Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

1. Élelmiszerfüggetlenség; 2. Minek a kultúra?; 3. Vessük a farkasok elé!


Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke2009-09-08.
Thürmer Gyula (A Munkáspárt elnöke)

Élelmiszerfüggetlenség

Latin-Amerikában, ahol ma nagyobb részt baloldali kormányok vannak hatalmon, harcot hirdettek az országok élelmiszerfüggetlenségéért. Jól hallottad, élelmiszerfüggetlenségükért. Ezek az országok nem akarják, hogy a kenyerük, a rizsük, a húsuk, azaz a mindennapi betevő falatjuk a külföldi országoktól, a multinacionális vállalatoktól függjön. A pénzügyi függőség is súlyos dolog, és az sem kellemes, ha az energia terén másoktól függünk, de az ennivaló ennél sokkal többet jelent. Életünket. Mondok egy példát. Képzeld el, hogy egyik napról a másikra bezárnák a Tesco-üzleteket. Mondjuk, azért, mert tönkre mentek. Ne mond, hogy nem mehet tönkre! A Lehman Brothers is tönkrement, pedig róla aztán végképpen nem gondolták volna. De, jó, ne menjen tönkre a Tesco. Csak gondolja úgy, hogy már agyon kereste magát magyar földön és odébb áll! Akkor mi lesz? Hol fogsz vásárolni?

 

Tesco Áruház - A legolcsóbban minden
Tesco Áruház - A legolcsóbban minden (Hírháttér csapdajáték Echelon-agyalágyult, ISTENTŐL Meggyűlölt és szanaszéjjel rugdosott agyú titkosszolgálati taposóférgeknek, a mi lábtörlőinknek)
(Molnár F. Árpád)

Gyermekkoromban sokat voltam Csongrádon, anyai nagynénémnél. Irén néném nem ismerte azt a szót, hogy élelmiszerfüggetlenség, de ő szinte maximálisan függetlenítette magát az ’50-es évek kissé zilált piaci viszonyaitól. Volt csirkéje, három-négy hízója, és nyúlhúsért sem kellett pénzt adnia. Kis kertjében minden megvolt, ami egy háznál kellett. Bizony Irén néném szégyenében világgá szaladt volna, ha a húslevesbe való zöldségért a boltba kellett volna mennie. Ma a vidéki ember ugyanazt a paradicsomot, ugyanazt a krumplit, ugyanazt a húst eszi, mint a fővárosi. Vagyis a külföldit, az importot. Hozzáértők szerint a gyulai kolbászba is külföldi húst tesznek. Az orosházi baromfi-feldolgozó üzemben is elcsodálkoznánk, ha megnéznénk, vajon honnan származik az a hús, amiből „magyar” terméket gyártanak. Mára Magyarország majdnem teljesen elveszítette élelmiszerfüggetlenségét. Gondoljuk meg, amíg végleg nem lesz késő! Állítsuk vissza a magyar mezőgazdaságot! A manapság üresen álló ólakba telepítsünk újra disznókat, az istállókba marhákat. Ha a családban van legalább egy tehén, a gyerek biztos nem megy éhesen az iskolába. Vegyük magyar tulajdonba az élelmiszerkereskedelmet! Fegyverrel sem kereskedhet akárki, akkor miért engedjük át a jogokat egy sokkal fontosabb és időszerűbb termékben? Csak azt ne mondd, hogy nincs piaca! Mi vagyunk a piaca. Mi, akik manapság más híján esszük a külföldi szemetet. Szóval, higgyük el Irén nénémnek: az a kenyér a biztos, amit mi termeltünk. Ráadásul finomabb is bármi másnál.

Minek a kultúra?

Az egyik ismerősöm, aki történetesen polgármester, meséli, hogy nagy megtiszteltetés érte. Másokkal együtt a kormány illetékes főembere konzultációra hívta. A téma: mennyit költsön, pontosabban mennyit ne költsön az ország kultúrára jövőre. Tényleg, nem is értem: minek költjük a drága forintokat kultúrházakra, könyvtárakra, kiállításokra, színházakra? Sokkal jobb, ha ebből a pénzből is támogatjuk a bankokat, mert ha ők jól vannak, előttünk is tágra nyílik a jövő. Vagy például osszuk szét az állam főhivatalnokai között! Ha már nem juthat mindenkinek, legalább néhányaknak sok jusson. Ha én nem reggelizek, legfeljebb a családom kedvét rontom el, de ha a miniszterelnök feje fáj az éhségtől, bizony, egy egész ország szenvedi meg. Meg aztán tudod, ez a sok kultúra veszélyes is. Gondold el: a népek összejönnek, kicserélik a véleményüket, kiderül, hogy egy csomó olyan dologban egyetértenek, amivel a kormány nem ért egyet. Közösségek jönnek létre, és még, belegondolni is szörnyű, elkezdenek gondolkozni. Na, ezt már ne! Magad is megértheted, hogy a kultúrára kell a legkevesebbet adni. Egyébként is van itt kultúra dögivel! Menj a plázába, van ott öltözködési kultúra, viselkedési kultúra, zenei kultúra, mit akarsz még?

Vessük a farkasok elé!

Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnökeBüszke vagyok rá, elég sok polgármestert ismerek személyesen. Okos emberek ezek, ismerik az életet. Tudod, hogy mi a furcsa? Az, hogy ez igaz az MSZP-s polgármesterekre is. Az a közös a polgármesterekben, hogy ők már nem adhatják tovább a feladatot. Ha megcsinálják, lesz valami, ha nem, akkor helyettük biztos senki sem csinálja meg. S, még valami közös: a nép a polgármesterekbe rúg először, akár polgári, akár szocialista. Tudod, ez azért van, mert a miniszterelnök messze van, ők meg közel. S, persze, a választások is közel vannak. Sok polgármester arra számított, hogy korkedvezménnyel elmegy nyugdíjba, mondván, hogy szolgálták a közt eleget. Most azonban nekik is tovább kell dolgozni. Sok lehetőségük nem marad: el kell indulni a jövő évi választásokon is. Akkor pedig védeni kell önmagukat.

A hét önkormányzati érdekvédelmi szövetség a múlt héten józan önvédelemből faképnél hagyta a kormány képviselőit, mondván, hogy a kormány csak elvonni akar, s abszolute nem érdekli, hogy mi lesz az önkormányzatokkal. Mindenki kivonult, a Fidesz emberei is, az MSZP emberei is. Az önkormányzatoknak így is kevés pénz jut, ha még elvonnak 120 milliárdot, kész, vége. Tudod, az önkormányzat nem csak a polgármestert, meg a képviselőket jelenti. Az önkormányzat az iskola is, ahova a te gyereked jár. A bölcsőde is, ahova szeretnéd, hogy járjon a gyereked, de nem jár, mert az már nincs. Mármint bölcsőde. Gyerek van, igaz, az se sok. A kormány nem az önkormányzatokat akarja megreformálni, ahogyan hirdeti, hanem a mi életünket átszabni. Az önkormányzati iskola, kórház, kultúrház ugyanis mind-mind az utolsó támasz, menekülési hely azok számára, akiknek nincs pénzük és erejük a piacon, a farkasok között megélni. Választhatunk: vagy odavetnek bennünket is a farkasok elé, vagy megvédjük magunkat. Én az utóbbit választom. Te? Ön?

Thürmer Gyula

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
2009-09-07. -
Nálunk a minőség presztízskérdés!
Soós József "Kárpáti Magyar", tényfeltáró, publicista/Soós József "Kárpáti Magyar" (tényfeltáró, prédikátor, publicista) - (Molnár F. Árpád utólagos előszavával/
Részlet: ... [a kuruc.info] abból él, hogy védje az államot, és bűnpártolja a titkosszolgálatokat! Természetesen ezekkel a súlyos bűnökkel még a világi törvénykönyv szerint is népirtást, és nemzetárulást követnek el, amelyek miatt katonai bíróság előtt kell felelniük! Éppen ezért lesz levadászva és megsemmisítve a kurucinfó! (...) ...a titkosszolgálat saját maga alattomosan hátba támadta és elárulta a saját talpnyaló féreg hűbéresét is. (...) A kurucinfós patkányok olyan fals, és összevisszaságban leírt dezinformációkat tárnak a közönségük elé, melyek már önmagukban is bűncselekmények (...). (...) ...ahhoz, hogy megöljenek egy adott személyt, nem szükséges a szervezetben mikrochipet használni, ugyanis az ECHELON-technológiák által, vezeték nélküli elektromágneses hullámok segítségével, a GPS-navigációs eszközök koordinálásával a világ bármely pontjáról megölhető bármilyen élőlény!

 

Következő cikk:
2009-09-08. -
Bosszúhadjáratot hirdetünk Vlagyimir Putyin és bandája ellen
/Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia főszerkesztőjeRészlet: A mumbai-i merényletsorozat közben már továbbküldtük azon információkat, amelyek a világsajtóba csak napokkal később kerültek, hogy India rekord-terrorsorozatának elkövetői a tenger felől jöttek (...). A titkosszolgálatok nem voltak hajlandóak hivatalosan átvenni az anyagokat az indonéz Hercules katonai repülőgép felrobbantásáról, aminek következtében - eme WTC-s terveiknek megfelelően - másnap közel 100 gyermek és felnőtt áldozattal a repülőgép Java szigetén - az előre jelzéseknek megfelelően - megsemmisült. A Molnár F. Árpád mindenki előtt hozta nyilvánosságra, hogy a romák elleni gyilkosságsorozat elkövetői között a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH), Laborc Sándor (az NBH igazgatója) és a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) az elkövetők között szerepel. (...) Meg fogom ezt és ennek hátrányos következményeit bosszulni rajtatok, JÚDÁS patkányférgei!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu