Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

A "magyar kormány" valódi aggodalma

 

Részlet a cikkből:
...már régen túlnőtt rajtuk az ügy [a Hírháttér-project és állami ellenségei bűntettei] (...). (...) Ahhoz viszont van bátorságuk, merszük és hitványságuk, hogy az ártatlan néptömegekbe belelőjenek (...)! De ennek hamarosan meglesz a következménye (...). A Hírháttér éppen ezért jött létre (...). Egy adott ütemterv szerint dolgozik, és minden mozdulatnak megvan az értelme (...). (...) A mostani kis puccs, amit a Hírháttér ellen elkövettek [házkutatás, lefoglalások, elhurcolás, bűntető eljárás stb.], gyerekes butaság volt a részükről, és már ellenük is fordult. Semmi nincs a kezükben a férgeknek (...), de nekünk annál több, hiszen bűnözőkkel állunk szemben, akiknek nincs a kezükben az erkölcs és a fedhetetlenség védelmi lehetősége! Egy mocskos darázsfészek az egész (...). (...) Az Igazságnak nem ellenfele a hazugság...

2009-10-04.
Soós József (tényfeltáró, publicista, Echelon-tanú)

Tisztelettel üdvözöljük a HÍRHÁTTÉR Multimédia Minden Nézőjét, Hallgatóját és Olvasóját!

Arról szeretnénk beszélni egy kicsit bővebben, hogy mi az, amitől a legjobban RETTEG a "magyar kormány" és a TITKOSSZOLGÁLATOK! Nem tudnak vele mit kezdeni, mert már régen túlnőtt rajtuk az ügy, és semmi lehetőségük nincs a dolgok menetébe belefolyni. Így az olyan kis köcsög suttyók, mint amilyen a FICSOR ÁDÁM, gyakorlatilag semmit sem tudnak már az ügyben tenni. Erőtlen próbálkozás részükről, hogy néhány napra, vagy akár több hétre is MEGBÉNÍTJÁK a működésünket, de GYAKORLATILAG TÖBBRE NEM KÉPESEK, mert ők még apró kirakós játéknak is kicsit a VILÁGNAK EBBEN A DOLGÁBAN, amivel mi foglalkozunk. A GERGÉNYI PÉTER- és Draskovics Tibor-féle alamuszi-nyuszi PATKÁNYOKNAK sok lehetőségük nincs, mert DÖNTÉSI LEHETŐSÉG VELÜNK KAPCSOLATBAN NEM ADATOTT MEG NEKIK. Ahhoz viszont van BÁTORSÁGUK, MERSZÜK, és HITVÁNYSÁGUK, hogy az ÁRTATLAN NÉPTÖMEGEKBE BELELŐJENEK, és VÉGIG KARDLAPOZZÁK A CIVIL LAKOSSÁGOT!

Barack Obama illuminátus a Sátán rabszolgájaDe ennek hamarosan meglesz a következménye; ezt bátran MEGÍGÉRHETJÜK, és amit Molnár F. Árpád Úr megígér, azt MINDEN ESETBEN BE IS TARTJA!

A HÍRHÁTTÉR éppen ezért jött létre; tökéletesen meg lett alkotva. Egy adott ÜTEMTERV SZERINT DOLGOZIK, és minden mozdulatnak megvan az ÉRTELME, ami GYÜMÖLCSÖT FOG TEREMNI! Valami előbb érik be, de valamire egy kicsit többet várni kell, de MINDEN SZÓ, melyet leírunk, TÖRTÉNELMI SÚLYÚ és ÉRTELEMMEL BÍR!

Azt ne gondolja senki, hogy velünk szemben a BAJNAI GORDON-féle államvezetés valami akadályt is tud jelenteni. A legnagyobb akadály, amit elénk tudnak gördíteni, minden esetben rövid időtartam alatt elhárítható, és a működést csak ideig-óráig tudja AKADÁLYOZNI! Ebből is látszik, hogy össze-visszaságban, RENDEZETLENÜL cselekszenek, és semmi sem átgondolt abból, amit véghezvisznek.

A mostani kis puccs, amit a HÍRHÁTTÉR ellen elkövettek, gyerekes BUTASÁG volt a részükről, és már ellenük is fordult. Semmi nincs a kezükben a FÉRGEKNEK ahhoz, hogy MEGFOGJANAK BENNÜNKET, de nekünk annál több, hiszen BŰNÖZŐKKEL ÁLLUNK SZEMBEN, akiknek nincs a kezükben az ERKÖLCS és a FEDHETETLENSÉG védelmi lehetősége! Egy MOCSKOS DARÁZSFÉSZEK az egész, de mi ODAVÁGUNK NEKIK, és a raj szétreppen, a KIRÁLYNŐT, vagyis a HÁTTÉRHATALOM ember feletti intelligenciáját, a FENEVADAT pedig a TEREMTŐ ISTEN és FIA, KRISZTUS URUNK fogja legyőzni!

Az IGAZSÁGNAK nem ellenfele a HAZUGSÁG, így nincs semmilyen ütőkártya a kezükben. Molnár Úr ellen sem tudtak semmilyen vádat felhozni, mert NEM KÖVETETT EL SEMMILYEN BŰNCSELEKMÉNYT SEM! KOKÁNYOLT, összeszórt szedett-vedett gyermeteg vádakkal álltak elő, amivel semmire nem mentek. A CÉL az volt, hogy a GÉPEKET lefoglalhassák, így KORLÁTOZVA A MŰKÖDÉSÜNKET!

Egy kis gondolkodás példának kedve miatt: ha most - akár ma is - engem elvinnének, akkor NINCS SEMMI ÜTŐKÁRTYA A KEZÜKBEN, amivel támadhatnának, de a Molnárnak ezzel A MALMÁRA HAJTANÁK A VIZET, és hosszú cikkeket, műsorokat lehetne kikerekíteni például az én elhurcoltatásomból is!

Mennyi csodálatos anyag születhetne meg, és ismerhetné meg a nagyérdemű!
 


Az első Hírháttér-film a Hírháttér elleni állambűnszervezeti maffiatámadást követően. Molnár F. Árpád a "Házkutatás, lefoglalások, elhurcolás" című Hírháttér-filmben a bűnszervezeti politikai és titkosszolgálati terrorizmusról, az orbán-bajnai-banda egyre leplezetlenebb tömeggyilkosságairól és a fehérorosz államhoz egységszándékú újságíróüldözésekről.
(A film készült 2009 szeptember 20-án.)

Így látható, hogy MINDEN TETTÜK, AMELY ELLENÜNK IRÁNYUL, BUMERÁNG FORMÁJÁBAN VISSZACSAP HOZZÁJUK! Az Ő minőségüket LEÉPÍTVE, bennünket IGAZOLVA, és szavunk állítását NYOMATÉKOSÍTVA!

Ezek már csak bohócok, és az ÁRTATLAN EMBEREK ÉLETÉRE KÉPESEK TÖRNI; ehhez értenek, máshoz nem. Azt ütik, aki nem tud visszarúgni, aki vissza tud csapni, azt ALATTOMOSAN TÁMADJÁK MEG! De AKI ISMERI A MŰKÖDÉSÜKET, MÓDSZERÜKET, azt túlságosan nem tudják meglepni, és megbotránkoztatni a tetteik!

Szeretném a Kedves Olvasókkal megosztani az az esetet, mikor még nem tudtam ilyen részletességgel a HÁTTÉRHATALOMRÓL, de már akkor is BETÁMADTAK ENGEM, és az ÉLETEMRE TÖRTEK! Ezen felül még annak az életét is veszélybe sodorták, aki közvetlen közelben ott volt velem! Ez egy Erdélyi út alkalmával történt meg: mikor mentünk a párom szüleihez haza, egész úton semmi sem volt; késő este, mikor már majdnem ott voltunk a falujukban, megálltunk; hogy miért akkor, még nem tudtam, hiszen azt a maradék 5-8 km távolságot már könnyedén megtehettük volna... de mi megálltunk...

... Ekkor rontottak ránk a ROMÁNOK teherautókkal: három 20 tonnás terepes duplatengelyes dömper volt, és el akartak tiporni bennünket; nekünk az autóval árkon-bokron keresztül menekülni kellett, de ők csak jöttek és jöttek, kergettek bennünket.

A Teremtő Atya keze védett akkor, mikor körbezártak, és nem szorítottak össze; valami láthatatlan erő megakadályozta, hogy ezt megtegyék: az Atya volt az, MEGVÉDETT ENGEM, nem hagyta, hogy ELEMÉSSZENEK! Azon kívül, hogy az én életemet veszélyeztették, a párom életével is játszottak, mert ott ült mellettem az autóban.

Akkor még nem tudtam, hogy az egy HÁTTÉRHATALMILAG MEGSZERVEZETT MERÉNYLET VOLT, de a későbbiek folyamán erről bizonyságot nyertem. Így a ROMÁN TITKOSSZOLGÁLAT, de vele egyúttal a MAGYAR TITKOSSZOLGÁLAT is MINDENT TUDOTT, és SZERVEZETT VOLT AZ AKCIÓJUK!

Ha engem érdekelne, hogy KIK TÁMADTAK MEG, AKKOR csak annyi lenne a dolgom, hogy azon a napon, ABBAN AZ IDŐBEN, AZON A HELYEN a GSM-cellainformációkat meg kellene szereznem. Ezt akár 200 év múlva is meg lehetne tenni, és kivitelezhető lenne. De engem NEM ÉRDEKEL, hogy személy szerint melyik ECHELON-NYOMORÉK ROMÁN vagy egyéb nemzetiségű személy követte el azt a tettet. Mert NEM Ő A HIBÁS BENNE, ő is csak áldozat, egy BABILONI FOGOLY, akit éppen akkor BIOROBOT formájában felhasznált a TITKOSSZOLGÁLAT ÁLTAL a HÁTTÉRHATALOM! Egyszerű dolguk volt, hiszen SZÁMTALAN LEHETŐSÉGÜK VOLT A NYOMKÖVETÉSRE, és a HELYZETEM KOORDINÁLÁSÁRA. De még arra is, hogy a CSELEKEDETEIMBE PROGRAMOZVA BEAVATKOZZANAK! Így érték el, hogy éppen ott, akkor megálltunk. ELŐRE EL VOLT KÉSZÍTVE MINDEN, csak az ESEMÉNYSORT KELLETT KIVITELEZNI!


Műholdak a Föld körül. Az első műholdak kötött és nem kötött pályán keringtek. A műholdak egy része olyan útvonalon haladt, hogy naponta többször haladt el ugyanott, és fényképezte le ugyanazt a területet, kívánt felbontásban. A mai digitális műholdak nem csak hagyományos mozgófilmeket készítenek, valamint hő- és minden más fotontartományú sugárzásról készítenek élőfilmeket (így pl. a megfigyelt emberi és állati entitások hangulatát, érzelmeit stb. spektroszkópokkal filmezve), hanem másodpercenként több ezer helyszínről készítenek fotót, egy műhold pillanatok alatt akár egy fél országnyi területet végig pásztázva és részletesen lefényképezve. Ez a technológia annyira könnyű, hogy éppencsak a boltban nem lehet megkapni. A titkosszolgálatok digitális videomobil távközlési rendszerét - a média tudatos népirtó besötétítése miatt - pl. addig nem fogták fel a magyarok, amíg a mobilszolgáltatóknál meg nem vették az első videomobil telefonokat. Hogy a titkosszolgálatok digitális audio-video filmrögzítéssel és nyomkövetéssel dolgoznak, magyarul először a Molnár F. Árpád hozta nyilvánosságra akkor, amikor a népi vágóbarmoknak még nem tették a bolti kirakatba mobiltelefon formájában, hogy aztán 1000Ft/db-os egységáron a benzinkutak kosaraiba dobálják halomra, mint elavult eszközöket. De a titkosszolgálatok még mindig úgy tesznek, mintha 40 éves és legalább 1 kilogrammos ipari kamerákkal dolgoznának, amelyek hangot nem, képet pedig másodpercenként jó, ha egyet rögzítenek. Eközben a hi-fi hangminőségű és éjjel is kifogástalan élességgel látó, nagy felbontású betechnikázást legális úton is elvégezheti mindenki egy P-4-es számítógép (50 ezer Ft) és egy használt Samsung kamkorder (35 ezer Ft) felhasználásával, a telepítő munkadíjával együtt is - 2009-es árfolyamon - összesen 100 ezer Ft-ért!
(Molnár F. Árpád kommentárja)

 

A MŰHOLDAK SEGÍTSÉGÉVEL négyzetmilliméter tört részéig nagyítható a Föld Felszíne, így még azt is láthatták, hogy korpás-e a hajam, vagy sem... De abban a pillanatban éppen KETTŐ DARAB MOBILTELEFON IS VOLT NÁLUNK: az egyik a páromé, a másik az enyém volt! De az AUTÓT is BE TUDJÁK MÉRNI, ÉS BEAZONOSÍTANI!

Erről jut az eszembe, hogy minden nap, mikor megyek dolgozni reggel, és jövök haza késő délután, a TEVE utca 2. szám alatt "működő" rendőrpalota előtt NAGYOKAT VICSORÍTOK RÁJUK, és üzenek nekik ezen úton is! Az egész OBJEKTUM TOTÁLISAN BE VAN TECHNIKÁZVA, így ha valaki szellent egyet, azt is hallják, de LÁTNAK IS MINDENT, hiszen SZIGORÚAN MEGFIGYELT ÁLLAMI-KATONAI OBJEKTUM!

Ha valakit érdekel, a BRFK honlapján egy WEB-kamera kép formájában a KÖRNYÉK FORGATAGÁT láthatja 5 másodperces késéssel, és elég gyenge felbontásban, rossz minőségben! (Sajnos a civil lakosságot mind a mai napig hülyének nézik, és csak ennyit adnak nekik a technikából...). Nézzék meg; de azon a kamerán kívül eszméletlenül sok a száma annak, amivel figyelik az OBJEKTUMOT; többek között MŰHOLDAK is pásztázzák állandó jelleggel!

Vicsorgok, KIRÖHÖGÖM őket, és ők ezt látják, láthatják!

Visszatérve az ERDÉLYBE történő utazásunkra: PONTOSAN tudták, hogy éppen HOL, MERRE TARTUNK, és mikor léptük át a határt, mennyivel mentünk, hol álltunk meg stb., stb., stb..., így nem volt nehéz ÖSSZEHOZNI az AKCIÓT ellenem!

Ezúton is üzenem az ÖSSZES ROMÁN VEZETŐ EMBERNEK, az összes PATKÁNY HÁTTÉRHATALMI féregnek, hogy ennek súlyos következményei lesznek rájuk nézve.

Basescu elnök, ez NAGY ÖNGÓL VOLT A RÉSZEDRŐL, és örvendj annak, hogy a két ország közötti NÉPI ELLENTÉTEKET NEM SZÍTOM FEL annak érdekében, hogy mind a MAGYAR, de úgyszint" a ROMÁN illuminátusi vezetők BELÉT KITIPORJA A NÉP; igen, a SAJÁT NÉPED által kitiporva a BELED, kiontva a VÉRED! Ne félj, én nem teszem ezt meg veled; TE EGY SZAR SENKI VAGY, és VEDD TUDOMÁSUL, hogy nem tőlem, hanem a MINDENHATÓ SZENT ATYÁTÓL fogod megkapni a BÜNTETÉSED! Éppen abban lesz osztályrészed, mint ideát a kollégáidnak; ne félj, NEM KERÜLÖD EL A SORSODAT: ahogy TE és a BANDÁD megtalált engem, úgy annál sokkal könnyebben MEGTALÁL TÉGED A SZENT ATYA!!!

Most milyen nap van? 2009 szeptember 25. Lesz-e számodra 2010 szeptember 25??? Vagy mi lesz 2011-ben, haj-haj, DE NEM LENNÉK MOST A TE FAJTÁD MOCSKOS ILLUMINÁTUSI BŐRÉBEN, milyen jó nekem így! Ha te ezt tudnád!

De éppen ez vonatkozik ideát a "magyar" kollégáidra is: PILLANATRÓL-PILLANATRA éltek, éppen úgy, mint egy FÉREG; de nem is különböztök tőlük, hiszen éppen olyan KÁRTÉKONYAK vagytok. De te annak örvendj, ROMÁN ELNÖK, hogy a HÍRHÁTTÉRT közvetlenül nem neked kell kezelni, mert nem a te "fölségterületeden" üzemel, de attól még a TEVÉKENYSÉGÉBŐL kani fogsz bőven! Hidd el, elég ezeknek a NYOMORÉK PATKÁNY Bajnaiéknak az, hogy MI ITT DOLGOZUNK! Ennek ellenére NEM FOGJÁK BE A POFÁJUKAT, KÖVETELIK MAGUKNAK A BAJT, és meg is kapják bőven! Akarnak UTOLSÓK LENNI és azokká fognak válni! Te mi akarsz lenni, Basescu?

Mert NEM FELEJTETTEM EL AZT, HOGY AZ ÉLETEMRE TÖRTETEK, a MINDENHATÓ ATYA pedig még kevésbé felejt! Pontosabban szólva a Teremtő TÖKÉLETES, így nincs mit tenned, SZENVEDNI FOGSZ AZÉRT, HOGY A HÁTTÉRHATALMI PROGRAMOT véghezvitted minden nép ellen!

Kivel szemétkedsz, te féreg ILLUMINÁTUSI HULLADÉK????

Akkor az még nem volt nektek elég, a MŰSORT IS LEVEZETTED Torockón! Asszisztáltál hozzá, és EMBERI LELKEKET KÖVETELT a tevékenység! De azt tudd, hogy én NEM HARAGSZOM AZ ELLENEM VÉTKEZŐKRE: az ATYA dolga az IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS; számoljon el mindenki a LELKÉVEL a Teremtőnél! De ahogy a szektás ismerősömmel is készséges voltam, úgy a TOROCKÓIAKKAL is az leszek, SENKITŐL NEM VESZEM EL A LEHETŐSÉGET a változtatásra! Hiszen ők is ÁLDOZATOK, a HÁTTÉRHATALOM és az ECHELON-technológiák kárvallottjai! Az ISTEN irgalmazzon a lelküknek, mert NEM TUDTÁK, MIT CSELEKSZENEK!

Ellenben veled, BASESCU, aki mindvégig kiszolgálta a HÁTTÉRHATALMAT, és ezt a saját bőrömön éreztem! Ha lett volna hatalmad felettem, (ahogy szerencsére nincs!) HOLTAN SZERETTÉL VOLNA LÁTNI, és KOPORSÓBAN VISSZAKÜLDENI a másik oldalra, ami mindvégig ugyanaz az oldal volt, mert egyek vagytok mind! Nektek LÉTELEMETEK a GYILKOLÁS; soha többet NE PRÓBÁLKOZZON EGY ILLUMINÁTUSI HULLADÉK SEM MEGÖLNI, SEM AZ ÉLETEMRE TÖRNI! Hogy veszed a BÁTORSÁGOT, hogy engem MEGTÁMADSZ, és azt is VESZÉLYBE SODROD, aki a közvetlen környezetemben van! Mi a faszt képzelsz, te illuminátusi hulladék"??? Fogjad kézen magad DRASKOVICCSAL, és ugorjatok a Dunába a Vaskapu szorosnál!

A HÍRHÁTTÉRNEK nem támadhatsz neki, mert ELBUKSZ, éppen úgy, ahogy ISTENNEK és KRISZTUSNAK sem, mert ELPUSZTULSZ; de te megtetted mindkettőt, így KISZÁMOLTAD MAGAD, "barátom"!

Ha látni akarsz, akkor nézz meg! Ahogy tetszik, úgy nézz engem; ha akarsz, akkor MŰHOLDFELVÉTELRŐL KINAGYÍTVA, ha akarod, akkor nézz a TÉRFIGYELŐ KAMERÁK ÁLTAL vagy egyéb TOTÁLIS MEGFIGYELÉST BIZTOSÍTÓ TITKOS KAMERA által! Én KI FOGLAK GÚNYOLNI, este a POFÁDBA RÖHÖGÖK, éppen úgy, ahogy a DRASKOVICSNAK is szoktam a RENDŐRPALOTA mellett elhaladva!...

Köszönöm a Kedves Olvasónak, hogy figyelmesen végigtanulmányozta a cikket, és remélhetőleg sok új információval gazdagodott általa! A Babiloni foglyoknak üzenem, hogy: KÖZEL A SZABADULÁS!

Felelős főszerkesztő: Molnár F. Árpád Úr
Szerkesztő: Kárpáti Magyar (Soós József)

(Írta: 2009 szeptember 25.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Itó Tecuo japán nagykövet, azaz a japán kormány első útja a tömeggyilkos terrorista Zombor Gáborhoz vezetett.2009-10-02. -
HÍRHÁTTÉR TV: Japán a népirtást választotta -
Globalista titkosszolgálati terrorizmus Magyarországon

/Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Molnár F. Árpád/
(Film, 24 perc)Molnár F. Árpád a "Japán a népirtást választotta" című filmben
Tartalom: A Hírháttér feljelentést tett az NBH-nál Orbán személyi gengsztere, Zombor Gábor polgármester és többek között a kecskeméti és kiskunfélegyházi rendőrök ellen, a Hírháttér elleni példátlan állambűnszervezeti egypártüldözésért, valamint a romák elleni állami sorozatgyilkosság megszervezése és eltussolása, továbbá az indonéz Hercules teherszállító megsemmisítése ügyében. A tömeggyilkosságok és a nemzetközi terrorizmus miatt, továbbá életünk védelmére hivatkozva az amerikai titkosszolgálatoknak előre bejelentetve az USA Nagykövetségéhez, továbbá más szervekhez is elmentünk. Akcióink híre futótűzként terjedt el a médiában és a politikusok között, diplomáciai és titkosszolgálati szinten pedig az egész bolygón, miközben a Hírháttér továbbra is teljes D-Notice, azaz központilag rendelt elhallgatás alatt áll, mára már - általunk ezerszer előre bejelentetten - a fél Föld bolygót eladósítva. Utunkra egy nappal már Kecskeméten volt a japán nagykövet, akinek kinevezése óta első útja 15 millió magyar leghírhedtebb polgármesteréhez, a nemzetközi terrorista és a romák elleni állami gyilkossággyár Zombor Gáborhoz vezetett, elképesztően japános szemérmetlenséggel való összeborulással. Azaz Japán egyértelművé tette, amit eddig is tudtunk: minden lakosság elleni népirtás, cigánygyilkosság és nemzetközi terrorizmus korlátlan amero- és globalista barát bújtatója és pártolója. Mi mentünk a nagykövetségekhez Zombor és bandája népirtása és példátlan terrorizmusa megfékezésére, a globalista nagykövetség pedig követét küldte az egész bolygón az Egyesült Államokkal is köröztetett interkontinentális terrorista Zombor és bandája köszöntésére. Amikor elindult a Hírháttér, azzal indították útjára, hogy ettől a rendszertől a leghelyesebb, ha derűvel válunk el, és Bacsó Péter "Tanú" című filmjének záró gondolatait idézték.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
1. Csorba Róbert és kisfia (Tatárszentgyörgy); 2. Indonézia, Java szigete, C-130-as repülőgép; 3. Elter Zsanett, 4. Balogh Mária (Kisléta); 5. Malina Hedvig (Szlovákia)2009-10-05. -
HÍRHÁTTÉR TV: Rendőri védelem csak bűnözőknek - Tatárszentgyörgy, Elter Zsanett és a Hírháttér
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Elliot Goldenthal: Libera Me/
(Film, 13 perc)
Tartalom: Dermesztő, a politikai gyilkosságok világába kalauzoló filmet láthatnak Molnár F. Árpád - A reformok kora, a Menny és a Pokol KapujaElliot Goldenthal kiváló zenéjével. Az állam alkotmányos rend elleni bűnszervezeti (...) egységszándékát illetően most arról beszélünk röviden, miként alkalmazza ez a maffia a lakosságnak biztosítható és biztosítandó rendőri védelmet látványosan köztörvényes, egy ütődött által is azonnal tetten ért módon (...). Három témakör kapcsán szólunk a rendőri védelemről:
   1. Elter Zsanett, az öt REBISZ-es bűnöző által szexuális terror és erőszak áldozatává vált lány,
   2. a romák elleni sorozatgyilkosság (ezúttal kiemelten a tatárszentgyörgyi kettős gyilkosság)
   3. és Molnár F. Árpád (...) vonatkozásában, (...) külön beszélve az indonéz Hercules repülő elleni tömeggyilkos merénylet és a 2006-os rendőrterror és kormányterrorizmus életfogytig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő terrorizmusáról és mindezek eltussolásáról. Könnyű és kimagyarázhatatlan megoldásokat is adunk és ígérünk végrehajtásra, hogyan fogjuk mi - amint lehet - a teljes rendőri állományt letöltendő fegyházra ítéltetni, vezetőik elleni drasztikus és örökre példás igazságügyi állami megtorlásokkal.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu