Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***
A cikkben olvasottak jogi szempontból közérdekű bejelentéseknek is minősülnek, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így cikkünk és annak írója bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.11.22.)

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.02.)

   

A Hírháttér Multimédiát betiltó népirtó bűnözők helyzete
(Sanoma Budapest Zrt. (Szabó György, Bognár Bálint stb.); Németh Sándor (Hit Gyülekezete); DiMa Kft. (Dinkó Tamás, Kiss Attila Tamás ügyvéd)

 

2010-01-16.
Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú)

Szeretnénk mindenki számára világosan érthetővé tenni, hogy a HÍRHÁTTÉR ellen intézett támadás (amit a DiMa Kft. és Dinkó Tamás, a Sanoma Budapest Zrt. és Szabó György vezérigazgató, Bognár Bálint főszerkesztő, Németh Sándor, a Hit Gyülekezete elnöke elkövetett, ami oda vezetett, hogy a DiMa Kft. emberei a teljes Hírháttér Multimédiát egyoldalúan, figyelmeztetés nélkül lekapcsolták) kimeríti a Btk. azon §-ait, melyek a BŰNPÁRTOLÁST és a NÉPIRTÁST határozzák meg. Most nem szeretnék külön kitérni az összes BÜNTETÉSI TÉTELRE, mert akkor abból állna a cikk tartalma. Ezt megtettük a SANOMA BUDAPEST Zrt. esetében, mely KORDOKUMENTUM-film alapján egy tisztességes országban, FÜGGETLEN IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS előtt a BÜNTETŐ ELJÁRÁST meg lehet indítani. Ugyanis egyértelműen kijelenthető, hogy a VÁDAT az ügyészség felállíthatná az általunk RÖGZÍTETT BIZONYÍTÉKOKRA támaszkodva.

 

Balról: Kemény Dénes, Sárvári György (Neosys) és Szabó György (Sanoma).
Balról: Kemény Dénes (vízilabdázó, olimpiai bajnok), Sárvári György (Neosys) és Szabó György (a Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatója). Az, hogy egy Neosys-es nagytőkés gazember kivel parolázik, részben magánügy, tettei pedig büntetőjogi kategória (tehát közügy). De akiről életében uszodát neveztek el - mint Kemény Dénes -, nem csak nem bratyizhat globális terrorista tömeggyilkosokkal és gyermekégető moslék júdási állatokkal, de ha megtette, kötelessége előttünk és az egész világ előtt elhatárolódni a szabó györgy-féle, leplezetlenül gyermekdaraboló és minden népekre kiterjedően népirtó terrorista bűnözőktől! A katolikus egyház a tekintetben bölcsebb, hogy életében senkit nem avat szentté, hogy ha az életében lealjasul, ne kelljen érte felelősséget vállalni. Aki az Ördögért akárcsak néma cinkosságot vállal, hátha akkor több pénzhez és kitüntetéshez jut, totálisan alkalmatlan arra, hogy uszodát, vagy akár egy sufnit elnevezzenek róla!
(Molnár F. Árpád keresztyén, Echelon-tanú)

A HÍRHÁTTÉR filmjeiben soha eddig még nem látott tökéletességgel TÉNYFELTÁRJA azokat a szörnyűségeket, melyeket a POLGÁRI LAKOSSÁG sérelmére követnek el. Kivétel nélkül az összes esetben MEGNEVEZI AZ ELKÖVETŐKET, A BŰNCSELEKMÉNY FOLYAMATÁT LEVEZETI, hogy minden HÍRHÁTTÉR-néző, -olvasó, -hallgató stb. stb... világosan láthassa. Így egy független IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS előtt (melyben becsületes, lelkiismeretes, tanult, igazságszerető őszinte személyek vannak), kétely nélkül, egyértelműsíthetően a BÜNTETŐ ELJÁRÁST kezdeményezze, lefolytassa. Mivel az általunk TÉNYFELTÁRT. BIZONYÍTOTT bűnesetek (szörnyűségek) az ÉLET ELLEN ELKÖVETETT BŰNCSELEKMÉNYEK KATEGÓRIÁIBA tartoznak, átfedéssel az ÁLLAM ELLENI BŰNCSELEKMÉNYEKKEL: NÉPIRTÁS, APARTHEID, HAZAÁRULÁS, TERRORCSELEKMÉNY, KÉMKEDÉS, BŰNPÁRTOLÁS, SEGÍTSÉGNYÚJTÁS ELMULASZTÁSA, FELJELENTÉS ELMULASZTÁSA stb. stb. stb. Így SOHA EL NEM ÉVÜLŐ BŰNCSELEKMÉNYEKNEK MINŐSÜLNEK! Ezt még SÚLYOSBÍTJA az a TÉNY, hogy FOLYTATÓLAGOSAN, KÜLÖNÖSEN ALJAS INDOKBÓL, BŰNSZERVEZETBEN történt az elkövetés. Ehhez még csatolandó, hogy BEFEJEZETT BŰNCSELEKMÉNYEKRŐL beszélünk.

Befejezett bűncselekmény.:

Ugyanis', a bűncselekmény értelmi szerzése, megszervezése, kivitelezése (MEGVALÓSÍTÁSA), majd az ezt követő BŰNPÁRTOLÁS, illetve a BIZONYÍTÉKOK MEGSEMMISÍTÉSE következett be. A hangsúly jelen esetben a BIZONYÍTÉKOK MEGSEMMISÍTÉSÉN van. A HÍRHÁTTÉR akadályoztatása, zavarása, működésének KORLÁTOZÁSA kimeríti a DÖNTŐ BIZONYÍTÉKOK MEGSEMMISÍTÉSÉNEK A TÉNYÉT! Egy BŰNCSELEKMÉNY pedig akkor teljesedik be, ha az elkövetés folyamatát befejezik, ennek az utolsó fázisa a DÖNTŐ BIZONYÍTÉKOK MEGSEMMISÍTÉSE.

Ez a folyamat már elkezdődött a tavalyi évben (2009. őszi időszakában...), folytatódott az év végének napjaiban, és az új esztendő 2010. január hónapja ezzel telik el. A SANOMA Budapest Zrt. ellenünk intézett FELSZÁMOLÓ HADJÁRATA egyenes következménye az lett, hogy a SANOMÁT belebuktattuk az általuk HOSSZÚ ÉVEK ALATT ELKÖVETETT BŰNCSELEKMÉNYEK HALMAZATÁBA!

A HÍRHÁTTÉR az IGAZSÁGNAK teljes birtokában elkészítette a SANOMÁRÓL a TÉNYFELTÁRÓ dokumentumfilmeket, melyek önmagukban elegendőek ahhoz, hogy az egész cégcsoportot, annak teljes vezető karát, itt "magyarországon" és külföldön egyaránt TÖRVÉNYSZÉK elé állítsák!

Mivel a HÍRHÁTTÉR fedhetetlen, abszolút bűntelen, így SEMMILYEN TÁMADÁS NEM TUDJA ÉRNI közvetlenül. Ennek bizonyítása céljából mi PÁRBESZÉDRE HÍVTUK a Sanoma, illetve a TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ céget azok vezetőivel együtt (Sanoma: Szabó György vezérigazgató, Bognár Bálint főszerkesztő stb.; DiMa Kft.: Dinkó Tamás és ügyvédje: Kiss Attila Tamás). Ahol KAMERÁK előtt DOKUMENTÁLVA elmondható lett volna az ÁLLÁSPONT! Lett volna lehetőség arra, hogy a magukat SÉRTETT FÉLNEK nevező SANOMA Magyarország Zrt, és a tárhelyszolgáltató DiMa Kft. vezetője, DINKÓ TAMÁS, cégének védő ügyvédje, Dr. Kiss Attila Tamás (Debrecen) elmondja ÉRVERÉSÉT, VÉLEMÉNYÉT. Sajnálatos módon erre sor nem került, ugyanis a másik fél EGYOLDALÚAN ELHATÁROLÓDOTT minden kezdeményezésünktől.

Tették ezt annak tudatában, hogy a legsúlyosabb bűncselekmények elkövetésében, azok befejező fázisában vettek részt. Egy INTERNETES TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ CÉGNEK, és az őt védő ÜGYVÉDEKNEK, vagyis a teljes vezetőségnek tudatában kellett lenni a TETTEIK SÚLYÁVAL, és a KÖVETKEZMÉNYEKKEL IS. A JOG úgy fogalmaz, hogy NEM ÉLETSZERŰ AZT FELTÉTELEZNI, hogy egy ÜGYVÉD, illetve egy MÉDIA vállalat vezetője NINCS TUDATÁBAN A HATÁLYOS TÖRVÉNYEKNEK, és azoknak a SZANKCIÓKNAK, melyek az általuk elkövetett BŰNCSELEKMÉNYEKÉRT JÁRNAK!

A HÍRHÁTTÉR jelenlegi AKADÁLYOZTATÁSA ÁLLAM-maffia utasításra történt meg, melybe több panelt is beépítettek közvetlenül, illetve közvetett módon. Így a TITKOSSZOLGÁLAT összessége, illetve a HÍRHÁTTÉR anyagaiban tényfeltárt bűncselekmények ELKÖVETŐI együttesen, EGYSÉGSZÁNDÉKBAN kivitelezték az újabb bűncselekményt, mely arra irányult, hogy a DÖNTŐ BIZONYÍTÉKOKAT megsemmisítsék.

Soós József (Kárpáti Magyar), a titán 2009-ben.Azzal nem számoltak, hogy az INTERNET-rendszer, vagyis maga a HÁLÓZAT, a HÁTTÉR mindent DOKUMENTÁLT, és az ECHELON-technológiák által RÖGZÍTÉSRE KERÜLTEK. Ezt nem lehet MEGSEMMISÍTENI, sőt, megállítani sem. Szerte a VILÁGBAN, az egész BOLYGÓN, számtalan országban akár MAGÁNSZEMÉLYEK által is RÖGZÍTÉSRE/TÁROLÁSRA kerültek az anyagok. Így azok minden körülmények között, minden időben ELŐVEHETŐK és FELHASZNÁLHATÓK! Ahogy már több esetben említésre került, az EMBERISÉG ELLEN ELKÖVETETT BŰNCSELEKMÉNYEK SOHA, SOHA EL NEM ÉVÜLŐ SZÖRNYŰSÉGEK. Épp' úgy, ahogy a HÁBORÚ után visszamenőleges hatállyal KEZDEMÉNYEZTÉK a NÜRNBERGI-PEREKET, hasonló módon ezt napjainkban is bármikor meg lehet tenni. A BIZONYÍTÉKOK A RENDELKEZÉSRE ÁLLNAK HOZZÁ.

A VILÁG ÖSSZES ÍROTT ALKOTMÁNYA egybehangzó módon SZANKCIONÁLJA AZ EMBERISÉG ELLEN ELKÖVETETT SZÖRNYŰSÉGEKET. Azok a személyek, cégek, cégcsoportok, melyek ehhez bármilyen módon is hozzájárulnak, vagy osztályrészt vállalnak, BŰNRÉSZESEK lesznek. MÉG ABBAN AZ ESETBEN IS, HA TUDATÁBAN VANNAK A SZÖRNYŰSÉGEK ELKÖVETÉSÉNEK, ÉS ELMULASZTJÁK A MEGFELELŐ INTÉZKEDÉSEK FOGANATOSÍTÁSÁT. Vagyis a Btk. úgy fogalmaz, hogy még az is büntethető, aki elmulasztja a FELJELENTÉST, illetve a SEGÍTSÉGNYÚJTÁST! Arról már nem is beszélve, hogy az sokkal nagyobb súlyú bűntett, ha olyan szervezeteket/szerveket AKADÁLYOZTAT amely/amelyek ezt megteszik. Esetünkben az IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS AKADÁLYOZTATÁSA, illetve KÖZÜZEMET ELLÁTÓ SZERV MEGZAVARÁSÁNAK a bűntette is megvalósul.

 

 
Legújabb filmünk a minden népek irtózatos méretű és leplezetlen tömegpusztítása tárgykörben itt is látható.
A címe: "
Médiakartell minden népek irtására".
(A jobb alsó ikonra klikkelve teljes méretben láthatja!)

Ezért DINKÓ TAMÁS, illetve ügyvédje, Dr. KISS ATTILA TAMÁS minden esetben egységszándékban kapcsolódik ahhoz a szervezethez, mely' az általunk DOKUMENTÁLT BŰNCSELEKMÉNY-HALMAZATOKAT ELKÖVETTE/ELKÖVETI továbbra is. Erről semmilyen módon NEM HAJLANDÓK LEMONDANI, még annak a tudatában sem, hogy az általuk elkövetett cselekmények, melyeket azzal valósítottak meg, hogy a HÍRHÁTTÉR munkáját határozatlan időre ellehetetlenítették, SÚLYOS BŰNCSELEKMÉNYEKNEK MINŐSÜL.

Tudatni kell a DIMA Kft-vel és annak teljes vezetőségével, hogy a POLITIKAI, GAZDASÁGI erők folyamatosan változnak, és ebből következik, hogy a HATALMI FELSŐBBRENDŰNEK ÉRZETT HELYZETÜK nagyon ingatag alapokon nyugszik. Sajnálatos tény az, hogy NEM HAJLANDÓK ARRA, hogy NEMET MONDJANAK A NÉPIRTÁS bűntettének elkövetésére, továbbá... minden erővel igyekeznek azt a továbbiakban is BIZTOSÍTANI azáltal, hogy a DÖNTŐ BIZONYÍTÉKOKAT MEGSEMMISÍTIK, illetve HOZZÁFÉRHETETLENNÉ TESZIK!

Azt tudni kell, hogy ezek a sorok, melyek most íratva lettek, tovább lesznek küldve több országba, az illetékes szervekhez, így első kézben kapja meg HIVATALOSAN a TITKOSSZOLGÁLAT! Azért mondom, hogy hivatalosan, mert ők anélkül is tudják, megszerzik, hogy ezt magunk elküldenénk. Annak érdekében, hogy ez se legyen a későbbiekben VÉDEKEZÉSÜK biztosítására INDOK, megtesszük ezen a módon is. Így TOVÁBB LESZ KÜLDVE NEKIK, és TÁROLVA LESZ AZ Ő RENDSZERÜKBEN kitörölhetetlenül, és TÁROLVA lesz a HÁLÓZAT ECHELON "éterében" is. Továbbá ezen túlmutatva számtalan helyen, így a MAGÁNSZEMÉLYEK személyi számítógépeiben is!

Egy út létezett volna a DIMA Kft. számára, mégpedig az, hogy a HÍRHÁTTÉR működését AKADÁLYMENTESEN BIZTOSÍTOTTA VOLNA, így VÉDELEM ALÁ KERÜLT VOLNA. De ha ez nem lenne elég, akkor SZEMÉLYESEN A HÍRHÁTTÉR intézményétől is kérhetett volna VÉDELMET, melyet soha nem tagadtunk volna meg tőlük. Így biztosítva lenne az, hogy nincs lehetősége hozzáférni ÁLLAMI szektor BŰNÖZŐ TERRORISTÁINAK hozzájuk. ABSZOLÚT FELTÉTEL NÉLKÜLI VÉDELEM JÁRT VOLNA NEKIK.

Ezzel ők nem éltek, illetve nem kívántak vele élni. De helyette az ÁLLAM-terror maffia védelmét KÉRÉSRE, és anélkül is megvalósították. Tették ezt ÖNÖS ÉRDEKBŐL, HASZONSZERZÉS CÉLJÁBÓL, GYÁVASÁGBÓL, JELLEMTELENSÉGBŐL, így összegezve: ELEKTROMÁGNESES HULLADÉK MIVOLTJUKBÓL, ECHELON-nyomorúságból.

Halálra ítélve!

Szerkesztő: Kárpáti Magyar (Soós József )

2010.01.09.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.,  fsz. 2.Jobbról Szabó György vezérigazgató féreg, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmat kapó Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos, nyíltan terrorista bűnözője, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai selejtje.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

 

 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Zas Lóránt (Szász Lóránt) Mexikóban.2010-01-15. -
Hogy átvágják a szó hömpölygését (Zas Lóránt legújabb verseiből)
/Zas Lóránt (Szász Lóránt, költő, elektromérnök {Kalifornia, USA})/
Tartalom: Zas Lóránt költő és elektromérnök legújabb verseiből most hatot prezentálunk: 1. Atyám; 2. Forradalom; 3. Imát Haitiért; 4. Hitem; 5. Most hát a szavakat; 6. Ott helye van.

 

Következő cikk:
2010-01-16. -
A "Koponya és csontok" illuminátus szekta soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Bevezető helyett: A tényfeltáró, leleplező cikk nem támaszkodott semmiféle Interneten, könyvben vagy dokumentumfilmben közzétett tartalomra. A cikk írója a személyesen megszerzett ismereteiből publikált. Így pl. a Koponya és csontok illuminátus szektáról írottak egyetlen egy szava sem a nyilvánosan hozzáférhető anyagokból való, ahogy a Világrendszerről közzétett konstrukciós tényfeltárások is személyesen megszerzett ismeretek gyümölcsei. (Hitlertől a Bush-klánon át Obama és Orbán Viktor mesteréig. Cathy O'Brien, az elmeprogramozás, a Hírháttér és az Emberiség éjszakája.)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu