Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Horváth István (kméti ügyész), Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kiss Lajos (igazságügyi orvosszakértő), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pigniczki Zsuzsanna (elektrosokkos kém- és katonaorvos, pszichiáter), Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai). (2010.02.11.)

   

A gondolatolvasás és a totális kontroll agyi és biológiai, valamint kvantumfizikai technológiáinak mikéntjeiből

 

2010-03-09.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)
 


Balról: Koós János, Komár László, Fehér Miklós és Albert Györgyi.
(Montázs: Molnár F. Árpád: 2010 március 8.)
(A teljes képhez kattintson rá!)

Előszó helyett:
"... azok tudják igazán, akik hozzánk hasonlóan kellő mélységű háttérhatalmi, illuminátusi beavatás részeseivé váltak..."
/Molnár F. Árpád, 2010.03.08./

Az alábbiakban a korábbi, már elavult technológiákról fogunk röviden értekezni.

A biológiai létformák gondolatainak, érzelmeinek, ösztöneinek befogására (olvasására) többek között a következő módszert alkalmazzák:

Ha egy entitást (élőlényt) két szerkezet közé helyezünk (ami lehet két villanypózna, ahol elsétál; lehetnek a lakása falaiba, épületekbe stb. rejtett, bármi másnak álcázott szerkezetek), akkor a hatókörzetben (pl. épületek, távvezetékek stb. között) elhaladó személyek és állatok agyának működését csodálatosan tudjuk szkennelni, és a kapott adatokat (az első generációs módszerekkel) számítógépekre továbbítva nézni és hallgatni az illető gondolatait, szemei által látott képet, fülei által hallott hangot, a torkában, gondolkodás közben formált gondolatait stb.). Ezek a gépezetek úgy működnek, mint a mobiltelefon vagy egy olyan röntgengép, ami folyamatosan szórja a jeleket, ahogy a rádió- és tévéadótornyok, továbbá ahogy a telekommunikációs műholdak ugyancsak folyamatos jelszórást alkalmaznak. Az egyik gépezet kibocsátja a sugárzást, amelynek kereszttüzében elhalad a célszemély. A sugárzás természetesen kb. annyira ártalmas az emberi szervezetre, amennyire a mobiltelefon, a rádió és a tévéadók, valamint a publikus telekommunikációs műholdak jelei. Rádióhullámok kereszttüzében élünk. Nagyon leegyszerűsítve olyan, mintha egy embert zseblámpával megvilágítanánk, miáltal körvonalai, sziluettje az illető mögötti falon kinagyítva láthatóvá válik. Az a fal, ahol az ember láthatóvá válik, az esetünkben a vevőkészülék. Van tehát a fényforrás, van a célobjektum (az ember vagy az állat), és van a fal, ahol a célobjektum láthatóvá vált. Mivel - leegyszerűsítve fogalmazva - röntgenlámpát használtunk, így a céltárgynak nem csak a körvonalát (sziluettjét), de belső részeit is látjuk!

A technológia kiépítésének messze zöme az adófizetők pénzén történt, és a későbbiek során a fejlesztések sem kerültek volna többe annál, amennyibe pl. a mobillefedettség kiépítése került; s hogy mégis a fejlesztések is mindig sokkal többe kerülnek, annak oka az, hogy a lakossági adópénzek és a néptől elszedett iszonyú vagyonok az állam szokványos metódusával kerülnek felhasználásra: az állam a kvázi korlátlan lakossági adóbüdzséből adódóan a mindenből a legújabbat, és a lehető legdrágábban elvét követi.

A mindenhová beépített mikroelektronikai és nanotechnológiai szerkezetekből kibocsájtott hullámok keresztezik az agy működése során keletkező elektromágneses hullámokat, illetve kvantumos reakcióba lépnek az agy receptoraival, idegpályáival stb., miáltal más frekvenciájú sugárzásokat generálnak és továbbítanak a vevőkészülékekbe, a mindenhová beépített vevőobjektumokba. Ezzel elértük, hogy az agy olyan funkcióit is képesek vagyunk kifogástalan teljesítménnyel letapogatni és szkennelni, azaz a gondolatokat stb. mérni, tehát olvasni, amelyeket egyébként azért nem tudnánk olvasni, mert a koponyából távozó elektromágneses hullámok fotonjainak ezen tartományai - a természetes elnyelődés következtében - a koponyától néhány centiméteres távolságban már nem lennének olvashatók. Az agy ugyanis számos olyan hullámot bocsát ki, amiknek fotonjai (tehát az emberi szemmel láthatatlan fény részecskéi) a fejtől pár centiméterre a légkör alkotórészeiben elnyelődnek. Ezzel a technológiával azonban kívánt távolságig tudjuk sugározni az agyban keletkező jeleket.

Ez azért is figyelemre méltó, mert egyrészt nincsen szükség pontos sugárzásra, GPS-alapú és más helymeghatározó és lézeres technológiákra (KLIKK!), hanem a szórt sugárzás is tökéletesen megfelelő egy életforma összes agyi és testi funkcióinak teljes és folyamatos feltérképezéséhez, másrészt pedig a fenti módszerekkel dolgozva nincsen szükség nanorobotokra (KLIKK!), amelyeket a likvórba (agyvízbe) juttatva, vagy a vénába fecskendezve, avagy egy minden gyanú felett álló védőoltás keretében, életünk első injekcióival már megkapunk, amely nanorobotok az érhálózatokon keresztül feltelepülnek az agyba stb., és ott egy életen át fogva agyunk elektromágneses jeleit - azokat a nanobotokon keresztül más frekvenciákon továbbítva - folyamatosan aktív mobiltelefonokként sugározzák tovább; tehát azt, hogy éppen mit gondolunk, mit érzünk, milyen ösztönös cselekvéseink vannak, továbbá miképpen szabályozza agyunk a szívműködésünket, a testhőmérsékletet, az immunrendszert, az állóképességet, a mozgást stb.

Természetesen azzal az aktussal, hogy nanorobotokat életünk első injekcióival egy életre telepítettünk a lakosságba, azt is elértük, hogy a nanorobotok a kívülről jövő rádióutasításokat is befogják, és azokat a kívánt frekvenciákon az agy megfelelő receptoraiba és áramköreire sugározzák. Ezzel önmagában is az élőlények tökéletes irányítására tettünk szert: ugyanazzal a technológiával minden gondolatukat, minden érzelmi impulzusaikat, az összes ösztönös késztetéseiket és felmerüléseiket, valamennyi emésztési, légzési, hangulati, szívműködési, immunrendszeri és védekezési, továbbá akaratlagos és akaratlan mozgásukat stb. koordinálva és abszolút meghatározva! Nincs önálló gondolat, nincs vérnyomás-emelkedés és szívinfarktus stb. sem, csak központi utasításra, ISTENI, azaz Legfőbb Hatalmi Döntésre! A véralvadást, az alvást, az álmodást, az emésztést stb. mind az agy irányítja, amelynek megfelelő területeibe juttatott elektromágneses csomagokkal közvetlen utasításokat adunk arról, hogy az agy miképpen utasítsa a szívet (az gyorsabban vagy lassabban verjen, illetve megálljon, mint 2004 elején Fehér Miklós futballistánál, vagy a 2008-ban (előre kiszivárogtatva) megölt Albert Györgyi újságírónál stb.), miképpen működjön a máj és a mellékvese, milyen mennyiségben legyen vérünkben a cukor, az adrenalin, a szervezet rákossá legyen-e és legyőzze-e azt (pl. Koós János és Komár László énekes esetében, akiknél szintén halmozottan kiemelt project mind a rákosítás, mind annak kezelése, hiszen halmozottabban országformálók, hírük terjedésével pedig világformálók), milyen hangulatunk legyen, milyen intellektuális, érzelmi, szerelmi stb. bevésődéseink legyenek, a faji egyedeknek milyen területű és intenzitású szexuális késztetései, látomásai, hallomásai, gondolatai és álmai legyenek... mindent irányítani tudunk, és mindent az ISTEN Akarata és Végzése szerint irányítunk!

Interferenciával és fizikai hatások kombinálásával, továbbá az agy atomjainak kvantumos irritációjával stb. önmagában is totális gondolatolvasás és totális elme- és biológiai kontrollt értünk el. Amit szemünk fénynek érzékel, az valójában elektromágneses térben történő fotonok áramlása. A fotonokat kvantumoknak nevezzük. Amiket tárgyaknak hívunk, ilyen fénykvantumokat, fotonokat bocsátanak ki. A látható fény (napfény, villanykörte fénye stb.), továbbá a röntgensugárzás, továbbá a rádiósugárzás (Kossuth Rádió stb.), a tévéadók (satelliteken, azaz műholdakon és földi adótornyokon keresztül az RTL Klubtól a VIVA zenecsatornáig) mind-mind fotonok, azaz fénykvantumok sugárzása, terjedése, áramlása. Ez mind fény, és mind rádiósugárzás, csak eltérő kvantumos paraméterezéssel, elnagyoltan ahhoz hasonlóan, mint amikor egy gumidarabot megfogva kinyújthatjuk azt vízszintes vagy függőleges irányba, tetszőleges hosszúságúra paraméterezve azt, meghatározva az elektromágneses spektrumot.


Molnár F. Árpád keresztyén és Echelon-tanú Eleve Elrendelve. Felvétel: 2009 második fele, a Soós József keresztyén és Echelon-tanú által Budapesten, a Hősök terén.

 

Ezek a fénykvantumok, azaz fotonok az élőlényeket felépítő atomokba ütközve elnyelődnek azokban. Amikor egy foton, azaz a fény részecskéje bejut egy atomba, akkor annak külső elektronja - amely kering az atom magja körül - úgynevezett kvantumugrást hajt végre (KLIKK!), és "hirtelen" nagyobb távolságra kezd el keringeni az atommag (nukleon) körül. Ezt úgy mondjuk: nagyobb energiapályán kezd keringeni. Az atom ezzel ún. gerjesztett állapotba került, és igyekszik megszabadulni a részévé vált fotontól. Hogy a gerjesztett állapot megszűnjön, kibocsát egy fotont, azaz fényrészecskét, ami a fény sebességével kezd el távolodni az atomtól. (A fénynek és a fényrészecskéknek nincs tömege.) Azt, hogy az atomok a fotonokat milyen kvantumos tulajdonságokkal sugározzák szét, miközben gerjesztett (besugárzott) állapotuktól megszabadulnak, mi döntjük el, olyan szerkezeteket építve, amelyek halál precízen meghatározzák, hogy a láthatatlan fény milyen kvantumos tulajdonságokkal rendelkezzen, amikor az adókészülékből kilép, és mielőtt behatol a célszeméllyé vált élőlénybe. A fotonok, tehát a látható és láthatatlan fény elektromágneses közegben terjed, melynek hétköznapi fizikában alkalmazott paraméterezésével az egyszerű lámpafénytől a Nap sugárzásain és a radioaktivitáson át a többi sugárzásig bezárólag a Háttérhatalom alkalmazásba vette az életformák és a tárgyak stb. totális kontrolljára az elektromos és mágneses térrel együtt a gravitációs teret is. Einstein óta a publikus fizika is kimondta (tehát már 100 évvel ezelőtt(!)), hogy az elektromosság, a mágnesesség és gravitáció ugyanazon energiaforma más és más megjelenési formája.

Azaz mindegyik átalakítható bármelyikké!

Az ilyen technológiát és fényparaméterezést a fizikában már akkor elkezdtük használni, amikor az ember még azt sem tudta, hogy a fény fotonokból (kvantumokból) áll. A pontos elektromágneses és fényparaméterezést pedig a mai publikus fizika és hétköznapi tudomány mondhatni minden területén, és napról napra egyre több területén alkalmazzuk, vaskosan beleértve a boltokban a háztartásokba megvásárolt mindennapi elektronikai cikkeket is.

Még egyszer: Einstein óta a publikus fizika is kimondta (tehát már 100 évvel ezelőtt(!)), hogy az elektromosság, a mágnesesség és gravitáció ugyanazon energiaforma más és más megjelenési formája. Azaz ezen energiaformák mindegyike átalakítható bármelyikké! S hogy ez mennyire így van, és mennyire hétköznapi ezen energiák ISTENI, háttérhatalmi (a Jelenések Könyve titokzatos Nagy Babilonnak nevezi) és titkosszolgálati használata, azok tudják igazán, akik hozzánk hasonlóan kellő mélységű háttérhatalmi, illuminátusi beavatás (KLIKK!) részeseivé váltak; mi ISTEN Kegyelméből a Valóság és Vele a Jézus Krisztus Hirdetésére és bizonyítására, az ISTEN-től átkozottak a TEREMTŐ LEGFŐBB örök Haragjára és az örök, elmúlhatatlan szenvedés veszedelmére.

A fent nevezettek közül is érvényes, Azt Mondja: ketten álltak a mezőn (a múltban, ami volt és lesz). Az egyik talán üdvözül, a másik viszont biztosan elkárhozik!

(Írta: Molnár F. Árpád Echelon-tanú 2010 március 8-án.)

 


Szabó György vezérigazgató, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmú Sanoma Budapest Zrt. leplezetlenül folytatólagosan és örök tömegmészárlási szándékot agyondeklarált népirtó gyermek-tömeggyilkos terroristája, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai ellenség.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozzilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban, pillanatok alatt betiltott életvédelmi filmjeink:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)0

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-03-09.
Bokros, a munkahelyteremtő?; Az egyszerű MSZP-s tag; A Fidesz felelőssége
/Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)/
Részlet: Ki ne hallott volna Gerő Ernőről, akinek minisztersége idején újjáépítették a németek által lerombolt hidakat. Így lett belőle Gerő, a hídverő. (...) Ha Gerő a hídverő, akkor Bokros legyen a munkahelyteremtő. (...) De egy biztos: Bokros úr még nem teremtett munkahelyet, egyet sem. (...) Átlépett [az MSZP] azon is, hogy az ilyen erőszakos, agresszív személyiségeket [mint Gyurcsány] általában a Hárs hegyen kezelték (...).

 

Következő cikk:
2010-03-10.
Gyurcsány-kultusz Indonéziában
/Malomfalvi Szász Ágnes (iráni állampolgár, biokémikus, volt svéd országgyűlési képviselő)/
Részlet: [Gyurcsány] tisztában van azzal, hogyha politikai hatalmát elveszíti, akkor a vagyonát is elkobozhatják (...). (...) Ezért vagyonát több Európától távoli helyre menekíti. Ezek közül az egyik legjelentősebb Indonézia. (...) Magyarország Indonézia legnagyobb befektetői között van nyilvántartva (...). (...) Az üzlet élvezi a Dél-Sumatrai katonai kormányzó támogatását is. (...) A Garvox céget hivatalosan Kern József vállalja fel, aki egykori tulajdonosa a boldogtalan Hospinvest-csoportnak (...). (...) Te láttál erről a magyar hírportálokon, újságokban, tévében bármiféle információt? Mert Indonéziában újságok írtak Dobrevék magánbefektetéseiről!!!!!!!
   

web counter
web counter

 

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu