Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,  rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Filmünk és a Hírháttér belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2009.11.27.)

   

Orbán gengszter bűntársának orrát-száját összetörte a "maximalista" hős olasz hazafi (két videóval)

 

2009-12-14.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)
 

Silvio Berlusconi, az olasz terrorista keresztapa és bombarobbantó bushista tömeggyilkos, azaz a szintén elektrosokkos orbán viktor haverja.
Silvio Berlusconi, az olasz terrorista keresztapa és bombarobbantó bushista tömeggyilkos, azaz a szintén elektrosokkos orbán viktor régi állatkerti haverja.

Orbán Viktor elektrosokkos terrorista bűnöző gengszter haverját, Silvio Berlsuconi olasz miniszterelnököt - akit az olaszok "Ceausescu"-nak és "mascanzone"-nak, azaz "gazember"-nek szoktak nevezni (érdekes, az olasz média erről is nagyokat hallgat) - a milánói Dóm (Milánó szent épülete) fémmakett szuvenírjével dobták képen úgy két méter távolságból. E villámcikk írója is Milánóban élt sokáig, többek között abban az időben is, amikor politikai gyilkosság elől kétszer menekült külföldre, így belülről ismeri az olasz viszonyokat, az ottani politikát és a tömeggyilkos, gátlástalan, gyurmaként formálható gerincű olasz, ugyanakkor laza titkosszolgálatokat. A 73 esztendős tömeggyilkos terrorista elektrosokkos gengszternek el nem ítélhető módon felszakadt az alsó ajka - amit össze kellett varrni -, eltört az orrcsontja, és a ragadozó bűnöző pszichopata tömeggyilkosnak kitört két foga. A tömeggyilkos keresztapa Berlusconi - aki egyébként erőteljesen Moszados és amerotömeggyilkos huzalmú (korábban a bushista mészárlások nagy támogatója volt), akinek miniszterelnöksége alatt nem publikus politikai és titkosszolgálati berkekben a fasiszta hentes Benito Mussolinit sem volt szabad kritika tárgyává tenni, a földre zuhant a Massimo Tartaglia nevű hős dobásától, akiről a javarészt Berlusconi-tulajdonú olasz média és RAI-birodalom annyit tudott megjegyezni, hogy pszichológiai kezelésen esett át, a Hír tv pedig - Orbán Viktor és Berlusconi közös bűnszervezeti, nemzetközi bűntetteire emlékeztetve - pszichopatázott, és természetesen nem a tömeggyilkos, bűnöző alkatú pszichopata orbáni hasonmás Berlusconira, hanem a hős Massimo Tartagliára utalva, aki aligha fog Orbán haverjához hasonlóan az olasz Parlamentben törvényt hozni arra, hogy következő korrupciós bűntetteiért se állíthassák bíróság elé, hiszen ilyenek egy Massimo-féle forradalmárnak amúgy sincsenek. A két faj közül ugyanis Massimo a hős, a hír tv-s orbániak pedig az elektrosokkos és Veérfasiszta tömeggyilkosok.

Az olaszok már régen vártak arra a pillanatra, hogy Berlusconit megtámadják, és - elnézést a kifejezésért, de ez így van - nyilvánvalóan egész Olaszország Berlusconin röhög, tömegével gyártva róla a vicceket, tudvalevőleg a Vatikán környéki papokig bezárólag, akik amúgy is mindig - a "mascanzone" ("gazember") jelző mellett az Ördögnek is rendszeresen nevezték Orbán és sajtóbandája igénytelen és pedofil tömeggyilkosát.

A hős olasz, Massimo Tartaglia - ahogy a felvételeken látszik - érthető Predesztinációból kék sapkát visel, amelyen három függőleges fehér csík, és egy fehér háromszög látható. A terrorista sokkos gyilkos orrát-száját amúgy a Molnáros hirdetményekhez hasonló felkészültséggel és öltözködéssel összetörő Eleve Elrendelt hős dicsőségére alább egy török sztár, Murat Boz siker-videoklipjét is prezentáljuk, nem véka alá rejtve a jó hírt és a helyzet olaszosan diffúzált komikumát, melyben Berlsuconin kívül nem sok ember élhet Olaszországban, akit érzékenyen érintett volna a 73 esztendős pedofil bushista náci tömeggyilkos orrának és szájának összetörése.

A sokkos gyilkos Orbán Viktor nemzetközi bűnszervezeti maffiavezér bűnözőjét, az autórobbantó és főbe lövős típusú Silvio Berlusconit azt követően érte a légi csapás, miután éppen arról beszélt pártpolitikai propagandájában, hogy szörnyetegnek festik le, de ő jóképűnek és rendes fickónak tartja magát. A közönségből már ekkor fújoltak, hogy aztán az égi áldás mannaként hulljon a tömeggyilkos háborús keresztapa mocskos, Veérengző pofájába, hangsúlyozván, hogy orrát-száját összetörve.

Silvio Berlusconi volt az is, aki 2003-ban e cikk írójától, Molnár F. Árpádtól - roppant kalandos és botrányos sorozatot követően - a leplezetlenül nemzetközi bűnszervezeti eltussolóként fellépő olasz rendőrségen keresztül elkobozta az Orbán Viktor és Medgyessy Péter magyar, valamint Vladimír Mečiar szlovák miniszterelnökök, továbbá sok egyéb mellett Pintér Sándor belügyminiszter bűntetteiről, pszichiátriai bűncselekményeiről, gyilkosságairól és robbantásos cselekményeiről szóló dokumentumhegyet, mikrokazettákat és videoszalagokat, melyek Molnár F. Árpád több esztendőnyi és számos államban történő bűnügyi és alvilági, valamint politikai nyomozásaiból gyűltek fel tengernyi halomra. A bizonyítékok nagy bőséggel tárták fel tanúk sokaságával Orbán és Medgyessy bűnszervezeti bűntetteit, Orbán haverja, Pintér Sándor nemzetközi bombarobbantási ügyeit és az orosz maffiával való politikai kapcsolatrendszereket, valamint az olajmaffia születését és nemzetközi, az egész Föld bolygót az Amerikai Egyesült Államokig behálózó konstrukcióját és névsorát, számos Magyarországon elkövetett nemzetközi politikai gyilkosság részleteivel és bizonyítékaival együtt. A bizonyítékhegyet esztendőkön keresztül egyetlen állam egyetlen hatósága és egyetlen médiuma sem merte hivatalosan megvizsgálni sem! A nem titkoltan orbánférgi Berlusconi nevével fémjelzett elkobzás Milánóban került végrehajtásra, Molnár F. Árpád és a bushista Egyesült Államok Nagykövetsége között lezajlott incidenst követően, amikoris a Molnár F. Árpád tanúvallomását az olasz nyomozó töményen izzadva összetépte, majd a Molnár F. Árpádot minden indoklás nélkül fogdába vágatta. Berlusconi-patkány politikai orbánrendőrsége a tömeggyilkos elmebeteg George W. Bush-féreg nagykövetségétől kevesebb, mint 50 méterre volt.

Massimo Tartaglia ("Massimo" azt jelenti: "maximum") kvázi egész Olaszországot vidámságba borította. Az olaszok - a papoktól a hajléktalanokon át a bankárokig - régóta vártak erre a pillanatra.
 
A török Murat Boz neves sztár Törökországban. Érdekessége, hogy csapata a klipjeit gyakran három részre osztja. A talán leghíresebb "Maximum" című számát láthatják és hallhatják.
 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b.,  fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Molnár F. Árpád a Hősök terén, Budapesten, 2009-ben. A bírói halálsorra most nem tudott elmenni.2009-12-14. -
Tömeggyilkosságokban való elfoglaltság miatt nem tudott megjelenni a tárgyaláson (+ rémfilmünk)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Tartalom: Bűncselekményekért jelölték ki a 2006-os vérperekről elhíresült Kovács Krisztina pártbírónőt a Molnár F. Árpád elleni erzsébet-hídi perben, ezért a főszerkesztőt törvénytelenül el is ítélte, miközben a valódi tüntetőket felmentette. Molnár feljelentéseinek tömegei hatására új tárgyalást jelöltek ki, melyben a feljelentő és a bűncselekményeket bejelentő Molnárt máris újrabüntetésekkel fenyegették, ha nem jelenik meg (közérdekű bejelentő üldözése: Btk. 257.§). Molnár F. Árpád a tragikomédiába illő állam-bűnszervezeti per tárgyalására anyagi okokból, továbbá tömegmészárlásokban való, életvédelmi és bűnmegelőző elsődleges elfoglaltságára stb. hivatkozva nem tudott elmenni. Rövid levelét olvashatják, melyet a bírói halálsornak írt. Molnár F. Árpád 2007-es erzsébet-hídi jelenése - ahogy sok-sok hónappal előre jeleztük, és dokumentumok sora rögzíti - Történelem lesz. Hadd hulljon a férgese!

 

Következő cikk:
Thürmer Gyula, a kommunista párt elnöke2009-12-16. -
Két lábbal a földön; Demokraták; Gyilkos rendőr
/Thürmer Gyula (A Munkáspárt elnöke)/
Részlet: ...ezt a sok pénzt, amit most a kormány az önkormányzatokon keresztül elpazarol, miért nem a magyar vállalkozóknak adják, akik értelmes munkahelyeket tudnának teremteni? (...) Új alkotmányt akarunk, például azt, hogy ellenőrizhessük a képviselőket és vissza is hívhassuk őket (...). (...) Hozzá akarunk jutni minden információhoz. (...) Az első munkahely és az első lakás biztosítását akarjuk. (...) Számukra a demokrácia olyan klub, amelybe a saját mércéjük szerint saját maguk hívják a tagokat.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail. hu