Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Az új japán nagykövettel találkozott a cigányok elleni sorozatgyilkosságokat és indonéz terrorizmust eltussoló, hajléktalangyártó és újságíróüldöző kecskeméti polgármester

Előszó helyett:
Magyarok és nem magyarok elleni állami tömeggyilkosságokban, elévülhetetlen Emberiség elleni bűntettekben a Hírháttér személyesen tett feljelentéseket az NBH-nál és ment több nagykövetségre, többek között a Hírháttér újságíróinak élete védelmében. Az interkontinentális tömeggyilkos terrorista politikai maffia válasza nem maradt el: a tömeggyilkosbarát Japán egy napra rá azonnal Kecskemétre küldte vadonatúj nagykövetét a népirtás miatt "minden" földi hatóság előtt feljelentett polgármesterhez, a Fideszes Zombor Gáborhoz példátlan összeborulásra.
(Az előszó pár órával a cikk megjelenését követően került beillesztésre)


2009-10-01.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)
 

Itó Tecuo japán nagykövet első útja a legfőbb terroristához vezetett.
Itó Tecuo, az új japán nagykövet első magyarországi útja rögtön minden magyar idők legbukottabb polgármesteréhez, Zombor Gáborhoz vezetett. Gondoskodunk róla, hogy a magyarság elleni predesztináltan világbotrányba fúló Holocaust örök emlékű huszárvágás legyen a tömeggyilkos, nemi erőszakolós, újságírógyilkos Japánnak, melynek burmai újságíróáldozata védelmében is mi álltunk ki a leghatékonyabban. De erről még csak a titkosszolgálatok és a söpredék, tömeggyilkos, hazaáruló japán kormány tud, továbbá e cikk megjelenését követően a japán nagykövetségről is mindazok, akik eddig nem tudtak róla.
(Kommentár: Molnár F. Árpád)

Itó Tecuo, az új japán nagykövet a japán kormány magyarság elleni tömeggyilkosságait igazolandó sátáni sötétséggel legelsőnek minden magyar idők legbukottabb polgármesteréhez, a kecskeméti Fideszes Zombor Gáborhoz alázkodott Kecskemét városába. A lábhoz fekvő, a magyar polgári lakosság elleni állami szervezésű tömeggyilkosságokat igazoló Itó Tecuo nagykövet a szociális katasztrófagyáros és cigány sorozatgyilkos, valamint indonéz repülőmegsemmisítő Zombor polgármesternek kifejtve a japán titkosszolgálatok beteges sátáni nézeteit, elmondta: "megbízható embernek ismertem meg a polgármestert, ezért a következő látogatásom alkalmával már az üzleti élet szereplőivel is találkozni fogok Kecskeméten".

A nemzetközi tömeggyilkos terrorista találkozón a pofára ejtendő, a magyarság kiirtását és a lakosság elleni népirtást buzgó gesztusokkal támogató Japán nem véletlenül alázhatta meg magát ilyen kimoshatatlan történelmi, szépen, lépésekben beérő látványosságú mélységekbe, hiszen a tömeggyilkos terrorista Obama-kormányt éppen most buktattuk meg a cigányok elleni sorozatgyilkosságokban és annak magyarországi megrendelői abszolút védelmében játszott korlátlan egységszándú interkontinentális terrorizmusa okán (legújabb, most megjelent 13 perces filmünket ide kattintva láthatja).

Mint azzal sikerült elbüszkélkedni: Itó Tecuo japán magyarságkiirtás-barát nagykövet úgynevezett "gazdasági szakember" is, amiből alaposan leszűrhetjük, hogy Japánban is fontosabb a tömeggyilkosok egymás között parolázó eladósodása, mint bármiféle erkölcs és józan ész, és csak azért nem hánynak egymástól, mert mintha tükörbe néznének, ismerik fel egymás arcában egy utolsó tömeggyilkos és gyermeksortüzes Veérengző ábrázatát. Ráadásul Itó Tecuro nagykövet, a bűnözés szubkultúrájának pöcegödrébe zárt tömeggyilkos és magyarságkatasztrófa plánta a kelet-nyugati kapcsolatok úgymond szakértője, azaz akár saját eszével és erkölcsével is külön eldicsekedhet, nem csak a japán kormány és annak titkosszolgálata hibbant, Veérengző, hajléktalangyártó, tömeggyilkos és rosszindulatú idiotizmusával, amikor az Internetre kattintva azt találja, hogy Zombor Gábor kecskeméti polgármesternél súlyosabb és az életfogytig tartó fegyházbüntetéseket illetően terhelőbb referenciákkal nem rendelkezik a Magyar Köztársaság egyetlen polgármestere sem. A diplomácia alapszabálya, hogy mielőtt ilyen látogatásra és összeborulásra sor kerül, az illető állam és annak kormánya alaposan utánanéz és ellenőriz, kiről van szó. Azaz a magyaroknak semmiképpen nem szabad elfelejteni ezt a bandát és ezt a leégést soha! SOHA!


Bár a lakosság a Hírháttér Multimédiát nevezi a "kecskeméti hír tv"-nek, Eckhardt Balázs, a KTV főszerkesztője gengsztertévéjét saját környezetében még mindig Kecskeméti Televíziónak nevezi. Mióta az ún. "rendszerváltozás" óta nem látott média elleni támadást népirtó és cigánytömeggyilkos terroristája, Zombor Gábor Fideszes polgármester a titkosszolgálatokkal és a rendőrség eltussoló bűnszervezeti bűnözőivel közösen elkövette, a Itó Tecuo japán nagykövet első útja a legfőbb terroristához vezetett.Ceausescu időkre emlékeztetvén Eckhardt Balázs a kecskemétinek nevezett tévében még olyankor is a tömeggyilkos, minden idők legsúlyosabbat bukott polgármesterét, Zombor Gábort mutogatja, amikor egyáltalán nem róla van szó. Ritka az ilyen undorító féreg, amilyen Eckhardt, aki nem véletlenül nem mert soha velünk még csak összefutni sem, nemhogy nyílt vitára kiállni! Az új japán nagykövet debütálása a magyarság ellenségeinek és gyáva férgeinek örök mementójú találkozója volt.
(Kommentár: Molnár F. Árpád)

 

Jellemző a politikai idiotizmusra, amely kizárólag a látszatokra ad (az Internet óta arra is egyre kevésbé), mennyire rutinosan lett megszervezve, hogy Japán valahogy bevállalja azt a bukást, amit Zombor Gábor népirtó tömeggyilkossal való találkozás jelent: A hírhedt Fideszes hóhért ugyanis Budapestre hívták az Országgyűlésbe, ahol a nyílt utcán zajló, szó szerint interkontinentális nemzetbiztonsági háborúk közepette, s miközben tömegmészárlások esztendőkön át való folytatólagos fedezése és eltussolása ügyében feljelentéseket tettek ellene, és nagykövetségről nagykövetségre mentünk a puszta életünk védelmében, aközben azért, mert Zombor a szociális ágazatokban bukott a leghatalmasabbakat, így szociális kitüntetést kapott a Bajnai-Orbán egypártkormány részéről. Mint azt írtuk és sorozatosan, a vígjátékba illő politikai válaszreakciók eseményeivel bizonyítottuk, Orbán Viktornak mindig különösen perverz (a japánok nagyon tudják, mit jelent a perverzió, elég erről a szexrabszolgaként tömegesen tartott japán lányokat kérdezni, vagy a japán nemi erőszakolós mániát 10 millió halottal(!) elszenvedő Kínát) kényszeres indíttatása volt ahhoz, hogy aki emberei közül valamibe a legnagyobbat bukta, azt történelmi paródiába illő módon azonnal arra a posztra méltassa és nevezze ki, amibe a legjobban belebukott.Zombor Gábor baphomet-terrorista minden negatív rekordot megdöntött

A további kecskeméti egypártdisznóóli tébolyhullámhoz tartozik, hogy amint Zombor és bűnbandája a több esztendőn át minden létező ügyben és bűncselekményben tett be- és feljelentéseinket eltussolta, majd az úgynevezett "rendszerváltozás" óta nem látott újságíróüldözés keretében házkutatást, a médiánk működéséhez szükséges eszközök szkennelés címén több hónapra kilátásba helyezett lefoglalását, valamint a főszerkesztő (személyem) erőszakos úton, másik városba történő elhurcolását a titkosszolgálatok vezetőivel teljes egységagresszív szándékban és bűnszervezetben megszervezte, továbbá központi utasításra 100%-os hírzárlatot rendeltek el, nehogy megnyikkanjon erről hivatalos helyen bárki(!), miközben a teljes csenddel szemben az ellenem indított, a tömeggyilkos terrorista magyar állam ügynökhálózata részéről bűnszervezetben elkövetett lejárató kampány soha nem látott országos méreteket öltött a kívülállók előtti színpadon. Eközben a helyi, Kecskeméti Televízió (amúgy a nép a Hírháttért nevezi az "a kecskeméti hír tv"-nek, akiről tehát soha egy árva sort nem mert írni senki, mert az elkövető állami bűnözők megtiltották), tehát a KTV soha nem látott bőséggel kezdte el sugározni Zombor Gábort mutogatván, mint Romániában a Ceausescu időkben. Klasszikus titkosszolgálati összpárti szervezés! Teljes az összhang és - mert az elvtársak elmulasztották az állati szintnél magasabb rendűen felfogni, hogy korlátlan hazudozásaik ideje lejárt, amióta van Internet(!) - teljes a bukás, amiről persze ők, bezárva magukat egy bűnözőkkel teli szubkocsmába, nem akarnak tudomást venni az előre ismertté vált földrengésig! A KTV főszerkesztője, a gengszterügyekben és Prisztás-lelövés kapcsán klubjával előkerült Czégé Zsuzsás Eckhardt Balázs még olyankor is Zombort mutogatja a közszolgálatinak nevezett, minden létező állami bűntettet és lakossági népirtást korlátlanul, befejezett bűntetteket végrehajtva, irdatlan tömegével eltussolt tévében, amikor egyáltalán nem Zombor Gáborról van szó!

Leszögezhetjük, hogy a gengszterek kecskeméti találkozója után nem csak az új japán nagykövet és az ilyenkor rutinból becsempészésre tervezett japán maffia, de maga Japán sem kívánatos vendég; pontosabban meghatározva: a persona non grata Japán a magyarsággal ellenséges betolakodó a Magyar Köztársaság területén.

Molnár F. Árpád emberjogvédő, oknyomozó és tényfeltáró

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Draskovics Tibor népirtó terrorista2009-09-29. -
HÍRHÁTTÉR TV: Draskovicsnak üzent a Molnár:
Meztelenre a lányokat! Sörétet! Csonttörést! Horrort és Népirtást! -
Azaz: Draskovics Tibor és terrorista népirtó egypártbandájának életfogytiglanja

/Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Ennio Morricone: The Thing/
(Film, 11 perc)
Tartalom: Draskovics Tiborhoz szól Magyarország legfőbb tényfeltárója, a Hírháttér Multimédia főszerkesztője, Molnár F. Árpád. A 2006-ban a lakosság elleni felfegyverzett terrorista rendőrségen meztelenre vetkőztetett és csoportosan a fal felé guggoltatott, életveszélyesen fenyegetett fiatal lányok kapcsán a központilag teljes hírzárlat alá rendelt Hírháttér főszerkesztője szívélyesen elmagyarázza az ún. "igazságügyi és rendészeti" miniszternek, miért kell őt mindenképpen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélni, s hogy számítson a Molnár F. Árpád által felvetett nürnbergi joggyakorlat bevezetésére, amely a visszamenőleges hatályú törvénykezéssel halálbüntetést szabhat ki rá és bűnszervezete összes tagjára. Tömeggyilkosék ellenében szót ejtünk Budaházy György felmerülő belügyminiszteri pozícionálásáról, valamint az elnöki halálbrigádok bevezethetőségéről, és arról, hogy 2006-tól a romák elleni sorozatgyilkosságon át Budaházy letartóztatásától a Molnár F. Árpádig mely titkosszolgálatok és személyek az örökös elkövetők, az állandó nevek, azaz minden magyarnak és az Emberiségnek minden szinten és kategóriában bukott JÚDÁSFAJI ellenségei.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
Barack Obama és Juhász Gábor terroristák lebuktatása2009-10-01. -
HÍRHÁTTÉR TV: Háborúban a terrorizmussal - A rendőrség fölött a titkosszolgálatok állnak
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/Molnár F. Árpád Füzesgyarmaton, 2009-ben
/Zene: Ennio Morricone és David Julyan/
(Film, 13 perc)
Tartalom: A nemzetközi terrorizmus elleni harcunk következő állomásaiként személyesen tettünk feljelentést a budapesti NBH (titkosszolgálat) főépületében, és - miután idejében és szabályosan értesítettük az amerikai titkosszolgálatokat - elmentünk többek között az Amerikai Nagykövetségre a Hírháttér elleni állami terrorizmus, a romák elleni állami sorozatgyilkosság és az indonéz repülőgép elleni állami terrorizmus Emberiség-ellenes bűntetteiben, újabb elévülhetetlen bizonyítékokat felhalmozva az elkövetők ellen. A film - bár annak rendezője eredetileg nem így tervezte - Juhász Gábor legújabb globalista terrorista titokminiszternek (is) címzett éles és erős szónoklat lett. Ijesztő és döbbenetes bepillantást nyerhetnek az interkontinentális titkosszolgálati háborúk azon világába, ahol a központilag rendelt teljes elhallgatás mögött meghatározó erejű globális hatás-ellenhatású, hazug és tömeggyilkos államok és igazságharcosok közötti titkos háborúk folynak.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu