Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

"Baloldali egység" a fővárosban + Hillary Clinton
 

2008-11-18.
Thürmer Gyula (Munkáspárt)

 


A korábbi amerikai miniszterelnök, Bill Clinton felesége, Hillary Clinton a Bush-politika híve
(Hírháttér-kommentár)

„Baloldali egység” a fővárosban

Húzzunk bele, fiúk! Jó esetben két évünk van, addig kell bebiztosítanunk a jövőt! Magyarán, eladni mindent, ami mozgatható! Ha a nemzeti vagyon, akkor a nemzeti vagyont! Apróságokkal nem törődünk. Gondolom, valami ilyesmivel igazíthatta el Demszky Gábor a csapatát a múlt héten. Adjuk el a Fővárosi Gázműveket! Biztos pénz. Tudod, a gázművek olyan, mint a jó italkimérés, e kettő nélkül nem pesti a pesti. Ráadásul jön a hideg tél, így a nép is könnyedén elhiszi, hogy neki akarunk segíteni. A kis naivak! A múlt héten a budapesti közgyűlés valóban szavazott is, és láss csodát! Újra létre jött a „baloldali egység”. A döntés mellett az MSZP, SZDSZ, MDF frakció szavazott szépen katonásan, egyhangúan igennel. Látod, ha van min osztozkodni, akkor mindjárt összemelegszenek. Már nem számít, hogy mit mondott Gyurcsány az országnak, vagy mit mondott Horn Gábor Gyurcsánynak. Nem számít, van „baloldali egység”. Még a Vajnai-féle párt, mert a Kapolyiék hiányoztak a boldogsághoz, de ők nincsenek benne a közgyűlésben. Nekik most egyébként sem osztanak lapot, de azért üdvözölhetik a keményen antifasiszta alapon létrejött fővárosi „baloldali egységet”. Azért nem árt tudni, hogy nem akármit adnak el. A Fővárosi Gázművek nyereséges cég, átlagosan évi három milliárd forintot hozott Budapest konyhájára. Jól van fiuk, nyugtázta elégedetten a napot, a liberális-szoci vezérkar. A Gázművek jó kis ujjgyakorlat volt, most lassan nekivághatunk a BKV eladásának is. Természetesen a „baloldali egység” jegyében.

Hillary

Megnyugodtam, végre! Szegény Hillary nem marad kenyér nélkül. Azért mondom, hogy Hillary, mert az egész amerikai elnökválasztási kampányban a magyar média hillaryzta, mintha puszipajtások lennénk. Szóval, szegény Mrs. Clinton, nem elég, hogy annak idején Clinton megcsalta, most még az elnökjelölést is elveszítette. Tudod, így ötven után nem olyan nyerő dolog munka nélkül maradni. Mégis csak fenn kell tartani a megszokott életszínvonalat. Meg aztán itt van ez az átkozott válság. De most már nem kell semmitől sem tartani. Te, ez az Obama, ez úriember a javából. A hírek szerint Hillary Clintont fogja külügyminiszternek kinevezni. Jó állás, biztos fizetés, ehhez jönnek a napidíjak a rengeteg kiküldetés miatt. Egyszóval, a család meg van mentve, és Mr. Clinton is számíthat kisebb ajándékokra. Van esze az amerikai nagytőkének. Megválasztottak a színes bőrűt elnöknek, elkápráztatták az egyszerű amerikaiak tömegeit, mellesleg egy csomó gondolkodásban korlátozott magyart is, most meg szépen körbebástyázzák. Hillary mindig emlékeztetni fogja az új elnököt, hogy ki az úr a háznál.

Interaktív iskolai tábla és potyogtatós vécé

Nem hiszed, mi mindent lehet tapasztalni kis országunkban! Az egyik városban rácsodálkoztam az iskolai szupertáblára. Nem olyan nyikorgós fekete tábla fehér krétával, mint a szocializmus nehéz éveiben volt. Egy frászt! Ez már a 21. század, a tábla is egyesíti az iskolai tábla és a számítógép előnyeit. Hogy pontosan miért kell egyesíteni őket, azt nem tudom. Azt sem, hogy ez pontosan miért is jó a gyereknek. Egy azonban biztos: a gyártónak kiváló üzlet. Ráadásul biztos üzlet, mert ilyen dolgokat normális ember nem vesz magának. Képzeld el, hogy mit szólna az asszony, ha este beállítanál egy interaktív táblával. Az állam azonban szívesen vásárol ilyen csecsebecséket különösen most, amikor a fejlődés szavát messziről meghalló szocialisták kormányoznak. Kis hazánkban ugyanis azt történik, hogy a kormány rászánja magát szép nagy beruházásokra. Be kell látnunk, nem lehet benne mindenki a Gripen-üzletben, vagy a Sulinetben, másoknak is kell adni valamit. Erre jó az interaktív tábla-program. Erre a programra szépen kiírnak elnyerhető pályázatokat, amelyet még ösztönöznek is. Hanem is bombaüzlet, de jó üzlet. A vidéki kisvárosban tanuló gyerek boldogan elbabrál a mókás táblával, majd szünetben szembesül a magyar valóság másik részével. Az iskola vécé, hogy is mondjam finoman, szóval, hagyományos. Tudod olyan, mint gyerekkoromban Csongrádon volt Irén nénémnél a kertben. Potyogtatós. Óriási előnye, hogy nem fárad a gyerek keze, mert még lehúzni se kell. Pályázat mindenre van, de speciel az iskolai vécére nincs. Nincs pályázat, nincs kormányzati pénz, nincs üzlet. Vagy inkább fordítva: nincs üzlet, nincs kormányzati pénz, nincs pályázat. A gyerek meg kit érdekel? 
 

Thürmer Gyula

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-11-11. - 1. Szolidaritási tüntetés a szír nagykövetség előtt ;
2. Eltérő kapitalizmus

/A Munkáspárt és Thürmer Gyula cikkei/
Részlet: A különböző arab hírszolgálatok jelentése szerint (...) négy amerikai harci helikopter közeledett az Esz-Szukarijja falu határában levő építkezési területre, a szántóföldön landolt gépekből katonák ugráltak ki, majd géppisztolyokkal és robbanóanyagot dobálva válogatás nélkül tüzeltek a helyszínen tartózkodó emberekre.


 

2008-11-09. - Az illuminátusok eredete és a Föld bolygót irányító hatalom - Átfogó levezetés
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Babilon, azaz a Háttérhatalom imádja a jelképeket és mindenhová elhelyezi, ahová csak lehet. Az amerikai egy dolláros az elektromágneses hullámokkal kultikussá tett egyik legfőbb jelképet, a Jézus Krisztus Által Kinyilatkoztatott ördögi háromszöget (Sátán, fenevad és hamis próféta) és az orwelli, echeloni, homlokra pecsétet tett világrend mindent látó szemét és annak e világi, földönkívüli vezetőjét, a Sátánt kódolja, aki a világ trónján ül és hamarosan nyíltan színre lép.


 

2008-11-05. - Rendőrbőség, pénzhiány, nemzeti ünnep, SZDSZ
/Thürmer Gyula (pártelnök)/
Részlet: Rendőrökből most már jól állunk! Lehet, hogy enni lassan nem lesz mit, de rendőr az van. Igaz, hogy nem az utcán, nem a hétköznapokban, hanem a tüntetéseken, az állami ünnepeke, de mit kicsinyeskedünk?
 

 

 

2008-11-04. - Mi a bal szemünkkel nézünk a világra
/Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)/
Részlet: Mi a bal szemünkkel nézünk a világra. Így sok mindent észreveszünk, amit csak a jobb szemünkkel nem látnánk. Másként is látjuk a világot, mondjuk úgy, balszemmel.


 

 

2007-11-07. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Munkáspárt kontra bírói tökéletesség; valamint: Összefogás a gyilkos és vérengző hálózatok védelmében
- Régi-új pápaság és inkvizíció: Hatalmi-, bírói politikai ítéletek a kritika minden formája ellen, azaz: Ne érintsd a hatalmasokat!
- Le a tényfeltárással és tényfeltárókkal!: Cenzúra és kirekesztés a politikusi- és befektetői pedofil gyilkoshálózatok védelmében
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád VMP3O vagy A felvétel letöltése

 

 

 
Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR - A Jövőt mondja el
2008-11-16. -
A Hatalom tulajdonsága - Akik az Igazságot hirdetik, azoknak nem kell védelem
/A Hírháttér és Molnár F. Árpád/
Részlet: Gálfalvy Gallik Bélát az Echo TV által betiltott tényfeltárása miatt olyan helytelen kritikák érték a jobboldalról, miszerint túl sokat mondott el nevéről, forradalmári mivoltáról, a Háttérhatalom létéről és működéséről, és azt a nép nem érti, ezért a nép szintjén kell kezdeni a tényfeltárást, tevékenysége pedig - az igazmondás miatt - többet ártott, mint használt. [Ezzel szemben a helyzet az, hogy Gálfalvy beírta nevét a Világtörténelembe, és ezt már senki, sehogyan nem tudja tőle elvenni.]

Lap teteje

Következő cikk:
2008-11-18. -
A tv2 hazug összeállítása a móri bankrablásról - A Hírháttér TV korrekcióival
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Zsidó Világszövetség és a cionisták tulajdonában álló MTM/SBS-es tv2 hazug összeállítása a móri tömeggyilkosságról, a Hírháttér korrekcióival. (Film, 3 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu