Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***
A cikkben olvasottak jogi szempontból közérdekű bejelentéseknek is minősülnek, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így cikkünk és annak írója bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.11.22.)

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.02.)

   

BETILTOTTÁK A HÍRHÁTTÉRT! - A Sátán bűnszervezetei: Nyíltan ölni kicsinyt és nagyot, ne szégyelljétek! Betiltani, eltörölni, kiirtani minden keresztyénit, igazat és élőt, és halál azokra, akik nem tömeggyilkosok!

 

2010-01-09.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Előzetes: Főlapunk, a hirhatter.com teljes anyagát törölték. Más címről érhető el az az oldal, amelyet kevesen ismernek: hirhatter.t35.com

Aki az emberéletek védelmében bármihez hozzá akar férni, a Hírháttért tehát nem találja meg.

A DiMa-maffia - a magyar szolgáltató, ahol a Hírháttér előfizetett - megsemmisítő hadjáratával számos anyagot teljesen hozzáférhetetlenné tett, a kereső emberek pedig a másolatoldalt nem ismerik. Továbbá: a másolatoldal minősége olyan, hogy van, egy-egy oldalra 10-szer kell klikkelni, hogy ne azt jelezze, nincs ott semmi.

Az amerikai szerverű, ingyenes másolatoldal minőségét - helyzetünkből adódóan - a CIA és az NSA, valamint az amerikai katonai és állami titkosszolgálatok szabályozzák és viselnek érte felelősséget.

Az alábbi levelet - bővített feljelentési anyaggal - már elküldtük részükre is, továbbá megannyi magyar polgári és katonai titkosszolgálati és rendőrségi, ügyészségi stb. címekre.

Balajti László NBH-főigazgatót délután telefonon hivatalos minőségben kerestem, de azt állították, fél 2-ig volt benn, és senki ember nincsen az NBH épületében hétfőig terrorcselekmények és tömegmészárlások ügyében. Hivatalos minőségemet az indokolta, hogy valamikor az NBH-val és a rendőrséggel dolgoztam (a korlátlan bűnözés miatt kerültem velük nyílt háborúba, amely 9 éve tart), továbbá én vagyok Európa legfőbb Echelon-tanúja, amiről szintén mindenki tud.

Beszéltem a Katonai Biztonsági Hivatallal is, ahol udvarias stílusban roppant mód igyekeztek minden létező dolgot félreérteni, hogy ne értelmezzék azt, hogy befejezett és ezt követő tömeggyilkosságokról és előre tervezett, csak sokkal-sokkal nagyobb WTC-ről van szó.

Az elkövetkezőkben számos magyar és külföldi diplomáciai képviselet és állambiztonsági hivatal személyes felkeresését vállaltuk. Ezt több Hírháttéressel kell végre hajtanunk: vannak, akik már régóta rágják a fülem, hogy járjuk végig az NBH-tól a Kínai Nagykövetségig mindet.

Minthogy Obama a napokban bukott bele a Delta felrobbantási kísérletébe is (KLIKK!), aminek - így mondja ezt a jogi terminológia - bizonyító erejű körülményeit - ugyancsak egyedül mi tártuk fel, nem meglepő, hogy azok az amerikai titkosszolgálatok, amik Magyarország jelentős részét uralják, és kizárólag ölni és a tömegmészárlások biztosítására jönnek, de minden úton Magyarországra, készek voltak következő és minden eddiginél nagyobb WTC-jüket utolsó rohadt bűnözőkként korlátlan elérhetőséggel felvállalni.

Bush még titkolhatta egy ideig, miután elkövette a WTC-t. Mi már előre bejelentjük, és folytatólagosan tudósítjuk, amit ikerpárja, Obama művel. Hivatalosan is megkeresünk ez ellen a tébolyult öngyilkos tömeggyilkos keresztyénüldöző terrorista ellen az oroszoktól a kínaiakig mindenkit.

Aki akar csatlakozni ama Nagy Babilonhoz, amely összeomlása időzítetten elkészült, tegye csak bátran. Évek óta hirdetjük, hogy ez készül.

Mi halálig harcolunk, mert nem csak keresztyének, de e téren is kivételesen régimódiak vagyunk: azaz mindhalálig mások életéért és a Jézus Krisztus Hirdetésére.

Mi csak beszélni akartunk, hogy mindenki megtudja: Létezik az Echelon, azaz létezik az ISTEN és a Jézus Krisztus is. Ezért ezek az antikrisztusok, a JÚDÁSFAJ összefogtak, hogy együtt leljék a Világtörténelem legostobább és részükre legszörnyűbb soha el nem múló következményekkel végződő halálukat.

Súgjunk a titkosszolgálatoknak is, hadd teszteljük és fogyasszuk őket: Mesteretek, a Sátán egy dolgot nálatok sokkal fontosabbnak tart, miközben Nagy Babilont általatok gőzerővel építi: azt, ki ne derüljön, hogy a Jézus Krisztus Létezik.

Páran már továbbgondolták. A válaszom: igen, eltalálták: fogyóeszközök vagytok.
 


Az alábbi levél elküldve a DiMa (a kft., akiknél elő van fizetve a Hírháttér webhely) és ügyvédje, Kiss Attila Tamás részére (e-mailben már elküldve)

Dr. Kiss Attila Tamás
egyéni ügyvéd
4025 Debrecen, Petőfi tér 2. I/3.
Telefon/fax: 52/457-020, mob.:06-20/979-0724 ;e-mail: attila.kiss@utrade.hu

DiMa Kft: dima.hu
Dinkó Tamás: 20/577-4182
Tel.: 06-20-577-4182; 06-70-378-3423 Fax: 52-322-121
E-mail: info@dima.hu


Tisztelt Kiss Attila Tamás Úr!
 

 


Jobbról Szabó György vezérigazgató féreg, az évi 20 milliárdos Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos terrorista bűnözője, az Emberiség JÚDÁSFAJI moslék ellensége. Mellette - mostantól rá is büszkék leszünk, kizárólag a Sanoma-bűnbandával kokettált, véletlen sem telefonált, hogy el kíván határolódni ettől a féregtől - Sárvári György, a Neosys ügyvezető igazgatója. A Hírháttért életfogytig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő tételek ellenére is betiltó Dinkó Tamás és cége, a DiMa terroristáknak és gyermek-tömeggyilkosoknak való hajbókolási öngyilkosságára megígérjük, hogy az előre bejelentett tűzvészt hozza minden Sanoma-féle szabó györgy és bognár bálint-állatokra, és Németh Sándor-féregre, ami az Emberiség globális pusztítására hozzá fordult bűnszervezeti és nemzetközi terrorista támogatásért. Amikor titkosszolgálati eszközökkel vizsgálják Dinkó Tamást, mit árulnak el a hangfogók? Súgok belőle, na: "Jaj, a Delta és Obama, ebből baj lesz. Jobb gyilkolni és megöletni mindenkit, csak nekem nehogy bajom essen, meg a pénzem, én pénzem nekem, hogy fizessenek nekem...". Én viszont erre azt mondom: Nem, Dinkó! Te halj meg és Kiss Attila Tamás terrorista ügyvéded, és a gyerekek éljenek mindazokkal, akiket lefizetés reményében halálra szántatok!

 1.: A Hírháttér Multimédia érvényes szerződéssel rendelkezünk, melybe kívülálló nem szólhat bele. Perrel kizárólag engem illethet, akinek bármi kifogása van bármely tartalom ellen. Felém nem érkezett megkeresés: kizárólag a DiMa.hu-tól kaptunk reklamálást - a DiMa sok száz oldal közül 5 oldalra hivatkozott -, annak ellenére, hogy mi hívtuk fel telefonon a gyaníthatóan reklamáló Sanoma Bp. Zrt.-t is, ahol senki illetékes nem mert velünk beszélni sem, hiszen bűncselekményeket követtek el. Kenyérre lehetett őket kenni, olyan nyájasak és kedvesek voltak, de az illetékesek nem voltak elérhetők, és azóta sem hívtak közülünk senkit sem telefonon, sem levélben, annak ellenére, hogy erre számos módon felszólítottuk őket és a Sanoma vezetőit! Egy perrel pedig - ők is tudják - azonnali letartóztatásukat kockáztatják. Így a Sanoma eljárása sovány próbálkozás volt a napvilágra került bizonyítékok megsemmisítésére, mely bűncselekményhez kizárólag egyetlen partnert, a részünkről előfizetett DiMa Kft.-t találták meg. A bizonyítékokhoz való lakossági hozzáférés radikális korlátozásával és Föld méretű üldözésével nem csak ők, de Önök is elkövették a bűnpártolás, a népirtás stb. bűncselekményeket, hogy a sajtótörvényekről és az emberéletek, valamint a gyermekek védelme abszolút elsődlegességéről ne is beszéljünk, amelyek automatikusan annihilálnak minden más törvényi felvetést, az elkövetők ellenében pedig bármiféle jogorvoslati lehetőséget! Lásd a büntetőjogilag időzített botrányokat, mely bizonyítékok eltörlésére a Sanoma és a DiMa bűncselekmények sorozatos elkövetésével éltek:
 
  1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
 
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 
 2.: Kiss Attila Tamás ügyvéd érvelése roppant gyenge a megkereséseket illetően, minthogy több esztendő alatt egy hírportál számos olyan hírt közöl, ami van, hogy valakinek nem tetszik. Ha ezzel be lehetne tiltani bármit, akkor a világ összes állama összes tartalomszolgáltatását azonnal be kellene tiltani. Azzal, hogy az emberéletek védelme és a terrorizmus nem pártolása közízlést vagy az elkövető/bűnpártoló jó hírnevét sérti, legfeljebb a Szovjetunió bírósága előtt lehet megállni egy 15 hamis tanút felvonultató koncepció történelmi gyalázatperben. Pl. a Népszabadság - velünk ellentétben - egyszerre tucatnyi vagy több tucat pert folytat. Ennek ellenére senki nem merészkedett odáig, hogy ezért a Népszabadság vagy a Magyar Nemzet peroldalakat megsemmisítsék, addig sem, hogy egy-egy oldalt töröljenek, nemhogy az összeset! Ha a Népszabadság a DiMa Kft.-nél fizetne elő, hamar azt tapasztalná, hogy az egyrészt - velünk ellentétben - peres anyagait a DiMa szerverén tárolná, sehol másutt(!), másrészt annyi követelő levelet kapnának, amennyi elolvasásához is külön személyzet lenne szükséges! Akinek gondja van egy tartalommal, az az újságírót perelheti, ha a perelni akaró bíróság elé meri vinni saját leleplezett bűntetteit!
 
 3.: Az értesítést a régi címünkre küldték, amely egyáltalán nincs használatban hónapok óta. Erről a DiMa is tudott, mivel 2009 október 9-én már küldött címünkre a DiMa levelet. Aligha lehetséges, hogy azóta visszacserélődött a címünk, mint inkább arról van szó, hogy tudták: tömeges elhalálozások és az elkövetkező halálesetek ellenében nyilvánvaló, hogy rágalmazást szembeállítani nemhogy őrültség, hanem ÖNGYILKOSSÁG. Arra alapozni, hogy azért követhetik el a Btk. legsúlyosabb bűntetteit is, mert most hátha ezért fizetnek, éppolyan suicid, mint az, hogy a BKV 100 milliós végkielégítésért most őrizetbe vett elkövetőjére, Szilágyiné Szalai Eleonórára pár hónappal korábban feltenni az életüket, mondván: hogy már mindenki tudja, miket követett el, mindenki azt zengi, de a tettest és a bűnpártolókat csak később fogják perbe fogni és letartóztatni, mert a hatóság még bűnpártol, márpedig ami később lesz, az nem most van! Ezért most még úgy és akkora mértékben követünk el bármiféle bűncselekményt a lehető legteljesebb nyilvánosság előtt, ahogy csak akarunk! A bűncselekmények elkövetésére további bizonyítékul titoktartást követelve a DiMa ügyvédje, Kiss Attila Tamás által írt betiltó levél egészére és annak minden részletére is, ahogy a BKV titkosított mindent, hiszen minden mozzanatuk a tudatos, tervezett, előre kitervelt és folytatólagosan végrehajtott bűncselekményeket bizonyította! Nem véletlen, hogy a Sanoma hozzánk nyájasan olvadozik, a DiMa-tól pedig segítséget kér életfogytiglannal is büntethető cselekményeik bizonyítékainak megsemmisítésére!
 
 Tettei súlyosbítása, hogy előzetesen tájékoztatni kívánom, hogy a Hírháttér anyagait csak ideig-óráig lehet betiltani vagy korlátozni, minthogy azok diffúziójára és az egész bolygón, minimum számos nyelven való elterjedésére és hírünk robbanásszerű diffúziójára eltörölhetetlen végzések vannak, melyekről nyilvánvaló, hogy bővebb tájékoztatást nem az ellenségnek kívánunk szolgáltatni, annak ellenére sem, hogy megakadályozni semmit nem tudnak, maximum késleltetni, hogy utóbb elszámoltathatók legyenek ezzel is!
 
 4.: Az értesítéssel, hogy konkrét oldalakat távolítsunk el, a levél feladásától számított 18 órán belüli határidőt szabtak meg. Bár telefonon elérhetőek vagyunk, telefonszámunk a DiMa szerződésén olvasható, továbbá cirka évek óta a Hírháttér összes aloldalán is(!), annak ellenére, hogy hirtelen sürgőssé vált pár oldal törlése, nem kerestek meg. Senkitől nem várható el, hogy abban a pillanatban, amikor a DiMa levelet küld, azt azonnal megnyitott postaládával várja, mintha semmi más dolga nem lenne az életben, vagy azért fizetnék, mint a DiMa-t, hogy 1 vagy 3-4 órán belül válaszoljon. A határidő teljesítése szinte mindenki számára lehetetlen. Kb. ahhoz hasonló, amit a nácik szabtak a zsidók lemészárlására, mondván: aki átugorja az általuk toronyba rakott hullahegyet, életben marad! Eljárásuk következetesen provokatív és ellenséges volta aligha megkérdőjelezhető. Ennek háttere felderítése önmagában is lehet büntetőper témája, hiszen amiket töröltek, azzal kimerítették sok egyéb mellett a Bűnpártolás (244.§) és Népirtás (155.§) stb. bűncselekményeket. Más ügyvéd esetében egy félreérthető kijelentésért is egy éve zajló ügyvédi kamarai per folyik! A népirtás alighanem túlmutat azon, amikor egy ügyvédet azzal vádol az Ügyvédi Kamara egy éven át, hogy mintha azt mondta volna, hogy a hatóság elfogult!
 
 5.: Külön súlyosbító körülmény, hogy tavalyi egyszeri figyelmeztetésük, miszerint távolítsunk el egy oldalt - ahol egyébként szintén nem tartalom, csak videohivatkozás volt látható -, e címünkre küldve, felszólításukra azonnal megtörtént. Ahogy amennyiben levelet küldtek volna a címünkre, úgy azon 5 oldalacskát is eltávolítottuk volna, amelyeket felsoroltak, s melyek a Föld bolygó más pontjairól - ingyenes magyar tárhely-szolgáltatókról is - továbbra is elérhetők. Úgy látszik, őket nem érdeklik a reklamációk, mivel nyilvánvaló, hogy egy nagyobb szolgáltató naponta kap olyan mennyiségű cenzúrakövetelést, amit soha nem teljesít, már csak azért sem, mert akkor minden ennek ellenére rá nézve semmi következménnyel nem jár. Akinek gondja van, az ellen perelhet, aki tényállítást közölt.
 
 6.: A kifogásolt 5 oldal közül 4 réges-régi, van, hogy évekkel ezelőtti anyag. Csak nem most kifogásolták azok tartalmát? Talán élet-halál kérdése volt, hogy pár órán belül egy teljes multimédiát megsemmisítsenek? A válaszom: igen: élet-halál: töménytelen mennyiségű ember halt meg és fog meghalni azon bizonyítékok megsemmisítése miatt, továbbá a szabad információáramlás megakadályozása miatt, amellyel ezernyi oldalt és bizonyítékot megsemmisítettek, a hozzáférési lehetőséget annihilálták.
 
 7.: A DiMa és ügyvédje, Kiss Attila Tamás leveleiben - a Hírháttér megsemmisítésére - semmi konkrétumot nem tudott mondani. Azt pedig, hogy tömegmészárlásban, repülőrobbantásban vagy hat roma megölésében nem mutatunk bűnpártolást, hanem leleplezzük az elkövetéseket, hiába is próbálná bárki - Bánáti Jánosig, az Ügyvédi Kamara elnökéig és a Legfelsőbb Bíróságig - szembeállítani azzal, hogy de Eichmann és a romagyilkosok becsületét sérti annak nyilvánossága, amiket elkövettek, ráadásul ha nem lép fel a DiMa és Kiss Attila Tamás a bizonyítékok megsemmisítése igényével és befejezett bűntetteivel, akkor a következő emberölésekre már igen nehezen lehetséges sort keríteni! Így a DiMa Kft.-nek és Kiss Attila Tamás ügyvédnek valamennyi ezt követő bűncselekményért és emberölésért felelnie kell.
 
 8.: A DiMa Kft.-től kifizetett tárhelyet főként embed-hivatkozási gyűjtőoldalként használtuk. A világ számos részére - köztük főleg Magyarországra - feltöltött filmek százait Magyarországtól a világ túlsó feléig annak ellenére sem tiltották be, hogy azok nagy helyet foglalnak, és az oldalaikra A Tartalomként töltöttük fel, bérlés nélkül! A DiMa-nál viszont érvényes előfizetésünk van, előre kifizetve minden költséget, ráadásul a filmek nem a DiMa tárhelyen tároltak, hanem a DiMa-nál csak beillesztési, embedlinkek, azaz egy videolejátszó panel látható, melyhez a kódot is a DiMa-tól teljesen független tárhely szolgáltatja, ingyen! Sehol olyan törvény nem létezik, hogy embed-kód alapján akár egy ingyenes blogoldalt törölni lehetne, mert az miért hivatkozik egy másik webhelyen vagy a világ túloldalán látható filmre. A DiMa-n cikkeket elvétve jelentetünk meg, mivel főleg filmgyártással foglalkozunk, melyeket: - még egyszer mondom -: nem a DiMa-n néznek, hanem Magyarországtól Anglián át, Japántól az USÁ-ig a világ minden részén. A DiMa-val semmilyen összefüggésben nem lévő videomegosztókon tárolt filmek százait főleg Internetes robotok másolják a világ minden részére. Mégsem tiltottak be ezen oldalak közül sem soha, egyet sem!
 
 9.: A DiMa-val való szerződés arra terjedt ki, hogy a világ minden részén látható és olvasható Hírháttér-anyagok egy közös helyről elérhetőek legyenek, legfőképpen videós embed-kódok beillesztésével. Aligha lehetséges, hogy létezik bíróság, amely egy teljes médium egyoldalú és azonnali megsemmisítését tolerálná, azzal, miért vannak olyan tartalmak az előfizetett DiMa oldalakon, amelyek nincsenek ott, hanem a világ túlsó oldalán vannak! A DiMa-hoz forduló Sanoma bírósághoz fordulni nyilván nem mer, hacsak nem akarnak börtönbe kerülni népirtás és más bűncselekmények miatt, így ide írnak, oda írnak, de csak a DiMa hallgatta meg őket, ráadásul előfizetésünk nem a világ országainak tárhely-szolgáltatóival van, hanem a DiMa-val, amely nem az anyagok tárolására van fenntartva, hanem anyagaink és elérhetőségünk biztosítására.
 
 10. Nem a DiMa tesz szívességet az ügyfélnek, hanem az ügyfél fizette elő a tárhelyet, mellyel a DiMa nem csak azt garantálja, hogy minőségibb, mint a világ ingyenes tárhely-szolgáltatóinak arzenálja, és biztosítja az előfizető jogait, de azt is, hogy nem fog a Föld legrosszabb diktatúrái szerint azért törölni egy oldalt - pláne nem teljes médiumot(!) -, mert az nem pártolja a világ népeinek tömeges irtását! Akik viszont reklamáltak, egy fillért sem fizettek a tárhelyért, viszont sérelmezik, hogy felszólalunk a gyermekgyilkosságok és nemzetközi, tömeggyilkos terrorcselekményekkel szemben, mert az számukra sértő, továbbá érdekükben áll a tömegmészárlások eltitkolása és azok folytatólagos elkövetése biztosítása! Sem a DiMa, sem más népirtásban és más bűncselekményekben való bűnpártolók és elkövetők nem állhatnak a bíróság elé azzal, hogy az a kifogás ellenünk, miért nem hagyjuk jóvá, hogy zsidók, franciák, indonéz stb. kisgyermekek tömegeit és hat magyarországi cigányt előre megfontolt szándékkal, állami döntésre likvidáltak, és az állami felelősök nemhogy feljelenteni nem mertek minket, de még bujkálnak is előlünk, életfogytig tartó fegyházbüntetéssel fenyegetve, mely bármikor - politikafordultával - csőstől ragadja el őket. Hanem céljuk a tömegmészárlások felelősei elrejtése, a bizonyítékok üldözése és megsemmisítése, és az összes további ezekből eredő tömegmészárlás folyamatos és zavartalan biztosítása és fenntartása!
 
    11. A totális bizonyíték- és életvédelem-megsemmisítő törlésekkel
    a) a DiMa és annak ügyvédje, Kiss Attila Tamás vállalja a teljes büntetőjogi és valamennyi ezt követően elhalálozó személyért való felelősséget,
    b) vállalja, hogy a Hírháttér összes filmjének végén és bármely részében ezt követően minden adott filmünknek és a Hírháttérnek az ellenségeiként legyen feltüntetve, mely tényt hiába is próbálnák tagadni,
    c) és vállalja, hogy ezen tetteivel felkerült a nemzetközi terrorizmust támogató cégek és személyek listájára, mely bővített listát - mint korábban - megküldeni vagyunk kötelesek a magyar és külföldi titkosszolgálatok részére, teljes büntetőjogi és nemzetközi fellépést követelve a Föld bolygón élő összes nemzet és valamennyi ember élete védelmében, és a nemzetközi terrorizmust támogató szervezetek és cégek megsemmisítése, forrásainak befagyasztása, és az elkövetésekben résztvevő vagy bűnpártolást vállalt személyek teljes körű és példás felelősségre vonása céljából! A felelősségre vonásokra is fog kerülni, mivel mi sem hétköznapi civilek vagyunk, hanem az ismeretekkel párhuzamosan cselekszünk! Akik népirtásokban és nemzetközi terrorcselekményekben bűnrészességet vállaltak, a legsúlyosabb büntetési tételekkel vonandók ki a társadalomból!

 
 A DiMa és annak ügyvédje, Kiss Attila Tamás tengernyi életellenes és a nemzetközi terrorizmust a 100%-os törléssel 100%-ban támogató és pártfogó, bűnpártoló és bizonyíték-eltüntető, a közérdekű bejelentők ellen üldöző magatartásával és bűncselekményeivel az alábbi filmekben felmerülő összes törvényi felelősséget, a világ minden áldozatával való elszámolással együtt vállalja:
 
  1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
 
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 
 A filmeket - a nyomon követett és a hatályos törvények értelmében a világ számos titkosszolgálata által nyomrögzített és bizonyíték-tárolt bűnszervezetek cenzúrája ellenében - a Google keresőbe beírva fellelhetik. A tömeggyilkos, terrorista és népirtó egységszándékú Emberiség-ellenes bűnszervezetek elkövetőinek és a szervezetek tagjainak minden az Emberiség ellen irányuló szándéknyilatkozatukért és befejezett cselekményeikért az egész világon ratifikált törvények értelmében, államtól függő súllyal (életfogytiglan és halálbüntetés) kell fizetniük.
 
 A fent felsorolt filmek csak csepp a tengerből, amelyek törlésével a DiMa - a körülmények alapján gyanítható módon a Sanoma Bp. Zrt.-re hivatkozva, minthogy a DiMa a bizonyítékokat elrejtette tőlünk, teljes egységszándékot mutatva a Sanoma Budapest Kft.-vel és Szabó György vezérigazgatóval, ezzel a DiMa vállalva a teljes büntetőjogi felelősséget is - a Büntető Törvénykönyv számos paragrafusa és a nemzetközi terrorizmus pártfogása mellett a Btk. 155.§-ában foglaltakat, a Népirtás 10-től 20 évig terjedő, illetve életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt is elkövette, mely törvények felelősségével - számos büntetőjogi paragrafussal együtt - hosszú hónapok óta tisztában volt, minthogy azokat halmozottan, és éppen egy oldalunk kifogására az egész bolygón nyilvánosan publikáltuk. (Az akkor kifogásolt oldal az volt, miszerint töröljük a "Németh Sándor és a Sátán országa" című filmünk embed-oldalát (tehát a film még csak nem is a DiMa-n volt elhelyezve, azaz nem kifogásolható! Csak videolejátszó lett beillesztve, miközben a film a DiMa-tól teljesen különálló videomegosztókon volt tárolva, a világ számos országában robotok által létrehozott ugyancsak létrehozott embed-ekkel!) A DiMa és ügyvédje, Kiss Tamás László szándékosan nem vette figyelembe azt sem, hogy az embed-es beillesztések olyannyira jelentéktelen törvényi súlyt képeznek, legyen az bármilyen filmre hivatkozás a világ minden államában, hogy senki, sehol nem korlátozza, sőt, a világ minden részén olyan portálokat hoznak létre, amelyek a másutt tárolt filmeket automatikusan, önműködő robotprogramokkal embed-elik, és kulcsszavak alapján a világ minden részén szorzatosan terjesztik! A tartalmukat nem vizsgálják, mivel NEM ŐK A TÁRHELYSZOLGÁLTATÓK!

 


George W. Busht is minden idők legostobább USA-miniszterelnökeként tartják számon. Aki alapszinten ismeri az ISTEN Hatalomgyakorlási metódusait, értheti: Bush-t nem véletlenül butították el ennyire: nagyapja Hitler pénztárosa volt, ő pedig családjával a "Koponya és csontok" háttérhatalmi terrorszervezet tagja. Ezt az ISTEN már csak világrekordot döntött elbutítással tudta Honorálni. Obama a következő... És sodorja magával mindazokat, amik a tömegmészárlások mellett álltak: a sanomás gyermek-tömeggyilkos szabó györgyöktől és bognár féreg bálintoktól kiss attila tamás zugügyvédeken át a dinkó tamásokig bezárólag. Mindet, amik ISTEN és az Emberiség eladásáért készek voltak még arra is, hogy egész életüket beáldozzák a Sátán korlátlan vérszomjára! Esély nélkül arra, hogy az örök kárhozat tüzét elkerülhessék. Júdás csak egyszer lett áruló: ezek viszont örök garanciákkal vállalták: "igen, mi mindörökre csak ölni és pusztítani fogunk! Megfeleltünk: Kérjük hát a fizetséget, ami jár!"
Azt mondom ezért: csak hátulról lőjétek! És ne hagyjatok ki egyet sem! Ők is 100%-ra dolgoztak! Megérdemlik a teljes fizettséget!

 A DiMa - példátlan módon, ahogy a legsötétebb diktatúrákban sem történik(!) - filmjeink százait tiltotta be úgy, hogy előfizetésünk kizárólag náluk volt! Az sem riasztotta, hanem azt gondolom, feltétlenül bátorította őket, hogy tudták, tetteikkel tömeggyilkosságokról szóló bizonyítékok tömegeit teszik a lehető legtöbb ember számára elérhetetlenné, és abszolút 100%-os igénnyel és cselekménnyel egységszándékot bizonyítanak a további ugyanolyan és minden hasonló emberöklés és tömegmészárlás folytatólagos, a végtelenségig történő elkövetésére!
 
 Mindezekre tekintettel a fent meghatározottakat érvényesíteni vagyunk kötelesek, ilyen súlyú bűncselekményekben ellenünk a feljelentés elmulasztását is törvény bünteti (nemhogy elkövetését), és az egész életünkön át tartó jogi követelések és folyamatosan megindítani kívánt perek nem szűnhetnek meg addig, amíg az elkövetésekben részt vevőket a maximális törvényi megtorló intézkedésekkel nem sújtják.
 
 A Hírháttér fenntartása és tárolása semmiféle törvényben szankcionálható terheket nem rótt a DiMa-ra. Ha így lenne, akkor a pereskedő Népszabadságokat és Magyar Nemzeteket, Magyar Hírlapokat tároló szolgáltatók működése ellehetetlenülne! Így tárhely-szolgáltatót felelősség soha nem terhelhet, ha pedig egyet terhelnek, akkor többet egyetlen lap sem kaphat helyet sehol! Azzal, hogy a Hírháttér előfizetett oldalát tömeggyilkosságok és fülüket-farkukat behúzott terroristák és minden tömegmészárlásaik védelmében nyilván minimum anyagi haszonszerzés reményében, azaz különösen aljas indokból vagy célból rosszindulatúlag megsemmisítették, elévülhetetlen büntetőjogi pereket és soha el nem évülő következményeket vettek magukra! Ezekkel a törvényi követelésekkel és a cselekményeknek az egész Föld bolygón való terjesztésével mind a Hírháttér Multimédia, mind annak főszerkesztője és társzerkesztői élni kívánnak mindhalálig, s mivel keresztyének vagyunk, így fogalmazok: azon túl is mindörökké!
 
 A Hírháttér vállalni kívánja a terhelt DiMa Kft. és ügyvédje megszólaltatását és álláspontjuk kamerák előtti, nyilvános ütköztetését, vágatlanul az egész Föld bolygón terjesztve. A Hírháttér ezzel is becsületességét és az emberéletekért való kiállását, valamint törvényileg a lehető leginkább megvalósított feddhetetlenségét bizonyítja most és mindörökké!
 
 A Hírháttér 72 órán belül követeli a Hírháttér teljes tartalmának helyreállítását, vállalva a reklamáló, javában réges-régen reklamált, ürügyként előhozott oldalaknak a DiMa tárhelyről való törlését, hivatkozással más tárhelyszolgáltatókra, ahonnan az anyagok elérhetőek lesznek. A Hírháttér a 72 óra leteltén belül is kénytelen a DiMa Kft.-t és annak ügyvédjét, Kiss Tamás Lászlót az esetlegesen legyártott legújabb film listájára a film és a Hírháttér ellenségeként elhelyezni, de a 72 órán belüli helyreállítás esetén egyéb szankciókkal az elkövetőkkel szemben nem kíván élni. A Hírháttér a DiMa gyors elérhetőségével szemben ezzel a hosszú határidővel is, annak ellenére, hogy Ő az előfizető, korrektségét és becsületét, törvény előtti legfőképpeni feddhetetlenségét bizonyítja valamennyi ellenlábasával és ellenségével szemben.
 
 HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
 30/919-6386; 76/320-450
 A világot irányító Echelon-rendszerek magyarul első és kizárólagos valódi tényfeltárója
 és Molnár F. Árpád főszerkesztő, keresztyén, ingyenes emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, filmes és zeneszerző, az Amnesty International tagja, a KJE alapító tagja, Echelon-tanú

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.,  fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-01-08. -
Sötét cellák - Miért utálják sokan a mindenkori pápát?
/Nagy Sándor "Naleksz" (szerkesztő, tervező)/
Részlet: Krisztus utáni első századokban üldözött volt az egyházépítés (...). A Római Birodalom területén tízezrével haltak vértanúhalált a korai keresztények. (...) ...minden szemét disznó egy ájtatos bájvigyorral kereszténynek mondhatja magát egy templomi befröcskölés és négypontos ujjmutogatás után. (...) Kasszasikeres háborúk kirobbantása európai népek (pl.: magyarok lerohanása István tömeggyilkos segédletével) (...). (...) ...1275-ben Toulouse-ban elkezdett boszorkányperek több mint 500 évig tartottak.

 

Következő cikk:
Soós József és Molnár F. Árpád a "Párhuzamos események, ikresítés" című filmben.HÍRHÁTTÉR: A Titkok Kapuja
2010-01-11. - HÍRHÁTTÉR TV:
Párhuzamos események, ikresítés
(Haladóknak a Háttérhatalomról)
A Wachowski fivérek magukról formázták meg az ikreket a "Matrix Reloaded", "A Mátrix - Újratöltve" című filmben./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Marco Frisina, Molnár F. Árpád és a NOX/
(Film, 18 perc)
Tartalom: E filmünk is nemhogy a magyarság, de minimum egész Európa csúcstényfeltárása. Mivel e művünk inkább azoknak szól, akik felfogták a Rendszer létezését, így az agyirányítás technikai részleteit most kevésbé érintve belső ismereteket tárunk fel a titokzatos Háttérhatalom (Nagy Babilon) titkaiból, személyek személyekkel, illetve személyek eseményekkel való összehangolásáról, szinkronizálásáról, továbbá kimondottan az ikresítésből. Invitáljuk még az örökkévaló boldogságra vágyókat a tájékozottak és beavatottak, továbbá illuminátusok filmjeiből és videoklipjeiből is prezentálva.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail. hu