Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Észak-Korea Külügyminisztériumából békéről és Korea újraegyesítéséről

 

 

 

 

2016-07-18. www.echelon8.org
Laptárs: HírAréna

(Világszerte postázva.)

Részletek Mr. Choe Un Ju tudományos munkatárs tanulmányából, a Leszerelés és Béke Intézetéből, amely tanulmányt Észak-Korea Külügyminisztériuma jegyezte, 2016. június 30-án. A teljes tanulmányt is elolvashatják angolul.

A Tisztelt Olvasók ismét bepillantást nyerhetnek a nyugati média által elhallgatott észak-koreai álláspontba.

A tanulmányból részeket kiemelve, azok egy részének magyarra fordításával Emma Paradigmát megbízta Molnár F. Árpád.

Sz. L.

 

Az igen tisztelt KIM JONG UN elnök úr a Koreai Munkáspárt Hetedik Kongresszusán történelmi jelentésében meghatározta a tartós béke megerősítésének irányát a Koreai-félszigeten, valamint ismertette az újraegyesítés szövetségi keretek közötti megvalósítását a nemzeti függetlenség és nagy nemzeti egység óhajának kinyilvánításával. Ez a legmegfelelőbb irányvonal, amely megerősíti a Koreai-félsziget és Északkelet-Ázsia stratégiai egyensúlyát.

Korea független újraegyesítése és az északkelet-ázsiai béke:

Északkelet-Ázsiában a legjobb alternatíva a stratégiai biztonsági egyensúly megszilárdítására, egy a Koreai-félszigeten létrehozott független egységes állam, amely semmilyen külső országra nem támaszkodik.

A Koreai Népi Demokratikus Köztársaság fenntartja azt az álláspontját, hogy Korea újraegyesítésének függetlennek kell lennie. A nemzeti függetlenség hirdetése és a nagy nemzeti egység megfelel a koreai nép vágyainak és kívánságának. Ez az elképzelés külföldi beavatkozástól mentes, békés Korea-közi megállapodást irányoz elő és egy egyesült állam létrejöttét segíti elő, amely az újraegyesülést követően nem támaszkodna egyetlen szomszédos államra sem. Ez nem csak Északkelet-Ázsia legnagyobb háborús veszélyét szüntetné meg, hanem és az USA fenntartott stratégiai dominanciáját is, és a továbbiakban kilátásba helyezné a régió országainak kiegyensúlyozott fejlődését és együttműködését.

A KNDK-val folytatott Korea-közi párbeszéd kedvéért az USA által támogatott dél-koreai hatóság hagyjon fel azzal a "rendszerek egyesítésére" folytatott gyakorlatával, amely ideológiájának és rendszerének kiterjesztését segíti a KNDK felé.

Az USA hívatlan kívülállóként a saját érdekei érdekében megpróbálja kihasználni a Koreai-félsziget problémáját abból a célból, hogy megvalósíthassa a saját ázsiai egyensúlyi stratégiáját, kevés figyelmet szentelve a Koreai-félsziget érdekeinek, és a régió országainak.

Az USA stratégiája megvalósításának szükségességét úgy igazolja, hogy folyamatosan súlyosbítja a feszültséget a félszigeten, és beavatkozik a Koreai-félsziget ügyeibe, gátolva ezáltal önálló újraegyesítését. Dióhéjban ez azt jelenti, hogy Dél-Korea újraegyesítési kísérlete külföldi erők és a két Korea közti szembenállás miatt sosem vezethetne az egyesítéshez, de kedvező környezetet biztosíthat az USA békefenntartó stratégiájának, az USA stratégiai pozíciójának fokozása révén a Koreai-félszigeten és Északkelet-Ázsiában.

Napjainkban néhány elemző a szomszédos országokban azt állítja, hogy Korea független újraegyesítése gyengítheti az USA koreai-félszigeti befolyását, abban a tekintetben, hogy megelőzze, hogy a szomszédos országok belekeveredjenek egy Korea-közi konfrontációba, és mégis lehetővé teszi számukra, hogy maximálják a stratégiai érdekeiket. A különböző újraegyesítési nézetek közül az, amely a dél-koreai hatóságok elnyomó gyakorlatát jelenti, az sosem lesz tolerálható.

A KNDK támogatja az ország újraegyesítését, a Koreai-félsziget tartós békéjének biztosítását, a fegyverszüneti megállapodás felváltását békeszerződéssel és olyan szövetségi állam létrehozásával, amely elismeri és tolerálja egymás fennálló ideológiáját és rendszerét az egész nemzet kívánságával és igényeivel összhangban.

Ezzel szemben jelenleg az USA és a dél-koreai hatóságok folyamatosan súlyosbítják a feszültséget a közös katonai gyakorlatokkal és fegyverkezéssel, úgy téve, mintha a mostani fegyverszünet a rendszerek egyesítését szolgálná a félszigeten.

A békeszerződés és a szövetségi formában létrehozandó újraegyesítés az Északkelet-Ázsiában létező hidegháború lebontását szolgálná, és a Koreai fegyverszünet létrehozásának és fenntartásának alapja lenne. Ez megalapozná az új regionális biztonsági egyensúlyi szerkezetet, amely biztosítaná a békét. Ez az óhajtott stabilitás a félszigeten nem sértheti a szomszédos országok érdekeit és a már kialakított észak- és dél-koreai viszonyok épségét. Ezért a Koreai-félsziget békéje és biztonsága, és az ország szövetségi formában létrehozandó újraegyesítése valójában igazságos és méltányos módja a környező országok térségi békéjének és jólétének, habár a rendszeregyesítés veszélyes lépés, amely akár katonai konfrontációt és nukleáris katasztrófát okozhat Északkelet-Ázsiában.

Az USA és a szomszédos országok felelőssége:

A hidegháború idején az USA elég sikeres fordulatot tett Dél-Korea stratégiai erőviszonyaiban a félsziget megosztásának befagyasztásával.

Napjainkban az USA Kína és Oroszország által próbálja az egész Koreai-félsziget felügyelete alatt tartani. Ebből a célból egyrészt az Egyesült Államok szándékosan súlyosbítja a feszültséget a Koreai-félszigeten, és a feszültséget használja fel arra, hogy mentséget találjon az egyre támadóbb hadserege elleni kritikákkal szemben. Ezenfelül arra törekszik, hogy a rakétavédelmi rendszerrel gyengítse a térségben a stratégiai rivális katonai erejét.

Másrészt Kína és Oroszország nem csak szorosan követi az USA mozgását, hanem erőteljesen fellép ellene.

A KNDK 7. Kongresszusa után a KNDK nagyon elszánt, hogy a szélsőséges feszültséget felváltsa a párbeszéd légkörével, és a szomszédos országok is a feszültség mielőbbi megszüntetését akarják a félszigeten.

Az USA-ban tudatosítani kell azt a tényt, hogy minél nagyobbá válik a feszültség a Koreai-félszigeten, annál nagyobb lesz a csatlakozó békeszerető államok ellenlépése, amelyek siettetnék az USA stratégiai bukását. Az USÁ-nak, a koreai megosztottság fő okozójának ki kellene vonnia az agresszív erőit és hadi felszerelését a Koreai-félszigetről, és levenni a kezét a Koreai-félsziget problémáiról. Az USÁ-nak azonnal fel kellene hagynia stratégiai felszerelések dél-koreai behozatalával, beleértve a nukleáris meghajtású tengeralattjárókat és stratégiai bombázókat, és teljesen beszüntetni az ehhez kapcsolódó katonai háborús gyakorlatozásokat.

A Dél Koreai hatóságok keservesen bánni fogják a KNDK jelentős intézkedésekre vonatkozó javaslatainak visszautasítását, amelyek enyhítenék a katonai feszültséget és a konfliktusveszélyt, főként a katonai demarkációs vonal mentén és a Nyugati Tenger hotspotjaiban, és kiterjesztenék az intézkedés hatályát, amelyen a katonai bizalom alapul.

Az egyetlen módja, hogy a szomszédos országok is korrekt és pozitív módon járuljanak hozzá Korea újraegyesítéséhez, ha támogatják a Korea-közi együttműködési és újraegyesítési megállapodás megkötését, amely szerint Korea újraegyesítése független módon és békésen valósul meg.
 
 
 
A további észak-koreai irodalomból:

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary.


 


A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Jézus KrisztusHáttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu