Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), Csizmadia Attila (Valóság.net), EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Háttérhatalom és mesterséges betegségek2009-08-24.
Soós József "Kárpáti Magyar" (szerkesztő, tényfeltáró, publicista)

Üdvözöljük a HÍRHÁTTÉR Multimédia minden Nézőjét, Hallgatóját és Olvasóját! Ebben a mostani cikkben arról szeretnénk felvilágosítást adni, hogy hogyan, miképpen befolyásolják/manipulálják az embereknek - azon belül is EGYÉNEKRE lebontva a - szervezetét, és annak minden fontosabb ÉLETTANI MECHANIZMUSÁT Nagy Babilon által!

Napjainkban szinte nincs olyan ember, aki ne szenvedne valamilyen "REJTÉLYES, TITOKZATOS" eredetű egészségkárosító hatástól! A leggyakoribbak ezek közül az ALLERGIA, mely a BŐRT és a LÉGZŐSZERVRENDSZERT, a nyálkahártyákat támadja meg. De mindenképpen említést kell tenni a rossz közérzetet okozó, KORUNK NÉPBETEGSÉGÉNEK HAZUDOTT STRESSZRŐL, STRESSZES PSZIHÉS-MENTÁLIS ÁLLAPOTRÓL is. Ezeket a lehetőséget ki is használja az ÁLLAMI GÉPEZET (mely a Titokzatos Nagy Babilon alárendelt szolgája!!!) arra, hogy: HATALMAS PROFITOT, BEVÉTELEKET SZEREZZEN EZEKBŐL AZ IPARÁGAKBÓL!!! Így nincs más teendő, mint hogy LABORATÓRIUMI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT KIFEJLESSZENEK/KITENYÉSSZENEK OLYAN BETEGSÉGEKET, ÁTMENETI ÉS TARTÓS EGÉSZSÉGKÁROSODÁST OKOZÓ VÍRUSOKAT, BAKTÉRIUMOKAT és egyéb "konstrukciókat", melyek MEGBETEGÍTIK AZ EGYÉNT illetve egész TÁRSADALMAKAT!!!

Ennek okai a következők:

- A BETEGSÉG GYÓGYÍTÁSÁBÓL JELENTŐS HASZNA SZÁRMAZIK AZ ÁLLAMNAK (HÁTTÉRHATALOMNAK), mely irdatlan mennyiségű bevételeket egyéb EMBERISÉG-ELLENES TEVÉKENYSÉGEKRE, ÉS AZ ÁLLAM MŰKÖDÉSÉNEK ZAVARMENTES BIZTOSÍTÁSÁRA TUDJA FORDÍTANI!!!

- MUNKALEHETŐSÉGET BIZTOSÍT AZ ORVOSI, GYÓGYSZERGYÁRTÁSI, VEGYI-KÉMIAI ÜZLETÁGAZATNAK! Melyek közvetve illetve közvetlenül is TOVÁBBI HASZONNAL KECSEGTETNEK!!!

- HÁBORÚK, NÉPIRTÁSOK NÉLKÜL LEHET A LAKOSSÁGOT TIZEDELNI VELE!!!

 


Soós József Úr cikke után Molnár F. Árpád történelmi súlyú és alapműnek számító cikkéből készült, a Hírháttér általi nyelvújítás szerint úgynevezett "filmdemót" láthatnak-hallhatnak, melynek címe: "Elmeprogramozás, teljes kontroll". A Pesty Lászlós és Németh Sándoros férgek sok egyéb mellett ezek eltitkolására és a tényfeltárások megsemmisítésére indítottak gyűlöletháborút az Emberiség ellen, a nemzetért és a Földért végzett munkánk teljes megsemmisítését célozva, ezért jól fizetik őket az elégetni való hazaáruló JÚDÁSFAJI terrorista bűnszervezeti bűnözők, akiket szintén le kell vadásznunk! Gondoskodunk arról, hogy méltó büntetésüket elnyerjék, és ne csak jelképesen kerüljenek a Világtörténelem szemétdombjára! A filmdemó cikk és a Hírháttér Rádió gondozásában, MP3-ban ide kattintva olvasható és letölthető! A film és annak tartalma pedig csatolandó a Németh Sándor és Pesty László JÚDÁSFAJI féregárulók és az orbán viktor elleni bűnszervezeti történelmi bűnperekhez!
(Molnár F. Árpád)

Mivel a fejlett demokratikus államoknak hazudott diktatúrákban NEM AKARNAK FEGYVERES KONFLIKTUSOKAT KIROBBANTANI, de a SZÜLETÉSI és ELHALÁLOZÁSI ARÁNYOKAT mindenképpen szeretnék az ÁLTALUK KÍVÁNT ÉRTÉKEN TARTANI, éppen ezért KIVÁLÓ LEHETŐSÉG A BIOLÓGIAI HADVISELÉS!!! Mert ez is egy BIOLÓGIAI FEGYVER, mely ALATTOMOSAN TIZEDELI A LAKOSSÁGOT!!! A lakosságnak is általában azt a "részét" pusztítja leginkább, mely HASZONTALAN AZ ÁLLAM SZÁMÁRA!!!

Felvetődik a kérdés, hogy ki az, aki haszontalan az állami gépezetnek???

NYUGDÍJASOK, BETEG, MAGATEHETETLEN EMBEREK, GYERMEKEK és minden olyan személy, aki TERMELŐ MUNKÁT NEM VÉGEZ, így az "államnak" PÉNZÉBE, KIADÁSÁBA KERÜL!!! Vagyis teher a diktatúra szemében!!! Ezzel az alattomos módszerrel TÁRSADALMAKNAK a SZÜLETÉSI és ELHALÁLOZÁSI arányát jelentős mértékben LEHETSÉGES MANIPULÁLNI, megváltoztatni!

Természetesen a HÁTTÉRHATALOMNAK AZ IGÉNYEI SZERINT avatkoznak be ezekbe a kérdésekbe!!!!

A SZÜLETÉSSZABÁLYZÁSRA egy kicsit kitérve: FOGAMZÁSGÁTLÓ ANYAGOK,VEGYI KÉSZÍTMÉNYEK BÁRMILYEN MÓDON AZ EMBERI SZERVEZETBE JUTTATHATÓK! Így akár az ALAPVETŐ ÉLELMISZEREKBE és az IVÓVÍZBE keverve is! De a GYÓGYSZEREK ADALÉKÁBA is beletehető minden akadály nélkül! Ezek ELEMI DOLGOK, és még ECHELON-elmeirányító technológiák nélkül is MEGVALÓSÍTHATÓAK, de ne feltételezze azt senki, hogy az ECHELONT nem használják fel erre a célra is! Sokkal egyszerűbb és tisztább megoldás, mint bármi más, amit itt eddig leírtam. Senki ne feledje el, hogy 2009-et írunk MOST éppen, így a TECHNOLÓGIÁK alkalmazásba vétele után nincs szükség piszkos módszerek alkalmazására! DE A HÁTTÉRHATALOM MINDEN LEHETSÉGES ESZKÖZT FELHASZNÁL, AMI A LEHETŐSÉGEI KÖZÖTT SZEREPEL, AZOKNAK PEDIG SZÉLES A SKÁLÁJA, KORLÁTLAN A VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGE!!!

Szeretnénk kitérni egy másik témakörre is, mely szintén az EMBERI SZERVEZETET BEFOLYÁSOLJA!!! Ezek pedig az ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOK, melyeket FELHASZNÁLNAK az emberek ellen, ALATTOMOS MÓDON, átmeneti és tartós egészségkárosítást előidézve!!! Ilyen egészségrombolás, csonkítás a STRESSZT, PSZIHÉS PANASZOKAT OKOZÓ, és ehhez hasonló tüneteket, és egyéb mellékhatásokat kiváltó HULLÁMOK!!!! Melyek segítségével TÁRSADALMAK SZÉLES TÖMEGEIT LEHET SANYARGATNI!!!! Megmagyarázhatatlan VISELKEDÉSI TÜNETEKET, ÉLETJELEKET PRODUKÁLVA!!!

Ezek az életjelek a következők lehetnek, de ezeken kívül bármilyen más jelenség sem kizárható:

- SZORONGÁS, BELSŐ REMEGÉS, FÉLELEM, ZAVARODOTTSÁG, CSELEKVŐKÉPTELENSÉG, HIPERAKTÍV ÉLETVITEL, MOZGÁSI KÉNYSZER, MOZGÁS, UNDOR, EGYÉNEK, SZEMÉLYEK IRÁNT TÁPLÁLT GYŰLÖLET, VAGY ÉPP AZ ELLENKEZŐJE: AZ INDOKOLATLAN VONZÓDÁS, EGYÉNT ZAVARÓ BÁRMELY KÜLSŐ JELENSÉG! BELSŐ FÁJDALMAK, SZÍV-, LÉGZÉS- VAGY BÁRMELY ÉLETFUNKCIÓ MŰKÖDÉSI ZAVARAI!!! (Az orvos ismeretlen eredetűnek fogja hazudni.) FELEDÉKENYSÉG, GYENGE ÖSSZPONTOSÍTÁSI KÉPESSÉG, DE AZ ELLENKEZŐJE IS LEHET, TÚLZOTT FIGYELEMKONCENTRÁCIÓ!!! ALVÁSZAVAROK (szándékos alvásmegvonás), de az ellenkezője is kivitelezhető: TÚLZOTT FÁRADÉKONYSÁG, KÓROS ÁLMOSSÁG!!!! A NORMÁLISTÓL ELTÉRŐ EMBERI VISELKEDÉS... stb.

Ezek EGYÉNEKRE KONSTRUÁLVA, GPS-technológiák segítségével a VILÁG BÁRMELY PONTJÁRÓL ráirányíthatóvá tehető, és kivitelezhető dolgok!!! Így a TITKOSSZOLGÁLATOK bármelyike felhasználhatja ellenünk! Mivel a TITKOSSZOLGÁLATOK a HÁTTÉRHATALMI GÉPEZET egyik mellékágazata, al-projektje könnyen kivitelezheti, és KORLÁTLAN ANYAGI FEDEZETBŐL, BÜDZSÉBŐL DOLGOZIK!!! Számukra minden lehetőség elérhető közelségben van, csupán FELSŐBB PARANCS kérdése az egész, hogy ki ellen és mikor használják föl!!!

De BABILON gyógyítani is képes ez által, nem csak pusztítani és ölni!!! Vagyis IDEIG-ÓRÁIG TARTÓ JAVULÁST, és HALÁLOS BETEGSÉGBEN SZENVEDŐ EGYÉN életminőségének javítását és teljes gyógyulást is képes előidézni! Ezeket a "csodákat" legtöbbször a VALLÁSI GYÜLEKEZETEK szokták spiritiszta gyógyítási módként alkalmazni, és KÉTES EREDETE ELLENÉRE IS ISTENNEK BETUDNI!!! Mint egy SZÁMÍTÓGÉP KÉSZÜLÉKET, úgy lehet ezzel a módszerrel az embert programozni, a beállítási értékein változtatni! Így egy HALÁLOS BETEG EMBEREN EGÉSZSÉGI JAVULÁST, BETEGSÉGÉNEK A MÉRSÉKLÉSÉT VAGY GYÓGYULÁST LEHET ESZKÖZÖLNI! Éppen úgy, ahogy egy EGÉSZSÉGES EMBERT MEG LEHET ÖLNI ÉS BETEGÍTENI EZZEL A TECHNOLÓGIÁVAL, mivel az éremnek két oldala van, és ez oda-vissza működő konstrukció! A TÁRSADALMAK SZÉLESEBB RÉTEGÉT KÉPESEK EZZEL A MÓDSZERREL MEGTÉVESZTENI, vagyis olyan felsőbb hatalom számára betudni a gyógyítást, melynek éppen az ellenkezője áll a szándékában! Ezt a VALLÁSI FELEKEZETEK felhasználják arra, hogy a TUDATLAN EMBEREKET MEGTÉVESSZÉK!!! Mivel az EGYHÁZAK MINDEGYIKE BE VAN SZERVEZVE A HÁTTÉRHATALOMBA ÉS A TITKOSSZOLGÁLATOKBA!

Ez széles körben nyilvánosságra került, mikor a SZOVJET KGB titkosszolgálat több tagja KIJELENTETTE AZT A TÉNYT, hogy a SZOVJETUNIÓBAN MŰKÖDŐ ÖSSZES EGYHÁZ, ANNAK MINDEN VEZETŐJE KIVÉTEL NÉLKÜL BE LETT SZERVEZVE A HATALOMBA!!!!!!! Ez egyik "országban" sem kivétel, a TITKOSSZOLGÁLATOK működési módszere mindenhol egyforma, és azonos szabályok és konstrukciók szerint működnek és működtek mindig is!!!

Egy kicsit eltértünk a tárgytól, de nem baj, ha több témát érintőlegesen átbeszélünk, mert a dolgok összessége adja a tudást és az értelmet a dolgokhoz! Ezeket szerettük volna - elmondani széles tömegeknek címezve -, mert sokan még mindig megbíznak az ORVOSOKBAN, és azon belül is a PSZIHOLÓGUSOKBAN, és a pszihés szakterületen tevékenykedőkben! Senkiben ne legyen egy csöpp kétely sem: az ORVOSOK TUDATÁBAN VANNAK AZ EMBERI SZERVEZETRE HATÁST GYAKORLÓ ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOK LÉTEZÉSÉNEK, és azok ALKALMAZÁSBA VÉTELÉNEK!!! Mert tudják, hogy milyen dolgokra lehet ezeket a TECHNOLÓGIÁKAT felhasználni, és nagyon jól tudják, hogy ez TÖMEGPUSZTÍTÓ FEGYVER is egyben!!!!

Ennek egyenes következménye az, hogy: AZ ILYEN MUNKAKÖRBEN DOLGOZÓ, TEVÉKENYKEDŐ, MAGAS TUDÁSSZINTTEL RENDELKEZŐ SZEMÉLY BE LEGYEN SZERVEZVE! NEM KERÜLHETŐ EL AZ, HOGY AZ ÁLLAMGÉPEZETBŐL ÉS A TITKOSSZOLGÁLATOKBÓL KIMARADJON AZ EGYÉN!!!! Mivel teljes egészében tudatában van az INFORMÁCIÓ ANYAG HALMAZA, ezért másképpen nem valósítható meg az, hogy TITOKBAN MARADJON, csak is és kizárólag a BESZERVEZÉSSEL! Melynek feltétele, hogy olyan SZERZŐDÉSEKET ÍRATNAK VELE ALÁ, melynek a megszegése ÁLLAMTITKOKAT SÉRTENE MEG!!! ÍGY BÍRÓSÁG VAGY KATONAI BÍRÓSÁG ELŐTT FELELNE ÉRTE, HA EZEK ELLEN VÉTENE!!!

Másrészt pedig az ECHELONNAL részben, vagy teljes egészében SZEMÉLYISÉGCSERÉT, JELLEMBELI TORZÍTÁST HAJTANAK VÉGRE AZ EMBERBEN!!! Éppen úgy, mint a TITKOSSZOLGÁLATOKBAN dolgozó, és az ÁLLAMI APPARÁTUSBAN TEVÉKENYKEDŐ összes többi "emberben" is! Hiszen ők beléptek egy olyan közegbe, egy teljesen más TÁRSADALMI RÉTEGBE, mely egy kicsit sem hasonlítható a "köznép társadalmához"! Nevezhetnénk őket: ILLUMINÁTUSI-HÁTTÉRHATALMI RENDNEK is, mert GYAKORLATILAG ANNAK SZÁMÍTANAK!!!

Ezzel az anyaggal további hatalmas ismeretekre tett szert a "polgári lakosság", vagy másként nevezve: a "NÉP"!!!

Remélhetőleg saját maga hasznára tudja majd fordítani az általunk közzétett információkat, melynek egy része ÁLLAMTITKOT KÉPEZ!!!

Felelős főszerkesztő: Molnár F. Árpád
Szerkesztő: Kárpáti Magyar (Soós József)

(Írta: 2009 augusztus 21.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
2009-08-23. -
Az elnyomó hatalom mindig fél az elnyomott néptől
/Habara László/
Részlet: A hatalom nem erős. A hatalom bitorlói rettegnek a néptől. Még a látványától is. De főleg attól, hogy a nép soraiban ott van az igazi erő, a romlatlan tisztaság, amely nem ismeri a félelmet, nem ismeri a megalkuvást, de szereti az igazságot, és bátran kiáltaná a hatalom képébe, hogy "Meztelen a király!"

 

Következő cikk:
Vlagyimir Putyin és Gyurcsány Ferenc 2006-os sortüzes terroristák, a Latimer Júdásfaji söpredéke2009-08-25. -
Botrány!: A Gormor és a Latimer: Putyin titkosszolgálati terrorizmusa Magyarország és a világ népei ellen!
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia főszerkesztőjeRészlet: A Gormor fedőnévvel ellátott öngyilkos titkosszolgálati Babilon-alkoholizmus és KGB-idiotizmus mellett lett létrehozva, azzal teljesen egy időben vagy csaknem ugyanakkor, ugyancsak Putyin bűnöző alkatú, ön- és mindenkire közveszélyes és kezelendő pszichopátiáiból (...) a Latimer, amely szintén a putyini (...) KGB (FSZB) őrületének terméke, és melynek célja a titokzatos Háttérhatalom leleplezésére (...) Emberiség-barát és ISTEN-erkölcsű erőinek (...) lejáratása, ellehetetlenítése, tönkre tétele és likvidálása, hogy sehol a Földön senki ne tudja meg - helyesebben a lehető legkésőbb -, miféle technológiai eszközökkel uralkodnak a világ népein (...)! A cél tehát az is, hogy a Putyin-klán által elmeprogramozó terrorista eszközökkel leépített orosz lakosság tízmilliói minél később ébredjenek rá arra, hogy Putyin úgy félrevezette és olyan totálisan átverte őket, ahogy még soha, egyetlen politikus sem a Világtörténelem folyamán(!), (...) kötelezővé tette minden orosz számára a Fenevad Pecsétjének felvételét homlokára vagy jobb kezére, mindenkit üldözve és megöletve, aki (...). (...) A Latimer tehát Putyin nemzetközi titkosszolgálati terrorszervezeti akciósorozatának fedőneve, és Magyarországon éppen úgy jelen van...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu