Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.02.)

   

Alvállalkozók országa; Közösségi közlekedés; Félnek a kapitalisták

 

2010-01-19.
Thürmer Gyula
(A Munkáspárt elnöke)

Alvállalkozók országa

Thürmer Gyula és helyettese.Nem tudom, hogy Önök hogy vannak vele, de én most értettem meg, hogy kik is vagyunk mi. Magyarország az alvállalkozók országa. Sztrájkolnak a BKV-sek, az egyik fő-fő BKV-ember meg kijelenti: nyugi, semmi ok a pánikra, a buszok egy részét alvállalkozók üzemeltetik, azok meg ugye nem sztrájkolnak. Nézem a Volán-vállalatokat, amelyeket a fő okosok darabokra szerveztek szét. Nos, nem csak szétszervezni tudnak, kiszervezni is. Mondjuk, az igazán jövedelmező Volán-járatokat kiszervezik alvállalkozóknak. A rendőrséget és a hadsereget már régen nem rendőrök és katonák őrzik, hanem magáncégek alvállalkozásban. A Magyar Posta is halad a korral, nem vesződik mindennel, kiadja alvállalkozóknak. Nem folytatom. Kis országunk alvállalkozásban működik. Az alvállalkozás akár jó is lehetne, de van egy alaptulajdonsága, ami miatt mégsem jó. Az alvállalkozót nem az egész érdekli, csak a rész, az ő része. Ha az elég hasznot hoz neki, a többi nem érdekes. Valami eszembe jutott: mi lenne, ha végre fővállalkozásban irányítanánk Magyarországot?

Közösségi közlekedés

Az újmagyar nyelvnek vannak sikeres fordulatai is. A csúnya szocializmusban tömegközlekedésnek neveztük a villamost, a buszt, meg a többit. Fújj le vele! Mennyivel szebb az újmagyar szó: közösségi közlekedés! Na, de most nem nyelvészkedni akarok. Azt mondja zsenikém, hogy össze kell hangolni a közösségi közlekedést, ezért meg kell szüntetni a párhuzamosságokat. Jól hangzik, csak nem ez a lényeg. Ugyanis nem a vasútnak kell a közúttal versenyeznie, hanem a közösségi közlekedésnek a magánközlekedéssel. Lefordítom: ha tiszta, gyors, pontos lesz a BKV, inkább otthon hagyom az autómat. Ilyen egyszerű! Egyébként semmit sem kell kitalálni. A világ más városaiban már mindent kitaláltak, át kell venni, persze, okosan. Három dolog kell hozzá, s ebben a sorrendben: politikai akarat, az állam, pénz. Jelenleg ebből az első kettő nálunk hiányzik, a pénz pedig ennek következtében magánzsebekbe megy, a közösségi helyett.

Félnek a kapitalisták

Mesterházy Attila hozta a formáját. Őszintém mondom, nem értem ezt az embert. Attól még nem nyeri meg a választásokat, hogy levágatta a szakállát, ami speciel elég ronda volt. Azzal talán-talán nyerhetne, hogy megnyeri az embereket, mondjuk a baloldaliakat. Erre mit tesz derék Mesterházy úr? A múlt héten kijelentette: kell egy jó kis törvény, lehetőleg még a választások előtt, amely büntetné azokat, akik tagadják a holocaust tényét, sőt, és most fogódzkodj meg, azokat is, akik tagadják a kommunizmus által elkövetett bűnöket. Mind a kettőt, mondván, hogy a „gyalázatnak nincsen színe”. Ekkora hülyeségre még az sem mentség, hogy ezt a szép kijelentést éppen az izraeli parlament ide látogató küldöttsége előtt mondta. Gondolom, kedveskedni akart nekik. Hát tényleg nincs is aranyosabb annál, amikor nem 70-80 éves egykori ’56-osok gyalázzák a szocializmust, akinek akár lehet okuk panaszra, hanem 36 éves ifjú szocialisták, az MSZP reménységei.  Ők ugyan nem éltek a szocializmusban, de apuka és anyuka igen, és ahogyan elnézem, nem igen nyomták el őket. Persze, a Fidesz is megéri a pénzét. Az ősszel éppen ők tettek volna egy kiegészítést az alkotmányhoz, miszerint "tilos a nemzetiszocialista és kommunista rendszerek által elkövetett népirtás és más, emberiség elleni cselekmények nyilvános tagadása, kétségbe vonása, jelentéktelen színben való feltüntetése." A szocialistáknak akkor még vérszomjasabbak voltak, s az önkényuralmi rendszerek bűneinek tagadásán túl a gyűlöletbeszédet is büntették volna. A Fidesz ezt már akarta. Mesterházy úr ötletéből persze most sem lesz törvény, de ki tudja, lehet, hogy a Fidesz majd megcsinálja.

A mi politikusaink azért még elmehetnének tanulni a nagyokhoz. A nagyobb országokban a hülyeség is nagyobb. Juscsenko ukrán elnök most javasolta éppen, hogy a hozzanak létre egy szép nagy nemzetközi bíróságot a kommunizmus bűneinek elitélésére. Van ezekben kommunista ellenes kirohanásokban valami jó is. Félnek tőlünk. Nem csinálnák, ha nem zavarná őket a szocialista múlt, és még inkább a szocialista jövő perspektívája. Mesterházy is, Orbán is, Juscsenko is, meg az összes többi kapitalista is tudja, hogy ha nem tudják a tőkés rendszert helyrehozni, Kelet Európában, Magyarországon hosszú távon nem a Jobbik, meg egyéb szélsőjobboldali társaságok jelentik a jövőt, hanem mi, azok, akik le akarjuk váltani a kapitalizmust, amely minden más társadalmi rendnél több kárt és szenvedést okozott az emberiségnek.

 

Thürmer Gyula

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.Jobbról Szabó György vezérigazgató féreg, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmat kapó Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos, nyíltan terrorista bűnözője, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai selejtje.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

 

 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Molnár Gyűrűje - Arany és lélek2010-01-17. - HÍRHÁTTÉR TV:
Próbáld pénzzel, fájdalommal, rettegéssel...

/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Hangeffektusok: Molnár F. Árpád/
Molnár F. Árpád - Kék ragyogás elválasztott szemmel(Film, 6 perc)
Tartalom: Különleges, szokatlan, újszerű darabot láthatnak, eredetileg a lefizethetőség, a megvesztegethetőség tárgyköréből... És amiket még benne, azok talány, rejtvény, enigma. Továbbá: Isteni Terv és Végzet, plántált erkölcs és Predesztinált, Eldöntött, Megfellebbezhetetlen Égi Bosszú. A film kívülállóknak művészet, beavatottaknak hírforrás, belülről tudóknak kijelentés.

 

Következő cikk:
Sanoma-horror, Szabó György-horror, Bognár Bálint-horror, Origo-horror, Videa-horror2010-01-19. -
Megsemmisítő súlyú feljelentés a Sanoma-maffia (és Videoplayer), továbbá az Origo Zrt. és annak Videa cége ellen (az illegális pornó és szado-mazotól a tömeggyilkosságokig)
Sanoma-horror, Szabó György-horror, Bognár Bálint-horror, Origo-horror, Videa-horror/A Hírháttér Multimédia teremtő akaratából/
Tartalom: Közérdekű bejelentő üldözése (Btk. 257.§: 2 évig terjedő szabadságvesztés, vagy közmunka vagy pénzbüntetés), Bűnpártolás (Btk. 244.§: 5 évig terjedő szabadságvesztés), Népirtás (Btk. 155.§ (1) b) és c): 10-20 év vagy életfogytig tartó szabadságvesztés) paragrafusokban és más bűncselekményekben tett FELJELENTÉS a Sanoma Budapest Zrt., Szabó György vezérigazgató, Bognárt Bálint főszerkesztő és további ismeretlen tettesek, valamint az Origo Zrt. és főszerkesztője, Weyer Balázs, a Videa és felelős szerkesztője, Bányai Zsolt és társai, valamint ismeretlen tettesek ellen. Tisztelt Legfőbb Ügyészség! Tisztelt ORFK! Tisztelt NBH! Tisztelt KBH! Tisztelt KFH! Tisztelt Ombudsmanok! Tisztelt Bajnai Gordon Miniszterelnök Úr! Tisztelt Orbán Viktor Úr! Tisztelt további Bel- és Külföldi igazságügyi szervek és titkosszolgálatok!
   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu