Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Nyílt levél a korrupt "magyar" bíróknak

 

2009-10-29.
Vanilia (lakásmaffia-áldozat, emberjogi aktivista)

Nyílt levél a korrupt "magyar" bíróknak
az ügyészeknek, rendőröknek, nyomozóknak és mindenkinek, aki az ügyünkben bármilyen módon közreműködött!

Így rabolnak ingatlant Magyarországon a zsidók:

Beadvány!

Az ügyünk (www.korruptorszag.com) lassan eléri és betölti a 13 évét.
Minden aljasságot és sunyiságot, amit ember megtapasztalhat egy perben, azt mi mind - mind megtapasztaltuk.
Senki, - mondom SENKI! - nem tűrte volna ennyi évig, hogy ezt bárki is megtegye!
Az elmúlt években sok - sok e-mailt és üzenetet kaptam, amiben mindenki, aki olvasta a peres iratokat, (www.korruptorszag.com) a történetünket, vagy látta a tévé ügyvédje felvételét [lásd alább a lejátszón! - a szerk.], azt írták, hogy ők már régen elásták volna azt, aki ilyet megmerne tenni velük.

Mi sokáig bíztunk az (i)gazságszolgáltatásban, ami bizony nagy kár volt!
Ennek az ügynek egyszer és mindenkorra véget kell vetni!
Igaz, már régen véget kellett volna vetni, csak azt hittem, hogy van köztetek egyetlen normális ember, - de tévedtem!
Sokáig azt gondoltam, hogy van köztetek egyetlen balfasz, aki nemcsak látja, hogy mi történik ebben az ügyben, hanem tesz is ellene és nem várja meg, amíg idáig fajul a dolog!

Most majd sápítozhattok kórusban, ahogy szoktatok, ha valaki jogos önvédelemhez folyamodik! De 13 év után nincs köztetek egyetlen egy "ember" sem, aki a jogos önvédelmet megkérdőjelezhetné!
Kivételt csak az képezhetne, aki 13 évig élt otthon és munka nélkül, miközben egy zsici vidáman élt volna a tulajdonában!!!
Ilyen pedig egy sincs köztetek!!!

Ez nem egy tyúkper, ami ráér, itt emberéletekről van szó, akiknek beköltözött egy idegenszívű a tulajdonában, és ez a család 13 éve haldoklik!

Az iratokból kiderül, hogy az 1/2-ed tulajdonos adta bérbe a 100%-os ingatlant, de persze az az ügyvéd is elmehet a jó qva anyjába, aki megköt egy olyan tulajdoni lapra egy bérleti szerződést, amin két tulajdonos szerepel! És az is elmehet a jó büdös qva anyjába, aki hagyja, hogy ilyen ügyvédek "dolgozzanak" és tagjai legyenek az ügyvédi kamarának!!!
Itt elolvasható a történet, amelyben szerepel az ügyvédi iroda, ahol ezt a semmis szerződést kötötték! Egy pokoli történet a címe: www.korruptorszag.com.

És még azok is elmehetnek a jó büdös qva anyjukba, akik ezt 13 évig úgy nézték, hogy közben nekik volt otthonuk és munkájuk!!!

Ide tartozik a Vám és Pénzügyőrség is, ahol most, egy évi nyomozás után azt bírták kitalálni, hogy úgy lehet megszüntetni a felszámoló ellen a nyomozást, hogyha azt írják a határozatba, hogy "nem történt csődbűntett".

Ez is kifejezetten egy zsidó módszer!!!
Nem is arról szólt a feljelentés, hogy csődbűntett történt, hanem arról, hogy a felszámoló nagy értékre elkövetett csalást és sikkasztást követett el akkor, amikor az általa 86 millióra értékbecsültetett ingatlant 3 és fél millióért átjátszotta a peres felünknek!!!
Te rohadék! Ha eladom anyádnak a 86 milliós ingatlanát a zsidóknak 3 és fél millióért, akkor mi az anyád picsáját követek el???
Tudod Te rohadék, hogy miről írok, csak a főnökeid azt mondták, hogyha mellébeszélsz, akkor rálehet szedni a gójt!
Te egy évig szarakodtál azzal, hogy hogyan tudod úgy megszüntetni, hogy a zsiciknek legyen igazuk, - mi pedig 13. éve nem tudunk bejutni a tulajdonunkba! Érted Te zsicisegítő bérenc???!!!

A felszámoló bírónő is csak kussol 6. éve! Hagyja és szemet huny az összes törvénytelen eljárás felett, és ezzel hozzásegítette az összes zsidót az ingatlanunk ilyen módon történő elrablásához!
Nem szedette be a cégünk kintlévőségét, - ami már akkor százmilliós nagyságrendű volt - hanem hagyta és segítette a felszámolót a bűncselekmények elkövetésében!!!

Most is húzza az időt, arra játszva, hogy elévül a visszamenőleges bérleti díj, mert ugye ha a faszkalap gójok nem kérik írásban, akkor el is évül!
De nem évül el a 13 éves bérleti díj tartozása a tulajdonunkban lévő zsicinek és a tulajdonunkat bérbe adó másik zsicinek sem, mert ettől a beadványtól újra indul az elévülési idő!!!
Anyád erre nevelt, és tudsz aludni meg tükörbe nézni Te zsidósegítő bérenc???

Az egyik ügyvédünk azt mondta, amikor elvállalta az ügyet, hogy ő 15 évig volt felszámoló és sok minden aljasságot látott már, de ilyet még soha! Persze Ő is feladta, amikor a tökére léptek a zsicik.

Az "okirat hamisítási" ügyünket vizsgáló rendőrt is kilóra megvették a zsicik!
Előtte évekig a barátomnak nevezte magát a nyomozást végző rendőr, majd több évig húzta az ügyet, és az írásszakértői vélemény ellenére megszüntette azzal a nyomozást, hogy "nem lehet megállapítani, hogy ki adta be a Földhivatalba az iratot".
Te faszkalap! Nem is azt kértük wazze, hogy ezt állapítsd meg, hanem azt kértük a feljelentésünkben, hogy az ügyvéd, aki ellátta a száraz pecsétjével a másolatot és a Földhivatali dolgozó, aki befogadta a másolatot és rávezette a tulajdoni lapra másolat alapján a változást, azt vizsgáljátok ki!!!

Tőlem is elfogad a Földhivatal másolatot, vagy csak a zsicik egymás között fogadják el egymásnak???
Ehhez még a barátom sem kell, hogy legyél, hogy ezt az egyértelmű csalást kivizsgáld!!!
De Te azóta nyugdíjas vagy és Te is szarsz magasról az egészre! Hagytad, hogy utasítsanak az ügy megszüntetésére! Jól vagy amúgy?

A "birtokper"-ben hét és fél év után határozatot hozó zsidóbérenc bíró is köszöni jól van azóta is! Az első hat évben nem nála volt az ügy, de ez nem szolgál a mentségére a mocskos zsicibérenc határozatáért!

Tudtad nagyon jól, hogyha a "tilos önhatalom" oldaláról akarsz ítéletet hozni, akkor is vizsgálnod kell a tulajdonjogot! Egyébként meg az ítélethozatal előtt 3 perccel kár volt megkérdezni az ügyvédünket, hogy mire hozd meg a határozatot, mert a beadványban tulajdonjogra alapozva kértük azt!!!

Vagyis, az ügynek ebben a részében sem arról szól a határozat, ami a beadványunkban szerepel!!!

Ismered Te is kispajtás ugye? : "Ha másképp nem megy, akkor csellel kell rászedni a gójt."

Az a kifogásod, amit a telefonban mondtál, hogy "az ügyvédünk volt a hibás", az sántít, mert az ügyvédünk hibás volt ugyan, csak nem ebben, - mert neked a beadványban írtakra kell/ene meghozni a határozatot!!!!!!

Vagy nálatok más a törvény, mi???

 


Az "A tévé ügyvédje" című adásban Vanilia lakásmaffia-ügye.

A tévé ügyvédje adásában [lásd a lejátszón! - a szerk.] elhangzik Papp Tamás ügyvéd szájából: "Hogyha nincs jelen a tulajdonos a bérleti szerződés kötésekor, és azt más köti meg a tulajdonos nevében, akkor az semmis szerződés."

Akkor hogy a jó büdös qva anyjába merte megkötni az az ügyvéd úgy a bérleti szerződést, hogy a tulajdoni lapon szereplő két tulajdonos közül csak az egyik volt jelen????????

És hogy működhet és élhet meg ebben az elqrt országban egy így "dolgozó" ügyvédi iroda, akik még ezt sem tanulták meg????!!!

Kötnek ebben az irodában nekem is úgy szerződést, hogy nincs jelen a tulajdonos??????

Miért nem érdekel ez a tény senkit sem 13. éve????

Tudod, Nyuszómuszó, hogy miért? Azért, mert a zsicinek valahogy át kellett játszani ezt az ingatlant, akkor is, ha tudják, hogy egyszer ezek miatt el lesznek számoltatva!!!!!

Nagyon kellett ez az ingatlan ennek a rohadék zsicinek, mert venni nem tudott másikat!!!
Azt írja zsici ingatlanrabló pertólajos a honlapján (Petró-land Kft.), hogy: "Nyomdát alapított". Alapítottál a jó büdös qva anyádat Te gecizsici! Más élete árán loptad, Te tolvaj zsidó!!!

A bíróság elnöke pedig három évvel ezelőtt azt írta nekem a levelében, hogy: "Ne írja azt, hogy 10 éve tart az ügyük, mert az nem igaz."
Innen is üzenem kedves zsici segítő barátom, hogy most már valóban nem 10 éve, hanem 13. éve tart!!!!

Te tudod a legjobban, mert amikor a birtokper 6 éve tartott, és írtam egy levelet, amelyben kérem az ügyünk soron kívüli intézését, akkor azt írtad, hogy: "A levelében foglaltakkal egyet értek és elrendelem a soron kívüliséget."
Majd ezután másfél évvel megszületett az a zsicihatározat, hogy "nem történt tilos önhatalom azzal, hogy kicserélték a zárunkat", és ezután rögtön jelentkezett a felszámoló, és a cég felszámolás alá került!
Úgyhogy hiába próbálod védeni a zsiciket, nem fog menni, mert az iratok önmagukért beszélnek, és aki az igazságot keresi, az el is olvassa őket, nemcsak dumál a levegőbe!!!

Ilyennel csak egyel találkoztam az elmúlt 13 évben!!!
A "csődbűntett" perben ítéletet hozó bírónő volt az egyetlen, aki felkészülten jött be a tárgyalásra, tudta, hogy miről van szó, és a felszámolótól meg is kérdezte, hogy: "Akkor maga mit árverezett el, ha a Horváth úr már eladta az ingatlant?!"
Majd mire erre nem tudott válaszolni a felszámoló, csak elfehéredett, azt is mondta a felszámolónak még, hogy: "Ez is megérne egy tárgyalást, de ennek a tárgyalásnak nem ez a témája."

Szóval, ha volt egyetlen bírónő, aki értette, hogy itt mire megy ki a játék, akkor a többiek is értik, csak nem akarják érteni!
Köszönöm neki, és áldom a nevét mindennap!!!

Továbbá az, ha egy cég felszámolás alá kerül, az nem azt jelenti, - legalábbis nálunk Magyaroknál nem! - hogy akkor attól ellehet rabolni csak úgy büntetlenül az ingatlanát!

Aki pedig még egyszer az "Elszámolás" című irattal jön nekem, azt lecsapom!
Azt az elszámolást nem fogadta el egyetlen egy bíróság sem érvényes adásvételi szerződésnek!!!
Ezért nem is szerepelhetne a rohadék birtokperbeli határozat indoklásában sem!!!!
Azért kellett azt az iratot beadni és tulajdonpert indítani vele a zsici társtulajdonosnak, hogy ezzel akadályozza a birtokpert!!!
Ugyanis, amint elvesztettük első fokon a saját tulajdonunk birtokperét, abban a pillanatban visszavonta a Kooperatív Ipari Szövetkezet zsici elnöke a pert!!!

Az már csak egy mellékes dolog, és nincs is jelentősége már, de azon az elszámoláson nincs hivatalos aláírás sem! Ezért nem is tudták elismertetni hivatalos szerződésként!

A tegnapi napon viszont megtudtam, hogy a zsici társtulajdonos kórházban van.
Nagyon sajnálom szegény, rohadt zsici ingatlanrablót, hogy döglődik!!!
De odaát az Öregnél majd találkozunk és majd ott én fogom kínozni az összes szar zsici ingatlanrablóval együtt!

Egyébként azt tudjátok ugye, hogy mindannyian az Öreg színe előtt végzitek, de addig még sokat fogtok szenvedni, amiért ezt megmertétek csinálni egy buddhista pappal!!!!
Ugyan ha nem lenne buddhista pap, akkor sem csinálhattok az emberekkel azt, amit akartok!!!
A törvény az mindenkire törvény, és nem csak a gójokra!!!!

Amúgy meg haza lehet menni a jó büdös picsába és ott hozhattok magatoknak törvényeket és azokat saját magatokon betarthatjátok!!!!

És mindannyian kérdezzétek meg anyátokat, hogy ezért hozott e a világra benneteket rohadékok!!!!

Mindenkinek üzenem: Remélem, és kívánom, hogy mindannyian csak annyit szenvedjetek mielőtt megdöglötök, amennyit mi szenvedtünk miattatok!!!

Cinkosok közt vétkes, aki néma!

Mély megvetéssel és utálattal: Vanilia

Kapják:
Jelen levelem linkjét, vagy nyomtatott változatát megkapják mindazok, akik szerepelnek ebben az írásban, mint elkövetők és zsici segítők.
De megkapják az ismerőseink, a barátaink is, akik minket segítenek az ügyünkben információval, tanáccsal, jó szóval és mindennap kenyérrel.
És kapja még: Európai Emberi Jogi Bíróság (Strasbourg) is az ügyiratszámmal együtt.

(Készült: 2009.10.28.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Obama és Schwarzenegger - tömeggyilkos terroristák kézfogójaObama és Schwarzenegger, mint két idióta, az USA pusztítása mellett saját magukat lövöldözik főbe, várva, hátha mihamarabb összeomlanak.2009-10-28. -
A rajongóit is sorozatban kivégeztető Schwarzenegger rendőrsége tovább őrjöng a polgári lakosság ellen - Tömeggyilkosság-ellenes sorozatunk újabb pillanata következik
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Tartalom: Obama, Schwarzenegger és társaik önmerénylő, és az USA érdekeit hazaáruló tébolysorozatából olvashatnak többek között az amerikai kormányrendőrség következő világbotrányt kiváltott akciója, a vietnámi Pung Ho elleni rendőrbrutalitás kapcsán. Olvashatnak a Texasban kivégzett Lonnie Johnsonról, láthatnak filmet egy nagymamát megsokkoló obamista rendőrhulladékról, aztán láthatnak a Polanski-szindrómáról, és hallhatják, ahogyan telefonon harcolunk az amerikai nagykövetséggel amiatt, mert problémákat okoz az USÁ-ban is, hogy nem vagyunk tömeggyilkosok. Adatkéréssel kontra ellenakciókkal fordulunk a putyini FSZB-hez.

 

Következő cikk:
2009-10-29. -
Németh Sándor, a keresztyén Hírháttér és az emberi jogok ellensége! A gyalázatosak!
/Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, publicista, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Soós József "Kárpáti Magyar", tényfeltáró, publicistaRészlet: Éppen úgy tudod te is [Németh Sándor], mint ahogy én is, hogy az a tudás, mely a HÍRHÁTTÉR kezében van, nem embertől való, hanem felsőbb hatalom áldása az! Mint ahogy az is, hogy bármit teszünk, nem tudtok hozzánk férni! Ellenben nekünk megadatott a világ legnagyobb kincse, mely világot átformáló erőt jelent, és a te fajod végét, és világrendszered bukását fogja előidézni!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu