Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Mobiltelefon, autótechnika, hangszintetizátor a hatalom kezében2009-09-24.
Soós József (tényfeltáró, publicista, Echelon-tanú)

Üdvözöljük a Hírháttér Multimédia minden Olvasóját! Ebben a cikkben az ALAPOKHOZ, mélyen a gyökerekhez megyünk vissza, hogy MINDENKI SZÁMÁRA ÉRTHETŐ legyen a TOTÁLIS KONTROLL működése!!! Sajnálatos módon annyira LE VAN BUTÍTVA MESTERSÉGESEN A LAKOSSÁG, hogy a legalapvetőbb dolgokat sem értik meg, nincs rá felfogó képességük... az ECHELON-fegyverek alkalmazásba vétele miatt!!!

A VILÁG ÖSSZES MÉDIUMA - így a magyar-gyarmatország MÉDIUMAI is - egytől egyik ELHALLGATJÁK ezeket a TÉNYEKET!!! Így EMBERISÉG-ELLENES BŰNÖK FOLYTATÓLAGOS ELKÖVETÉSE, ÉS BŰNPÁRTOLÁS, ÁLLAMILAG SZERVEZETT NÉPIRTÁS-NÉPKÍNZÁS és egyéb Isten és emberiség ellen elkövetett, SOHA EL NEM ÉVÜLŐ BŰNÖK MIATT felelniük kell. Mivel egy MÉDIA van, a központi MÉDIA, és sok-sok kisebb-nagyobb MÉDIUM, melyek mind a RENDSZER SZOLGÁLATÁBAN állnak!

Nem titok, és nem is árulok el nagy csodát azzal, ha azt mondom, hogy a KERESKEDELMI CSATORNÁK magyar-gyarmatországi működése, tevékenysége nagy részét a HAMIS INFÓK, a DEZINFORMÁCIÓK terjesztése, a HAZUGSÁG MEGFOGALMAZÁSA, A TÁRSADALOM ERKÖLCSI-MORÁLIS LEÉPÍTÉSE, KORCSOSÍTÁSA, és egyéb BABILONI NAGYVÁLLALATOK termékeinek reklámozása teszi ki! EZ A FŐ TEVÉKENYSÉGÜK!!!

A TOTÁLIS KONTROLL legalapvetőbb kiépítése már mélyen a TÁRSADALOM ÁLTAL HASZNÁLT ESZKÖZÖKBE épített LEHALLGATÓ, LETAPOGATÓ, GPS-NYOMKÖVETŐ modulok beszerelésével kezdetét veszi! Így egy hétköznapi MOBILTELEFON sokkal több funkcióra képes, mint azt valaki is gondolná.

Első lépésként FOLYAMATOSAN JELET BOCSÁJT KI MAGÁBÓL, melyet a MOBILSZOLGÁLTATÓ által üzemeltetett, DE ÁLLAMILAG FINANSZÍROZOTT TITKOSSZOLGÁLATI AL-projekt felhasznál az EGYÉNEK NYOMKÖVETÉSÉRE, illetve az ÖSSZES VALAHA LEBONYOLÍTOTT TELEFONHÍVÁS ÉS ELEKTRONIKUS LEVÉLVÁLTÁS RÖGZÍTÉSÉRE!!!

Beszédtechnológia, rutintechnológia - A titkosszolgálatok mindent felhasználnak a lakosság ellenA "HATALOM" eszközeit bármikor fel tudja használni az egyén ellen, hiszen egy egyszerű PROGRAM segítségével a személy HANGJÁT képes LEUTÁNOZNI; ezt úgy nevezzük, hogy "SZINTETIZÁLNI". Vagyis akár egy beszélgetést is képesek program alapján MEGALKOTNI! Így még arra is lehetőség van, hogy BÁRKI ÖNAKARATÁN KÍVÜL MAGÁRA, és a TÁRSADALMÁRA nézve KÁRTÉKONY, NEGATÍV vallomást tegyen!!! De BIZONYÍTÉKOK MÉRHETETLEN HALMAZA van a TITKOSSZOLGÁLATOK KEZÉBEN abból a célból, ha valakivel szemben FEL KELL HASZNÁLNI!!! De egy egyszerű program segítségével bármilyen BEISMERŐ VALLOMÁST LE TUDNAK GYÁRTANI, és így KORRUPT, HAZUG módon az illető személyt tönkretenni, bebörtönözni, esetleg egzisztenciájától megfosztani!!!

A GÉPKOCSIKBA gyárilag beszerelt LEHALLGATÓ, NYOMKÖVETŐ készülékek minden pillanatban továbbítják a TITKOSSZOLGÁLATOKNAK azt, hogy az egyén merre járt az autóval, és élő adásban hallható minden beszélgetés még a gépkocsi környezetében is! Egy egyszerű szellentést is képesek észlelni, mely az autótól akár több méter távolságra ment végbe!!! így KÖZVETLENÜL, de akár KÖZVETETT MÓDON is más személyek lefigyelésére is FELHASZNÁLHATÓ egy egyszerű és ártalmatlannak tűnő gépkocsi is!

Azokat az eszközöket, melyek ezeket a TECHNIKAI lehetőségeket biztosítják, akármilyen úton-módon el lehet rejteni, illetve álcázni lehet a gépkocsiban. Például egy egyszerű relébe, vagy biztosítékdobozba bárhova beszerelhető gyárilag a készülék úgy, hogy arról a gyári munkásnak fogalma sincs, hogy mit épít be az autóba a sok műszerrel együtt!

A gépkocsi MOTORVEZÉRLŐ COMPUTERÉBE bármi beépíthető, hiszen már a MIKRO-, sőt a NANOTECHNOLÓGIÁS eszközöknél tart a HÁTTÉRHATALMI-SÁTÁNI tudomány!

Személyek MEGFIGYELÉSÉRE, vagy GYÁREGYSÉGEK, udvarok, telkek, ültetvények ELLENŐRZÉSÉRE a MŰHOLDAK a legalkalmasabbak. DE egyszerű és OLCSÓ megoldás az, mikor AUTOMATA PROGRAMVEZÉRELT, kicsi méretű ROBOTREPÜLŐ tárgyakat egy adott légtérben működtetünk! Annyi csupán a dolgunk, hogy egy NAGY TELJESÍTMÉNYŰ MINI kamerát szereljünk a parányi méretű gépre, és az KIVÁLÓ KÉPFELBONTÁSBAN és HANGMINŐSÉGBEN műholdas, vagy egyszerű földi rádióállomás segítségével KÖZVETÍTI az általa felvett és rögzített ADATOK halmazát!

Ezt úgy meg lehet tenni, hogy azt SZABAD SZEMMEL, sőt, még TÁVCSŐVEL sem érzékeli senki a földről, mert lentről NEM LÁTHATÓ, NEM HALLHATÓ, NEM ÉRZÉKELHETŐ!!!

Ez egy ócska, és már nevetségesen elavult követési rendszer!

(Írta: 2009.09.04.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Politikai féregsors - csupasz giliszták egymásba gabalyodva2009-09-23. -
HÍRHÁTTÉR TV: A cigánygyilkosságok szervezői háborúban a Molnár F. Árpád ellen
/Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 44 perc)
Tartalom: A Hírháttér Multimédia elleni diffúzált és kiterjedt állami üldözések részleges taglalása mellett tételesen felsoroljuk azon állami elkövetők javát, akik megszervezték és megrendelték a romák elleni 2008-2009-es sorozatgyilkosságot. Molnár F. Árpád a romák elleni állami gyilkosságokrólBármilyen nem tömeggyilkos júdásfaji országban és nem cigány- és magyartömeggyilkos Európai Unióban azonnal elrendelnék a letartóztatásokat azok alapján, amiket hallani és olvasni fognak. Bizonyítjuk, hogy a romák elleni tömegmészárlást magyar vonalon kik rendelték meg és szervezték annak folyamatos és folytatólagos végrehajtását - többek között a Molnár F. Árpád folyamatos üldözésével és terrorizálásával, amiért leleplezte az állami elkövetőket. Elkezdjük ellenségünket és minden ember ellenségét, az Obama-féle (tehát JÚDÁSFAJI és tömeggyilkos) FBI-t is megbuktatni...
(Megtekinthető, meghallgatható, film és MP3 formátumban is letölthető!)

 

Következő cikk:
Havas Henrik most először a Hírháttér oldalain2009-09-24. -
100% a rendőri bűnözés; Református maffia; Havas Henrik videoblog; Széles Gábor roma holocaust show-ja
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia főszerkesztőjeTartalom: Molnár F. Árpád rendőrökkel folytatott beszélgetéseiből arról, amikről mindenki hallgat, folytatva a zombor-féle kecskeméti Fideszes és református egyházi tömeggyilkos maffiával, továbbá Havas Henrik legfrissebb videoblogkommentárján át az Echo tv és a Magyar Hírlap tulajdonosának, Széles Gábornak minőségéig sok közt az újságíróüldözésekben és az állami tömeggyilkosságokban játszott gerinctelen és tróger szerepéről.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu