Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Molnár F. Árpád:       "Egy emberi tulajdonságokkal megvert nemzetben úgy tudunk Bibliai Szintű, pusztító disznópestisjárványt előidézni, ha annak vályújába az Élet Vizét öntjük."       (2009.05.01.)

   

Hazudik Baló, Balóné...2009-06-11.
Nagy Attila (orvos, közíró)
{A cikk fotói óriásméretben a képekre kattintva letölthetők.}

A cím szólhatna magánügyről is, de ez nem az. Baló és Balóné közszereplők, akiknek közügyekről való megnyilatkozásait ismerni kell, hazugságaikat pedig közérdekből kell feltárni, sőt ugyanezt közérdekből üldözni is kellene. Ebben csak súlyosbító körülmény, hogy Balóné Morvai Krisztina még jogász is, akit éppen nemzetárulásért lehetne perbe fogni. A „Magyarország a magyaroké” jól hangzó jelszó haszonélvezőjének azonban most milliós európai fizetés jár.

A Baló családtörténet elemzése kezdődjön a férjjel. Baló György sikerlovag volt az 1989 előtti hírszolgálatban, a „rendszerváltáskor” és azóta is. Az átmenet bizonyítéka, hogy 1987-ben ő adta ki azt a magyar és nemzetközi almanachot, melynek Tények könyve `88 volt a címe. A jól hangzó cím mögött Baló összeállításában az 1986-87-es évek eseményeinek gyűjteménye azért hazugság, mert éppen a Kádár-rendszer tevékenységének utolsó évei, dokumentumai hiányoznak belőle. Mindezt nem pótolják az olyan sorok, hogy „ülést tartott az MSZMP Központi Bizottság. A testület meghatározta az aktuálissá vált tagkönyvcsere módját és ütemét, valamint személyi kérdésekről döntött”. Baló apjának ajánlotta a könyvet, aki (az ajánlásból idézve) őt a „tények tiszteletére tanította”. Ha belátjuk Balónak a mindenkor politikai rendszer kiszolgáló hazugságait, akkor az apjának szóló ajánlásból megállapíthatjuk, hogy mindez bevallottan mélyebb családi gyökerű. A közvélemény számára egyébként a Kádár-rendszer tevékenységének legfontosabb dokumentumai ugyanúgy nem ismertek, mint az 1956-os eseményeké sem. Ez érvényes a rendszert nem váltás írott (és sokszor valószínűleg leíratlan vagy megsemmisített) dokumentumaira is. Akinek mégis kétségei vannak, az a becsapások folyamatát megértheti a XXI. század világrengető hazugságának, 2001. szeptember 11-ének hivatalos „dokumentumaiból”. Bármi módon is történtek az események, egy biztosan állítható:  Nem úgy volt az ikertornyok lerombolása, ahogyan az akkori hivatalos amerikai (és Balóval az azt kiszolgáló magyar) hírszolgálat tette. Baló hazugságbeismerése éppúgy várat magára, mint a vezető magyar politikai pártok állásfoglalása. Baló részese mindannak a kommunista, fideszes, zsidó, magyarellenes politikai megnyilvánulásnak, melynek látszatjobboldali formájában, a Jobbik képviseletében most Balóné a reklámember.

2009. június 7-én a hírek szerint választott az ország. Természetesen csak a felkínált lehetőségekből, a pénzhatalom médiájának megfelelő meghatározó befolyással. Az óriásplakátok csak a kiváltságosoknak adattak meg. Felsóhajtott az ország, végre lenyomták az MSZP-t és eltűnt a süllyesztőbe az SZDSZ. A választásnak mégis más győztese van, ez pedig az a pénz- és hataloméhes zsidóság, aki most képviseletét a már említett pártokból áthelyezte a Fideszen át egészen a Jobbikig. A nép persze örül a látszólagos jobboldali sikernek, mondván, a jó emberek majd Európa-szerte összefoghatnak nemzeteik érdekében. Nem ez várható. Az európai parlamentbe bejutott kulcsemberek a nemzetközi szabadkőművesség bérencei, így Bokros Lajos olyan bűntársaival foghat majd össze, akikkel együtt demokratikus keretek között is többet tehet majd országa ellen, mint érte.

A politikai rendszerek elnyomják valódi ellenzékeiket, helyette megteremtik az őket kiszolgáló látszatellenzéküket. Nem volt ez másként 1989-ben sem, a háttéralkuk korában. 2009-ben ez még alattomosabb formában zajlott, amikor a demokratikus választás kereteit használták erre. A pártláncolat folytonos, az MSZP-nek nem ellenzéke a Fidesz, a Fidesznek nem a Jobbik, stb. A Hetek c. újság a példa rá, hogy még az ellenzék ellenzéke, vagy annak a lejáratása is zsidó kézben van. Budapesten a Hetek-ből származó színes óriásreklám hirdette: Umbulga az umbulgaiaké (Morvai Krisztinára utalva), a háromalakos kép felirata szerint pedig a „rosszabbiké”. Nem egy magyarságot dicsérő plakát, ahogyan a többi SZDSZ-es indíttatású, az Árpád-sávost a zsidósávossal szembeállító plakát sem az. Mégis tanulságosak: az egyik hirdetésben a kép bal felében égő autók, füst és tűz, a másik oldalon kék háttér előtt szeretkező fiatalok. Ugyanaz a zsidó érdek vezérli a gyújtogatást, mint amelyik álságosan hirdeti a megváltó liberalizmust. Ez burkolt beismerése annak, hogy ugyanők a felelősek az október 23-i TV székház előtti történtekért, és ugyanazért való „kiállásáért” kapja most jutalmát Morvai Krisztina. A károkozó és a leleplező ugyanaz az érdekcsoport.

Érdemes a Hetekből tovább idézni: „Nem tudom mi az a tendencia, hogy minden politikus a Hit Gyülekezetéhez szaladgál, Bokros, Semjén után még Kósa Lajos is nyilatkozott a Heteknek" - jelentette ki egy gyöngyösi Jobbik-gyűlésen Szilágyi György, a Nemzeti Egyletek főkoordinátora. Úgy tűnik, szélsőjobboldali körökben nagy figyelemmel olvassák a Heteket. A Jobbik kampánygyűlésén Szilágyi a fentebb idézett mondaton kívül szó szerint is idézte lapunkból a Hetek Közéleti Klubban előadást tartott Kósa Lajos szavait. Mint emlékezetes, az ellenzéki párt alelnöke azt mondta: „a Fidesz a demokrácia talaján áll, ezért kizártnak tartja, hogy egy kétharmados győzelmet kihasználva a demokrácia kárára változtatná meg az alkotmányt." A Jobbik vezető szerint ugyanakkor az a baj, hogy a jelenlegi egy toldozott-foldozott sztálinista alkotmány, ami helyett a történelmi alkotmányt kellene visszaállítani. Kósára utalva azt is megjegyezte: „azzal a badar kijelentésével, hogy a Hit Gyülekezete is igazi egyház már nem is foglalkozom". Kósa Lajos látogatása a Jobbik rendezvényeken rendszeresen szónokoló ifjabb Hegedűs Lóránt református lelkésznél is kivágta a biztosítékot. „A Hazatérés Temploma gyülekezete mély megütközéssel fogadta, hogy a Fidesz MPP egyik vezető politikusa, Kósa Lajos debreceni polgármester a közelmúltban a Hit Gyülekezete meghívásának eleget téve, annak tevékenységét méltató, a velük történő együttműködést kilátásba helyező kijelentéseket tett, ráadásul a családellenes, magyarellenes, a hazánkat megszállni akaró izraeli állam közelmúltbeli gázai népirtását is igazoló szekta valódi egyháznak történő minősítésével" - olvasható a Jobbikhoz közelálló barikad.hu-n ifjabb Hegedűs nyílt levele. A református lelkész a folytatásban azt írja: „Elvárjuk a hites szekta által mételyezett történelmi keresztyén egyházak vezetőitől, hogy ítéljék el a Fidesz MPP debreceni városvezetőjének ezen megnyilatkozásait és vizsgálják felül a legnagyobb parlamenti ellenzéki párthoz fűződő - a fentiek tükrében meglehetősen egyoldalú - baráti kapcsolataikat." „Hízelgő, ha olyan ember szidalmazza a Hit Gyülekezetét, mint ifjabb Hegedűs Lóránt. Akkor esnénk kétségbe, ha méltatná a gyülekezetet és szolgálatát" - reagált a Hit Gyülekezete a református lelkész kirohanására.

Az idézet azért megdöbbentő, mert olyan politikus, mint ifj. Hegedűs Lóránt, aki évtizedek óta határozott és kimondott politikai állásfoglalással bír, most látszik rájönni arra, hogy Kósa sem egyéb, mint zsidó bérenc. Ennek képi dokumentumai, hogy Debrecenben a néhány éve felavatott Huszár Gál Gimnázium épületének sarkán rendszeresen a HIT Gyülekezetének óriásplakátjai vannak, hirdetve a Vidám Vasárnapot, Németh Sándort, „Nem élhetek HIT nélkül”, „Én azért támogatom a HIT Gyülekezetét, mert a Vidám Vasárnap reményt ad az embereknek” (miközben a liberális világ itthon és Európában is kilátástalanságra kárhoztatja az embereket), „Én azért támogatom a HIT Gyülekezetét, mert én is a HIT segítségével kaptam vissza a családomat” (miközben a szervezet épp a családokat szakítja szét, stb.). Egyébként: Kósa nélkül hogyan is lehetne a református Debrecenben, a reformáció korának nyomdászáról iskolát elnevezni úgy, hogy esti kivilágításban is szemet szúróan éppen Németh Sándort hirdethesse. A Huszár Gál Gimnázium pedig azonos telken épült a HIT Gyülekezete helyi székházával.

Visszatérve Baló: Tények könyvéhez: A tények makacs dolgok lennének, ha nem a zsidók mondanák meg, hogy mik a tények. Az igazság szélsőséges, a való világ leírásának egyik végpontja, a másik pedig a hazugság. Ma szemérmetlenül hazudhat Baló és Balóné. Gyermekeik ezt csak úgy tudják megérteni, ha arra is megtanítják őket, hogy zsidó érdekből (magyarok ellen, bárki ellen) csalni, hazudni nem bűn, hanem erény. Egyébként nem is Balóék hazugságai a közveszélyesek, hanem az a rendszer, amelyben demokratikusnak látszó keretekben így lehet érvényesülni.

Dr. Nagy Attila
            orvos, közíró

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR - A Júdásfaj ellensége 2009-06-10. -
Nehézsúlyú keresztmetszet Molnár F. Árpád nemzetbiztonsági testamentumából
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Titkosszolgálati tényfeltáró glossza, bőven államtitkokkal, mert így helyes, mellékesen pedig - mert ennek az erkölcs mellett már semmi jelentősége nincs - így törvényes. Ez az anyag önmagában sokkal több, mint amennyivel hivatalból kellene - miniszterelnöki szintekig - megindítani a nyomozásokat! Molnár F. Árpád elmúlt 10 évének vázlatán keresztül olyan - nevekkel (Gergényi Pétertől, Bárándy Péteren át Orbán Viktorig) közzétett - állami bűnügyi anyagokkal találkozhatnak, amiket csak innen tudhatnak meg! A Hírháttér ismét abszolút első osztályú tényfeltárást publikál!

Lap teteje

Következő cikk:
2009-06-13. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Dédnagymamát sokkolt az obamista rendőrhulladék (RTL hír alapján a Hírháttér)
/Molnár F. Árpád/
(Film, 5 perc)
Tartalom: 72 éves dédnagymamát állított le az USÁ-ban egy primitív reakciókra hajlamos bűnöző alkatú pszichopata "rendőr". Az egész afroamerikai vezette bűnöző bafometállamot maga mögött érezvén az obamista agresszív és brutális államféreg az életveszélyes eszközzel megsokkolta a sokkal alacsonyabb dédnagymamát: a kamera előtt! Az afroamerikai közveszélyes elnöki bűnöző és bafometringyói a Sátán karikatúra-vígjátékában arról tanakodnak, vajon helyesen járt-e el a rendőr. Más: Azt is hallottam, az NBH csütörtöki fellépése nem tetszett a legnagyobbnak, és ezért fizetni fogsz, te mocskos, rohadt állat. (Egyébként a magyar tv2-től Paragh Gabi és Gyenes Gábor támogatják az idős nő megsokkolását. Részletes ionformációk az oldalon!)
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu