Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Új szegénységüldöző, cionista kormánypogrom, és Rudi Zoltán, az MTV népirtó elnöke

 


2009-10-08.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

A kormány 2010 január 1-ével be kívánja vezetni az "egy család, egy segélyezett" elvét. Ez azt jelenti, hogy ha pl. egy családban a férj és a feleség is szociális segélyen van, úgy ha nem tudnak elhelyezkedni, és a közmunka programot 2009 december 31 után már nem tudják folytatni (ugyanis nagyon sokaknak addig tart), a család számára a jelenlegi kétszer 28 ezer 500 Ft helyett csak egyszer 28 ezer Ft kerül folyósításra. Azaz a legtöbb esetben a család vagy kifizeti a lakhatás költségeit, és nem eszik (az idén már volt olyan nem roma, aki kifizetve a lakás költségeit, éhenhalt), vagy eszik, de akkor elveszti a lakását. A rasszista propagandával ellentétben a romák segélyezési túlsúlya csak az ország egyes területeire érvényes. De pl. Közép-, Dél- és Nyugat-Magyarország területein a nem cigány lakosság létminimum alá szorítása és tartós munkanélkülisége (rendelkezésre állási támogatása) priorizált.

A Hírháttér információi szerint a szociopata akciósorozat eme új epizódja mögött a magyar kormány hátterében, és jelentős részben általa létrehozott, a kormány anyagi és politikai támogatóiként álló nemzetközi ingatlanmaffia, továbbá a Moszad tömegeket elszegényítő és ellehetetlenítő célzatú, népirtó stratégiai tervei állnak. Az állami támogatottságú és jelentős részben kormány- és kormánytámogatói szervezésű ingatlanpanama - így a hitelfelvételekre ösztönző, kölcsönző és ingatlankereskedő bűnszervezeti pénzintézeti maffia -, közelebbi céljai között pedig a lakosság tulajdonában álló ingatlanok rezsi és egyéb költségeinek finanszírozhatatlanná tétele, széles tömegek lakásainak a fizetőképtelenségből adódó állami és lakásmaffiacélokból létesített pénzügyi maffia szervezetei részére történő átjátszása és tovább értékesítése áll. Ezen belül kiemelt értékesítési célnációkként a zsidó, német és más nemzeti, azaz titkosszolgálati, gyarmatosító és népirtó érdekeltségek állnak. Külön megjelölték a főleg azon izraeli állami hátterű és cionista terveket is, melyek kifejezett stratégiai célja, hogy az általános elszegényítéssel a megélhetési bűnözés felduzzasztását érjék el, melynek egyik legfőbb hasznát a magyar és a cigány lakosok egymással szemben történő kijátszásában látják. Mint mondták, ennek abban is hatalmas reálhaszna van, hogy a kisebbségi bűnözés középpontba helyezésével és megfelelő kommunikálásával a lakosság figyelmét sikerül elterelni a valódi, az állami nemzetközi maffia és oligarchái mindent lerabló és kifosztó, népirtó bűnözéséről és népirtásáról.

Rudi Zoltán MTV-igazgató hírhedt karrierista szegényüldöző és sortüzes terrorista
Rudi Zoltán a Magyar Televízióval és a Háttérhatalommal szétválaszthatatlanul összenőve rendezte a 2006-os alkotmányos rend elleni sortüzek megrendelőinek és elkövetőinek teljes médiavédelmét, az MTV-székház ügyének 20 évre előre tervezett bűntetteit, a lakosság tömegeinek bankármaffia általi kilakoltatását stb. A hírhedt gengszter most a szegények ellen indít újra ostromot; hátterében pedig a kormány és a Moszad áll.
(Molnár F. Árpád)

 

A hozzánk eljuttatott hírek szerint ezen tervek megvalósításában kiemelt szerepet szántak, és továbbra is támogatását várják Rudi Zoltánnak, a Magyar Televízió elnökének, jelenleg az MTV Stratégiatervezési- és kommunikációs igazgatójának, aki az elmúlt esztendőkben számos alkotmány-ellenes bűntett vonatkozásában került mind a magyar, mind a nemzetközi állami és pénzügyi szervei homlokterébe. Kiemelten súlyos fegyházbüntetésekkel büntetendő tettei között az egyik, ha nem a leghírhedtebb a 2006-os lakosság elleni nemzetközi vérengzések és azok teljesen nyíltan köztörvényes, és az alkotmányos rendet bűnszervezetben megdöntő bűnpártolásai és más "kommunikációs" bűntettei állnak. Közvetlen ismerősei közül többen arról számolnak be, hogy nála nagyobb gazembert és "gátlástalanabb szemétládát" életükben nem láttak, és "Rudiban a gerinc is harántfekvésben áll". Rudi Zoltán és társai hírhedt ellenségei és üldözői a Hírháttér emberjogvédő, oknyomozó és tényfeltáró tevékenységei összesének is, aminek terrorista hatása a Magyar Televízió főleg hírműsoraiban is számos alkalommal került lecsapódásra. Meghatározó, döntő szerep hárult rá a Hírháttér főszerkesztője, Molnár F. Árpád által is feljelentett, 20 éven át folytatólagos bűnszervezeti bűncselekménynek tervezett MTV-székház körüli ingatlanpanama bűntettek fedezése és médiabiztosítása terén is, mely során a Magyar Televízió teljes állományát is a bűncselekmények kvázi korlátlan fedezésére, pártolására és teljes kommunikációs biztosítására szólította fel. Bosszúálló, erőszakos hírében áll, aki mindenkit képes egy kanál vízben is megfojtani, ha az politikai és karrierista gátlástalanságát kielégíteni látszik. Hazátlan, számító, mindenkor a saját érdekeinek élő, rosszindulatú személyként számolnak be róla, aki számára semmi az emberélet.

Felhívták a figyelmünket arra, hogy cikkünk rövidebb és hosszabb távú hatása felerősítheti azon tendenciákat, melyekkel a gátlástalan Rudi Zoltán és társai, így az MTV-kuratórium és bandái még inkább közelebb kerül a szintén gátlástalan, bárkit és bármit kijátszó és eláruló Fideszhez, melyhez az utóbbi időben - az MSZP-SZDSZ-kormány várható bukása miatt - az MTV vezetői és karrierista ólomkatonái egyre inkább igyekeznek közeledni. A Gyárfás Tamás által "producerált" Nap-kelte megszüntetését közvetlenül ehhez szokták kapcsolni. Jellemző körülmény, mekkora bűnszerveztek működnek, hogy Gyárfás Tamás az ország egyik leggazdagabb embere, de a számító Rudiék minden gond nélkül rúgták ki a teljes stábjával együtt, látszólag egyik napról a másikra.

Mint ismeretes, a Btk. 155.§ (1) c) pontja értelmében a magyar kormány "egy család, egy segélyezett" pogromja, miszerint egy családon belül csak egy személynek adható segély, minden külön stratégiai bizonyítási eljárás nélkül is a népirtás bűntettét meríti ki, melyet bármely következő, nem eléggé túlmaffializált kormány törvényes igazságszolgáltatás útján súlyos fegyházbüntetések formájában kérhet számon. Mivel a bűncselekmények ezen kategóriája soha el nem évülő bűntett, így a büntetőjogi megtorlás fajtánk részéről bármikor kivitelezhető.

A Hírháttér ígéretet tesz arra, hogy amint lehetséges, a kormány, bűnsegédjei és tettestársai ellen ezen törvényi megtorló intézkedéseket a legsúlyosabb fegyházbüntetések formájában is feltétlenül érvényesíteni fogja.

(Készült: 2009.10.07.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Téglák a falban - Molnár F. Árpád filmjének címe: Ügynökhullám totális pusztításért2009-10-07. -
HÍRHÁTTÉR TV: Ügynökhullám totális pusztításért - Hogyan fogjunk ügynököket?Molnár F. Árpád az állami lejárató kampányról és az ügynökfogásról
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró)/
/Zene: Molnár F. Árpád/
(Film, 26 perc)
Tartalom: Molnár F. Árpád és a Hírháttér globális állami üldözésén keresztül nyerhetnek betekintést a titkosszolgálatok által uralt sötét hétköznapokba. Ellenünk az állami korrupciós ügyek, politikai gyilkosságok és nemzetközi terrorcselekmények feltárása miatt szervezett bűntető per, házkutatás, lefoglalás és elhurcolás központilag rendelt teljes hírzárlat mellett zajlott, azaz egyetlen nyomtatott és elektronikus ügynökmédium nem hozott nyilvánosságra egy sort sem! Ugyanakkor ugyancsak központi vezérlésre kitódultak az állam hazaáruló, később akár halállal büntethető ügynökei olyan rágalomhadjáratot zúdítva a Hírháttér főszerkesztőjére, mintha a fél világ bemondta volna a hírt, hogy Magyarországon a rezsim újságíróüldözése során milyen állami bűncselekményeket követtek el a politikai gyilkosságok és terrorizmus legfőbb tényfeltárója ellen. Tanulságos felsorolást hallhatnak arról, hogy retteg az állam és hogy pusztítják a Földet egyetlen vezényszóra annak levadászandó ügynöktömegei. A gerinctelenséget irtani kell, mert mint rák emésztette fel csaknem a teljes magyarságot.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
2009-10-10. -
Megérte? Ezt akartad? (A Munkáspárt felsorolása: 20 éve és ma)
/Magyar Kommunista Munkáspárt/
Részlet: Gondold végig, mit veszítettél és mit nyertél! Gondold végig, hogy megérte-e! Ezt akartad? (...) Húsz éve mi szállítottunk a világnak ennivalót, ma mi vesszük a világtól. (...) Húsz éve 20 milliárd dollárral tartoztunk a világnak, ma 130 milliárddal.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu