdeményezésből tették, de úgy, hogy a teljes rendőri állomány elkövette a törvénysértést, ráadásul a rendőrség és a kormány legfelsőbb vezetői - beismerő vallomásként - megdicsérték és megjutalmazták őket, esztendőkön keresztül folytatólagosan biztosítva az elkövetés kapcsán a felelősségre vonástól való mentességet, maradéktalanul bizonyítottá teszi többek között az egységszándékot és a bűnpártolást. Hogy a rendőrök végrehajtották a törvénytelenségre felszólító utasítást, azt jelenti, a teljes állományt fegyelmivel azonnal el kell távolítani a rendőrségtől. Hogy a teljes rendőri állományból nem akadt senki, még írmagnak sem, aki a törvénysértést megtagadta volna, a bíróság előtt automatikusan, minden előzetes ismeret nélkül is egyértelművé teszi, hogy egy roppant közveszélyes, kórosan és rendkívül súlyosan megszállott, antiszociális és szociopata, paranoid jegyekkel halmozott bűnöző alkatú pszichopata elkövetőkből álló bűnszervezetről van szó, amelynek tagjai bármire képesek! Így az összes többi körülmény csakis ez alapján vezethető le, amit tetteik bizonyítanak is! Ahogy alább bizonyítjuk a terrorizmust is, amelyért már életfogytiglan adható!

Hogy az azonosító számok levettetésében sem Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, sem Petrétei József igazságügy-miniszter, sem Bene László országos rendőr-főkapitány, sem Gergényi Péter, Budapest rendőrkapitánya nem talált kivetni valót, a bíróság előtt ugyanezt a súlyosan szociopata és bűnöző alkatú paranoid pszichopata bűnszervezeti szellemet bizonyítja, de azonnal! A bűnpártolás megfellebbezhetetlen bizonyítéka ez önmagában is, és azonnal felvetésre kerül, hogy mivel ők a rendőrség vezetői, így ők adták az utasítást. Következő vizsgálat, miért adták (azonnal kiderül, hogy azért, hogy a legsúlyosabb alkotmány- és államellenes, valamint lakosság elleni bűntettek elkövetésére rávehessék a teljes állományt!), és miért tussolták el a törvénysértést azóta is(!), továbbá - önmagában is abszolút beismerő vallomás - miért magasztalták fel és tüntették ki a teljes bűnszervezeti állományt! Azaz a teljes politikai és rendőri vezetést azonnal el kell távolítani a posztjáról, és soha többet nem szabad hasonló munkakörbe sem engedni ezen politikusi és rendőri vezetők közül egyet sem! Ez az azonosító számoknál már önmagában is a kötelező minimum, ha nem tudnánk arról, hogy Gyurcsányék a bűnpártolást úgy követték el, hogy 100 ezer embert szétlőttek és szétvertek, sokak egész életükre testi és/vagy lelki nyomorékok lettek, és a bűnpártolást esztendőkön keresztül, folytatólagosan követték el, a mai napig is azokat üldözve, akik erről beszélni mernek. A bűncselekmények szervezése, végrehajtása és az azt követő kommunikációk, perek és eljárások egyértelműen a jogi definíció szerinti terrorszervezet meglétét és a terrorcselekmények elkövetését bizonyítják! Itt a hatályos törvényeknek megfelelően életfogytig tartó fegyházbüntetésekkel dolgozunk!

Lássuk tovább!

A Büntető Törvénykönyv Különös rész X. fejezete határozza meg az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának bűntettét, amikor ezt írja:
139. § (1) Aki olyan cselekményt követ el, amely közvetlenül arra irányul, hogy a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjét erőszakkal vagy ezzel fenyegetve - különösen fegyveres erő igénybevételével - megváltoztassa, bűntettet követ el, és öt évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

Minthogy jelen paragrafus minősített eseteiről van szó, amikor az alkotmányos rend erőszakkal és erőszakkal fenyegetve (még esztendőkkel később is!), továbbá kifejezetten fegyveres erőkkel és minden más hatósággal, valamint rengeteg további eszközzel került felszámolásra,

   - ráadásul ezekben a folytatólagos halmazati elkövetés azóta is egyértelmű,

   - aztán további súlyosbító körülmény, hogy olyan közpénzből fenntartott szervezetek és a lakosság védelmére felesketett vezető és végrehajtó személyek legkevesebb ezreiről van szó, akiknek feladata a törvényes és az alkotmányos rend, valamint a lakosság védelme lenne,

így a büntetőjogi megtorlás mértéke ezen elkövetők tömegeire nem csak halmozottan, de maximálisan érvényesítendő! A kormány, a rendőrség vezetői és annak kivezényelt teljes állománya elleni büntetőjogi szankciók puszta hátráltatása is büntetőjogi fellépéseket követel, melyeket érvényesítenünk kell a rendőröktől az ügyészeken át a bírókig, természetesen 2006-ig visszamenően! Tekintettel az alkotmányos rend és a lakossági jogegyenlőség ellenében törvénytelenül és alkotmányellenesen a bírói kar részére kvázi minden bűncselekmény elkövetése alóli mentesítés bűnszervezeti gyakorlatára, az igazságügyi megtorló rendszert kiemelten és visszamenőleg kell kiterjeszteni a bírói bűnözés elkövetőire, különösen pl. a 2006-os rendőri és politikusi vérengzések vérperei vonatkozásában, ahol a bírók tömegesen követték el a legsúlyosabb államellenes és népirtó bűntetteket!

Előre nem tervezett felépítésű, de a büntető perek megindítását és az előzetes letartóztatások szükségességét abszolút bizonyító vádbeszédünk e pontján - a bőségben válogatván - elérkeztünk a Btk. VI. címében ratifikált, az igazságszolgáltatás elleni bűncselekmények kategóriájában a bűnpártolás törvényi meghatározásához. Ez esetben a legcsekélyebb súlyú elkövetés is akként merül fel, hogy a rendőri elkövetéseket "vizsgáló" rendőr, ügyész, szakértő és bíró nem állapodott meg előre a bűncselekmények fedezésében, pusztán szociopata és bűnöző alkatú pszichopata karaktere és más körülmények arra indították, hogy köztörvényes bűnözők legyenek:

244. § (1) Aki anélkül, hogy a bűncselekmény elkövetőjével az elkövetés előtt megegyezett volna
a) segítséget nyújt ahhoz, hogy az elkövető a hatóság üldözése elől meneküljön,
b) a büntetőeljárás sikerét meghiúsítani törekszik,
c) közreműködik a bűncselekményből származó előny biztosításában,
vétséget követ el és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Csakhogy itt a bűnpártolás legsúlyosabb eseteiről van szó, amilyen az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása, az alkotmányos rend elleni szervezkedés, melyek nem szorulnak külön bizonyításra, hiszen egyértelműek és történelmi mennyiségben és mértékben halmozottak a bizonyítékok, mind a filmfelvételek, mind a tanúk, mind a 2006-os eseményeket követő, azóta is folytatólagosan elkövető személyek és szervezetek nyilvánvaló, nem leplezett, továbbá leleplezett bűncselekményei. Ha a "nyomozást" végző rendőr, a szakértő, az ügyész vagy a bíró arra hivatkozna, hogy félt attól, hogy kirúgják az állásából (ahogyan rendőrök hivatkoztak erre), a 244. § (3) ezért is három évig terjedő szabadságvesztésben határozná meg az úgynevezett haszonszerzés végett elkövetett bűnpártolást. Csakhogy!:

(3) A büntetés bűntett miatt öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűnpártolást
a) az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásával, az alkotmányos rend elleni szervezkedéssel, lázadással, rombolással, hazaárulással, hűtlenséggel, az ellenség támogatásával, kémkedéssel, emberöléssel [166. § (1)-(2) bek.], emberrablással, terrorcselekménnyel, légi jármű, vasúti, vízi, közúti tömegközlekedési vagy tömeges áruszállításra alkalmas jármű hatalomba kerítésével vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető katonai bűncselekménnyel kapcsolatban követik el,
b) hivatalos személy eljárása során követi el.

A bűnpártolás tehát mind a "nyomozást" végző rendőr, a szakértő, az ügyész és a bíró esetében is automatikusan öt évig terjedő szabadságvesztés formájában ratifikált! Ugyanis a bűnpártolás
   1. hivatalos személy eljárása során került elkövetésre,
   2. az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásával kapcsolatos bűncselekmények,
   3. az alkotmányos rend elleni szervezkedéssel kapcsolatos bűncselekmények,
   4. terrorcselekményként definiált bűncselekmények,
   5. életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető katonai bűncselekmények

formájában került elkövetésre!

A 2006-os terrorizmus és más bűncselekmények befejezett elkövetése és annak tetten ért elkövetői köre feltétlen büntetőjogi felelőssége nem merül fel kérdésként, hiszen egyértelmű és bizonyított, amit egy gyermek is azonnal átlát! Így amely rendőr, ügyész, szakértő vagy bíró kérdésként fogalmazza meg, hogy a kivezényelt rendőri állomány, vagy az ügyben a nyilvánvaló bűnügyi felelősséget eltussolt "nyomozó" rendőrök, a szakértők, az ügyészek és a bírók bűncselekményt követtek-e el, az egy független hatóság és bíróság előtt azonnal bizonyítottan bűnpártolást követett el, s minthogy egy sor, a legsúlyosabb halmazati bűntettek és elkövetőik védelmében megvalósított bűnpártolásról van szó, így az eltussoló elleni szabadságvesztés szükségessége tovább már nem kétséges. Ennek érvényesítése nem elkerülhető.

A Btk. alapján a törvény egyéb tekintetben is bünteti az ügyekben amúgy is felmerült rendőri, szakértői, ügyészi és bírói elkövetőket:

IV. cím; A hivatali bűncselekmények; Hivatali visszaélés:
225. § Az a hivatalos személy, aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen, hivatali kötelességét megszegi, hatáskörét túllépi, vagy hivatali helyzetével egyébként visszaél, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Folytassuk egy további életfogytig tartó szabadságvesztéssel (fegyházbüntetéssel) büntethető törvényi kategóriával (melyben a legalsó tétel is tíz év fegyházbüntetés!), az úgynevezett terrorcselekménnyel! A Büntető Törvénykönyv XVI. fejezete a közrend elleni bűncselekmények keretén belül, az I. címben, amely a közbiztonság elleni bűncselekményeket határozza meg, ratifikálja többek között a terrorcselekmény büntetendőségét is:

261. § (1) Aki abból a célból, hogy
b) a lakosságot megfélemlítse,
a (9) bekezdésben meghatározott személy elleni erőszakos, közveszélyt okozó vagy fegyverrel kapcsolatos bűncselekményt követ el, bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

Gyurcsány Ferenc 2006 október 23-án, a tv2 élő adásában elhangzott gyűlölettől sziszegő beszéde, mely azokkal szemben is (több, mint ráutaló módon) megtorlással fenyegetett, akik az általa "rendzavaróknak" nevezett békés és ünneplő, a világ népeiből való összesen 100 ezres néptömeget nem "rendzavaróknak" nevezik, akik ellen egyik intézményesített rendőrállományi fellépés követte a másikat, Gyurcsány pedig éppen ezen erőszakos és fegyveres fellépések folytatandóságának szándékát is deklarálta, önmagában is egyértelműen bizonyítja a Btk. 261. §-ában meghatározott, a lakosság megfélemlítését célzó, a rendőrségi bűnszervezet kvázi vagy teljes körű vezetőjeként gyakorlatilag már nem is a háttérből irányító, hanem az előtérben miniszterelnöki minőségben (tehát a bűnszervezet kvázi vagy egyértelmű vezetőjeként!) szervezkedő, az alkotmányos rend felszámolására személy elleni, erőszakos, közveszélyt okozó és fegyverekkel kapcsolatos, továbbá többek között fegyveres erőkkel végrehajtásra rendelt úgynevezett terrorcselekményeket, melyek több paragrafus alapján is életfogytig tartó fegyházbüntetéssel is büntethető bűnelkövetési halmazatot bizonyítanak, azaz és amik miatt Gyurcsány Ferenc ellen a letöltendő életfogytiglan elkerülhetetlen tényállása egyértelmű és bizonyított!

Mint tudjuk, a lakosság megfélemlítése céljából elkövetett bűncselekmények irtózatos tömege - rendkívül súlyosbító körülmény, hogy - sikerrel jártak, mert másnapra - a lehetetlennel egyenlő, de - kiürültek az utcák. A lakosság megfélemlítése céljából fegyveres erőkkel a világ népeiből való állampolgárok, turisták stb. ellen válogatás nélkül elkövetett bűntettek és terrorcselekmények ráadásul a Magyar Köztársaság legfőbb nemzeti ünnepének az évfordulóján, a tetejébe annak ötvenedik évfordulóján kerültek folytatólagos és életfogytig terjedő halmazati elkövetésre! A súlyosbító és halmazati bűnelkövetések és körülmények olyan mennyiségével és mértékével találkozhatunk, amilyenhez fogható mennyiségben, ráadásul azonnal bizonyítottan rendelkezésre állón dokumentált bűntett-sorozat nem került elkövetésre a magyar történelem során! Akik ezekben hivatalos részről közvetlen be- és feljelentés ellenében sem kívántak és hajlandók eljárni, azokkal szemben az állam büntetőjogi igénye nem csak felmerül, de elkerülhetetlen és kötelező érvényű! Így ezek végrehajtására minket törvények köteleznek; a törvényeknek az elkövetőkkel szembeni tömeges érvényesítése nem elkerülhető.

A Btk. 261. §-ában meghatározott, a lakosság megfélemlítését célzó terrorcselekményeket a 9. bekezdésben meghatározott következő esetekben tömegesen és tömegek ellen követték el: személy elleni erőszakos, közveszélyt okozó vagy fegyverrel kapcsolatos bűncselekmény a testi sértés [170. § (1)-(5) bek.], a foglalkozás körében elkövetett szándékos veszélyeztetés [171. § (3) bek.], a személyi szabadság megsértése (175. §).

Minthogy kivétel nélkül valamennyi esetben teljes volt és maradt a rendőrállományi bűnpártolás és eltussolás, ahogy az MSZP és az SZDSZ politikusai részéről is 100%-os maradt ez hosszú időn keresztül, így Gyurcsány Ferenc, Petrétei József, Bene László, Gergényi Péter és a rendőri állomány esetében az alkotmányos rend fegyveres erőkkel történő terrorista megdöntése és annak büntetőjogi konzekvenciái egyértelműsége bizonyítottak és nem vitathatók, ahogyan ugyanezen személyek és irányításuk, valamint védelmük alatt állt és álló teljes rendőri állomány esetében a Btk. 263. § (9) b) pontjában meghatározott ún. terrorista csoport létezése sem, melynek feltétele, hogy a terrorcselekményt elkövető csoport három vagy több személyből álljon, hosszabb időre szervezett, összehangoltan működő csoport legyen, amelynek célja az (1)-(2) bekezdésben meghatározott bűncselekmények elkövetése. Ezek a feltételek pedig egytől egyig érvényesültek és érvényesülnek a mai napig! Így Gyurcsány Ferenc, Petrétei József, Bene László, Gergényi Péter és a kivezényelt rendőri állomány teljes egésze elleni büntetőjogi fellépés és ítéletérvényesítés feltétlen és elkerülhetetlen! Aki az állam büntetőjogi érdekérvényesítésének útjába áll, az ellen a törvény erejével kell fellépni, és az ilyen súlyos bűncselekményeket a törvény teljes szigorával megtorolni!

Lássuk még a terrorcselekményt szankcionáló 261. § további bekezdéseit, mi lett volna a helyzet akkor, ha 2006 október 23-ára, majd az azt követő eseményekre nem kerül sor, csupán Gyurcsány Ferenc, Bene László, Petrétei József és Gergényi Péter, valamint bármely rendőr és médiaszemély részéről megfogalmazott tervek maradnak! Ugyanis a törvény a 2006-os terror puszta felvetését is - nemhogy befejezett végrehajtását és esztendőkön keresztüli bűnpártolását stb. - keményen bünteti!:

(4) Aki az (1) vagy a (2) bekezdésben meghatározott bűntett elkövetésére felhív, ajánlkozik, vállalkozik, a közös elkövetésben megállapodik, vagy az elkövetés elősegítése céljából az ehhez szükséges vagy ezt könnyítő feltételeket biztosítja, ahhoz anyagi eszközöket szolgáltat vagy gyűjt, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Így a példaként kiemelt tv2 2006 október 23-i élő közvetítése - ahol mindenki egyértelműen láthatta, ahogy a tv2 konkrét személyei a terrorcselekmények és tengernyi más bűntettek folytatólagos elkövetése kellős közepette is Gergényi Péter egészségi állapotáért és esetleges megfázása miatt aggódtak, a világon minden alkotmányos rend elleni előre tervezett, nyíltan szervezett és végrehajtott bűntetthez, továbbá terrorizmushoz és más bűntettek tömegeihez teljes médiafedezéket és bűnszervezeti egységszándékú védelmet, továbbá esztendőkön keresztül folytatólagosan megvalósított bűnpártolást, bizonyítékeltüntetést, felmentő körülmény elhallgatását stb. biztosítva - nem csak a bűnszervezet létét bizonyította, de azt is, hogy velük szemben a legsúlyosabb és legpéldásabb fegyházbüntetések érvényesítése is feltétlen törvényi kötelességünk! A tv2, az MTV és az RTL Klub, a sajtóorgánumok közül pedig a büntetőjogi szempontból szintén feltétlenül számon kérendő Népszava és Népszabadság, és annak konkrét újságírói és főszerkesztői, valamint a hírigazgatók és médiatulajdonosok példás ítéletekkel kell, hogy szabadságvesztésre kerüljenek! Ezeket el kell végeznünk.

A mára esztendők óta szivárgó és konkrét külföldi titkosszolgálati források szerint a 2006-os rendőri állomány büntetőjogi megtorlása elvégeztetett, Magyarországon pedig két tábor egymással szembeni élesedő konfrontációja van szervezett folyamatban: az igazságszolgáltatás érvényesítését és az Új Magyarország megalapítását akaró morális erőkkel szembeni nemzetközi fellépés és tervszerű üldözés oldalán - tehát a törvényi és haladó erőkkel ellenséges oldalon - a lakossággal ellenséges, köztörvényes, az alkotmányos rend felszámolását és a lakosság elleni terrorizmust folytatólagosan támogató elkövetői réteg, annak idegen és globalista hátterű titkosszolgálati védelme, irányítása, manipulálása, bűnszervezeti és az Emberiséggel határozottan és abszolút ellenséges minőségének elmélyítése és eszkalálása. A lakossággal és az Emberiséggel ellenséges, a közélet képviselőiből, továbbá a rendőrség, a titkosszolgálatok, a kormány és a javában jobb- és baloldali nagyvállalkozók sokaságából idegen titkosszolgálati erőkkel szervezett és működtetett magyar bűnszervezeti egységszándék mögött a Magyar Köztársaság destabilizálására olyan konkrétan és halmozottan megnevezésre került titkosszolgálatok állnak, mint a CIA, a Moszad és az orosz, putyini FSZB. Más nemzethez kötött titkosszolgálat ezen szervezések vezető szerepében - a hozzánk eljuttatott, tömérdeknek nevezhető információk során - nem került szóba. Ezen idegen és ellenséges "nemzetbiztonsági" bűnszervezetek közvetlen célja tehát nem a rendőri állomány, továbbá Gyurcsány és társai felelősségre vonása, mert nem ez számít, ők csak fogyóeszközök, az utolsó rendőrig, szakértőig és ügyészig bezárólag, akiknek élete sem ér semmit saját uraik és ezen urak kiszolgálói kezében, hanem a közvetlen cél a Magyar Köztársaság törvényi destabilizálásán túl annak anarchizálása, továbbá fegyveres konfliktus kirobbantása, és emellett esetleg egy despotikus államrend kialakítása, ahol a magyar közélet bűnszervezete a jogos és törvényes ítéletek ellen, azoktól menekülvén, a lakossággal és az Emberiséggel ellenséges titkosszolgálati erőkkel szövetkezve nyíltan diktatórikus vagy despotikus állami berendezkedést alakít ki. Ugyanakkor még az is esztendők óta konkrétan megnevezett, kik azok a túloldalon álló személyek, akik közül egy, aki elít éli a 2006-os terrorizmust, elválasztásra került abban, hogy a 2006-os rendőri állomány egészét példás, valószínűleg egész biztosan letöltendő szabadságvesztésre juttassa. Az erre tervezett személyek kilétét többen régóta pontosan meg tudjuk nevezni. A szerkezet felépítésének ismerete a Hírháttér dolga, jelenleg a közállapotok és az ellenséges környezet miatt nem publikus.

Folytassuk tovább a 261., a terrorizmussal foglalkozó paragrafus 5. bekezdésével:

(5) Aki a (4) bekezdésben meghatározott cselekményeket az (1) vagy a (2) bekezdésben meghatározott bűntettnek terrorista csoportban történő elkövetése érdekében valósítja meg, illetőleg a terrorista csoport tevékenységét egyéb módon támogatja, bűntettet követ el, és öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Itt a hivatalos szervek elkövető rendőrei, szakértői, ügyészei és bírói mellett megint azonnal eszünkbe jutnak és felmerülnek a konkrétan beazonosított és beazonosítható írott és elektronikus médiumok, valamint ezek konkrétan megnevezett és a vizsgálatok során megnevezésre váró személyei, akik a kormány és annak körébe tartozó fegyveres és más terrorista csoportokat - amilyen a rendőri állomány és annak terrorista bűnszervezete, melynek 2006-os bűntetteit teljesen nyíltan és az elkövetés előtt, továbbá azzal egy időben és azt követően egyaránt - pártolták, szervezték, a kötelező feljelentés elmulasztásán túl kimondottan az elkövetésekben, az eltussolásokban és a folytatólagos lakosság elleni bűntettekben tevékeny részt vállaltak. Azaz az 5. bekezdést idézve: aki a lakosság megfélemlítését célzó bűntett elkövetésének elősegítése céljából akár csupán az elkövetést könnyítő feltételeket biztosítja, ahhoz anyagi eszközöket - a könnygáztól a tévétársaság kamerájáig és/vagy stúdiójáig, illetőleg riporterként, tudósítóként verbálisan (szóban) stb. - a rendőri, rendőrvezetői vagy politikai terrorista csoportban való elkövetés érdekében biztosítja, vagy a csoport tevékenységét egyéb módon támogatja, bűntett miatt már nem 2-től 8 évig, hanem 5 évtől 10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő! Na most ezt a tv2, az MTV, az RTL Klub, a Népszava és a Népszabadság esztendőkön keresztül, aláírt újságírókkal és főszerkesztőkkel, konkrét hírigazgatókkal és sokszor külföldi állampolgárságú - majdnem titkos ügynököket írtam - tulajdonosokkal biztosította. Ezért olyan személyeknek, mint pl. Németh Péter, a Népszava főszerkesztője, vagy pl. a Magyar Televízió örök eminense, Rudi Zoltán, aztán pl. a roppant rosszindulatú és vérmes Bánó András és Friderikusz Sándor, vagy pl. olyan nyomorult kiszolgálók, mindent végrehajtó személyek, mint Krizsó Szilvia, aki a mai napig a rendőrök védelméért lobbizik, feltétlenül szabadságvesztésre kell zárni, miközben olyan személyeket meg sem kell nevezni, mint Gyurcsány, Petrétei, Bene, Gergényi stb., hiszen ők voltak a terrorista csoportok, bűnszervezetek vezetői és irányítói, a felelősök csúcsa és teteje. Ez tehát ugyancsak bizonyított.

A teljes 2006 októberi kivezényelt rendőri állományra rábizonyított továbbá a 261. § 8. bekezdése:

(8) Aki hitelt érdemlő tudomást szerez arról, hogy terrorcselekmény elkövetése készül, és erről a hatóságnak, mihelyt teheti, jelentést nem tesz, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Minthogy a rendőri állománnyal a véres akciók előtt már levetették az azonosító számokat, ugyanakkor állig felfegyverezve és - hogy az elkövetés súlyossága számukra, törvényileg és kötelességeik szempontjából képzett(!) személyek számára még inkább totális bizonyítást és egyértelműséget nyerjen - elmaszkírozva küldték ki őket az utcákra, majd mind egymást, mind a vezetőik valamennyiüket folytatólagos bűnelkövetőkként bűnpártolták, számos más bűncselekményt is folyamatosan elkövetve, így az is egyértelmű, hogy arról, hogy terrorcselekmény készül, előre tudtak, de azt sem(!) jelentették senkinek. Sőt! Ők voltak a terrorcselekmények és az alkotmányos rend elleni fegyveres terrorizmusban a megbízott elkövetők! Ez kvázi olyan, mintha Putyin megbízást adna pl. a meggyilkolt tényfeltáró újságíró hősnő, Anna Politkovszkaja elleni fellépésre, és úgy küldené ki az embereit, hogy vegyék le azonosító jegyeiket, állig fegyverkezzenek fel, öltsenek símaszkot és bukósisakot, nehogy felismerjék őket, majd miután a megbízást végrehajtották, megdicsérné őket, állami ünnepségeket szervezne, kitüntetéseket osztogatna (nálunk a MAZSIHISZ eminense volt a kommentátor is Gergényi kitüntetésekor!), gratulálna, a Moszkva1 pedig a tv2-höz és Németh Péter Népszava-főszerkesztőhöz hasonlóan éveken át affektálna Politkovszkaja csőcselék mivoltáról, akit íme, sikerült megfékezni, és Putyin hősei sikeresen megvédték a kormányfő, azaz a példában nem Gyurcsány Ferenc, hanem Vlagyimir Putyin életét. Hősiesen, bátran, keményen, símaszkban és rohamsisakban vágtatva, mint valami groteszk horrorfilmben a közveszélyes elmebetegek, amik egyenesen Darth Vader udvarából szabadultak ki, vagy egy zombi film temetőjéből kaparták ki magukat a föld alól, Freddy Krueger leszármazottaiként! A rendőrök teljes egységszándékban működtek a végrehajtást megelőző törvénysértésekben (az azonosító számoktól a felfegyverzésen át a símaszkokig bezárólag), teljes egységszándékban működtek a végrehajtás során, és teljes egységszándékban a végrehajtás közben kezdődött és azt követően éveken át tartó bűnpártolásban és más bűncselekményekben! Így a teljes rendőri állomány példás, és feltétlenül letöltendő fegyházbüntetéssel szankcionálandó! Már amelyik nem akar közülük közveszélyes elmebetegként diagnosztizáltan az IMEI-ben letöltendő kényszergyógykezelést, a legkeményebb drogokkal éjt nappallá téve bekábítószerezve élni, s ha nem gyógyul, úgy közveszélyes elmebeteg állapotát kényszer-elektrosokk terápiákkal gyógyítva személyiségét megváltoztatni, illetve lobotómia (homloklebeny-metszés) keretében alkalmassá tétetni arra, hogy emberek közé mehessen annak kockázata nélkül, hogy bárkit buszmegállóban álldogálásért, vagy nyugdíjas asszony mivoltáért állig felfegyverezve, símaszkban és rohamsisakban megtámadjon, tömegesen összerugdosson, vagy tüdőn, szemen vagy fejbe lőjön!

Egyébként a hatályos jog szerint bűnszövetség (Btk. 137. § (7)) az, amikor két vagy több személy bűncselekményeket szervezetten követ el, vagy ebben megállapodik, és legalább egy bűncselekmény elkövetését megkísérlik, de nem jön létre bűnszervezet. Bűnszervezet pedig (8. bekezdés) a három vagy több személyből álló, hosszabb időre szervezett, összehangoltan működő csoport, amelynek célja ötévi vagy ezt meghaladó szabadságvesztéssel büntetendő szándékos bűncselekmények elkövetése. Így általában automatikusan felmerül a terrorista csoport igazolásán kívül az esetek abszolút elsöprő zömében, a kivezényelt rendőri állománynak pedig a 100%-ában a bűnszervezetben részvétel, mely önmagában is bűntett! Olvassuk a média, a rendőrség, a szakértők, az ügyészek és a bírók tetteit!:

Bűnszervezetben részvétel:
263/C. § (1) Aki bűntettnek bűnszervezetben történő elkövetésére felhív, ajánlkozik, vállalkozik, a közös elkövetésben megállapodik, vagy az elkövetés elősegítése céljából az ehhez szükséges vagy ezt könnyítő feltételeket biztosítja, illetőleg a bűnszervezet tevékenységét egyéb módon támogatja, bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A fent felsoroltakat illetően tehát egyetlen feltétel teljesülése is elegendő az elítéltetéshez, nemhogy Gyurcsány, Petrétei, Bene és Gergényi - akik a bűnszervezet vezetői voltak -, hanem a 2006-os események előtt, során és azóta eltussoló, bűnpártoló stb. újságírók, igazgatók, vállalkozók, rendőrök, szakértők, ügyészek és bírók esetében is! Nos: a fegyházbüntetés szükségességéről szóló bizonyítás maradéktalanul igazolt!

De nézzük tovább, mégpedig a teljes rendőri állomány által és vezetői, azaz Gyurcsány, Petrétei, Bene és Gergényi által hiánytalan és abszolút létszámban elkövetett következő bűncselekményt: a feljelentés elmulasztását, melyért annál is inkább bűnhődniük kell, hogy hivatalos személyekként, kiemelt megbízhatóságot és törvénytartást követelő, közpénzből, a népuralomért finanszírozott és fenntartott szervezetek vezető tisztségviselőiként és funkcionáriusaiként lettek elkövetők, azóta sem téve feljelentéseket, sőt, Orbán Viktor embereivel is - amilyen Zombor Gábor kecskeméti polgármester és Metzinger Éva jegyző, valamint Karasz Csaba, Kecskemét rendőrkapitányának helyettese - üldözve azokat, akik feljelentésekkel élni mernek!:

Feljelentés elmulasztása
150. § (1) Aki hitelt érdemlő tudomást szerez arról, hogy az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása, az alkotmányos rend elleni szervezkedés, lázadás, rombolás, hazaárulás, hűtlenség, ellenség támogatása, kémkedés készül, vagy még le nem leplezett ilyen bűncselekményt követtek el, és erről a hatóságnak, mihelyt teheti, nem tesz jelentést, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Jelen esetben már az akciók előtt is nyilvánvaló volt Gyurcsánytól Gergényin át a teljes rendőri állományig bezáróan, hogy diktatórikus és az alkotmányos rend elleni fegyveres terrorizmus szervezése van folyamatban! Élő, egyenes adásban zajlottak az események! Nem kellett hozzá szakértőnek lenni, hogy bárki átlássa, mi történik, annak ellenére sem, hogy a média fordítva kommunikált és a lakosság elleni fegyveres uszítást idegen titkosszolgálatokkal kvázi teljesen nyíltan szövetkezve, közvetlenül az idegen nacionális tulajdonosok által birtokolt médiumok lefizetett emberein keresztül szervezte és támogatta, majd bűnszervezetben tussolta el esztendőkön át! Az eltussolásokban mindvégig végrehajtó és az egész Föld bolygón nyíltan agresszor bűnelkövetők voltak Gyurcsány Ferenc, Bene László, Petrétei József, Gergényi Péter, illetve olyan előre tolakodott figurák, amilyen Draskovics Tibor, vagy a már 2006 szeptembere óta véres gyűlölettel követelőző Lendvai Ildikó, aztán a szintén éveken át bűnöző alkatú és hiszteroid pszichopataként ámokfutó Vadai Ágnes, Dávid Ibolya és más, feltétlenül fegyházbüntetésre ítélendő bűnszervezeti bűnöző! Mivel politikusi elkövetőkről van szó, így a szakirodalom esetükben maffiáról beszél. Maffia az, amikor a szervezett bűnözés politikai támogatással, védelemmel vagy irányításra zajlik. Így Gyurcsány Ferenctől Bánó Andrásig maffiózókról van szó, mindenki esetében, aki hozzájuk csatlakozik vagy csapódik, ahol Gyurcsány Ferenc 2006-tól egészen lemondatásáig az ország látható gengszterei közül a legfőbb keresztapa titulusával rendelkezett. Ahogyan fél lábbal a fegyházban vannak és életfogytig tartó szabadságvesztéssel fenyegetettek mindazon politikusok, igazságszolgáltatási, újságírói és vállalkozói elkövetők, akik Gyurcsány Ferenc és társai számára bármiféle eltussoló, bűnpártoló védelmet nyújtanak!

Tovább!: Gyurcsány és a média konkrétan megnevezendő és büntetőjogilag szankcionálandó személyei hatalmas tömegeket rendszeresen, esztendőkön át folytatólagosan hamisan vádoltak bűncselekmény elkövetésével; hatalmas tömegeket, volt, hogy 100 ezer embert rendbontónak, rendzavarónak, anarchistának, csőcseléknek, dühöngő bűnözőnek nevezve, sokszor megtámadott nagymamákat, külföldi turistákat, egész életükre megnyomorított fiatalokat és időseket, lányokat, keresztyéneket, gimnáziumi tanárokat és tanárnőket, egyetemi professzorokat, művészeket, gyanútlanul csókolózó szerelmes párokat, irreverzibilis történelmi károkat okozva ezzel a Magyar Köztársaságnak, a lakosság legalapvetőbb érdekeinek, irreverzibilis morális és törvényi leépülést okozva ezzel a nemzetbiztonságért és a törvényes rendért felelős és felügyelő szervek vezetőinek és elkövető funkcionáriusainak.

VI. cím: Az igazságszolgáltatás elleni bűncselekmények; Hamis vád
233. § (1) Aki
a) a hatóság előtt mást bűncselekmény elkövetésével hamisan vádol,
b) más ellen bűncselekményre vonatkozó koholt bizonyítékot hoz a hatóság tudomására,
bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a hamis vád alapján büntetőeljárás indul.
(3) Ha a hamis vád alapján a vádlottat elítélik, a büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.

A kormány és annak média-, valamint vállalkozói klientúrája és "szponzorai" az iménti 233. § valamennyi bekezdését és pontját halmozva és esztendőkön keresztüli folytatólagossággal merítették ki. Az esztendőkön keresztül filmfelvételek irtózatos tömegeiben tetten ért és bizonyítottan hamisan vádoló bűnelkövetők közül néhány feltétlen szabadságvesztéssel büntetendő súlyos elkövetőt megnevezve: Gyurcsány Ferenc, Petrétei József, Gergényi Péter, Draskovics Tibor, Demszky Gábor, Lendvai Ildikó, Vadai Ágnes, Németh Péter, Bánó András, Friderikusz Sándor, Bárdos András, Máté Kriszta és mások. A Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője ígéretet tesz arra, hogy az imént felsorolt személyek letöltendő szabadságvesztését egytől egyig - a 2006-os rendőri állomány egészével - biztosítani fogja, amint és ha ennek lehetősége megadatik. Sem alkut, sem szerződést nem fogunk kötni ezen személyek törvényi végrehajtástól való mentesítésére!

A Büntető törvénykönyv egyébként is szankcionálja a mentő körülmény elhallgatását is, nemhogy ártatlan tömegek szétlövésében, szétverésében, köztörvényes és bűnszervezeti bezárásukban, hamis vádakkal történő elítéltetésükben való nyílt közreműködést, ahol rengeteg bűncselekményben sokszorosan bizonyítottan gyakori elkövetéssel a média konkrétan leleplezett személyei voltak a megrendelők és a felbujtók!

Mentő körülmény elhallgatása
243. § (1) Aki olyan tényt, amelytől a büntetőeljárás alá vont személy felmentése függhet, vele, védőjével vagy a hatósággal nem közöl, bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Ugyancsak Gyurcsány Ferencre, a bűnszervezet és a terrorcsoport vezetőjére, és a teljes kivezényelt és a felelősségre vonástól előre tervezetten anonimitással megmenekülni igyekvő rendőri állományig bezárólag valamennyi személyre, továbbá a média számos konkrét személyeire és megrendelőire maximális szigorával kell lesújtson a Btk. 171. §-ának minden ide vonatkozó bekezdése, tekintettel a bűncselekményi halmazat és a bűntettek meghatározó történelmi súlyára!:

Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés
171. § (1) Aki foglalkozása szabályainak megszegésével más vagy mások életét, testi épségét vagy egészségét gondatlanságból közvetlen veszélynek teszi ki, vagy testi sértést okoz, vétséget követ el és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(3) Ha az elkövető a közvetlen veszélyt szándékosan idézi elő, bűntettet követ el, és az (1) bekezdés esetén három évig, a (2) bekezdés esetén - az ott tett megkülönböztetéshez képest - öt évig, két évtől nyolc évig, illetőleg öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(4) E § alkalmazásában foglalkozási szabályok a lőfegyver használatára és kezelésére vonatkozó szabályok is.

A Gyurcsány-maffia és a kivezényelt rendőri állomány összes tagja foglalkozása szabályainak halmozott megszegésével a polgári lakosság tömegeinek életét és egészségét nem csak gondatlanságból tette ki közvetlen veszélynek, hanem a közvetlen veszélyt szándékosan, tudatosan idézték elő, következetesen és hosszan tervezve előre. Ezt az azonosító számok levételétől, a maszkokban szervezkedő és vágtató, állig felfegyverzett, a tömeges vérengzéseket követően Gyurcsány Ferenc élő adásban a folytatólagos elkövetésekre felszólító megnyilvánulásaiig, és a média addigra szervezett és végletesen törvénytelen bűnszervezetként való jelenlétéig és kommunikációiig bezáróan töménytelen bizonyíték, bizonyító erejű körülmény és töménytelen közvetett bizonyíték bizonyít! Sőt! Demszky Gábor, Gyurcsány Ferenc és mások hatalmas közbotránkozást kiváltó nyilatkozatai évekkel később is teljesen nyílt formákban ismétlődtek, amikor egymást túlharsogva szólították fel a rendőrséget a 2006-os fellépésekkel azonos szintű és határozottságú szervezett és tömeges fellépésre! A bizonyítékokat maguk szolgáltatták esztendőkön keresztül! Törvényi felelősségre vonásuk semmiképpen nem elkerülhető! A Magyar Köztársaság lakosságával és a világ népeiből való összevert, bezárt, csontjaikat tört civilek sokaságával (angolok, amerikaiak, amerikai-magyar, kanadai-magyar, perui, német, francia stb.) szembeni közvetlenül ellenséges és Emberiség-ellenes aktus és magatartás valamennyi állam részéről, amely ezen elkövetőknek akár most, akár a jövőben bármiféle fedezéket vagy védelmet nyújtani kíván! A 171. § már önmagában is szabadságvesztésre követeli a teljes rendőri állományt! S minthogy nem csak kiemelt, de történelmi súlyú bűntettekről van szó, amikor a 2006-os rendőrterrorizmusról beszélünk, ahol a rendőri hivatás éppen a törvényes és alkotmányos rend őrzését és biztosítását, nem ezek felszámolását követeli meg(!), továbbá a lakosság és a külföldi állampolgárok védelme biztosítására, valamint az Alkotmányban meghatározott népuralom - tehát nem a maffia - őrzésére és biztosítására esket fel, így rendőri elkövető esetén a törvény legnagyobb szigorával kell lesújtani a bűnelkövetőre! Ezt a racionális és felelős, a lakosság védelmét és az Alkotmánytól kezdve (amely a Magyar Köztársaság alaptörvénye) kötelezően előtérbe helyezett népuralom biztosításához szükséges gyakorlatot feltétlenül vissza kell állítanunk! A mára kialakult helyzetet nem megfékeznünk, nem is megfordítanunk, hanem alapjaiig felszámolnunk kell, foganatosítva valamennyi rendőri elkövető letöltendő szabadságvesztését! A törvényes rend és a népuralom biztosítása valamennyiünk alkotmányos joga és kötelessége!

Segítségnyújtás elmulasztása
172. § (1) Aki nem nyújt tőle elvárható segítséget sérült vagy olyan személynek, akinek az élete vagy testi épsége közvetlen veszélyben van, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(3) A büntetés bűntett miatt három évig, a (2) bekezdés esetén öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a veszélyhelyzetet az elkövető idézi elő, vagy ha a segítségnyújtásra egyébként is köteles.

Az 1994. évi XXXIV., a rendőrségről szóló törvény a rendőr számára kötelezővé teszi a segítségnyújtást. A Btk. a rendőr számára ezt a rendőrségi törvényen kívül is ratifikálja, hogy minden hivatalos személy, aki ezt nem kéri számon, pláne, amikor eltussolja, a rendőrrel közösen legyen elítélhető. Jelen 172. Btk-paragrafus súlyosabb esete, a 3. bekezdés elmarasztaló mivolta realizált a teljes kivezényelt rendőri állományra! A rendőrök nem csak nem nyújtottak segítséget a tömegek számára, hanem kifejezetten és teljes egységszándékban azon voltak, hogy minél többek legalább testi épségét közvetlen veszélynek tegyék ki, a segítségnyújtást pedig tömegesen nem csak megtagadták, hanem aki a földre került, azt tovább ütötték, rúgták, a menekülőket hátulról lelőtték, leütötték, a földön fekvőkbe ahányan arra jártak, volt, hogy szinte valamennyien belerúgtak, mielőtt tovább mentek volna, más esetekben vágtukban megálltak, hogy csoportosan megrugdoshassák az áldozatokat, akikről semmit nem tudtak. Ezen bűncselekmények megszervezésével, kitüntetésével és esztendőkön keresztüli bűnpártolásával, továbbá folytatólagos elkövetésekre való felszólításaival egy-egy esetnél is tetten ért a totális rendőrbűnözői bukás, minthogy filmfelvételeken látható, ahogy ügyenként is úgy vágtat tovább sok száz rendőr, hogy pl. a földön fekvő fegyvertelen öttusázó bajnokot - akiről azt is videofelvétel rögzíti, hogy mindvégig békésen álldogált, amikor rárohantak és a földre verték - álarcos, páncélos, felfegyverzett rendőrbűnözők rúgják, ahol érik, majd miután egy-egy tovább áll közülük, a következő áll meg, hogy beálljon a sorba, tolakodva a földön fekvőhöz, hátha végre hozzáfér! Ez esetben is a rendőrök szabályosan sorba álltak, hogy miután egy-egy társuk végzett a veréssel, végre odaférhessenek ők is. A több száz többi rendőr a felvételeken egyértelműen látható módon tovább fut egy ismeretlen cél felé. A kötelező segítségnyújtást egy sem, de a bűnpártolást kivétel nélkül valamennyi elkövette! Valamennyien állig felfegyverezve, felpáncélozva, azonosító számok nélkül, símaszkban és rohamsisakban! Ilyen esetek után Dávid Ibolya elnök asszony végletes rosszindulatát hallva, amivel sok-sok idővel később eljutott addig, hogy a hatalmas nyomás hatására elszigetelt esetekről beszél, minden igazságszerető ember megerősödik annak eltökéltségében, hogy a feltétlen fegyházbüntetéseket nem csak a rendőri állomány egészére, de az olyan terroristákra is, amilyen a gyűlölettel és az alkotmányos rend elleni fegyveres terrorizmussal kérkedő Dávid Ibolya, teljes körűen ki kell terjeszteni! Aki ilyen gyalázatos bűntettek végeltáthatatlan erdejében olyan nyilatkozatokat tesz, amilyeneket pl. Dávid Ibolya MDF-elnök esztendőkön keresztül és azóta is, feltétel nélkül a törvények legnagyobb szigorára számítson! Semmiképpen ne menekülhessen meg senki az igazságszolgáltatás elől, aki ezekben a gaztettekben politikusként ilyen kérkedő arroganciával merészelt eljárni a polgári lakosság folyamatos üldözésére és megnyomorítására!

Az fenti esetekhez hasonló filmfelvételek tömegei kerültek folyamatosan az Internetre, ráadásul az elkövetésektől számított órákon belül, és sugározta csőstől a Hír tv és az Echo tv, ami külön-külön és önmagában is lehetetlenné teszi, hogy a bűnszervezet megrendelői köre, azaz Gyurcsány Ferenc, Petrétei József, Bene László és Gergényi Péter, továbbá Lendvai Ildikó, Vadai Ágnes, Kuncze Gábor, Demszky Gábor, Draskovics Tibor, Dávid Ibolya stb. mindebből semmit nem vett észre, továbbá nem tudta értelmezni a felvételeken látott képsorokat! Hiszen egy hatéves kisgyermek ilyen helyzetekben tökéletes jogi szakértőként tudja megkülönböztetni az agresszorokat az áldozatoktól! Így az e bekezdésben felsorolt személyek - megannyi médiaemberig - feltétel nélkül letöltendő fegyházbüntetésre zárandók! A felfüggesztett szabadságvesztés már csak azért sem jöhet szóba egyetlen esetben sem, mert 2006 eseményei és tömeges brutalitása olyan irdatlan súlyt képviselnek mind törvényileg, mind társadalmi súlyukat és népellenes halmazati és eszkalált jellegüket, mind az ország lezüllését stb. illetően, amik a legkiemelkedőbb törvényi megtorlások végrehajtását követelik! Az ítéleteknek példásaknak és elrettentő erejűeknek kell lenniük, minden közpénzből, a lakosság és a nép védelmére felesketett és fizetett bűnöző alkatú, közveszélyes, hiszteroid és paranoid pszichopata számára örök és előre vetített tanulságul, hogy vegyék tudomásul(!): aki ilyen gaztetteket elkövet, akár parancsra, akár saját szorgalomból, hogy ezzel is megfeleljen a Gyurcsány Ferencekhez és Karasz Csabákhoz hasonló paranoid és közveszélyes terrorista bűnöző alkatú pszichopatáknak, bármelyik pillanattól a teljes további és hátralevő életét meghatározó elrettentő megtorlásban lesz része! A náci háborús bűnösök azzal védekeztek, hogy ők csak parancsot teljesítettek. Nem hatódtunk meg tőlük! A II. Világháború végeztével visszamenőleges hatályú törvényeket hozva, olyan bűncselekményekért is kötelet kaptak (felakasztásra kerültek), amikért azok elkövetése idejében nem járt ilyen büntetés, vagy éppen törvény írta elő azok elkövetését! Akik az Emberiséggel szemben lépnek fel, véssék jól az eszükbe, hogy az új hatalmakra sosem az volt a jellemző, hogy nyomorgatóikat futni hagyták! Okkal tartsanak attól, hogy provokációikra válaszul nem csak a már eldöntött és vissza nem fordítható fegyházbüntetések, majd életfogytig tartó fegyházbüntetések, de visszamenőleges hatályú törvényekkel halálbüntetések is kiosztásra kerülhetnek! Akik betiltják az Életet a Földön, rettegjenek attól, hogy az Élet és a Halál közösen fellépve semmisíti meg őket, hogy biztosítsa a helyet és a szabadságot akár az Élet, akár egy másik vagy másféle diktatúra számára!

A fentiekben már taglalt tv2-s ámokfutás bár egyetlen példa, tipikusan karakterizálja a 2006 terén legsötétebb hátterű médiumok bűnszervezeti elkövetéseinek halmazatait. Az MTV, a tv2, az RTL Klub és mások nemhogy a törvényben meghatározott elvárható segítséget nem adták meg, hanem annak ellenkezőjét szervezték a terrorista vérengzések közepette is! Az alapos büntetőjogi elkülöníthetőség olyan élesen karakterizálódott pl. a tv2, az RTL Klub, az MTV, míg másik oldalon a Hír tv és az Echo tv között, ami önmagában is ékesen bizonyítottá és feltétlenné teszi az MTV, a tv2 és az RTL Klub elkövetőinek szükséges bíróság elé állítását és eléítéltetését! Ez utóbbi médiumok esztendőkkel később is fegyvertelen és teljesen védtelen, kiszolgáltatott civil tömegek testi épsége és élete közvetlen fenyegetettségét nyíltan és tetten érten szervezték, elhallgatva, kirekesztve és üldözve azokat, akik az emberi élet értéke és védelme érdekében szót emelhettek volna akár tanúkként, akár egy hat éves kisgyermek értelmi és erkölcsi minőségét elérő "szakértőkként"!

Az elképesztően tömeges és teljesen nyíltan alkotmányos rend elleni és terrorista rendőrbűnözés totális maffiavédelmét bizonyítja továbbá, hogy Gyurcsány Ferenc, Petrétei József, Draskovics Tibor, Bene László, Gergényi Péter, Kovács Tamás legfőbb ügyész és a titkosszolgálati miniszterek, valamint a KBH- és NBH-igazgatók és helyetteseik egymást követő nemzetközi terrorista lajstroma egyöntetűen hallgatta el a rendőrbűnözők bukását mindenképpen biztosító ama körülményt, amely a már évtizedekkel ezelőtt is használatba vett arc- és mozgásazonosító programok futtatásával a filmfelvételek irdatlan tömegein látható rendőri bűnelkövetők játszi könnyedséggel végrehajtható beazonosítását jelentik! Ezen programok használatához semmiféle számítástechnikai tudás nem kell, ahogyan 15 évvel ezelőtt sem kellett! Az azonosításhoz az arc kicsiny részlete éppen úgy és évtizedek óta elegendő, ahogyan a mozgása is mindenkinek egyéni és egyedi! Ráadásul 2006 kapcsán a símaszkok mögött vágtató közveszélyes bűnözők esetében nem 10 vagy 20 millió lakos kell szkennelnünk, hogy megtaláljuk a felvételeken glasszáló vérengző, súlyosan szociopata és bűnöző alkatú pszichopata terroristákat, csupán az akkor kivezényelt rendőri állományt!

Ezt meg is fogjuk tenni, mégpedig a gyurcsányok és draskovicsok egyértelműen és elképesztő mennyiségben és mélységben bizonyított bűnszervezetei és lakosság elleni, alkotmányos rend elleni és terrorista bűntetteinek fegyházban történő megtorlása mellett! Emlékezzünk arra is, amikor annak idején. évtizedekkel ezelőtt egy gyermekgyilkos elkövetőjét hiába keresték éveken keresztül, amíg a DNS-azonosítás elérhetővé nem vált. Amint ez megtörtént, azonnal meglett az elkövető is. Voltak, akiknél évtizedeket kellett várni, míg a technológia bevezetésre került, de amint ez megtörtént, tömegével kerültek az addig teljes biztonsággal elmenekült gyilkosok börtönbe és villamosszékbe. Na most mi nem a lakossági elszórt bűnözésre - amely egy-egy személyt fenyeget -, hanem kifejezetten a népeket és nemzeteket, kontinenseket és az Emberiséget elnyomó, és közvetlen kiirtással fenyegető állami szervezett bűnözésre irányítjuk a figyelmet! A rendőrbűnözők mindegyikének fegyházzal kell bűnhődnie, ha addig a helyzet nem súlyosbodik annyira, hogy a visszamenőleges hatályú törvények bevezetése a 2006-os rendőrterror esetében is a halálbüntetések ratifikálásába nem sodortatik! Az arc- és mozgásazonosító programokat lassan a boltban lehet megkapni, hogy néhány hónappal később már ingyenes szoftverként lehessen letölteni az Internetről, kicsiny és nagy számára egyaránt korlátlanul hozzáférhető módon! Ezeknek a magyarnak nevezett gyalázatos rendőri és politikai bűnszervezeteknek és titkosszolgálatoknak ellensége nem más, mint a magyar lakosság és minden ember, aki Magyarországra téved akár turistaként, akár bármi más minőségben, hacsak nem hozzájuk hasonló politikus vagy titkosszolgálati terrorista! Az, hogy e program létét - amelyet éppen csak a boltban nem lehet megvenni - elhallgatták, be- és feljelentéseimre, majd ezt követően mások bejelentéseire továbbra is eltitkolták, továbbá büntetőpereket indítottak a közérdekű bejelentő ellen, megpróbálva munkánkat teljesen ellehetetleníteni és megsemmisíteni, külön-külön és együttvéve is egyértelművé teszik a rendőri és politikai vezetők tudatos, szándékos, bűnszervezet vezetőiként és tagjaiként, folytatólagosan, hosszú időn át elkövetett bűnpártolását és más, súlyosabb bűncselekmények, amilyen az alkotmányos rend elleni bűntettek, a terrorizmus és a népirtás realizálását. Az arc- és mozgásazonosító programok elhallgatása szólóban is azt jelenti, hogy Gyurcsány Ferenc, Petrétei József, Bene László, Gergényi Péter, Draskovics Tibor, Szilvásy György, Dávid Ibolya, Juhász Gábor, Balajtai László, Dávid Károly, Kassai László, Karasz Csaba és mások bizonyítottan követtek el rendkívül súlyos bűntetteket, amikért az igazságszolgáltatás példás megtorlását nem kerülhetik el! Fellebbezés nincs! Az üldözéseket követő utólagos mentegetőzéseket a hatóságok és a bíróság azzal annihilálja (semmisíti meg), hogy a megnevezett személyek társadalmi státusza, szakmai előélete és mindennapi rutinja, továbbá a naponta csőstől eléjük kerülő adatok, tények és bizonyítékok (elég csak a Molnár F. Árpád által feltárt anyagok irdatlan tömegeire és súlyára emlékeztetni) minden kétséget kizáró módon egyértelművé teszik, hogy tudatos halmazati bűnelkövetésekről van szó; a bíróság úgy is mondja: nem életszerű, hogy nevezett személyek nem tudatosan és szándékosan cselekedtek, ráadásul annyi bűnszervezeti és eltussolt ügy követte egymást az esztendők során, ami minden menekülési útvonalat elzárt előlük!

Az eddig taglalt bűncselekmények alapján - távolról sem a teljes Btk.-lajstromot idézve(!) -, a 2006-os cselekmények vonatkozásában Gyurcsány Ferenc, Petrétei József, Bene László, Gergényi Péter és mások többek között az alábbi (köztük két életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő) bűncselekményeket bizonyítottan elkövették:
Molnár F. Árpád szeme és az 1989-es magyarországi UFO-invázió egyik felvétele   - 139. § (1) Az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása
   - 244. § (1) a), b), c), (3) a) b) Bűnpártolás
   - 225. § Hivatali visszaélés
   - 261. § (1), (4), (5), (8) Terrorcselekmény
   - 263/C. § (1) Bűnszervezetben részvétel
   - 150. § (1) Feljelentés elmulasztása
   - 233. § (1) a, b, (2), (3) Hamis vád
   - 243. § (1) Mentő körülmény elhallgatása
   - 171. § (1), (3) Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés
   - 172. § (1), (3) Segítségnyújtás elmulasztása

és más bűncselekmények. Mert ahogy a büntető eljárásokat feltétlenül szükségessé tevő, bizonyító erejű vádbeszéd elején megfogalmazásra került: az elmarasztaló törvényi paragrafusok, bekezdések és pontok távolról sem a teljesség igényével kerültek legépelésre. Ahhoz viszont több száz százalékosan elegendőek, hogy a büntetőjogi érvényesítés tovább már ne legyen halasztható, aki pedig a halasztásban, eltussolásban stb. részt vett vagy részt vesz, utóbb feltétlenül felelősségre vonható lehessen!

Isten Áldásával a Jézus Krisztus Nevében, az Emberiség védelmében:
Molnár F. Árpád

(Írta: Molnár F. Árpád 2009 október 18-án, kb. 10:00-23:30 óra között.)

A Feljelentéshez csatolva!
A dokumentum elején említett "Sortüzesek és cigányok" című - pulzusszaporító valamivel (tőlünk függetlenül, de a lakás poloskái által tanulságos sorozat darabjaként megörökített) bekeretezett - 10 perces, 2008 áprilisi készítésű és publikálású filmünkben látható (másutt sehol nem megmutatott) baseball-ütő végzetes malomkő a terroristák és az alkotmányos rendet fegyveres testülettel felszámoló bűnszervezeti bűnözők ellenében. Ha már ezt a baseball-ütőt bűnjelként foglalták le olyan terroristák kezdeményezésére és feljelentésére, mint - a 2006-os eseményektől az indonéz repülőrobbantáson át a romák elleni állami sorozatgyilkosságig eltussoló, a Molnár F. Árpádot közérdekű bejelentésért, terrorizmus nem támogatásáért, rendőrségi bűnpártolású cigányok elleni sorozatgyilkosság feltárásáért üldöző és elhurcoltató - Karasz Csaba, Kecskemét rendőrkapitány-helyettese, Zombor Gábor, Kecskemét Fideszes terrorista és népirtó polgármestere, továbbá Metzinger Éva terrorista jegyző, használjuk mi is. Ne eltussolásra, hanem az előre halmozottan bejelentett elbuktatásukra. Bajnai! Juhász! Balajti! Zombor! Karasz! Gyertek még! Hazudjatok és hamisítsatok tovább! Közelebb! Mélyebbre! Beljebb és beljebb!
(A jobb alsó ikontól eggyel balra kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
2009-10-17. -
HÍRHÁTTÉR TV: Sodró Történelem -
Rezsim-kamikaze és a Titkolt EGY

/Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: John Frizzell, James Newton Howard és más/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Sodró hangulatú, információk terén több szálon futó, rétegzetten felépített filmet láthatnak, melyben szinte mindvégig szól a zene. Szakavatottaknak ismét ínyenc falatokban lesz részük, de mindenkinek olyanban, hogy ha levennénk az extra, rekordhalmozó tartalmakat, úgy is olyat látnának, amilyenhez még csak hasonló filmek sem készültek magyar nyelven soha. Filmünkben - amellett, hogy gyakran kerül közvetlen megszólításra Bajnai Gordon - szegénység, folytatólagos népirtás, gyűlölet, Holocaust mindenki ellen, és az előre Elkészített Világtörténelem. Ellenségeink részéről pedig hadviselés ez egy irracionális, őrült, eszét vesztett illuminátus titkosszolgálati rezsimtől, amely tébolyultan, pusztán felsőbb hatalmi utasításból és minden magasabb rendűvel szembeni tébolyállati vak gyűlöletből vágtat önmaga bukásába és az elkészített kénkővel és tűzzel égő tóba, ahová ők, azaz fajtájuk legalja, az igazi JÚDÁSOK valók.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
Molnár F. Árpád bizonyítja és feljelentést tesz a kormány és a rendőrség többszörösen életfogytos bűntettei miatt.2009-10-20. -
HÍRHÁTTÉR TV: Feljelentés és Bizonyító Törvényi Vádbeszéd Gyurcsány Ferenc és társai, a teljes 2006-os rendőri állomány, továbbá a média számos személye (konkrét esetekben életfogytig tartó) fegyházbüntetésére!
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: David Julyan/
(Film, 83 perc)
Tartalom: A tegnap írott (2009.10.19.) Vádirat és Feljelentés teljes szövegét kamera előtt olvassa fel és kommentálja annak írója, Molnár F. Árpád. Az elítéltetéshez szükséges bizonyítékokat több 100%-kal túlteljesítő filmanyag alapján nincs az a valamire való nyomozó szerv, amely meg ne borítaná a teljes bűnszervezeti terrorista állományt, és az a bíróság, amely ne osztogatná két kézzel a több évtizedes fegyházbüntetéseket, csak amelyik maga is terrorizmust pártoló bűnszervezet! Aki a hivatalos szervek részéről továbbra is a bűnpártolók számát szaporítja, feltétlen fel kell írnunk a legalább fegyházba vetendők fekete listájára! A Vádbeszéd és Feljelentés szövegét ide kattintva elolvashatja. Annak eredeti címe: "Bizonyító törvényi vádirat a 2006-os államellenes és terrorista elkövetők azonosítására, valamennyi rendőr feltétlen fegyházbüntetésének biztosítására, külön kiterjesztve a média konkrét elkövetőire, több politikai vezető életfogytig tartó fegyházbüntetésének bizonyításával (az idegen titkosszolgálati erők először itt publikált terveivel)".
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu