Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Madarász! Kovácsics! Mondjátok meg pirossegű pávián faszfej putyinotoknak, az én tetves köcsögömnek, hogy a jó büdös orbáni kurva anyját provokálja, a ruszki vállalkozókat pedig egytől egyig ki kell zárni Európa és a világ összes országából! Amelyik nem megy, azt pedig megölni!   (2009.09.01.)

Nincs annál rosszabb, mikor azt hisszük, szabadok vagyunk2009-09-03.
Soós József "Kárpáti Magyar" (tényfeltáró, prédikátor, publicista)

NINCS ANNÁL ROSSZABB, MIKOR VALAKI AZT HISZI MAGÁRÓL, HOGY SZABAD, A VALÓSÁGBAN PEDIG EGY BABILONI FOGOLY!!!

Üdvözöljük a HÍRHÁTTÉR Multimédia minden Nézőjét, Hallgatóját és Olvasóját! Az első mondat találó, és TÖRTÉNELMI SÚLLYAL BÍR! A LÉNYEG lett elmondva egy mondatban, tömören, és mindig a tartalom, annak MINŐSÉGE a mérvadó tényező, soha nem a MENNYISÉG a meghatározó!

A DROGOK, KÁBÍTÓSZEREK KIRÁLYA AZ ECHELON-technológia, melynek a MŰKÖDÉSE az ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOKON ALAPSZIK! Ahol pedig ELEKTROMOSSÁG VAN, ott RÁDIÓHULLÁMOK is keletkeznek! Ez egy egyszerű fizika törvény, melyet NICOLA TESLA már hosszú-hosszú évtizedekkel ezelőtt megállapított!!! Neki már akkor sikerült MESTERSÉGES ÚTON VILLÁMOKAT GERJESZTENI, és annak minden FIZIKAI és KÉMIAI tulajdonságait ELEMEZNI, a kiértékelt tudományos TÉNYEKET pedig RÖGZÍTENI!!! A drogok KIRÁLYA az ELMEIRÁNYÍTÓ TECHNOLÓGIÁK!!! (és pont a vége a mondatnak!) Ahogy már többször, szinte minden FILMÜNKBEN és CIKKÜNKBEN a köznép tudomására hoztuk, hogy: MILYEN ÉLETTANI HATÁSOKAT ÉS ELVÁLTOZÁSOKAT lehet megvalósítani ezzel a szörnyűséges eszközzel. (technológia halmazzal!)

Sziámi ikrek Mustang repülőgép(ek)A SZENTÍRÁS tökéletesen kijelenti (hiszen ISTENTŐL való csodálatos műalkotás!!!), hogy a VILÁGTÖRTÉNELEM UTOLSÓ IDŐIBEN milyenekké válnak az emberek és a társadalmaik! Pontosan leírja az EMBEREK VISELKEDÉSÉT, JELLEMÉT, "működési módjukat", amelyek tökéletesen megegyeznek a most látható és tapasztalható dolgokkal, melyeket TÉNYKÉNT is kezelhetünk, ezzel egyúttal MAGYARÁZATOT is kapunk mindenre, ami ebben a kérdéskörben felmerülhet! Az ok, amiért az emberiség nem tudja magát beleilleszteni a RENDSZERHALMAZBA, és nem ismeri a dolgok ALFÁJÁT és az OMEGÁJÁT(!!!) (kezdetet és a véget!), az egyértelműen a TITOKZATOS NAGY BABILON miatt van. Ez a LÁTHATATLAN, sokak számára ISMERETLEN felsőbb rendű INTELLIGENCIA következménye, melynek tudása össze sem hasonlítható a Földön valaha élt összes ember együttes tudáshalmazával sem! Kivétel ez alól a FIÚ, JÉZUS KRISZTUS Urunk, mert Ő az ATYA után a leghatalmasabb ERŐ, HATALOM!!!

Az emberiség legnagyobb része, de főleg azok, akik a DEMOKRATIKUSNAK HAZUDOTT TÁRSADALMAKBAN ÉLNEK, azt hiszik magukról, hogy SZABADOK, az ÉLETÜKET, és a velük kapcsolatos dolgokat maguk irányítják! Természetesen ez nem igaz, és nem így van, mert minden pillanatban a FELSŐBB INTELLIGENCIA CSELEKSZIK, és az események úgy történnek meg, ahogy az ELŐRE EL VAN TERVEZVE! Mivel legfölül a TEREMTŐ ATYA ÁLL, ezért minden az Ő akarata szerint megy végbe, BABILON és szörnyűséges Rendszere TELJES EGÉSZÉBEN ALÁ VAN RENDELVE az akaratának! Ezért vagyok még életben, mert ha nem így lenne, akkor nem hogy megöltek volna, de még esélyem se lett volna MEGSZÜLETNI!!!

Soós József - Minden képesség felülről adatikAzok a személyek, akik a TEREMTŐ akaratából, vagy BABILONI fogságból megkapták a képességét, lehetőségét a DOLGOK RENDSZERE bizonyos mértékű ismeretéhez, sok olyan dolgot képesek megkülönböztetni, melyeket egy "közember" nem! Példának egy egyszerű MOZDULATOT, vagy EMBER AJKAIT ELHAGYÓ GONDOLATOT is felhozhatnánk! Amiről a "nagy sokaság embere" nem is érzékeli, hogy az NEM AZ EGYÉN AKARATA, VAGY GONDOLATA volt! Ezt nem tudom másképpen elmondani, és a legtöbb ember nem érti, amiről beszélek! Ebbe a konstrukcióba bele kell kerülni, ezt nem lehet másképp elmondani, nem tudok rá olyan hiteles mondatot alkotni, mely teljes egészében leírná, és érthetővé tenné a dolgokat!!! Most, mikor ezt a levelet írom, soha nem tudhatom én sem, hogy ebből mennyi a SAJÁT MAGAM TUDÁSA ÁLTAL megvalósított anyaghalmaz, és mi az, mik azok a dolgok, melyek egy FELSŐBB INTELLIGENCIA ÁLTAL LETTEK leírva ide! Ennél jobban nem tudom elmagyarázni a dolgokat, mert nincs rá meg a képességem, és a lehetőségem sem adatott meg rá; ennyit tudtam leírni most, de lehet, hogy ez változni fog, talán pozitív, de lehet, hogy negatív irányban!

A SZENT BIBLIA kijelenti hogy: LUKÁCS 21:12-16.:
De mindezek előtt rátok vetik kezüket, és üldözni fognak titeket, kiszolgáltatva benneteket a zsinagógáknak és börtönöknek, és királyok, meg kormányzók elé hurcolnak titeket az én nevemért. Tanúságtételre fog ez szolgálni nektek. Határozzátok hát el szívetekben, hogy nem próbáljátok el előre, hogyan adjátok elő védekezéseteket, mert olyan szájat és bölcsességet adok nektek, amelynek az összes nektek ellenszegülő képtelen lesz ellenállni vagy ellene mondani.

A SZENT BIBLIA kijelenti, hogy az ATYA képes arra, hogy a SAJÁT GONDOLATAIT személyek által nyilvánítsa ki! Kéri az embert, hogy ne gondolkozzon, mert Ő segít neki, hogy mit válaszoljon a törvényszékiek kérdéseire! Hiszen erősebb támasz, és nagyobb hatalom, mint BABILON, ezért nem kell félni, mert MEGADATIK mindazoknak a képesség, akik EGYSÉGBEN VANNAK AZ ATYÁVAL! Nincs olyan szó, mely képes lenne szembeszállni a MINDENHATÓ erejével, tudásával, mert Ő Maga az IGE, az ÉRTELEM, a LÉT, a TUDÁS és a HATALOM!!!!! Kijelenti a Szentírás, hogy abban az órában NEM LESZ HATALMA AZ ÉRTELEM FÖLÖTT Babilonnak az egyénnel szemben. Hiszen BABILON csak azért létezhet, mert a Teremtő megengedte, különben létre sem jöhetett volna soha!

Ezért mindig kérni kell a MINDENHATÓT, hogy adjon TISZTÁNLÁTÁST és KÉPESSÉGET ahhoz, hogy a lehetőségekhez képest a legjobban cselekedjünk; ember a saját ÉRTELMÉRE egy pillanatig se támaszkodjon, hiszen önmaga irányítására sem képes! Így illúzió, és TUDATLAN BUTASÁG azt feltételezni, és abban a HELYTELEN ÉRTELEMBEN élni, hogy az ember ÖNMAGA IRÁNYÍTÁSÁRA KÉPES, és hogy a cselekedeteit maga szabályozza! Két út létezik: az egyik, mikor a BABILON cselekszik az emberből, és annak akaratát hajtja végre, a másik, mikor az  ATYA tetszése szerint viselkedik és "működik"! De a kettő egymástól teljesen különbözik, 180 fokban szöges ellentétben áll!

Ezért is írja a Biblia, hogy KÉT VILÁG ISTENÉT egyszerre nem szolgálhatja senki!!!
Azt tudni kell, hogy még a legkisebb fuvallatnak is NYOMATÉKA és JELENTÉSE van.

Felelős Főszerkesztő: Molnár F. Árpád
Szerkesztő: Kárpáti Magyar ( Soós József )

(Készült: 2009 augusztus 21.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
2009-09-01. -
Kettős leleplezés! A cigányok elleni állami sorozatgyilkosságról a Molnár F. Árpáddal egy időben egy ismeretlen személy dokumentumokat borított
/Molnár F. Árpád (tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Tartalom: Molnár F. Árpád országos és vidéki médiumok százainak, bel- és külföldi nyomozó- és nemzetközi nyomozó szerveknek, amerikai és orosz titkosszolgálatoknak és diplomáciai képviseleteknek, magyar országgyűlési képviselők tucatjainak, Orbán Viktornak, továbbá a kecskeméti médiumok és a megyei önkormányzat és városháza osztályai és felelősei tucatjának, valamint Orbán Viktorral és a tömeggyilkos interkontinentális és romák elleni sorozatgyilkos NBH-val összenőtt Fideszes Zombor Gábor polgármesternek tegnap, augusztus 31-én elküldött elektronikus levél.

 

Következő cikk:
Moshe Kacav nemi erőszakolós tömeggyilkos2009-09-04. -
A zsidó fesztivál elő- és háttere
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Zsidó  fesztiválok évek óta zajlanak hazánkban, nem túlzó megállapítások szerint akár az egész naptári év is annak tekinthető. (...) A fesztivált ezúttal Hiller István miniszter nyitotta meg. (...) ...lehet-e valós az, ami a programból kiviláglik, hogy csak Budapest az országos fesztivál helyszíne. Nehezen elképzelhető, miközben egyre több a nyilvánvaló bizonyíték, hogy az országban fizikailag, gazdaságilag és ennek jeleként kulturálisan is zsidó megszállás folyik.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu