Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.02.)

   

A gyermek-tömeggyilkos Sanoma-banda, Szabó György vezérigazgató-féreg és Bognár Bálint terroristák tömegmészárlási akarásának sátáni történetéből

 

2009-12-29.
Molnár F. Árpád (politikai ül
dözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Készült: 2009. 12. 28.
 


Karácsonyi horror-show Gerentsér Imre-módra. Az Újmédia-Divízió gyermek-tömeggyilkos férgeinek vezetője: Gerentsér Imre.

A Karácsonyi Bethlehemmel szembeni helyetti heródesi gyermek-tömeggyilkos Szabó György vezérigazgató és felelős kiadó kezességet vállal minden a világon elkövetett tömegmészárlásaikért! Fizetessünk meg vele minden ártatlan és gyermeki lelket!

Ruszkai Nóra vezérigazgató-helyettest a putyini KGB kezeire bízzuk. Lássuk, mennyit ér nekik egy utolsó féreg tömeggyilkos, és fogyóeszköz-e a polgári lakosság, csak hogy ölni lehessen!

Bognár Bálint ás helyettes, Szávuly Krisztián (a Sátán nevezhette el "Krisztián"-nak) kikövetelt karácsonyi idilljéből.

Palocsay Géza online hirdetési igazgatónál mi ezt találtuk munkásságuk stílszerű gyümölcseik ábrázolására.

Csurka Gábor tömeggyilkos az úgynevezett művészeti munkákért felelős. Íme egy örök emlékű neki és moslék családjának a hétköznapjaiból.

Bognár Bálint tömeggyilkos népirtó és Emberiség-ellenes köztörvényes munkásságához Szegedin András a bűnöző ún. marketingmenedzsere. Mi is futtatni fogjuk, amíg életben van.

Szabó féreg György patkány, a Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatója, bognári gyermek-tömeggyilkos, terrorista bűnöző.
Ez a féreg Szabó György, a Bognár-banda elöljárója, a gyermekek és minden népek halála, a JÚDÁSFAJI sortüzes söpredék, a taposni való és áldozataikhoz hasonlóan szétroncsolni való ocsmány állat, azaz a Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatója, aki magát Bognárféreg Bálint gyermek-tömeggyilkos nevével hirdeti. Halált akart, ne távozzon hát többet házából!

 

Bognár Bálint, a Videoplayer.hu torrentoldal (1037 Budapest, Montevideo u. 9.; Levélcím: 1554 Budapest, Pf. 25.) vezetője által 2009 Karácsonyának napjaiban betiltott filmjeink mind keresztyén, tudományos, gyermekéleteket és a világ népeinek életét védő filmek. Bognár a halált is kész vállalni, de tömeggyilkossági akarásából egy jottányit nem változtat, csak - egész bűnbandájával - fordítva. Azt mondják: márpedig ők mindhalálig öldököltetni fogják az ártatlan polgári lakosokat és a gyanútlan kisgyermekeket.

A bűnbanda tetteinek már első híreire többek jelentkeztek, hogy Bognárt, ezt az utolsó sátáni, gerinctelen, rosszindulatú, mocskos állati férget megtámadnák és agyba-főbe vernék. Már csak a mi rábólintásunk hiányzik ehhez.

Bognár és TORRENTBANDÁJA évek óta folytatólagosan követi el bűntetteit. Mostantól halálukig rajta és sátáni férgein maradunk. Különös, mindig mennyire egyformák az Emberiség legutolsó genetikai és elektromágneses hulladékjai. Amikor bárminemű tömegmészárlásokról van szó, totális az egység. De a gyermektömeggyilkosok és sátáni hulladékok mindigleni közös tulajdonsága az is, hogy mindig dugdossák címeiket és telefonszámaikat, hogy erkölcsnek még csak a hangját se hallják, oly nagyon félnek attól(!), és mindig bujkálnak minden szembesítés vagy nyilvános, kamerák előtti megmérettetés elől. Hiszen a világ szemete ők, és ezt ezek a gyáva állati hulladékok éppen úgy tudják, ahogyan igaz, hogy selejtes anyjuk és apjuk a világ szemeteit és legundorítóbb gyermekgyilkos férgeit szarták a világra: biztos kárhozatukra.

A tömegmészárlások akarásáért betiltott filmek a következők:

 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

Bognár Bálint gyermekek és a világ minden részén élő felnőttek folytatólagos és tömeges mészárlásához általa és bandája által - a filmjeinkben pozitív módon érintett személyekkel és szervezetekkel szemben - megkeresésünkre a világ legtermészetesebb módján vállalta fel, hogy ő valamennyinek az ellensége, és semmilyen módon nem óhajtja védelmébe venni az eddig és ezt követően a világ bármely részén halomra mészárolt és tömegesen legyilkolandó kisgyermekeket és felnőtteket, hanem további, mindhalálig való folytatólagos és egész társaságával elkövetett köztörvényes bűncselekmények sora megvalósításával a világ számos részén betiltott brutalitást és iskolamészárlásokat propagáló és plántáló torrentált teljes rajzfilmeket, komplett rajzfilmsorozatokat és filmeket stb. kívánja továbbra is terjeszteni. A hatályos törvények értelmében egyébként Bognár- és bűntársai ügyében már nemhogy az APEH az illetékes, de a Btk. azonnali házkutatást, szervermegbénítást és előzetes letartóztatásukat követeli.

Bognár Bálint főszerkesztő tömeggyilkos, pszichiátriai szaknyelven minimum paranoid bűnöző alkatú pszichopata bűnbandájának gyermek-tömeggyilkos bűnözőinek fekete listájából: ezek a bűnöző pszichopata szörnyetegek közvetlenül neki és mindenben a keze alá dolgoznak:

info@videoplayer.hu
Lapigazgató: Szávuly Krisztián
Marketingmenedzser: Szegedin András
Szerkesztő: Jónás Zoltán
Webtervező: Dream Interaktív

SANOMA_BUDAPEST
ÚJMÉDIA-DIVÍZIÓ
Sanoma-Budapest, az Ön tömeggyilkos, népirtó partnere.

Újmédia-divízió igazgatója: Gerentsér Imre
Online hirdetési igazgató: Palocsay Géza
Digitálisprodukciós-osztály vezetője: Szemők Árpád
Művészeti munkák: Csurka Gábor
Vezető szerkesztő, fejlesztések: Velki Tamás
Webszerkesztő: Horváth Gábor, Mikló Géza

Online hirdetésfelvétel:
internetsales@sanomabp.hu

Hirdetési informatikus: Juhász Csaba
Üzletfejlesztési tanácsadó: Postásy Csaba

SANOMA BUDAPEST ZRT.

Felelős kiadó: Szabó György vezérigazgató
Vezérigazgató-helyettes: Ruszkai Nóra
Marketing és üzletfejlesztési igazgató: Domokos Szilárd
Gazdasági igazgató: Dunai András
Üzletiszolgáltatás-igazgató: Horváth B. Soma
Informatikai igazgató: Fürst Péter

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.,  fsz. 2.

 

 

 

 

 

 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Gripen duettOrbán Viktor áldozatainak emlékére... 2009-12-28. - HÍRHÁTTÉR TV:
Hitlertől napjainkig és túl - Mengele és a nácik emberprogramozásától a biorobot magyarságon át...

/Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young: The Fly II./
Molnár F. Árpád és Soós József a "Hitlertől napjainkig és túl" című Hírháttér-filmben.(Film, 13 perc)
Tartalom: Josef Mengele minden idők leghírhedtebb tömeggyilkos orvosa lett. A náci koncentrációs táborokban az élve boncolásos emberkísérletektől a tudathasításos stb. agyprogramozáson át számos dologgal foglalkozott. Sokak szerint az USA a II. Világháború után kicsempészte, és dr. Green néven - többek között mint emberprogramozót - foglalkoztatta. Politikusként mit tennénk Mengele-ügyben? A nácik elmeprogramozásától, Hitler hátterén át, a mai tudatkontroll-technikákig és annak végzetes magyarországi helyzetéig láthatnak, hallhatnak és olvashatnak információdús, életük értelmére és örökkévaló sorsukra meghatározó ismeretekkel és tanulságokkal szolgáló filmünkben. A filmet - annak mintegy végső formáját követően - a kijelentés szerint Orbán Viktor áldozatainak és emlékükre dedikálják.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
A filmet a Sanoma és vezetősége elleni feljelentésként számos hatóságnak elküldtük! A Sanoma és Szabó György vezérigazgató az egész Föld bolygón betiltólag üldözi, a bizonyítékok megsemmisítése érdekében!
2009-12-30. - HÍRHÁTTÉR TV:
A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen (Betiltott filmek listájával)

/Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Jerry Goldsmith/
Soós József (Kárpáti Magyar) az "A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa" című Hírháttér-filmben.(Film, 19 perc)
Tartalom: A Sanoma-fajta milliárdos háttérhatalmi rezsim és média az Emberiség végső immunitása totális felszámolására, és az Emberi Faj kiirtására vegetált éjt nappallá téve. Nem volt ezeknek sem Isten, sem ember. Arcuk maga volt a Sátán, szaguk e világ döglött, minden erkölcs híján holt mocskos tetemeké volt. Júdás évezredes hulladékai voltak. És mindenki tudta politikai szférákon belül, amikor rájuk néztek: az ott a Háttérhatalom, a 2000 évvel ezelőtt Megprófétált titokzatos Nagy Babilon. A sötétség, minden levetett idegen hulladék és kárhozat faji szemete. Vagy ahogyan a legfőbb hatalmak nevezték a létezés, a Teremtés legnagyobb veszteseit, az örök kárhozat biztos, menekíthetetlen letéteményeseit: ők voltak e világ pusztulása előtt, akiket így is neveztek: A JÚDÁSFAJ. Háborúnk az utolsó emberig tartana, de a végső csapást... [Folytatás az oldalon!]
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail. hu