Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Madarász! Kovácsics! Mondjátok meg pirossegű pávián faszfej putyinotoknak, az én tetves köcsögömnek, hogy a jó büdös orbáni kurva anyját provokálja, a ruszki vállalkozókat pedig egytől egyig ki kell zárni Európa és a világ összes országából! Amelyik nem megy, azt pedig megölni!   (2009.09.01.)

Molnár F. Árpád: előszó helyett: Tudja-e, hogy a Hírháttér hónapokkal Budaházy Györgyék letartóztatása előtt sokszor figyelmeztetett arra, hogy a kurucinfó vétlenek elleni gyűlöletkampánya közvetlenül fenyegeti Budaházyt és szövetségeseit a letartóztatással. Tudja-e továbbá, hogy mióta őrizetbe vették őket, azóta is kizárólag a Molnár F. Árpád ajánlotta fel Budaházyék részére is az őrizetbe vétel elleni teljes védelmet, a kurucinfó pedig következetes pusztító szándékkal és nyílt árulással ezt is támadással reagálta, nehogy egyetlen egy is védelmet kaphasson a fegyház elől! Tudja-e, hogy a kurucinfó összes férge bujkál a lakosság, és kifejezetten a Molnár F. Árpád elől, sem nevüket, sem arcukat nem vállalva, notórius hazudozásaikkal és a tényeket moslék gyűlölködésekre cseréléssel szándékosan összejátszva a CIA-val, továbbá a Btk. töménytelen mennyiségű legsúlyosabb bűntetteit elkövetve, naponként közvetlenül az NBH részéről utasítva és irányítva! Tudja-e, hogy a titkosszolgálatoknak a kurucinfóval történő összejátszásából is levezethető módon az, hogy Budaházy ismerősei közül senki nem kért védelmet, azóta kb. fél tucat további személy őrizetbe vételét eredményezte. Tudja-e, hogy a kurucinfós bűnbandák álnemzeti férgek és gerinctelen söpredék júdápatkányok védelmét élvezik, és ennek következtében csak Budaházyék közül tucatnyian ülnek börtönben. Tudja-e, hogy amelyiknek a nyilvánvaló igazság a kurucinfó szövetségesei közül nem tetszik, bátran keresse fel a Molnár F. Árpádot, aki szívesen feltolja annak a kurucféregnek az orrát az agyába, és készségesen lerugdossa a lépcsőn, ahogy kurucpatkányt mindaz, aki nem szellemi rokkant és erkölcsi roncs (kivéve a legszelídebb keresztyének). (Részletes információkért telefonon is kereshet minket!) (2009.09.06.)

Nálunk a minőség presztízskérdés!


2009-09-07.
Soós József "Kárpáti Magyar" (tényfeltáró, prédikátor, publicista)

Tisztelettel üdvözlünk minden HÍRHÁTTÉR Multimédia Nézőt, Hallgatót és Olvasót! A napokban ismét olyan "cikket" közölt a kuruc.info, amely félreinformálja a lakosságot, és mint minden ÜGYNÖK ÉS KATONAI HÁTTERŰ ÜGYNÖK TITKOSSZOLGÁLATI hírportál, abból él, hogy VÉDJE AZ ÁLLAMOT, ÉS BŰNPÁRTOLJA A TITKOSSZOLGÁLATOKAT! Természetesen ezekkel a súlyos bűnökkel még a világi törvénykönyv szerint is NÉPIRTÁST, és NEMZETÁRULÁST követnek el, amelyek miatt KATONAI BÍRÓSÁG előtt kell felelniük! Éppen ezért lesz levadászva és MEGSEMMISÍTVE a KURUC-infó! MIVEL MINDVÉGIG ÁRULÓK, és a TITKOSSZOLGÁLATOKKAL az ÁLLAMGÉPEZETET kiszolgáló patkányok voltak!

De szerencsére nem volt, és nincs most sem nehéz dolgunk, mert a TITKOSSZOLGÁLAT saját maga ALATTOMOSAN HÁTBA TÁMADTA és elárulta a saját talpnyaló féreg hűbéresét is.

Ezért együtt fognak elsüllyedni azzal a hajóval, melyen utaznak édes hármasban, a CIA-val és Putyinnal együtt... Háttérhatalom... Titkosszolgálat... Áruló Júdás Kuruc-moslék...

Mivel a HÍRHÁTTÉR Multimédia PRESZTÍZS-kérdésként kezeli azokat az anyagokat, melyek kikerülnek a kezei közül, így MINŐSÉGI és HITELES információk áramlanak ki a szellemi műhelyünkből... (Melyek soha, sehol nem voltak publikálva ez idáig, így MI VAGYUNK AZ ELSŐK és az EGYETLENEK!!!)

A KURUCINFÓS PATKÁNYOK olyan fals, és összevisszaságban leírt dezinformációkat tárnak a közönségük elé, melyek már önmagukban is BŰNCSELEKMÉNYEK, mivel egyrészt NEM TARTALMAZNAK TELJES EGÉSZÉBEN PONTOS TÉNYLEÍRÁST, másodsorban pedig FÉLELEMKELTŐ és FÉLREVEZETŐ anyaghalmazból állnak!!! Védik az ÁLLAM GYILKOSSÁGAIT ÉS TITKAIT, és ellenségként üldöztetik, akik a NÉPIRTÁSOKAT leleplezik.

Arra a kijelentésükre, hogy a most újonnan "kipattant influenza vírus", a sertésinfluenza VÉDŐOLTÁSÁVAL szándékoznak CHIPET bejuttatni a szervezetbe, egy kicsit megmosolyogtató! Mert erre már 30 évvel ezelőtt is lehetősége volt a HÁTTÉRHATALOMNAK még a kelet-európai országokban is; nyugaton és a tengeren túlon már ennél sokkal régebben megvoltak a TECHNOLÓGIÁK ezekre a dolgokra! Ugyanis BÁRMILYEN ÉLELMISZERREL BEJUTTATHATÓ akármilyen VEGYI ANYAG, és bármilyen MIKRO- és NANO-technológiás CHIPEK bejuttathatók a szervezetbe! Erre már 50 évvel ezelőtt is volt lehetőség!

De mondok egy sokkal jobbat... A CSECSEMŐ MEGSZÜLETÉSE PILLANATÁBAN - MIKOR KIVISZIK A SZÜLŐSZOBÁBÓL, ÉS AZ ÉDESANYA A VAJÚDÁS KÍNJAI MIATT SZINTE VÉGELGYENGÜLÉSI ÁLLAPOTBAN VAN - JÁTÉKOS KÖNNYEDSÉGGEL BEADHATÓ A SZÜLŐK TUDTA NÉLKÜL BÁRMILYEN INJEKCIÓ, MELYBEN AKÁRMILYEN VEGYI ÉS EGYÉB ANYAG VAN! Így egy kisbaba születése pillanatában CHIPPEL ellátható! Erre már 1980-ban is képesek voltak, még itt, a szocialistának hazudott táborban is!!!

 


A kurucféregpatkányok már régen megkapták a maguk végzetes bélyegeit, mert a Sátán kezében soha nem voltak többek előre bevégzett sorsú eszközöknél, az ISTEN pedig amúgy is öröktől gyűlölte az ilyen moslék, bujkáló, gyáva férgeket. A patkányfajta azokat támadta, akik igazat mondtak, és azokat üldözte, akik segítséget kértek az állam bűntettei ellen, a titkosszolgálati üldözésektől a kádári elektrosokk terápiákig. Minden elkövetőt és módszert elrejtettek és megvédtek volna. Vesztes volt háborújuk. Régóta tudják a titkosszolgálatok ezen férgek végét, mi is régóta hirdetjük. Ahogy azt is, hogy ezek azok, amiken mi sem óhajtunk könyörülni. Eszközeink csupán. Az Élet Áldása helyett pedig az eszközi átok már bennük van, a mikrohullámú sütő is bekapcsolva. A vicsorra, s a buta, rosszindulatú, sokkos gyilkos ügynökvigyorra kegyetlen kín és robbanás következik. És ez így jó. Jó így nekünk. Csontjaik törjenek, és agyuk égettessék el azoknak, akik ártatlanok ellen megszavazták a szenvedést, a gonoszt vagy bármi véget. Ez a törvény és ezt kell mind hatékonyabban törvénybe iktatni. Addig is amelyiknek valami nem tetszik, az kérhet tőlem bármikor találkozót, hogy az orrát feltoljam az agyába, orrát-száját pedig - ami marad - egybetörjem. Mert mi nem a gyáva, Emberiség-ellenes JÚDÁS-parazita féregfajból, hanem a rettenthetetlen hősök világából jöttünk. És ott az erkölcs és a becsület a törvény! MINDHALÁLIG!
(Molnár F. Árpád)

De elmondjuk azt is, hogy ahhoz, hogy MEGÖLJENEK egy adott személyt, nem szükséges a szervezetben MIKROCHIPET használni, ugyanis az ECHELON-technológiák által, VEZETÉK NÉLKÜLI ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOK SEGÍTSÉGÉVEL, a GPS-navigációs eszközök KOORDINÁLÁSÁVAL a világ bármely pontjáról MEGÖLHETŐ bármilyen ÉLŐLÉNY! Szándékosan írtam élőlényt, mert nem csak az EMBERI SZERVEZETRE, de az ÁLLATOKRA is ugyanolyan hatással vannak ezek a TECHNOLÓGIÁK! Ezzel a módszerrel akármilyen életfunkciót meg lehet zavarni, és le is lehet állítani, így INFARKTUST, LÉGZÉSZAVART, VÉRALVADÁST, AGYVÉRZÉST... stb... stb... sorolhatnám órákig, hogy milyen élettani hatásokat lehet vele megszüntetni és VÉGLEG MEGÁLLÍTANI!

Felvetődött egy újabb KURUCOS megállapítás, hogy a CHIP segítségével KÖNNYEBBEN BEAZONOSÍTHATÓ az egyén!...

Ahhoz, hogy valaki beazonosítható legyen, NEM KELL CHIPET használni, mert az egyén ÉLETFUNKCIÓIBÓL megállapítható a személyazonossága! Ilyen életfunkciók többek között az AGY ÁLTAL KIBOCSÁJTOTT ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOK, de a TEST HŐTÉRKÉPE, DNS-láncolata, MOZGÁS GEOMETRIÁJA, RETINA KONTROLLJA, ARCELEMZŐ PROGRAM alkalmazása, és sok más egyéb funkció bőven elegendő ahhoz, hogy beazonosítsák a személyt!

Akkor arról már nem is szóltam, hogy a MOBILTELEFON, ami nála van, és a GÉPKOCSI, melyet vezet, az ÖSSZES KÜLTÉRI KAMERA, és a TITKOSSZOLGÁLATI KAMERÁK, illetve a MŰHOLDAK is alkalmasak arra, hogy a személyeket beazonosítsák!

Így a CHIP már csak formalitás lenne, a mostani papír, illetve a már rendszeresített műanyag-plasztik személyi okmányok helyett lenne bevezetve! Hiszen már rengeteg "ország" SZEMÉLYI OKMÁNYAIBAN VAN AZONOSÍTÓ CHIP; az már részletkérdés lenne, hogy a TESTBE mikor helyezik bele "LEGÁLISAN", MERT AZT NEM FELTÉTELEZZE SENKI, HOGY NINCS BENNE SEMMILYEN CHIP!

Ha valakit MEG AKARNAK ÖLNI, azt meg is ölik, az ECHELON-technológiák rendkívül széles skálában használható eszközöket biztosítanak a HÁTTÉRHATALOM számára a gyilkolásra! A "köznép" számára elképzelhetetlen eszközök és TECHNIKAI VÍVMÁNYOK sokasága áll a rendelkezésére a HATALOMNAK!!!

Az, hogy vannak olyan személyek, akik még életben vannak, egyedül a VILÁGMINDENSÉG TEREMTŐ URÁNAK, és Fiának, JÉZUS KRISZTUS Urunknak köszönhető! Mert aki felett a védő keze ott van, azt nem tudja bántani a HÁTTÉRHATALMI, NAGY BABILONI RENDSZER! Az Atya védelme mindennél többet ér, és nincs olyan erő, aki/ami szembe tudna vele menni, ezért van az, hogy MI még életben vagyunk, és addig ez így is marad, amíg a TEREMTŐ ATYA ezt akarja, és a létünk egységben van az akaratával!

A Teremtő Atya legyen mindenkivel, és védjen meg minket a HÁTTÉRHATALOM szörnyűségeitől! Jézus Urunk védő keze legyen felettünk, mert csak ez szavatolja a biztonságunkat!

Felelős Főszerkesztő: Molnár F. Árpád
Szerkesztő: Kárpáti Magyar (Soós József)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Michael Jackson haláláról a Hírháttér főszerkesztőjeHÍRHÁTTÉR - Végzetes érintések
2009-09-05. -
HÍRHÁTTÉR TV: Michael Jackson halála és az "egészségügy" (állami) tömeggyilkosságai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Az elveszettek kiáltása; az átok fiai/Zene: Molnár F. Árpád: Fokozatos kibontakozások (K.2)/
(Film, 9 perc)
Tartalom: Michael Jackson orvosa, a színes bőrű Conrad Murray volt, akit a szokásos politikai közborulás miatt szándékos emberölésért akarnak bíróság elé állítani. Filmünk biztonságos tényfeltárás arról, hogy Murray megölte-e szándékosan az énekest vagy sem. Sehol másutt nem tapasztalt részletességgel számolunk be arról is, hogyan tömeggyilkol az állam magyar kórházakban a morfinszármazékoktól a káliumig.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
Tesco Áruház - A legolcsóbban minden2009-09-08. -
1. Élelmiszerfüggetlenség; 2. Minek a kultúra?; 3. Vessük a farkasok elé!
/Thürmer Gyula (A Munkáspárt elnöke)/
Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnökeRészlet: Latin-Amerikában, ahol ma nagyobb részt baloldali kormányok vannak hatalmon, harcot hirdettek az országok élelmiszerfüggetlenségéért. (...) Sokkal jobb, ha ebből a pénzből is támogatjuk a bankokat, mert ha ők jól vannak, előttünk is tágra nyílik a jövő. Vagy például osszuk szét az állam főhivatalnokai között! Ha már nem juthat mindenkinek, legalább néhányaknak sok jusson.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu