Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***
A cikkben olvasottak jogi szempontból közérdekű bejelentéseknek is minősülnek, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így cikkünk és annak írója bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.11.22.)

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.02.)

   

Barack Obama örök kínzatásának előképeiből.A romagyilkosságok elkövetése után Obamának nem sikerült felrobbantani a Delta utasszállítót

 

2010-01-04.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)

A világ médiája - szándékával ellentétben - leleplezte az egyik fő okot, miért akarta a levegőben felrobbantani az amerikai obamista söpredék kormány a Delta-Northwest utasszállító repülőgépét. Mint tudvalevő, a gazdag bankárcsaládból származó nigériai Umar Farouk Abdulmutallab kapcsolatairól és repülőrobbantási szándékáról saját apja, egy gazdag bankár tett bejelentéseket az USÁ-nál. Az USA és Anglia akkor és azóta is figyelte. A nigériai az orruk előtt végzett el mindent, s hogy sikere teljes legyen, az USA - amely roppant nehezen és a fedhetetleneknek is különleges nyomozási és akadályozó cécó után bocsát ki beutazási engedélyt - még vízumot is adott a nigériainak, akiről utóbb viszont rögtön azt terjeszti, hogy széles Al-Kaidás és más terrorhálózati kapcsolatai vannak.


A "Tömegpusztítás mindhalálig! - Olaszliszka sok százszorosa!" című maffiaellenes tényfeltáró dokumentumfilmünk eseményei - más filmjeinkből ez jobban kiderül - szétválaszthatatlanul összefonódott a barack obama vezette amerikai terrorista kormányzat ellenünk, és ezzel a világ minden népe totális tovább irtására összeröffent ordenáré, az égig emelt mocskú és szégyenű disznóhordájának gaztetteivel. Halállal és kárhozattal fizessenek ezért obama és egész sátáni, elektromágneses és genetikai hulladék családja és teljes rohadt féreg CIA-s és NSA-s bűnbandája, valamennyi magyarországi lakájaival együtt! Oly világot teremtett ezekkel a férgekkel a Sátán, ahol minden emberi lény élete és lelke fontosabb lett ezeknél a biztos kárhozatra tervezett ostoba, undorító ördögi-babiloni hulladékoknál.

 

Barack Obama és világméretű nagy babiloni terrorista szajha háttérhatalmi kultikus bűnbandája szereti a kultuszokat. Ahogy a WTC-merényleteket is halmozottan kultikus időpontra, 2001.09.11. napjára tervezték, úgy saját repülőgépük mostani felrobbantását is 2009 december 25-én, mintegy Karácsonyi ajándékként szerették volna véghez vinni.

Azonban a Sátán kutyája, az afroamerikai bűnöző terrorista és indonéz repülőrobbantó féreg obama és CIA-ja nem tudta felrobbantani saját utasszállító repülőgépét, mint a WTC-nél George W. Bush nevű háttérhatalmi baphomet-ikerpárjával zsinórban többet is, mert a bomba - a globális Emberiség-ellenes JÚDÁSFAJI terrorista, kivégezni való obamaféregpatkány és többi bajnai-fajú torzszülötte bosszúságára - nem robbant fel.

Így az ürügy, amellyel most Jement megtámadták, mondván, ott képzik ki az olyen terroristákat, mint obama, akarom mondani: a nigériai, igen erősen fogyatékosra sikerült. Bushistán és obamistán, azaz súlyosan szellemi fogyatékosra. Mint köztudott, obama nyilván nem csekély örömére - mert ezzel talán megelőzheti ikerpárját, George W. Bush-t - az előző elnök, aki egyébként Adolf Hitler pénztárosának unokája, tehát Bush IQ-ja még Barack Obamáénál is kevesebb, és minden idők legbutább miniszterelnökeként tartják számon. Sokan mégsem gondolják, hogy barack obama értelmi és morális szintje ikertornyi barátjáénál jelentősebbre sikeredik, mivel az Emberiség legjelentősebb és legmeghatározóbb kulcsproject-jeiben is úgy kezdte elnöki pályafutását, már belépése pillanatától, mint egy gyurcsányszorzatú idióta.

A Háttérhatalom imádja a kifejezést: "Change". Ezek a terrorista illuminátusférgek is szeretik.Mivel bush-obama és bandája esetében súlyos és abszolút gyógyíthatatlan, különösen közveszélyes és társadalomellenes hulladék, tömeggyilkos, világterrorista bűnöző alkatú illuminátus roncs pszichopatákról van szó, a világterrorista Draskovics Tibort a polgári lakosság elleni, életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő terrorcselekményeiért és a világ népei elleni sortüzeiért Nagy-Britannia éppen magánál készül elszállásolni és gazdagon megjutalmazni, melyhez az Egyesült Államok buzgó módon segédkezik! Mint köztudott, a mindig is erősen gyurcsányista-sortüzes Nagy-Britannia (emlékeznek: "összecsórt fontok", azaz az "összetört csontok" Angliája) az USÁ-val együtt végig alig titkon konspirált a 2006-os világ népei elleni sortüzekhez. USA és Anglia abban is közös nevezőre jutottak, hogy miután nem sikerült megsemmisíteniük és a tengerbe robbantaniuk - hogy ellenük árulkodó nyom se maradjon - a Delta utasszállítót, kivégezve annak összes utasát és teljes személyzetét, most bezárták jemeni nagykövetségeiket. Az afroamerikai tömeggyilkos barack obama, ami azért küldte az FBI-t is Magyarországra, hogy a nemzetközi szervezésre lemészárolt hat cigány állami felelőseit megvédje, és a merényletekben itt is sorsközösséget vállaljon, ezen utóbbi akciójával láthatóan nem ért el olyan tömeggyilkos eredményt, mint amikor ugyanez a háttérhatalmi, hitleri leszármazott bűnbanda 2001-ben saját repülőgépeit és állami középületeit bombázta és robbantotta halomra. Így a Jemen elleni háborús ürügy nem jött össze, viszont alkalom nyílik arra, hogy előkészítésre kerüljön az obamaféreg tömeggyilkos világterrorista bűnbanda ekképpeni lebuktatása is, hogy csak a hulladék hulladéka, az Emberi Faj szemete álljon ki emellett az undorító, kiirtani és halomra öldösni való, amúgy is ISTEN Örök Gyűlöletében fogant bűnbanda mellett.

Az őrjöngő korcs és torzszülött obamapatkány, ahol a Sátán ezúttal fekete bőrbe kívánta rejteni sötétségét - sokak szerint ettől csak egész Afrikára és minden színes bőrűre vészt jóslóan világít fekete illuminátuspatkány fénye - megalapozza az Emberiség utolsó nagy háborúit, amelyet az Égi Hatalmakkal és földi követeikkel szemben a pokol eleve kárhozatra szült korcs, örök kínzatásra vetendő férgei viselnek az Emberiség totális elbutítására, a lehető legteljesebb kiirtására és örök kárhozatára, örök szenvedésre vetésére. A korcs JÚDÁSI féregfaj, amely eltitkolta az ISTEN Létét, hogy minden ember sötétségben és az ISTENTŐL végleg elvetve kárhozzon el, végezze mindazokkal a szörnyűségekkel, ostobasággal és örök szenvedéssel, mindannak legteljesebb szorzatával, mint amikre a világ népeivel együtt bennünket, az ISTEN Áldásra és Igazságra elválasztott keresztyénjeit és Echelon-tanúit akarta vetni.

HALÁL A BUSH ÉS AZ OBAMA CSALÁDRA! HALÁL ÉS KÁRHOZAT!

ÉLI álljon meg temetetlen holttesteik fölött. ÉLI álljon meg temetetlen holttesteik fölött!

Molnár F. Árpád keresztyén, Echelon-tanú


Jobbról Szabó György vezérigazgató féreg, az évi 20 milliárdos Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos terrorista bűnözője, az Emberiség JÚDÁSFAJI moslék ellensége.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.,  fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Thürmer Gyula Szegeden.2010-01-04. -
A Munkáspárt újévi köszöntője
/Thürmer Gyula (A Munkáspárt elnöke)/
Részlet: A Bajnai-kormány elszalasztotta a lehetőséget, sőt nem is akart vele élni. Az ország sorsát még szorosabban a külföldi tőkéhez, az IMF-hez, az EU-hoz kötötte. A magyar miniszterelnök szégyenletes washingtoni látogatása világosan mutatta, hogy nem vagyunk több, mint az USA egyik vazallusa. (...) Bátran szembenézni a magyarországi gazdagokkal és azt mondani: holnaptól ti fogtok fizetni!

 

Következő cikk:
Az Emberiség legmocskosabb férgei. Sanoma-férgek lábosban.2010-01-05. - HÍRHÁTTÉR TV:
Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
(antiterrorista tudományos életmentő film)
/Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Ligeti György/
Soós József és Molnár F. Árpád az "Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták" című Hírháttér-filmben.(Film, 19 perc)
Tartalom: ...e filmünkben azokból is láthatnak, amiket (...) titkosszolgálatoknak szántunk. A filmből kimaradt további részek a lakosság elmaradottsága miatt ma még nem publikusak. Filmünk első részében a nanorobotokról és az ezekkel összefüggő totális agykontrollról, a GPS (helymeghatározó) rendszerekről és műholdakról, repülőszerencsétlenségek során a világ államai által szándékosan és egyetlen Nagy Babiloni bűnszervezetben elkövetett, és bizonyítjuk, de még mennyire letagadhatatlanul tudatos lakossági tömegpusztításokról szólunk adekvát bizonyító erővel. A film második részében közben áttérünk az Emberiség-ellenes, terrorista halállistára vetett Szabó Györgyre és általa vezetett, az Emberiséggel végletekig ellenséges titkosszolgálatok és bűnözők által évente 20 milliárd forinttal futtatott Sanoma Budapest Zrt. karácsonyi filmbetiltási öngyilkosságára, mely már a sokadik volt a sorban (...). (...) Végzés Juhász Gábor [titokminiszternek]...
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail. hu