Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Szándékos infláció


 

2008-10-10.
Drábik János előadását rögzítette és lejegyezte Fort András

 
A hatszögbe zárt Föld - A Háttérhatalom (azaz a titokzatos Nagy Babiloni Szajha), amelynek vezetője a Sátán, főképpen a cionisták kezére játszotta a világot.

FOSZTOGATÓK II.

SZÁNDÉKOS INFLÁCIÓ!

A NEMZETKÖZI PÉNZVILÁG CSELÉDJE - A NEMZETI BANK


A FORINT, - MINT A LEVEGŐBŐL ELŐÁLLÍTOTT JÁTÉKPÉNZ

Dr.Drábik János előadásának írott változata, a helyszínen felvett hanganyag alapján
- Második rész -

..."Mit csinált, a Nemzetközi Pénzvilágnak ez a cselédje, (a Magyar Nemzeti Bank) - mit csinált ezzel a forinttal? >> Hát nem engedte meg, hogy a Magyar Gazdaság működtetésében továbbra is részt vegyen, hanem azt tette vele, hogy különböző technikákkal elinflálta... >> Vagyis az általa levegőből előállított pénzt, elpárologtatta infláció formájában. Amit pedig nem tudott inflációval megsemmisíteni, szét olvasztani, azt különböző sterlizizációs technikákkal kivonta a forgalomból, s visszaküldte a levegőbe, ahonnan Ő ezt a forintot előállította..."

 

     "A Nemzeti Bank, az ország központi bankja, s amelynek mind a mai napig egyetlen tulajdonosa van; a Magyar Állam.

     És a Magyar Államot hivatalosan az Országgyűlés, és a Kormány képviseli, de ennek a Nemzeti Banknak a döntéseibe lényegében, - nem szólhat bele, sem az Országgyűlés, sem a Kormány, - semmilyen vonatkozásban!!!

     Még az Állami Számvevőszék sem ellenőrizheti, mert a Nemzetközi Bankárvilág, olyan törvényeket rendelt meg, vagy kényszerített ki, az őket kiszolgáló komprádor vezető rétegtől, amelyben az Állam megtiltja magának, hogy a saját tulajdonának bármely döntésébe, bármely vonatkozásába bele szóljon. - Tehát: én vagyok a tulajdonos, de megtiltom magamnak, hogy a tulajdonomat a saját érdekemben használjam, mert így szól a rám kényszerített törvény. Amely nem más, mint a Nemzeti Banki Törvény!

     Na most ennek, elképesztő következményei vannak, a Magyar Nemzet sorsát illetően.

     Azért, mert ugyanis azt a 20 milliárd dollárt, ami bejött a Magyar Nép vagyonáért, - azt a Nemzeti Bank, - amely ugyan formálisan magyar tulajdonban van, de lényegében nem más, mint a Nemzetközi Pénzvilág cselédje, s ezeknek az érdekeit szolgálja, s nem a Magyar Népét, - nos ez a Nemzeti Bank lényegében megtartotta magának ezt a pénzt, ezt a 20 milliárd dollárt, és ráhelyezte, a nála vezetett deviza számlára. Az pénz tehát ott maradt, s ebből egyetlen fillért sem kapott a Magyar Költségvetés, a Magyar Kormány, a Magyar Állam, a Magyar Nép.

     Hogyan is történt ez?

     Ahogyan érkezett külföldről a a nép vagyonáért vételárként ez a csekély összeg, - mert azért érkezett, - ennek megfelelően, az MNB. levegőből előállított játékpénzt, - forintot, - és ezt a forintot adta át úgy a Magyar Államnak, hogy rávezette, az ugyancsak nála lévő költségvetési jegyszámlára.

     Na most ez a pénz, ami így keletkezett, - tehát a 20 milliárd dollárnak ez a játékforintban kifejezett megkettőzése, - ez a másodlagos levegő pénz, - ez mégis csak elkezdett keringeni a nemzet gazdaságban, - és különböző címeken, mikor megcsinálta a maga körforgását, - szépen visszakerült külföldiekhez.

     Mert ha a termelői vagyon profitja volt, akkor a termelői vagyon külföldi tulajdonosához került, forint jövedelemként.

     Ha ideérkezett tőkének volt a tőke járadéka, - akkor a külföldi tőkéshez, a befektető tőkéshez érkezett forintban, mint tőke járadék.

     Ha felvett kölcsön volt, akkor a kölcsön adóhoz, a hitelezőhöz érkezett mint adósság törlesztés, és kamat, - persze forint formájában.

     Természetesen a külföldieknek nem kellett ez a forint, hanem elmentek a Nemzeti Bankba, és erről a bizonyos eredetileg 20 milliárd dolláros deviza-számláról szépen leemelték az itteni profitjuknak megfelelő devizát, - és azt kivitték az országból."

     (Szerkesztői megjegyzés: Tehát így került vissza ez a 20 milliárd dollár, melyet a Magyar Nép a termelői vagyonáért kapott, - így került vissza a Külföldi Bankárvilágba,  - úgy, hogy lényegében ebből a pénzből a Magyar Népnek nem jutott egy fillért sem. És, hogy ezt a kifosztó tranzakciót hogyan is oldották meg véglegesen az MNB fifikás bankárai?Hát a következő módon):

     "A forint pedig így szépen visszakerült a Nemzeti Bankhoz. Na, most ez azért jó sok pénz volt. De mit csinált, a Nemzetközi Pénzvilágnak ez a cselédje, a Magyar Nemzeti Bank - mit csinált ezzel a forinttal?

     Hát nem engedte meg, hogy a Magyar Gazdaság működtetésében továbbra is részt vegyen, hanem azt tette vele, hogy különböző technikákkal elinflálta! - Gondoljuk csak meg, hogy amikor a nagy a termelői vagyon nagy eladása folyamatban volt, az infláció 20%-ra rúgott, de fölment 25%-ra, 30-ra, sőt volt olyan év, hogy 35%-os volt az infláció. Vagyis az általa levegőből előállított pénzt, elpárologtatta infláció formájában. Amit pedig nem tudott inflációval megsemmisíteni, szét olvasztani, azt különböző sterilizációs technikákkal kivonta a forgalomból, s visszaküldte a levegőbe, ahonnan Ő ezt a forintot előállította."

     (Ezért nevezzük ezt a forintot játékpénznek, mert mindössze csak azt a célt szolgálta, hogy általa elvegyék a magyaroktól még azokat a javaikat is, amelyek a Nagy Privatizáció után megmaradtak. - a szerk.)     

     "Tehát lényegében a Magyar Nép, átadta a termelői vagyonát a Nemzetközi Pénzvilágnak!

     Annak a Nemzetközi Pénzvilágnak, amelyet a  SZUPER GAZDAG BANKÁRCSALÁDOK alkotnak, s akiknek a törzsvagyona ma 300 trillió dollár, - a trillió, az ezer milliárd. Ezen családok tulajdonát képezi a világot meghatározó 500 nagy multinacionális cég, melyeknek ők a részvénytulajdonosai.

     Ezeket a családokat gazdagította tehát az elszegényített és kifosztott Magyar Nép..."

Folytatása következik:
PÉNZÜGYI LÉHŰTŐK - SZUPER FIZETÉSÉRT. - AZ ORSZÁG VALÓDI KORMÁNYA; A NEMZETI BANK

 

 Az előadást rögzítette és lejegyezte: Fort András
Szabad Riport Tudósító Iroda

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-10-05. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (cikkel): A magyarság elvégzett jövője
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az emberek kifogásolják, miért nem mondták el nekik a '70-es-'80-as években, hogy lesz ún. "rendszerváltás", s hogy mi lesz az országgal és a magyarsággal. Akkor senki nem hozta nyilvánosságra, pedig mindenki tudta, de most igen. Az elvégzett történelem, a magyarság elkerülhetetlen jövője, amit hallhatnak, fölöttébb pontos útmutatásokkal. Tessék: itt van az, amire mindenki vágyott.
KLIKK az oldalra! (33 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

BETILTVA! - E filmünk (is) már most elhallgatott történelem 2008-09-29. -
HÍRHÁTTÉR TV (cikkel):
A Jobbik és a Gárda őszödi beszéde - Az eltitkolt történelem; Filmlevél Für Lajosnak (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Olyan államtitkokat tárunk fel a Jobbikról, a Gárdáról, a hazai és külföldi államokról, amilyenekkel magyarul soha, sehol nem találkozott. E tényfeltáró, leleplező előadásunk önmagában is olyan időzített atombomba a hazai álrendszerváltó pártok és már sérthetetlen nemzeti megváltókként követelt személyekről, amely nemcsak elpecsétel pártokat és személyeket a jövőre nézve, de korszakalkotóvá fog válni. (Film, 54 perc)
(Megtekinthető és a cenzúra ellen letölthető!)

 

2008-09-27. - Az Egyesült Államok kormánya betiltotta az agyonhallgatott, cigány-, színes bőrű- és emberjogvédő, az Emberiség-ellenes Echelon-technológiákat egyedül leleplező Hírháttért
/a Hírháttér közleménye/
Tartalom: A Hírháttér - első lépésben - számos állam diplomáciai képviselete, titkosszolgálata, számos állam keresztyén egyházi szervezete részére elküldte a linkre kattintva elolvasható közleményt. Ezt követően az első pár órában már több, mint 1000 címre eljuttatta. A  televíziók, rádiók és országos lapok tömegeinek, bel- és külföldi titkosszolgálatoknak, nagykövetségeknek és konzulátusoknak, Internetes lapok százainak, több tucat országgyűlési és Európai Uniós képviselőnek, Gyurcsány Ferencnek és Orbán Viktornak tucatnyiszor, belföldi és nemzetközi (ál)emberjogvédő szervezetek sorának, számos bel- és külföldi nagy- és kisegyháznak, megannyi keresztyénnek és ateistának. Ebben nincsenek benne azon aktivistáink tevékenysége, mely alapján nyilvánvaló, hogy a közlemény már az első órákban legalább 5-10 ezer címre eljutott! A magyar történelem legsötétebb hátterű elhallgatása által körülvéve a Hírháttért - szemben a náci és hitlerista szellemi brutalitást követelő portálok szüntelen cionista hirdetésével - valamennyi cionista és álmagyar országos médium agyonhallgatja. Ez önmagában is a magyar történelem szégyen- és gyalázatrekordja lett, önmagában is örök tanúbizonyságot téve arról, hogy mindannyian tudták, hogy amit elhallgatnak, az az elborzasztó Valóság, az Emberiség bukása és annak oka, valamint ők, annak okozói.

 

2008-09-19. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Gazdagokról és gazdagoknak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Zene: Claude Achille Debussy)

Tartalom: Új sorozatában a Hírháttér megismerteti Önöket Christian Crownnal, akivel érdekes, máskor különleges erkölcsi beszélgetéseket hallhatnak, messze nem nélkülözve a Jézus Krisztust, majd korunk eltitkolt valóságának, a Háttérhatalomnak az érintését. Első műsorunk közben végig szól Debussy varázslatos zenéje.
KLIKK az oldalra! (15 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

HÍRHÁTTÉR: Érintve, amiről senki nem mer beszélni
2008-08-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Szaakasvili és a többi bafometkirályok
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Dél-Oszétia és Abházia lakosságának Grúziától való önállósági törekvéseit Grúzia nem ismerte el, hanem öngyilkos támadást indított ellenük, amivel azonnal kiváltotta Oroszország elsöprő villámháborúját. A világ cionista tömeggyilkosainak felbujtására az öngyilkos biorobot Szaakasvili értelmetlen és kilátástalan ámokfutása és az össze-vissza hazudozó média. (Film, 10 perc, videoklippel és cikkel)

 

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
és HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Lépték Drábik János "lakitelki" előadásához - A könyvtárból a jövőért és a legnagyobb magyarokért
/Molnár F. Árpád által/
(22 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt. Csakis a film megtekintése után célszerű meghallgatni a hangfelvételt, mely léptékül és további leleplező módon szolgál az előadáshoz, s melyhez a tapasztalásért nagyon ajánlott a fülhallgató.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

 

 

 
Előző cikk:
2008-10-09. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Gazságügy és sábesz-dekli
/Takács Péter - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Takács Péter bőséges tapasztalatokkal, hosszú ideje pereskedik az állami szervezetekkel szemben. E filmben az általa szerkesztőségünknek küldött film- és hangfelvételekből láthatunk és hallhatunk rendőri intézkedést és a bírósággal folytatott egyik telefonbeszélgetését, egyéb képi illusztrációkkal és a rendőri brutalitás filmbejátszásaival tarkítva. (Film, 5 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-10-12. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A Háttérhatalom és a Párt (médiája)
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
Tartalom: 100 éves, szinte egészében elrejtett felfedezések és találmányok. A háttérhatalmi média és esélyei. Ezen belül külön hallhatnak Széles Gáborról és az Echo TV-ről, a Kurucinfóról és helyzetéről, a Defend Kft.-s Földi László titkosszolgálati bűnözőről, a Jobbikról, Für Lajosról és Vona Gáborról, valamint arról, hogy az Echo TV betiltotta Vitéz Gálfalvi Gallik Bélának, Bicske polgármester-jelöltjének a Háttérhatalomról szóló tényfeltárása miatt saját műsorát. Az Emberiség tragédiája és kárhozata. (A képen Széles Gábor) (Film, 48 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu