Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

1. BKV-család; 2. Szili Katalin; 3. Az izraeli-magyar Yoav Blum és a Gyurcsány-Bajnai kaszinó


2009-09-01.
Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)

Van egy álmom

 

Szalainé Szilágyi Eleonóra, a százmilliomos
Rejtélyes(nek már nem mondható) együtthatók: Szalainé Szilágyi Eleonóra százmilliomos BKV-családtag, MSZP-Fidesz-nyertes
(Molnár F. Árpád)

Mindenkinek van egy álma, az enyém a BKV. Szeretnék csatlakozni a BKV Zrt csapatához. Tudod, a BKV-nál ma már nem munkásfelvételt hirdetnek. Azok a csúnya idők már elmúltak. Ma már egy nagy csapat, egy nagy család tagja lehetsz, ha jelentkezel. A BKV honlapján magad is elolvashatod, hogy mostanság keresnek humánpolitikai igazgató csapattársat és buszvezető csapattársat. Ez utóbbiból, gondolom, többet is.  Aki nap, mint nap utazik a BKV pontos, tiszta, európai szintű járatain, nyilván irigykedve nézi a sok csapattársat, és csak arra vágyik, hogy egyszer majd ő is csapattárs lehessen, humánpolitikai igazgató, buszvezető, vagy netán jegyellenőr. Hát nem gyönyörű a metró kijáratánál állva belekötni a sok civilbe, akik az ide-oda utazgatásukkal csak hiányt okoznak a Vállalatnak, s Csapatnak? Mivel mindannyian a piacról élünk, a biztonság kedvéért megnéztem, hogy mit kínál a BKV menedzsmentje a leendő társaknak. Buszvezető csapattársnak „gyakorlati idő alapján megállapított jövedelmet”, humánpolitikai igazgató csapattársnak „versenyképes jövedelmet”. Ez már valami, bár nem értem, hogy a buszvezetőnek miért nem lehet szintén versenyképes a jövedelme? Igaz, hogy a buszvezető bérletet is kap, meg munkásszállást, sőt sportolási lehetőséget, a szegény leendő humánpolitikai igazgatónak meg be kell érnie „béren kívüli juttatásokkal”. Ráadásul még bérletet sem kap, pedig egy körúti villamos közösségi együttléte össze sem hasonlítható egy fekete Audi magányával. Fújj! Aztán egy szó nem sok, de annyi sincs a végkielégítésekről. Azt már tudjuk, hogy a korábbi humánpolitikai igazgatónál az is „versenyképes” volt, de vajon mennyit kap egy buszvezető. Ha én lennék a főnök, a fizetések rendezését alulról kezdeném. 100 ezernél senki sem kereshetne kevesebbet, még a takarítónő sem, és senki sem kereshetne egy milliónál többet, még maga a fő-főigazgató sem. A korrupt, szemét „csapattársakat” pedig nagyívben vágnám ki. 
 

Megnyugodtam. Megnyugodtam? 

Megnyugodtam, olvasva a lapokat. Attól féltem, hogy szegény Szili Katalinnak ezentúl BKV-villamossal kell járnia.  Iszonyú perspektíva. Igaz, ismertem egy államfőt Jugoszláviában, Dobrica Csoszicsot, aki úgy távozott az elnöki mandátuma lejártával, ahogyan jött: busszal.  Na, persze, ő „csak” egy író volt, „csak” a „szerb Tolsztoj”. Na, de ne aggódjunk! Katalin asszonynak nem kell felülnie a 2-es villamosra. Hála nagyszerű törvényeinknek 2017-ig lesz állami autója és sofőrje is. Az is állami. Meg titkársága is lesz, meg mindene lesz. Persze, nem csak neki, másnak is. Én nem adnék se autót, se sofőrt, se semmit. Kaptak eleget addig, amíg főnökök voltak. Persze, lehet, hogy tévedek. Adjunk meg nekik mindent, főleg a „távolságot, mint üveggolyót”, csak menjenek már!
 

Tényleg ezt akarjuk?

 


Rejtélyes(nek már nem mondható) együtthatók: Akkor Yoav Blum kaszinója sem kell!
(Molnár F. Árpád)

A King’s City ügyében most már beljebb vagyunk. Tudod ez az a kis biznisz, amely keretében egy nagy-nagy szórakoztató központot akarnak felépíteni a Velencei-tó partjára. Az ilyennél az a lényeg, hogy minél olcsóbb legyen és minél több pénzt hozzon. Eddig ezt sikerült is elérni, hiszen a befektetők, nevezetesen Yoav Blum úr, aki teljesen véletlenül izraeli-magyar kettős állampolgár, olcsón jutott hozzá a tó partján lévő földekhez. Ez csak úgy ment, hogy a Gyurcsány-Bajnai-kormány kiemelt állami beruházásként kezelte, és innen kezdve nem kellett a hatóságoknál kilincselni, sorba állni, minden ment magától. Sőt, Gyurcsány idején módosították a szerencsejáték törvényt, lehetővé téve, hogy „az ország területén egyszerre hét amerikai típusú játékkaszinó működhessen, és egy-egy régióban egész kaszinóváros is kialakítható legyen." A szépen alakuló ügy azonban, úgy tűnik, más érdekcsoportoknak szúrja a szemét, ezért beleköptek a levesbe. Az alkuval szemben az ügyészség is, az Állami Számvevőszék is bejelentett kifogásokat. Kipattant az is, amiről eddig nem beszéltek, mivel Magyarországon nem volt, nincs és nem is lehet antiszemitizmus. A vállalkozás mögött egészen véletlenül a 66 éves Ronald S. Lauder úr, hivatalos életrajza szerint „nemzetközi emberbarát, beruházó, műgyűjtő és közalkalmazott” áll. A név nem véletlenül ismerős. Lauder úr milliárdos, az Estéé Lauder kozmetikai birodalom alapítójának gyermeke, manapság a Zsidó Világkongresszus elnöke. A szervezet, mint tudjuk, „gondoskodik a zsidók és zsidó közösségek jogairól és biztonságáról az egész világon; a zsidó közösségekkel együttműködve és nevükben lobbizik a kormányzati, kormányközi és egyéb nemzetközi szervezeteknél a zsidó népet érintő kérdésekben; és együttműködik minden néppel a béke, szabadság és igazság egyetemes eszméinek alapján.” Yoav Blum úr nyilatkozott, hogy az ügy mögött tekintélyes nemzetközi üzletemberek állnak, akik „nem adnák nevüket telekspekulációkhoz”, és a kaszinóváros fel fog épülni. Tényleg ezt akarjuk?

Thürmer Gyula

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
2009-09-01. -
Lassan feltárul a Világ mocska - (4 Ebergényi vers + 1 versfilmünk)
/Ebergényi Németh Magda (költő, emberjogvédő)/
Tartalom: Ebergényi Németh Magda (Léna) a magyar irodalom első költői közé tartozik, akik verseket írtak a totális elmekontrollnak a Jelenések Könyvében Megjövendöltek szerint beteljesült világhatalmáról. Most 4 versét olvashatják, mely mellett megtekinthetik ama pár perces irodalmi filmünket is, amely versalapját Ebergényi a magyarok által katasztrófára, majd eltussolásra ítélt indonéz Hercules szállítógép elleni merénylet közel 100 halálos áldozatát követően írt.

 

Következő cikk:
2009-09-01. -
Kettős leleplezés! A cigányok elleni állami sorozatgyilkosságról a Molnár F. Árpáddal egy időben egy ismeretlen személy dokumentumokat borított
/Molnár F. Árpád (tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Tartalom: Molnár F. Árpád országos és vidéki médiumok százainak, bel- és külföldi nyomozó- és nemzetközi nyomozó szerveknek, amerikai és orosz titkosszolgálatoknak és diplomáciai képviseleteknek, magyar országgyűlési képviselők tucatjainak, Orbán Viktornak, továbbá a kecskeméti médiumok és a megyei önkormányzat és városháza osztályai és felelősei tucatjának, valamint Orbán Viktorral és a tömeggyilkos interkontinentális és romák elleni sorozatgyilkos NBH-val összenőtt Fideszes Zombor Gábor polgármesternek tegnap, augusztus 31-én elküldött elektronikus levél.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu