Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Horváth István (kméti ügyész), Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kiss Lajos (igazságügyi orvosszakértő), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pigniczki Zsuzsanna (elektrosokkos kém- és katonaorvos, pszichiáter), Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai). (2010.02.11.)

   

Repülőgéppel végezték ki a lengyel állami vezetést Oroszországban: Előzményekkel!

 

2010-04-11.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)

Lech Kaczynski lengyel államfő kb. 96 további személy társaságában repülőgéppel - leszállás közben - lezuhant az oroszországi Szmolenszk közelében, Katiny mellett. A Putyinék szerint oroszellenes lengyel államfő nem kapott putyini meghívást az 1940-es, katiny-i állami tömegmészárlások áldozatainak szentelt megemlékezésre, de úgy döntött, mégis elutazik. A szovjetek Katinynban több tízezer lengyelt is halomra öldöstek. A mostani repülőgép elleni cselekmény áldozatai között lelhető Kaczynski felesége, a lengyel Parlament alelnöke, a lengyel Központi Bank kormányzója, a lengyel olimpiai bizottság vezetője, de gyerekek is.

Hogy a repülőgép-megsemmisítés tervezett volt, ahhoz nem férhet kétség, az alább említett előzmények miatt sem! A Legfőbb Hatalmi és/vagy Echelon-eszközök bevetése nem kérdéses, melyek kapcsán hétköznapi rutinműveletnek számítanak a repülőgépekben, autókban stb. elektromágneses és más belső technológiákkal okozott műszaki hibák, illetve az emberi elmében előidézett tájékozódási zavarok is, mely utóbbiak is egyszerű, már 100 éve ismert szórt sugárzással is azonnal előidézhetők, nemhogy az agresszív, fenyegető, putyini Oroszországban, Katiny közvetlen közelében! E cikk írója a Magyar Köztársaság legfőbb látható katonai bázisa (az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis) főbejáratától mindössze 100 méterre lakik; ott írja e cikket is. Itt, a katonai repülőbázisra úgy jártak be és járnak az oroszok (az FSZB) is, mint disznók az ólba. A katonai titkosszolgálati és nanotechnológiai, ugyanilyen eszközök valóságos erdeje kerül beszerelésre, elhelyezésre, telepítésre és cserére a laktanyai WC-k villanykörtéitől a neoncsöveken át a legapróbb repülőalkatrészekig stb. úgy, hogy azokról mindenki tud, de senki nem tesz ellene semmit. A polgári és katonai titkosszolgálati vezetők és műveleti igazgatók már sok-sok évtizede mind háttérhatalmi bűnözők és kiirtani való hazaáruló terroristák. Így egy lengyel gépet sem lehet meghekkelni Lengyelországban sem úgy, hogy arról már ne tudna Putyin előre, és ne lenne tudatos részese a merényletnek. Kivéve persze, ha a hekkelést a titkosszolgálatokat létrehozó elsők, a valódi Háttérhatalom és/vagy az ISTEN Cselekszi meg úgy, hogy arról Ázsia fenevadjának, Vlagyimir Putyinnak az értesítéséről nem gondoskodnak.

Mint köztudott, Lengyelország egyébként is régóta hidegháborút folytat a putyini agresszivitás és súlyosan antiszociális pszichopátia ellen, erős orosz gyűlöletet váltva ki azzal is, hogy a putyini (tehát kuruc.infós és jobbikos fajzatú), átmentett pszichiátriai állami bűnözők tényfeltárásért elmebeteggé nyilvánított és meggyilkolással fenyegetett áldozatait is védelmébe vette, köztük világhírűvé vált orosz üldözöttet is lengyel állampolgárrá fogadva a putyini gyűlöletgyilkosság elöl.

A repülőgép megsemmisítésének előzménye az volt, hogy - talán kevesebb, mint 24 órával a repülőgép megsemmisítése előtt - az illetékes háttérből interaktivitásra került, miszerint a Háttérhatalom (és az ISTEN) a polgári lakosságot irtja repülőgép-katasztrófák útján, de szinte soha az állami vezetőket(!), holott a legtöbb bűnt ők követik el, ráadásul az Emberiség ellen! Ugyanakkor Forrásunk által nem volt lokalizálva, hogy egy megszavazott repülőgép-megsemmisítés mely állam vezetőit érintené, és pontosan mikor; 1-2 órán belül, netán 24 óra vagy hosszabb idő múlva.

A katyni orosz állami tömegmészárlások emlegetéséért Oroszországban a putyini KGB részéről (ma FSZB-nek nevezik) ma is üldözés, elszigetelés, gyakran politikai gyilkosság jár a hozzátartozók és az emberjogvédők ellen.

Magyarország - eljövetelünk óta - soha nem látott és szintén előre bejelentett mélységekbe zuhant mind erkölcsileg, mind intellektuálisan. Az állami bűnözés szélsőjobbal való közös ámokfutása óta előre bejelentetten a legszélsőségesebb és legevidensebb bukásokkal járó bűntetteket követte el világra szóló és korszakváltó tényfeltárásaink ellen, továbbá az Igazság kiderülése ellen teljes megsemmisítésünk érdekében, valamennyi emberi lény ellen, aki élt, él és élni fog. A gyűlölet- és üldözéskampány kiterjedt minden olyan tényfeltárásunkra, amelyekben minden magyar idők, sokszor minden idők rekordjait megdöntöttük. Így a lakosság elleni rendőrségi és polgári, valamint katonai titkosszolgálati módszerek és eszközök, az átmentett pszichiátriai bűnözők és módszereik leleplezése, áldozataik védelme, a politikai gyilkosságok Egypárti intézményrendszerének leleplezése, katonai vezetők és a hadsereg bűncselekményei stb., valamint az Emberiséget totális irányítása alá vont elmetechnológiai Echelon-rendszerek napvilágra hozása és bizonyítása terén.

A Bosszú Főhatalmi eredetű, a lengyel vezetés ellen intézett mostani kiirtás igen érzékelhetően illeszkedni látszik abba a megtorló hadjáratba, amelyet Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Orbán Viktor és polgármestere, alvezére, Zombor Gábor, Karasz Csaba kapitányhelyettes, Kopasz Zsolt vezető Veér- és halálügyész, Szabó György vezérigazgató és a Sanoma Budapest Zrt., a százmilliárdos Spéder Zoltán és Kardos-Ziegler-bűnbandája, valamint a CEMP-csoport nemzetközi, globalista, háttérhatalmi bűnszervezete, melynek tagja az angol BBC, Szilvásy György és Juhász Gábor MSZP-s titokminiszterek, Balajti László MSZP-s NBH-főigazgató, Kovácsics Ferenc és Madarász Károly katonai titkosszolgálati vezetők, George W. Bush és Barack Obama amerikai elnökök, Vlagyimir Putyin és gengszterei, a Jobbik és elektrosokkos gyilkos, háttérhatalmi ügynökvezetőik stb. tettei és rosszindulatú, az Emberiséget közvetlen kipusztítással fenyegető kapzsi sunnyogásuk és tudatosan népirtó akcióik egészen bukásukig biztosan folytatólagosan elkövetett sora váltott ki - előre bejelentetten - a világot irányító fő- és nyilvánvalóan a Legfőbb Hatalom részéről, Akit mi, keresztyének a Mindenható ISTENNEK Nevezünk.

A megtorlások nem fejeződnek be; Kaczynski és társai halomra öldösése csak egy apró epizódja mindannak a megtorláshullámnak, amelyre a magyaroknak, a magyar lakosságnak és a világ népei vezetőinek, valamint miattuk a Föld lakosainak számolnia kell: elkerülhetetlenül. Ennyibe kerül a Kozmoszban az Élet elhallgatása, üldözése és kiirtást célzó, terrorista gyűlölete. Csak mint kezdetektől, a próféták korában, a Jézus Krisztus Meggyilkolása miatt, és ami Predesztinált Plántálásunk által, az Igazság általunk megtörtént és bekövetkező hirdetése ellen, az Emberiség ellenségeinek terrorista pusztító hulláma miatt, ISTENI Igazság szerint, méltóképpen jár...

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy ez a súlyosan beteg antikrisztus Spéder-Kardos-Ziegler-banda kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytat hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2010-03-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   (Film, 20 perc)   /Zene: Warhammer (Chaos Gate)/

Bill Clinton amerikai elnök2010-03-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   (Film, 17 perc)   /Zene: 1. Enigma; 2. James Newton Howard és John Frizzell/

2010-03-31. - HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között)
/Soós József "Titán" (politikai üldözött keresztyén újságíró, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   (Film, 22 perc)   /Zene: Enya/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-04-11. HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Nincs helyük a Világegyetemben! Pusztuljanak, akik a Földet pusztították!
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszer
kesztője, minden eddigi magyar idők legfőbb női tényfeltárója) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk, majd mentés más néven) MP3-ban!)

Tartalom: Elit Group-nak hívnak bennünket. Elavult szabadkőművesezés, mert homloktérben az illuminati. Mk-Ultra agyprogramozás és az után. Szent Korona Rádió, Toroczkai Lászlóék szabadkőműves "leleplezései" vagy a Hírháttér Multimédia csúcs-tényfeltárásai és Echelon-tanúi. Mit jelent bejutni a Hatalmak közé és a Háttérhatalomba, és hol lehet ezt megtenni. Nyílt beszervezések. Magyarország első vagy utolsó. Tartalom helyett lobogók és szobrok. Cigányok és fehér fajú illuminátus állami tömeggyilkosok. Vona Gábor és társai elektrosokkos tömeggyilkos és Echelon-tanúkat gyalázó, Emberiség-pusztító, kuruc.info-s poénhegyei és a Fenevad pecsétje felvételének előkészítéséről. Budaházy György védelme. Nemzeti népbarmi szavazás globális ön- és tömeggyilkosságára. Az ÉLET ellenségeinek nincs helyük köztünk. Csak mi gyűjtjük az Echelon-tanúkat! Molnár F. Árpád elsődlegessége és háttérhatalmi illuminátus ellenségei. Nem véletlen, hogy Magyarországra Teremtetett a...
/Zene: E. S. Posthumus/   KLIKK az oldalra! (46 perc MP3)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

Következő cikk:
2010-04-12. HÍRHÁTTÉR TV:
HAARP-álomban az egész bolygó (I See You, Cathy!)

/Soós József "Titán" (politikai üldözött keresztyén újságíró, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 12 perc; KLIKK!)   /Zene: Steve Jablonsky/
Tartalom: A HAARP alapjait a szerb Nikola Tesla fektette le 80 évvel ezelőtt. Publikus HAARP-telepek is világszerte vannak. A HAARP-ot használjuk időjárás-szabályozásra, viharok, tornádók, hurrikánok, esőzések és aszályok, árvizek és tsunamik (cunamik), villámlások és földrengések előidézésére, és a HAARP-pal szólóban lefedtük az egész bolygó élővilágát biológiai és mentális manipulációk céljából: a HAARP beismert tevékenysége mellékeként is éppen ama hullámokat termeli, amelyek az emberi elme transzba, révületbe ejtését, hipnotikus állapotba hozását okozzák. És amikről sehol nem hallottak, pedig mindenki benne van: így egyebek mellett dióhéjban a kínai szecsuáni földrengés okáról és előzményeiről...
   

web counter
web counter

 

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu