Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

A média bukása: A bizonyítékokat saját magatok gyártottátok le!2009-09-28.
Soós József (tényfeltáró, publicista, Echelon-tanú)

Üdvözöljük a HÍRHÁTTÉR Multimédia minden Olvasóját! Ebben a cikkben arról szeretnénk beszélni, hogy a MÉDIA milyen ALAPOS MUNKÁVAL biztosította be magát arról, hogy SAJÁT MAGUK ELLEN, illetve a RENDSZER ELLEN bizonyítékokkal szolgáljon! (Természetesen mindezt KÖZPÉNZBŐL és A MÉDIATÖRVÉNNYEL SZEMBEN vitte véghez, de ez most mellékes dolog...)

Ha csak a XX. századot, és az elmúlt 20 évet vesszük figyelembe, nyilvánvalóvá válik minden értelmes ember számára, hogy az IGAZSÁG SZÉLES KÖRBEN NYILVÁNOSSÁGRA KERÜLÉSE UTÁN mindazok a DOLGOK, ÁLLÍTÁSOK, melyeket a HÁTTÉRHATALMI MÉDIA, és annak minden egyéb kisebb-nagyobb MÉDIUMA valósított meg, a "fordulat után" SAJÁT MAGUKRA NÉZVE TERHELŐ BIZONYÍTÉK LESZ!!!

Ezzel a KÖZELI JÖVŐBE vezettük be a Tisztelt Olvasót, hiszen a küszöbön van a GLOBÁLIS VILÁGRENDSZER, és annak az irányítását képező KÖZPONTI VILÁGKORMÁNY nagy nyilvánosságra lépése! DE EZ önmagában hordozza azokat a tényeket is, hogy mindazok a VALÓTLAN, HAZUGSÁGON ALAPULÓ ÁLLÍTÁSOK, ÁLOMKÉPEK, melyekbe ez idáig ringatták a világ összes népét, MEGDŐLNI LÁTSZANAK! Ezzel egyidejűleg a DEMOKRÁCIA hazug ILLÚZIÓJA is szerte foszlik egy pillanat alatt: SOHA, SEMMILYEN "ORSZÁGBAN" NEM VOLT, ÉS NEM IS VALÓSULHATOTT MEG A NÉPI TÖBBSÉGI URALOM, melyet "demokráciának" neveztek el!!!

Az eseményekkel PÁRHUZAMBAN pedig azok a TÉNYEK, és az asztalra töménytelen számban lerakott DOKUMENTUMOK, melyeket a HÍRHÁTTÉR Multimédia rendelkezésére bocsájtott a világ összes népének, BEIGAZOLÓDNAK, és TÉNYEKKÉNT MINDENKI SZÁMÁRA VALÓSÁGGÁ VÁLNAK!!! A JÖVŐT mondjuk el; azt az időt, ami az EMBERISÉG JELENLEGI ÉLETFORMÁJÁNAK A HÁTRALÉVŐ IDEJÉBEN MEG FOG VALÓSULNI!!!

Ezt mindvégig, az utolsó utáni pillanatig TITKOLTA A VILÁG ÖSSZES KORMÁNYZATA, így az EMBERISÉG TÚLÉLÉSI ESÉLYEIT JELENTŐS MÉRTÉKBEN CSÖKKENTETTE, ami a NÉPIRTÁS BŰNTETTÉNEK SZÉLESKÖRŰ KIMERÍTÉSÉT valósította meg!!!

NEKÜNK NEM LESZ, és nem is VOLT eddig sem nehéz dolgunk abban a tekintetben, hogy az IGAZSÁGOT és IGAZUNKAT BIZONYÍTSUK, hiszen ezek a BUTA BARMOK hosszú évtizedeken keresztül SAJÁT MAGUK ELLEN GYÁRTOTTÁK A TERHELŐ BIZONYÍTÉKOKAT! Lásd: Az összes TELEVÍZIÓADÁS, és annak minden MŰSORA, RÁDIÓ csatornák egésze, és az ÍROTT SAJTÓ minden cseppje! ...AZT BIZONYÍTJA, HOGY SOHA, SEMMILYEN HASZNOS INFORMÁCIÓVAL NEM SZOLGÁLTAK A TUDATLAN LAKOSSÁG SZÁMÁRA, így egyértelműen RONTOTTÁK ANNAK A TÚLÉLÉSI ESÉLYEIT!!! Ami kimeríti a NÉPIRTÁS bűntettét!!!

Erre nekünk bizonyítékunk van, amit saját maguk hoztak létre az általuk üzemeltetett, de KÖZPÉNZEKEN ÉS TÖRVÉNYTELENÜL FENNTARTOTT MÉDIA BIRODALMAIK által. Minden pillanatot DOKUMENTÁLVA, amely felhasználható lesz ellenük az adott időben!

Így SZERVEZETTEN, ÉS HOSSZÚ IDŐN KERESZTÜL, FOLYTATÓLAGOSAN ELKÖVETETT BŰNPÁRTOLÁS, és az ÁLLAMI BŰNCSELEKMÉNY-SOROZATOKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL (RÉSZVÁLLALÁS) MIATT emberiség ellenes tetteket követtek el!

Molnár F. Árpád és Soós József - Nürnbergi perek kellenek!Így ha szükség lesz rá, akkor egy ÚJABB NÜRNBERGI persorozatot lehet indítani ellenük!!!

MINDEN BIZONYÍTÉK ADOTT, és ezt a NÉP PÉNZÉN - akiket mindvégig BECSAPTAK, ÁTVERTEK, SZEMÜKBE HAZUDTAK - valósították meg! A NÉP ELLEN, az ÁLLAM VÉDELME céljából, így az ALKOTMÁNYOS RENDET FELSZÁMOLNI SZÁNDÉKOZVA ÉS FELSZÁMOLVA!!! Bűnrészesek, és részt vállaltak a HÁTTÉRHATALOM, azon belül az az alá tartozó MINDENKORI KORMÁNYZATOK Isten-, és emberiség ellen elkövetett legszörnyűbb tetteiből!!!

A BIZONYÍTÉK ADOTT, nem lehet azt már eltusolni!!! Azok a szerencsétlen emberek (magyar, német, szlovák, román, olasz, ROMA, stb... stb... stb...), a világ összes kisembere, és mindaz, aki a NAGY SOKASÁGBA TARTOZIK SÉRELMÉRE ELKÖVETETT EMBERISÉG ELLENES BŰNÖK hamarosan nyilvánvalóvá fognak válni, és mindenki megérti majd azokat! Az ISMERETET, TUDÁST, mely a legnagyobb kincs az ISTENBE VETETT HIT UTÁN (ami megvéd minden földi bajtól!), ott lesz karnyújtásnyira mindenki előtt! De akkor már nem az lesz a kérdés, hogy VAN-E LEHETŐSÉG MEGISMERNI AZ IGAZSÁGOT, hanem az, hogy AKAR-E, VAN-E SZÁNDÉKA ÉLNI VELE AZ EGYÉNNEK, vagy akár egy egész TÁRSADALOMNAK!!!

(Ez még a jövő, de hamarosan a valóság lesz...)

Bajnai Gordon, a halálfejes sátáni illuminátus tömeggyilkos
A halálfejes sátáni tömeggyilkos Hajdú-Bét-féle öngyilkosság-sorozat-gyártása csak a jéghegy csúcsa. A háttérhatalmi JÚDÁSFAJI féreg a romák elleni sorozatgyilkosságok szervezésében Gyurcsány Ferenc bizalmasaként volt sörétadó. A terrorista tömeggyilkos milliárdos az ország vezetőjeként vezényli - akasztani való Emberiség-ellenes undorító állataival is - a Hírháttér Multimédia összes tényfeltárásával és keresztyén (keresztény) újságíróival szemben a megfélemlítő, megtorló, koncepciós pereket halomra halmozó, tömegével életveszélyesen fenyegető, tettleges és fegyveres testületi akciókat, ügyről ügyre életfogytig tartó fegyházbüntetésekkel büntetendő bűnszervezeti bűntetteket elkövetve! Molnár F. Árpád megígéri, hogy amint lehetősége nyílik rá, egyetlen kivételt sem hagy közülük a történelmien példát statuáló igazságügyi megtorlások vonatkozásában! Minthogy nem lehet nem észrevenni, amikor egy az egész bolygón kiemelten figyelt média (amilyen a Hírháttér) az ő sorozatgyilkosságaikról és nemzetközi terrorcselekményeikről ontja a cikkek, Hírháttér Rádiós és az Interneten példátlanul profi módon elkészített filmes dokumentumainak és bizonyítékoknak a tömegét, így védekezési lehetősége a közérdekű bejelentő üldözése, a népirtás bűntette, az alkotmányos rend elleni bűntettek és folytatólagosan elkövetett emberölések halmozottan minősített esetei alól semmi mentsége sincs, mondván, nem vette észre, hogy a rekordanyagokat csak és kizárólag mi terítjük! Egy miniszterelnök azt sem tehette volna meg, hogy hallgat vagy kimarad, amikor egy huszadrangú, semmiről nem szóló médium főszerkesztője ellen indít állami ostromot bárki, mert az ha bűnös, ha nem, az újságíróüldözés miatt mindenképpen, HIVATALBÓL ÉS ELKERÜLHETETLENÜL(!) kormányzati ügy, csak onnan kezelhető, és elkerülhetetlen a lakosság előtti bejelentése és kommunikálása! A média azonnal tele kellett volna legyen a hírrel! A hírzárlat (a titkosszolgálati szleng D-Notice-nak nevezi) csak úgy volt elérhető, hogy mint a Rajk-per idején, a teljes média ugyanannak a Rendszernek az ügynökeként volt minden magyar és az Emberiség hazaárulója és JÚDÁSA! A háttérhatalmi, államszervilis újságíró JÚDÁSFÉRGEK maguk ellen szavazták és szavazzák meg naponként a média elleni kiterjedt igazságügyi tisztogatások és kitakarítások elkerülhetetlen szükségességét! Ők megszavazták a sajtószabadság és a tényfeltárók eltörlését, pénzt kaptak érte, mi pedig eldöntöttük, hogy ezek miatt - a nürnbergi jogalkalmazás bevezetésének terhe mellett - minimum fegyházzal kell bűnhődniük!
(Molnár F. Árpád)

 

A lépcső első fokán túl vagyunk már: az emberek számára az ÁLLAMI, VALLÁSI és egyéb más vezetők MIND-MIND HITELÜKET, SZAVAHIHETŐSÉGÜKET VESZTETTÉK! A nagy sokaságból egyre többen HISZIK, és BIZONYOSODNAK MEG ARRÓL, hogy ezek az egyének BŰNÖZŐ HAJLAMÚ PSZICHOPATA ÁLLATOK! Éppen ők a TERRORISTÁK, a népek, minden nép ELLENSÉGEI, akik VÉRSZÍVÓ KULLANCS MÓDRA ÉLŐSKÖDNEK RAJTUK!!!

Ez volt az első lépés, ezen már túl vagyunk, ami elmúlt, az már a "történelem" kategória, éppen ezért most nem térünk rá ki! ...

De...!

Többek között a HÍRHÁTTÉR Multimédia Isten kegyelméből történő működése, és Krisztus erős védőkeze által az emberek egyre FELVILÁGOSULTABBAK lesznek/lettek!!! De ez még közel sem az a szint, ami hamarosan bekövetkezik, a HÁTTÉRHATALOM, és a GONOSZ CÉLOKRA FELHASZNÁLT TECHNIKÁJA (ECHELON-rendszerek) egyre szélesebb körben válik ismerté, és az EMBER egyre többet tud, és a szörnyű valóságba BEVEZETÉST KAP!!!

Ez már egy másik fejezet, egy újabb lépcsőfok, ami ELINDÍTÓJA, MOZGATÓ RUGÓJA a most zajló, TITOKBAN VÉGBEMENŐ VÁLTOZÁSOKNAK! Éppen úgy ALATTOMOSAN, REJTVE megy véghez, mint a POLITIKAI VÁLTOZÁSOK annak idején egész EURÓPÁBAN! Ez volt 1985-1992 közötti intervallum, 1989-1990-es korlátozottabb időszak. De a színfalak mögött már a 70'-es évek végén ELKEZDŐDÖTT, és a 80'-as évek KÖZEPE UTÁN bontakozott ki; a 1989-1990-es fordulat alkalmával vált tetőpontjává, és 1994-ig csengett le!

Ez éppen így van most is, csak esetünkben SOKKAL NAGYOBB, és az EGÉSZ EMBERISÉG LÉTÉT, ÉLETÉT MEGHATÁROZÓ, derékba törő változások fognak BEKÖVETKEZNI, melyek már régen elkezdődtek!

NINCS TOVÁBB!!! Rövidesen nem lesz mit titkolni, mert az ISMERET széles körben nyilvánvaló lesz. Ez a VILÁGOT VÉGÉRVÉNYESEN ÁTFORMÁLÓ ERŐ az emberiség utolsó pillanata előtt FEDI FEL A KILÉTÉT! A történelem MEGVÁLTOZIK, minden ÁTÉRTÉKELŐDIK; ez a VILÁGKORSZAKVÁLTÁS!!!

A mostani közszereplők mind-mind a HÁTTÉRHATALOM bábfigurái, és miután elvégezték a feladatot, amit kell, BABILON el fogja őket tiporni, HŰTLEN SZAJHA MÓDJÁRA MEGCSALJA ŐKET! A BIBLIA tudatosan és PRECÍZEN nevezi ezt a Rendszert TITOKZATOS NAGY BABILONI SZAJHÁNAK!!! Ebben a 4 szóban MINDEN BENNE VAN a Rendszer ismertetésével kapcsolatban!

A Rendszer VONA-glik, az utolsókat rúgja! Ebben a formában, ahogy jelenleg van, nem tartható fenn már sokáig, éppen ezért van a mostani rendszerreform, ami végeredménye a VILÁGKORMÁNY kilétének a felfedése, és vele egyidejűleg az ECHELON-technológiák nyilvánosságra kerülése lesz!

A BIZONYÍTÉK LEGYÁRTVA!!!!! Saját maguk ellen elkészítve, éppen úgy, ahogy az eleve el lett rendelve! MEGVÁLTOZTATHATATLAN, és MINDEN KIMONDOTT SZÓ BENNÜNKET FOG IGAZOLNI, az ő hazugságaik állnak azokkal az igazságokkal szemben, amiket ELSŐ ÍZBEN, LEGELSŐK KÖZÖTT MI HOZTUNK A NYILVÁNOSSÁG SZÁMÁRA!!!

Az ÁLLAMMAFFIA maffiakormány, és SORTÜZES, KORRUPT, BŰNÖZŐ RENDŐRSÉGE, BÍRÓSÁGI-ÜGYÉSZSÉGI SZERVEI mindvégig TITKOLT, olyan szinten, hogy külön egy HIVATALT, a TITKOSSZOLGÁLATI MINISZTÉRIUMOT is létrehozott ezen ügy számára! A lehető legnagyobb erőket bevetve annak érdekében, hogy a NAGY SOKASÁGOT, a LAKOSSÁGOT, mindvégig FÉLREVEZESSE!!! Ehhez IRDATLAN MENNYISÉGŰ KÖZPÉNZT FELHASZNÁLVA!!! Semmi sem számít nekik, semmi sem elég drága ezeknek a PATKÁNYOKNAK, így inkább üzemeltetnek HAZUGSÁGOKAT HIRDETŐ MÉDIUMOKAT a lehető legnagyobb pénzeken is, ahelyett, hogy a KÓRHÁZAKAT, OKTATÁSÜGYET, SZOCIÁLIS ÜGYEKET finanszíroznák belőle!

Mindent a HÁTTÉRHATALOM, AZ ÁLLAM érdekében, és NEM SZÁMÍT, HÁNY ÁRTATLAN EMBER HAL MEG!

Sőt, RENDELÉSRE követnek el gyilkosságokat, melyek mindvégig BŰNPÁRTOLÁSBAN KÖZPONTILAG VOLTAK ELRENDELVE, és a MÉDIA hallgatott róluk, és csak félrebeszélt! Olyan HAZAÁRULÓKAT, TÖMEGGYILKOSOKAT megkérdezve az ügyről, és "szakértve", mint amilyen CSONTTÖRŐ, SZEMKILÖVETŐ, GYILKOS, BŰNPÁRTOLÓ" Bencze József (most országos rendőrfőkapitány) is.

Szívesen ELBESZÉLGETTÜNK volna vele a MÉDIA kamerái és nyilvánossága előtt, hogy:

    - Hogy is van az, hogy 6 ESETBEN ugyanazon elkövetőket NEM TALÁLNAK meg? Például a ROMA-gyilkossági ügyekből kifolyólag, de bármely más ÁRTATLAN ember sérelmére elkövetett ÁLLAMI összefüggésben álló BŰNCSELEKMÉNYEK halmazát véve alapul???

Hogy is van ez Draskovics Patkány???? Beszélj róla, ugass, kutya, és NE HAZUDJ!!! Mert kiderül!!!

Éppen úgy, mint ahogy az egyéb GYILKOSSÁGI ÜGYEK is ki fognak derülni, és BIZONYSÁGOT SZEREZNEK, a ti vesztetekre, a mi DICSŐSÉGÜNKRE!!!!

Felelős Főszerkesztő: Molnár F. Árpád
Szerkesztő: Kárpáti Magyar (Soós József)

(Írta: 2009.09.26.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Kovácsics Ferenc, a KBH vezető sorozatgyilkosa2009-09-28. -
A Hírháttér főszerkesztőjének ismerőseit Havas Henrik ellen provokálja a KBH és az NBH - Plusz egy bónuszvers és egy sorozatgyilkos halállista!
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Molnár F. Árpád nem rest a válasszalTartalom: Tömeggyilkos nemzetközi terroristáék további provokációira és elképesztő rosszindulatú, halálukig végeérhetetlen kínlódásaikra Molnár F. Árpád villámválaszol. És folytatja, és folytatja, és folytatja, és folytatja... A romák elleni sorozatgyilkos és indonéz - többek között szintén - gyerektömeggyilkos Kovácsicsféreg (KBH-igazgató) Attila nevű gyerekéről és családjáról külön meglepetéseket tartogatunk. De erről kicsit később, hogy tömeggyilkos féregék addig is rághassák a körmüket.

 

Következő cikk:
Draskovics Tibor népirtó terrorista2009-09-29. -
HÍRHÁTTÉR TV: Draskovicsnak üzent a Molnár:
Meztelenre a lányokat! Sörétet! Csonttörést! Horrort és Népirtást! -
Azaz: Draskovics Tibor és terrorista népirtó egypártbandájának életfogytiglanja

/Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 11 perc)
Tartalom: Draskovics Tiborhoz szól Magyarország legfőbb tényfeltárója, a Hírháttér Multimédia főszerkesztője, Molnár F. Árpád. A 2006-ban a lakosság elleni felfegyverzett terrorista rendőrségen meztelenre vetkőztetett és csoportosan a fal felé guggoltatott, életveszélyesen fenyegetett fiatal lányok kapcsán a központilag teljes hírzárlat alá rendelt Hírháttér főszerkesztője szívélyesen elmagyarázza az ún. "igazságügyi és rendészeti" miniszternek, miért kell őt mindenképpen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélni, s hogy számítson a Molnár F. Árpád által felvetett nürnbergi joggyakorlat bevezetésére, amely a visszamenőleges hatályú törvénykezéssel halálbüntetést szabhat ki rá és bűnszervezete összes tagjára. Tömeggyilkosék ellenében szót ejtünk Budaházy György felmerülő belügyminiszteri pozícionálásáról, valamint az elnöki halálbrigádok bevezethetőségéről, és arról, hogy 2006-tól a romák elleni sorozatgyilkosságon át Budaházy letartóztatásától a Molnár F. Árpádig mely titkosszolgálatok és személyek az örökös elkövetők, az állandó nevek, azaz minden magyarnak és az Emberiségnek minden szinten és kategóriában bukott JÚDÁSFAJI ellenségei.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu