Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Horváth István (kméti ügyész), Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kiss Lajos (igazságügyi orvosszakértő), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pigniczki Zsuzsanna (elektrosokkos kém- és katonaorvos, pszichiáter), Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai). (2010.02.11.)

   

Bokros, a munkahelyteremtő?; Az egyszerű MSZP-s tag; A Fidesz felelőssége

 

2010-03-09.
Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)

Bokros, a munkahelyteremtő?

A múlt héten arról elmélkedtem, hogy Dávid Ibolya médiatükrével tanácskozott, s a tükör ezúttal, teljes tisztelet mellett azt javasolta Dávid Ibolyának, hogy ne akarjon óriásplakátra kerülni, mondván, hogy szép vagy, szép vagy, de tudd meg, hogy nálad most már mindenki szebb. Na, ja, hát így jár az, aki megkérdezi. Az MDF elnök asszonya megfogadta a tükör tanácsát, de csak félig. Őt is felrakták az MDF új óriásplakátjára, de nem egyedül. És, ami ezután jön, az egészen lenyűgöző! Dávid Ibolya mellett, akit jogászként titulálnak, Bokros Lajos szinte népmesei hősként tűnik fel a plakátokon. Nem azt írták oda, hogy volt miniszter, oktató, ügyeletes zseni, vagy valami ilyesmi. Nem, egészen mást! Bokros Lajos, kapaszkodj meg, a munkahelyteremtő! Mátyás király PR-szakemberei is akartak valami vonzót nyomatni királyukról, így került köztudatunkba a jelszó: Mátyás, az igazságos. Az MDF udvari PR-eseinek ez is tetszhetett, de ezzel a baj az, hogy nagyon viszonylagos. Kivel igazságos? Ugye, neked se könnyű a válasz. Aztán az eszükbe jutott a közelmúlt. Ki ne hallott volna Gerő Ernőről, akinek minisztersége idején újjáépítették a németek által lerombolt hidakat. Így lett belőle Gerő, a hídverő. Ez jó, de Bokrost még sem lehet hídverőnek nevezni. Ezer és egy oka van, például nem ver hidat, s nem is rímel. Ha Gerő a hídverő, akkor Bokros legyen a munkahelyteremtő. Ok, de elnézést, hogy beleszólok. Van ezekkel az elnevezésekkel egy kis gond. Utólag adják őket, és nem előre. Te, ha emlékszel, ha nem, Gerő idején tényleg vertek hidat. Nem is értem, hogy lehetett három, azaz három év alatt 20 ezer folyóméternyi hidat újra felépíteni a felrobbantott 27500 folyóméternyi hídból, na, de ez egy másik történet. De egy biztos: Bokros úr még nem teremtett munkahelyet, egyet sem. De ne legyünk igazságtalanok! Ismerve Bokros tevékenységét Horn-kormányban, azért kijár neki egy toldaléknév: Bokros, a romboló.

Az egyszerű MSZP-s tag

Bevallom őszintén, hogy már nem értem az egyszerű MSZP-s tag, szimpatizáns gondolkodását. Nem és nem! Felfogni sem tudom, hogy mit esznek Gyurcsány Ferencen. Odáig még értettem, hogy Orbánnal szemben kellett nekik egy fiatal, energikus ember, s ezért megbocsájtottak mindent. Az egyszerű MSZP-s tag, akinek hónap  végén szintén jönnek a számlák, egyre kerekebb számokkal, lenyelte, hogy Gyurcsány milliárdos. Szemet hunyt afelett, hogy gátlástalan karrierista. Átlépett azon is, hogy az  ilyen erőszakos, agresszív személyiségeket általában a Hárs hegyen kezelték, már amíg a szocik meg nem szüntették. Az egyszerű MSZP-s tag az őszödi beszéd után sem váltotta le, pedig lekurvázta Magyarországot, benne az egyszerű MSZP-s tagot is. A tavalyi EP-választás után sem az egyszerű MSZP-s tag mozdult meg, hanem az elitben történt helycsere. Gyurcsány a sakktáblán maradt, csak egy sorral hátrább. Maradt, és tovább rombol, és még tapsot is kap érte, az egyszerű MSZP-s tagtól. Vajon mit szól majd az egyszerű MSZP-s tag, ha kedvenc pártja, nem ezüstérmet kap a választáson, hanem bronzot? Ha többen lesznek a Jobbik padsoraiban, mint a szocialistáknál? Akkor talán megérti, hogy ezért ő is felelős, az egyszerű MSZP-s tag. Ő nyelt le mindent, ő bocsájtott meg mindent, ő lépett át mindenen. Gyurcsány hatalmat szerzett az MSZP-nek, de ezért fizetni kell. Van egy tippem: nem Gyurcsány fog fizetni. Más, az egyszerű MSZP-s tag.

A Fidesz felelőssége

A múlt héten a Fidesz debreceni jelöltjei, élükön Kósa Lajos polgármesterrel azzal dicsekedtek el, hogy 32 ezer kopogtató cédulát gyűjtöttek össze. A Fidesz országosan két millió cédulát akar összeszedni. Ez testvérek között is több mint 11 ezer cédulát jelent a 176 egyéni választókerület mindegyikében. Szerény kérdésem csupán az, hogy minek ennyi cédula? Hogy, a Fidesz népszerű, tudjuk. Hogy, a Fidesz nyeri a választást. Sejtjük. Akkor minek a lélektani háború? A kopogtató cédulák gyűjtése még nem maga a választás. Ez csak egy selejtező. De milyen bajnokság az, ahol csak egy selejtező van és egy döntő, s még középdöntők sincsenek? Vajon hányan hiszik el a Fidesznek, hogy betartják a demokratikus játékszabályokat április után, ha már most akadályozzák a demokratikus játékszabályokat? Úgy tűnik, hogy a Fidesznek tökéletes az olyan parlament, amelyben csak két-három párt van. A mostani parlamentet azért utálja mindenki, mert a képviselők nem az emberek életével foglalkoznak, hanem önmagukkal. Döntéseik csak egy szűk réteg érdekeinek felel meg. Nos, mi lesz, ha az új parlament még ennyire sem fejezi az emberek érdekeit, hiszen az emberek képviselői nem lesznek ott. Válságos időkben olyan parlament segíthetne, amelyben a társadalom széles rétegei vannak jelen. Az új parlament nem ilyen lesz, és ezért a Fidesz is felelős.

Thürmer Gyula

 


Szabó György vezérigazgató, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmú Sanoma Budapest Zrt. leplezetlenül folytatólagosan és örök tömegmészárlási szándékot agyondeklarált népirtó gyermek-tömeggyilkos terroristája, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai ellenség.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozzilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban, pillanatok alatt betiltott életvédelmi filmjeink:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)0

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-03-08. -
Információk a HAARP-ról
/Malomfalvi Szász Ágnes (iráni állampolgár, biokémikus, volt svéd országgyűlési képviselő)/
Részlet: Ezek a támadások Molnár F. Árpádot is érik, hiszen ő nyíltan beszél a Hírháttér műsorában az elektromágneses Hadviselésről. (...) Amit ezek a filmtöredékek is mutatnak, egy ijesztő valóság kis atomjai. Ezek a mesterségesen, az amerikai katonai vezérkar által létrehozott romboló erők sokkal nagyobb nagyságrendűek, mint ahogy az ember ezt hinné. (...) ...elektromágneses népirtás, agyhalál. A mikrohullámokkal való agykárosítás kifizetődőbb... (...) Itt a lényeg a sok időjárási anomália leírása mellett az agykontroll!!!! Már mindenki idegbajos, meg pánikbeteg a Földön és gyógyszerezve van. (...) Az agyhullámok jóval érzékenyebbek, mint a Föld ionoszférája.

 

Következő cikk:
2010-03-09.
A gondolatolvasás és a totális kontroll agyi és biológiai, valamint kvantumfizikai technológiáinak mikéntjeiből
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: A technológia kiépítésének messze zöme az adófizetők pénzén történt (...). (...) A mindenhová beépített mikroelektronikai és nanotechnológiai szerkezetekből kibocsájtott hullámok keresztezik az agy működése során keletkező elektromágneses hullámokat, illetve kvantumos reakcióba lépnek az agy receptoraival, idegpályáival stb., miáltal más frekvenciájú sugárzásokat generálnak és továbbítanak a vevőkészülékekbe, a mindenhová beépített vevőobjektumokba. Ezzel elértük, hogy az agy olyan funkcióit is képesek vagyunk kifogástalan teljesítménnyel letapogatni és szkennelni (...). (...) ... egyrészt nincsen szükség pontos sugárzásra, GPS-alapú és más helymeghatározó és lézeres technológiákra, hanem a szórt sugárzás is tökéletesen megfelelő egy életforma összes agyi és testi funkcióinak teljes és folyamatos feltérképezéséhez, másrészt pedig a fenti módszerekkel dolgozva nincsen szükség nanorobotokra (...). (...) Ezzel önmagában is az élőlények tökéletes irányítására tettünk szert (...)! Nincs önálló gondolat, nincs vérnyomás-emelkedés és szívinfarktus (...). (...) ... a Háttérhatalom alkalmazásba vette az életformák és a tárgyak stb. totális kontrolljára az elektromos és mágneses térrel együtt a gravitációs teret is. (...) ... azok tudják igazán, akik hozzánk hasonlóan kellő mélységű háttérhatalmi, illuminátusi beavatás részeseivé váltak...
   

web counter
web counter

 

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu