Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

2006 október 23. véres októbere és további bűncselekmények feltárása

Részlet:
Elmondom Önöknek a szomorú valóságot: hogy mindenről tudtak, mert élőben nézték végig Önökkel együtt az egészet. Továbbmegyek ennél... Műholdak tucatjai élőben vették fel az egész eseménysorozatot, hiszen a műhold-technológia az Echelon-rendszer részét képezi, és olyan sebészi precizitással dolgozik, hogy az utcán álló ember haja szálát mikroszkopikus méretekig képes kinagyítani a világűrből!!!

2009-10-26.
Soós József "Kárpáti Magyar"


Tisztelettel üdvözöljük a HÍRHÁTTÉR Multimédia minden Nézőjét, Hallgatóját és Olvasóját! A 3 évvel ezelőtti események ÁLLAMTERROR cselekménysorozatáról szeretnénk egy kicsit bővebben tájékoztatni a Tisztelt Olvasót. Molnár F. Árpád Úrral a VÁDBESZÉDET megalkottuk, mely több formátumban is elkészült. Így látható, hogy ÍROTT FORMÁBAN (KLIKK!) és VIDEÓ-AUDIÓ (KLIKK!) anyagként rendelkezésre bocsájtottuk, a MAGYAR NEMZET JAVÁT SZOLGÁLVA! Ez a BÍRÓSÁGI VÁDBESZÉD teljes egészében a MAGYAR ALKOTMÁNYRA ÉPÜL, és a BTK. törvényei, paragrafusi szerint lett megalkotva. Mivel a BIZONYÍTÉKOK TÖMÉNYTELEN MENNYISÉGE áll rendelkezésre a TERRORISTA ÁLLAMGÉPEZET igazságszolgáltatás elé állítására! Ehhez a VÁDBESZÉDHEZ már csak NEVEKET kell felolvasni, és a NEVEKHEZ csatolni az általuk elkövetett bűncselekmények halmazatát!

A legsúlyosabb bűncselekmény az ALKOTMÁNYOS REND SZERVEZETTEN TÖRTÉNŐ, FEGYVERES ERŐK ÁLTAL MEGVALÓSÍTOTT FELSZÁMOLÁSA. Melyet TELJES KÖRŰ MÓDON az ÁLLAMGÉPEZET szervezett meg, BELFÖLDI és KÜLFÖLDI TITKOSSZOLGÁLATOK BEVONÁSÁVAL! A 2006 VÉRES OKTÓBERÉT, melynek tettei TERRORCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜLNEK, amiknek a kárvallottja több mint 100 EZER ártatlan ember volt. A BŰNÜK csupán annyi volt, ahogy ROSSZ IDŐBEN VOLTAK ROSSZ HELYSZÍNEN! Így Európa több országának különböző ÁLLAMPOLGÁRAI (is) az ÁLDOZATOK KÖZÖTT voltak! Sőt, még egyéb más kontinensekről, így az AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOKBÓL, és ÁZSIA különböző részeiről is tartózkodtak éppen akkor a budapesti utcákon rengetegen, akik áldozatául váltak az EURÓPAI Unió és annak GYARMATORSZÁGA (Magyarország) által megszervezett, és kivitelezett NÉPIRTÓ, TÖMEGMEGNYOMORÍTÓ, ALKOTMÁNYOS REND KATONAI ERŐKKEL TÖRTÉNŐ felszámolásának. Mely egyértelműen a LEGSÚLYOSABB emberiségellenes bűntettekhez sorolható.

Éppen úgy, mint ahogy a 2006. évtől folyamatosan, és egyre erőteljesebben érzékelhető ÁLLAMELADÓSÍTÓ, SZOCIÁLIS VÉDŐHÁLÓ, ALAPVETŐ ÉLETHEZ VALÓ JOGOKAT felszámoló tevékenységsorozat is. Melyet már alig burkoltan kivitelezve hajtanak végre, így LASSÚ KÍNHALÁLRA ÍTÉLVE, KIVÉREZTETVE A MARADÉK NEMZETET IS!

Mindazon BŰNCSELEKMÉNYEK, melyek arra irányulnak, hogy a LAKOSSÁG EGY RÉSZÉT, illetve EGÉSZÉT a TELJES ELSZEGÉNYEDÉSBE és REMÉNYTELENSÉGBE taszítsák, önmagában is elegendő ahhoz, hogy egy NÜRNBERGI pert indítsunk az államgépezet ellen. Az ellen a HATALOM ellen, ami mindvégig kiszolgálta az IDEGEN ÉRDEKEKET, érdekcsoportokat!

Tette mindezt úgy, hogy közben ALÁRENDELT HELYZETBE, NYOMORÚSÁGOS SORSBA DÖNTÖTTE AZT A TÁRSADALMI RÉTEGET, AMELYIK MINDVÉGIG SEMMIT SEM TUDOTT A DOLGOK VALÓDI HÁTTERÉRŐL, vagyis a HÁTTÉRHATALOMRÓL!

Mindez egészen addig így volt, amíg a HÍRHÁTTÉR Multimédia el nem kezdte a tevékenységét, mely miatt ellenünk több ízben is ÁLLAMILAG SZERVEZETT TERRORISTA MERÉNYLETET HAJTOTTAK VÉGRE, annak érdekében, hogy ÉLETVÉDŐ, NEMZETVÉDŐ, AZ EMBERISÉG ÉRDEKEIT SZOLGÁLÓ, TUDOMÁNYOS munkánkat ne tudjuk folytatni! Mert ezzel a tevékenységünkkel a VILÁGKORMÁNY EMBERISÉGELLENES GONOSZ, ALATTOMOS, ÉS LEGFŐKÉPPEN TITOKZATOS TEVÉKENYSÉGÉT TÁRJUK FEL, hozzuk a népek sokaságának a tudomására!

Egy kicsit másképpen is szeretnénk beszélni az EURÓPAI Unióról, melynek a működési felépítése nagyon hasonlít a SZOVJETUNIÓ egykori HATALMI TÖMBJÉHEZ. Csupán a NEVEK és a TÁRSADALMI FORMA megnevezése változott meg. Most éppen nem SZOCIALISTA NÉP-KÖZTÁRSASÁGNAK HÍVJÁK. Hanem NÉPI DEMOKRÁCIÁNAK! De semmi sem változott azóta; mi változott volna, hiszen ugyanaz a HÁTTÉRHATALOM alkotta meg mindkét államformát! A MÓDSZEREK SEM KÜLÖNBÖZNEK, csak a végrehajtás finomodott! Látható az is, hogy mindkét HATALMI TÖMÖRÜLÉS használja a saját maga által szerkesztett CÍMEREKET, ZÁSZLÓKAT, melyek egyértelműen ÖNKÉNYURALMI JELKÉPEKNEK MINŐSÜLNEK, hiszen BABILONTÓL valók. A színek is felcserélődtek, mert eddig a VÖRÖS szín volt a "divat", most a KÉK szín váltotta föl azt.

A CSILLAGOK is egy kicsit átalakultak, mert eddig elég volt az ÖTÁGÚ VÖRÖS CSILLAG, most a SÁRGA SZÍNŰ, HATÁGÚ csillag lett helyette! Ugyanakkor a CIONISTA - TALMUDISTA - SZABADKŐMŰVES - AGRESSZOR IZRAELITA hatágú sárgacsillag, illetve egyéb BABILONI SZABADKŐMŰVES jelvények lettek rendszeresítve. Ajánlom figyelmébe mindenkinek a SZABADKŐMŰVES ILLUMINÁTUSI jelképrendszerek megismerését..., melyekről egyes egyedül itt, a HÍRHÁTTÉR Multimédián kap hiteles információt a Tisztelt Olvasó!

Azt el kell mondani, hogy semmi esetre sem DEMOKRATIKUS, és nem EMBERBARÁT rendszer az EURÓPAI UNIÓ!!! Éppen úgy, mint egykori elődje, a SZOVJETUNIÓ sem volt az. Már annyiszor elmondtuk, hogy MINDKETTŐ HATALMI TÖMBÖT UGYANAZ AZ ERŐ HOZTA LÉTRE, és ugyanazok az ILLUMINÁTUSI TALMUDISTA HULLADÉKOK irányítják őket!

Kedves Olvasó, gondolja végig azt, hogy hogyan lehetséges az, hogy az EURÓPAI UNIÓBAN, Brüsszelben nem tudtak arról, mi megy itt Budapesten 2006. véres októberében???...

Műholdak tengere a Föld körül - Valamennyi telekommunikációs műhold is multifunkcionális kémműhold egyben.Elmondom Önöknek a szomorú valóságot: hogy MINDENRŐL TUDTAK, mert ÉLŐBEN NÉZTÉK VÉGIG ÖNÖKKEL EGYÜTT AZ EGÉSZET. Továbbmegyek ennél... MŰHOLDAK TUCATJAI ÉLŐBEN VETTÉK FEL AZ EGÉSZ ESEMÉNYSOROZATOT, hiszen a MŰHOLD-technológia az ECHELON-rendszer részét képezi, és olyan SEBÉSZI PRECIZITÁSSAL DOLGOZIK, hogy az utcán álló ember HAJA SZÁLÁT MIKROSZKOPIKUS MÉRETEKIG KÉPES KINAGYÍTANI A VILÁGŰRBŐL!!! Így még azt is tudták, hogy kinek a vére van a kockakövön, illetve melyik RENDŐRMOSLÉK BŰNÖZŐ hajtotta végre az életellenes bűncselekményt az áldozatával szemben! Ezeket az ECHELON-technológia mind TÁROLJA, és soha meg nem semmisíthető terhelő bizonyítékokkal szolgál! Melyek NÜRNBERGI pert helyeznek kilátásba rövid időn belül!

Az EURÓPAI UNIÓ államgépezete volt a MEGRENDELŐ SZERV, melyet a TITKOSSZOLGÁLATOK BEVONÁSÁVAL, a MAGYARGYARMAT KORMÁNY KIVITELEZETT! Meg kell említeni, hogy a TITKOSSZOLGÁLATOK KÖZÜL a legnagyobb nyomatékkal az EGYESÜLT ÁLLAMOK CIA titkosszolgálata (szí-áj-éj) szerepel, illetve IZRAEL állam MOSSAD nevű szervezete és az FSB volt bent a magyargyarmatországi TERRORISTA MERÉNYLETBEN!

A KÍGYÓ itt melegedik a népek keblén, és napról napra több embert mar meg veszélyes, halálos mérgével! Ez a kígyó a népek sokaságának véréből élősködik. Senki se gondolja azt, hogy az EURÓPAI UNIÓ nyugati felében működő kormányzatok semmit nem tudtak az itt zajló eseményekről. Ez NEM IGAZ, ők mindent tudtak, mert a TECHNOLÓGIA a rendelkezésükre állt, és egyéb módon is, fizikálisan is itt voltak, mert minden ország TITKOSSZOLGÁLATÁBÓL bőven voltak BEÉPÍTETT PANELEK, akik mindenről jelentést adtak!

Így a KÁRPÁT-MEDENCE NÉPEI ellen, és a világ népeiből valók ellen is SOHA EL NEM ÉVÜLŐ EMBERISÉGELLENES BŰNÖKET HAJTOTTAK VÉGRE! Amelyek közül az ÁLLAM ÁLTAL KIVITELEZETT TERRORISTA AKCIÓK, melyek következtében több ezren lettek nyomorékok, és életük hátralévő részében kénytelenek lesznek FOGYATÉKOSSÁGGAL élni! Itt a TESTI és LELKI fogyatékosságot egyértelműen elkövették a KÁRPÁT-MEDENCE és egyéb népek sérelmére!

Ebben a BŰNCSELEMÉNYSOROZATBAN melyet ELŐRE ELTERVEZTEK, és a TITKOSSZOLGÁLATOK, illetve a rendelkezésükre bocsájtott ECHELON-technológiák segítségével hajtottak végre, a piramis csúcsán a HÁTTÉRHATALOM, a leendő VILÁGKORMÁNY ÁLLT! A VILÁGKORMÁNY akaratának volt alárendelve az egész EURÓPAI UNIÓ TÖMBJE, és az Európai Unióhoz tartozó kicsiny gyarmat, melyet MINDEN TEKINTETBEN MEGCSONKÍTOTTAK...

Ezt a kis gyarmatot MAGYARORSZÁGNAK nevezik.

Így párhuzamot lehet vonni a 2006 október 23-ai eseménysorozatok, és az éppen 50 évvel korábbi szabadságharc között. Több ok miatt is erre az ÉVFORDULÓRA időzítették az ELNYOMÓ AGRESSZOROK a gyalázatukat; ennek egyik fő oka az, hogy ezzel is GÚNYT, ÉS GYALÁZATOT OKOZZANAK A MAGYAR NEMZETNEK! Így az emberiségellenes bűnök mellett, a tengernyi halmozatok közepette még a NEMZET BECSÜLETÉNEK MEGSÉRTÉSÉVEL, és a GYARMATI ÁLLAPOT NYOMATÉKOSÍTÁSÁVAL is meg lehet vádolni az ellenséget. Aki nem más, mint maga a HÁTTÉRHATALOM, és az alárendelt TÁRSADALMI TÖMBJE, vagyis az EURÓPAI UNIÓ!!! Éppen úgy MEGGYALÁZTÁK a Kárpát-medence népeinek önállóságát és szabadságát, mint egykoron neves előde, a SZOVJETUNIÓ tette azt! Akkor a NÉPI URALOM, vagyis a NÉP-köztársaság nevében, védelmében tette ezt, most meg a NÉPI DEMOKRÁCIA álarcába bújva űzött csúfot a MAGYAR és egyéb BÉKÉS NÉPEKBŐL!!! Az EURÓPAI UNIÓ éppen olyan AGRESSZOR, mint amilyen előde, a SZOVJETUNIÓ is volt, de soha nem létezett a DEMOKRÁCIA és a NÉPI URALOM egyetlen HÁTTÉRHATALMI államban sem.

Így párhuzamot vonva az események láncolatában látható, hogy az AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN végrehajtott TERRORCSELEKMÉNY, melyben TÖBB EZER EMBER VESZETT ODA, éppen olyan ÖNMERÉNYLET VOLT, és HAZUGSÁG ÖVEZTE KÖRBE, mint amilyen nálunk a 2006 véres októbere!

Ennyi idő távlatából, és a HÍRHÁTTÉR töménytelen bizonyítékai által senki sem feltételezheti azt, hogy a VILÁGKERESKEDELMI ÉPÜLET TORNYAI ellen a TERRORMERÉNYLET az arabok által lett megszervezve! NEM, NEM, azt az EGYESÜLT ÁLLAMOK KORMÁNYA SZERVEZTE MEG! Saját maga HAJTOTTA VÉGRE, utána pedig a MÉDIA bevonásával HAZUGSÁGOK TENGERÉT KITALÁLVA, PROPAGANDA-módszereket alkalmazva elhitette a népek széles tömegeivel, hogy idegen erők hajtották azt végre! Ennek több oka volt, hogy ezt megtette az AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK saját maga ellen, nem kímélve ártatlan életeket; de még azzal sem foglalkozott, ha ez nyilvánosságra kerül, az egész országukba, és DEMOKRÁCIÁJUKBA VETETT HIT EGY PILLANAT ALATT DŐL ÖSSZE, ÉPPEN ÚGY, MINT A SAJÁT MAGUK ÁLTAL LEROMBOLT IKERTORNYOK!

BABILONI jelkép ez is, így fog összedőlni a VILÁG VEZETŐ HATALMAINAK INTÉZMÉNYE, így száll a porába a HAZUGSÁG INTÉZMÉNYE!

Ehhez a SAJÁT TECHNOLÓGIÁJUKAT fordítja ellenük a HÍRHÁTTÉR Multimédia! Hiszen a HÁLÓZATOT, vagyis magát az INTERNETET használja fel arra, hogy az IGAZSÁGOT NÉPEK SZÉLES TÖMEGEI ELŐTT ELMONDJA, így növelve a nagy sokaság túlélési esélyeit!

Tanulja meg mindenki, hogy az ECHELON-rendszer nem más, mint maga a HÁLÓZAT, az pedig maga az INTERNET! Melynek egy "szolídabb, kisebb teljesítményű" változatát használja nap mint nap a világ népeinek egy jelentős része! Így amit én ide leírok, azt a VILÁG ÖSSZES NYELVÉN EGYSZERRE MINDEN TITKOSSZOLGÁLAT és ÁLLAMTERRORISTA gépezete OLVASSA!

A lakosság csupán "X" százaléka tudja még, de a VILÁG VEZETŐINEK AZ EGÉSZE TUD A MI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL, hiszen erről szól valójában a HÁLÓZAT, az INTERNET! Nincs TÉR, nincs TÁVOLSÁG, minden közel került egymáshoz, oly' mértékben, hogy az emberiség TUDATÁBA MÁSZOTT BELE A RENDSZER, minden ember meg van zavarva, de erről még sajnos a népek sokaságának egy kisebb tömege tud. Az ILLUMINÁTUSI FÉRGEK, a SZABADKŐMŰVES TALMUDISTA mocskai közül pedig MINDENKI, és EGYSÉGSZÁNDÉKBAN cselekszenek!

Ez a mostani anyag egy VILÁGRENGETŐ dokumentum, mely BIZONYÍTJA, és leleplezi a HAZAÁRULÓK, és az EMBERISÉG ELLENES SZÖRNYETEGEK tevékenységét! Így elősegítve, növelve az emberiség életben maradási esélyeit!

Csatolás a dokumentumhoz >>>>

Mocskos féreg TITKOSSZOLGÁLATOK szerte a világban, de legfőképp a gyarmatországban működő NBH-hoz szólok. Nem szeretnénk, ha ez az anyag nem tudna a méltó helyére, a HÍRHÁTTÉR oldalára kikerülni, mert ezzel a tettel, melyet már több esetben elkövettetek, NÉPIRTÓ, TÖMEGGYILKOS TERRORCSELEKMÉNYT hajtanátok végre. Aminek a következménye rátok nézve a HALÁL lesz! Kettő olyan anyagot SEMMISÍTETTETEK meg a napokban, mely a mostaninál sokkal keményebb és súlyosabb dolgokat mond el. Ezt semmilyen módon nem sikerült kitenni ez idáig, de az idő nekünk dolgozik, és a VALÓSÁG nyilvánosságra kerül a világ minden nyelvén, minden népek javát szolgálva!

Külön megjegyezzük azt, hogy az ILLUMINÁTUSI VEZETÉS ALATT ÁLLÓ, NÉPIRTÓ, HAZAÁRULÓ, TERRORISTA CSELEKMÉNYEKET FOLYTATÓLAGOSAN ELKÖVETŐ, AZOKBAN KEZESSÉGET VÁLLALÓ, BŰNPÁRTOLÓ MÉDIUMOKHOZ mindvégig titkolták az igazságot, és BENNÜNKET ELÁRULVA A TELJES FELSZÁMOLÁSUNKAT SZÁNDÉKOZTÁK KIVITELEZNI, ezt már kérkedve, nem is titkolva tették meg!

Ilyen RETKES, MOCSKOS, ALANTAS PATKÁNY CSATORNA volt a...

     - "magyar" RTL Klub, amely Budapest XXII. ker., Nagytétényi út 29. számú telephelyen üzemel. ("Campona Média Center" néven fut a székház...)

Melyet FEL KELL SZÁMOLNI, a VEZETŐSÉG TELJES ÁLLOMÁNYÁT HAZAÁRULÁSÉRT, EMBERISÉG ELLEN ELKÖVETETT NÉPIRTÓ BŰNÖKÉRT törvényszék elé állítani! (amelyik tőlük független hatóság!!!)

Attól függetlenül, hogy az RTL Klub az ELLENÜNK irányuló TERRORISTA szándékát felfüggeszti, vagy nem majd teszi ezt meg, SZÁMUKRA NINCS MENTŐ KÖRÜLMÉNY, ÉS NEM VÁLTOZIK A PROGRAM, TELJES FELSZÁMOLÁS ALATT VAN AZ RTL Klub televíziós csatorna, melyet a HÍRHÁTTÉR ténylegesen is elindított!

A HÍRHÁTTÉR-program fut rendületlenül tovább, az RTL Klub adónak pedig MEG KELL SEMMISÜLNI, a vezetőiket pedig NÉP-bíróság előtt a lehető legsúlyosabb BŰNCSELEKMÉNYEK elkövetése miatt HALÁLRA ÍTÉLNI!

Erre visszamenőleg MEG FOGJUK VÁLTOZTATNI AZ ALKOTMÁNYT, vagyis ALKOTMÁNYMÓDOSÍTÁSSAL ismét vissza lesz helyezve az alkotmányba a HALÁLBÜNTETÉS!

A NÉPIRTÓ MÉDIAPROGRAM pedig LE LESZ ÁLLÍTVA!

Szeretettel üdvözöltük a HÍRHÁTTÉR Multimédia minden Nézőjét, Hallgatóját és Olvasóját; ne feledjék: a JÖVŐ ELŐRE EL VAN KÉSZÍTVE!

Felelős szerkesztő: Molnár F. Árpád, a "malomköves"
Szerkesztő: KÁRPÁTI MAGYAR

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
John Lennon és özvegye, Yoko Ono2009-10-25. -
Yoko Ono: December 8-a legyen a megbocsájtás napja
/Figler Csaba (költő, újságíró)/
Tartalom: John Lennon özvegye, Yoco Ono azt javasolta, hogy december nyolcadika ezután legyen a megbocsájtás napja! Az oldalon láthatják az ENSZ által világnappá és emléknappá nyilvánított teljes listát is.

 

Következő cikk:
Roman Polański2009-10-27. -
Molnár F. Árpád a "Roman Polański 30 éve - Azaz szabadság vagy háttérhatalom" című filmben.HÍRHÁTTÉR TV: Roman Polański 30 éve - Azaz szabadság vagy háttérhatalom
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztény emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Molnár F. Árpád/
(Film, 27 perc)
Tartalom: Minden keresztyénnek és ateistának ajánljuk bőven illusztrált filmünket. A világhírű rendező és színész Roman Polańskit most tartóztatták le egy több, mint 30 évvel korábbi, 13 éves nővel való állítólagos nemi aktusára hivatkozva. A filmben - számos alkalommal megérintve Hillary Clintont és Arnold Schwarzeneggert - bőven tűz alá kerül az amerikai és svájci tömeggyilkos és globalista politikai bűnözés, az amerikai politikai réteg kultikus fenevadista szexipara és az ezeket kiváltó és szabályozó Echelon, mely a Bibliában halál pontosan úgy lett Megprófétálva, ahogy láthatjuk, és ahogyan egyre kevésbé burkoltan irányítja a Földet... A filmet - és a film alapjául szolgáló cikket - elküldtük az amerikai, a svájci, a lengyel és a francia nagykövetségeknek, valamint más címekre.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu