Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Életfogytiglan, államtitkok - A FÚSZ-elnök és a Jobbik nyíregyházi alelnöke a politikusok szükséges büntetéséről és a bűnözésük miatt domináns államtitkokról beszélgettek

 

2008-04-13.
Molnár F. Árpád

A Dávid Ibolyát és az MDF-et leleplező könyve miatt elkövetett politikai gyilkossági kísérlet túlélője, Gyöngyösi Zsuzsanna, a Független Újságírók Szövetségének (FÚSZ) elnöke beszélget Lipusz Zsolttal, a Jobbik Magyarországért Mozgalom párt nyíregyházi szervezetének alelnökével a politikusok több évtizedes börtönbüntetésének szükségességéről és arról, hogy a politikai maffia önmaga, tehát a bűnöző politikusok védelme érdekében tartja fenn az államtitkok intézményrendszerét.

Kamera, vágás, szöveg és különleges hangeffektusok:
Molnár F. Árpád

Munkatárs:
Nagy Zsóka

Nagy Sándor (Naleksz) két fotójának felhasználásával.

Hírháttér Televízió (HTV)
2008 április 6., Székesfehérvár.

A Szilvásy-banda és álellenzéke által elrejtett digitális felvételek bizonyítják:
engem is úgy engedtek szabadon a Nemzeti Nyomozóiroda fogdájából, hogy közölte a nyomozó:

- Most már csak a zsidóknak kell beleegyezni.

Csupán tájékoztatóul: a feljelentést én tettem a politikai maffia ellen, mivel az életem közvetlenül fenyegetve volt. Mivel én tettem a feljelentést, ezért lettem vádlott, de csak évekkel később, mert addig úgy tettek, mintha nem történt volna semmi, csupán titokban folytatták az üldözéseket ellenem és rettegésbe taszított, halállal zsarolt, megtört anyám ellen. De akiknek bűntetteiben a legtöbbet nyomoztam, soha nem a zsidók, hanem a magyar politikai rezsim és az orosz maffia (a KGB) bűntettei voltak. Azonban a kutyákból nem lett szalonna, csak undorító disznó és veérengző farkas. Minden megbocsájtás hiába való, ha az ellenség nem több a legalacsonyabbrendű és legrosszindulatúbb, sortüzes, veérengző fenevadaknál és vadállatoknál, amiknek mindegy, mit pártolnak, csak a gonosztól legyen. Az ilyenek sorsát illetően emlékeztethetnék a többszörös gyilkos Kuncze Gábor szavaira, aki fegyvertelen tömegek ellen hirdette megannyi csonttörő, egész életre megnyomorító rémtetteket követően is:

- Szét kellett volna őket lőni.

Akinek kifogásolni valója akad, miért írok így agresszív bűnözőkről, gyilkosokról és robbantásos merényletek háttérszervezőiről, jelentkezzen nálam, és felhívom rá és családjára a figyelmet; ez a lap úgyis bejárja az egész világot: gyülekezzenek össze azok a madarak, és mutassák meg a hentesek és gyilkosok fasiszta pártfogóinak, hogyan kell a feleségükön taposni, ütni, vágni és rúgni, és hogyan kell lányukat meztelenre vetkőztetve a Mazsihisz-rendőrségen kínozni. Aztán hadd reccsenjenek azok a csontok, de szilánkosra, ahogyan a magukfajták tette és azóta is védelmezi.


Gyilkos a gyilkossal, sortüzes a sortüzessel. Két érinthetetlen bűnöző, Angela Merkel német - még a titulusa is Hitlerre emlékeztet - kancellár és Dávid Ibolya sortüzes gyilkos, aki az ellenem folytatott kampányban is az Orbán-kormány igazságügyminisztereként vitt vezető szerepet, ő volt, aki aláírta az ellenem folytatott titkos információgyűjtéseket is. Dávid Ibolyának csak olyan Moszados bűnszervezeti sortüzesek, a sortüzek és a csonttörések elkövetőinek ünneplői és megjutalmazói mondanak köszönetet - mint alig néhány napja -, amilyen a Mazsihisz elnöke, Feldmájer Péter és a Mazsihisz ügyvezető igazgatója, Zoltai Gusztáv. De minket ettől csak még jobban kerülget tőlük a hányinger. Semmi szüksége ennek az országnak (sem) sortüzes bűnöző pszichopatákat éltető és a Sátán Jeruzsáleméből díjazó Moszados izraeli bűnözőkre. Akik a civilek elleni sortüzeket és a világ népeiből valók ellen elkövetett csonttöréseket támogatták - ahogyan Feldmájer Péter bűnöző alkatú, agresszív, primitív pszichopata tette -, válasszanak: vagy takarodnak az országból, vagy bűnszervezetük tagjaiként, mint az alkotmányos rend fegyveres megdöntésében benne maradt, a lakosság tömegeit megfélemlítő terroristák a Büntető Törvénykönyv (Btk.) értelmében életfogytiglani szabadságvesztéssel börtönbe kerülnek, vagy lángba boríttatnak, ahogyan a Jelenések Könyve Megprófétálta a globalista Nagy Babiloni Szajha hamis vallási, álszent, gyilkos rendszeréről.

Amit Jézus Urunk Mondott, azt üzenem én is nektek, Feldmájer Péter, Zoltai Gusztáv és többi sortüzes, nőkön taposó bűnbandái: Ti nem Ábrahám fiai, hanem az Ördögatya fiai vagytok, ezért az Ördögatya kívánságait akarjátok teljesíteni.

Tegyétek, de ne maradjon más hely számotokra a Poklon kívül, csak a palesztinok százezreinek hulláin épült Sátán Izraele.

Ti ellenségeinknek, a gyilkosoknak mondtok köszönetet, hogy az egész világ veletek együtt zuhanjon a sötétségbe. Szörnytetteitekkel, sortüzeitekkel, amivel még a látszatokra sem ügyeltek, hogy legalább elrejtenétek mocskos szándékaitokat, bebizonyítottátok, hogy Istenünk Szemében, a Rettenetes Jahveh Előtt undorító, utolsó gonosztevők vagytok, akik csak azért születtek, hogy pusztítsák a Földet.

Takarodjatok, nők taposói, ártatlanok megkínzói, a szilánkos csonttörők pártfogói, a megkínzottak és megnyomorítottak jogaiért küzdők üldözői, akik a Morvai Krisztinát is csak azért üldöztettétek körbe az egész Föld bolygón, mert nem gratulált veletek együtt a fegyvertelen civilek szemkifolyasztóinak, az angolok megrugdosóinak, az amerikai, német és francia stb. állampolgárok csonttörőinek.

Amiképpen Wittner Mária mondta annak idején az MSZP általatok mai napig pártolt csonttörő-megszállott bűnbandáinak, úgy mondom én is ellenetek, mint az általatok védett állami gyilkosok fasiszta védelmezőinek, mint olyan, akit a minden lejáratás és fogság, valamint kínzás ellenére sem sikerült sem megtörni, sem meggyilkolni:

- Ezennel erkölcsi hullákká nyilvánítalak benneteket


 

 


Lipusz Zsolt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom párt nyíregyházi szervezetének alelnöke és Gyöngyösi Zsuzsanna FÚSZ-elnök, az állami gyilkossági kísérlet túlélője, aki az állami merénylet miatt rokkant nyugdíjba kényszerült.
(A teljes méret letöltéséhez kattintson a képre!)

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagjaiból:
2008-04-02. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: TABU - A FÚSZ, az MDF és Dávid Ibolya gaztettei, titkosszolgálati módszerek és politikai gyilkossági kísérletek - Riport Gyöngyösi Zsuzsannával, a Független Újságírók Szövetségének (FÚSZ) elnökével
/Gyöngyösi Zsuzsanna FÚSZ-elnök - Molnár F. Árpád/
KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 
Előző cikk:
2008-04-13. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Öten a magyar áligazságszolgáltatásról
- Beszélgetés Kasziba Sándorral, Molnár F. Árpáddal, Nagy Zsókával, Nádasdi Istvánnal és Tóth Katalinnal
/Molnár F. Árpád - Nagy Zsóka/
Beszélgetőpartnerek: Nádasdi István, a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) belgiumi frakciójának igazgatója, Nagy Zsóka keresztyén, a Hírháttér technikai munkatársa, Tóth Katalin, a lakásmaffia áldozata, Kasziba Sándor biztonsági őr, a szervezett bűnözés áldozata és Molnár F. Árpád keresztyén, a Hírháttér főszerkesztője.
KLIKK az oldalra!

A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-04-15. -
HÍRHÁTTÉR TV: A Sátán antikrisztusai -
Legújabb keresztyén filmünk minden ateistának is
/Nagy Zsóka - Molnár F. Árpád/
A tartalomból: Az egyházaknak a politikai hatalommal való megalkuvása; Gyurcsány Ferenc 2006-os sortüzei; a titokzatos Nagy Babiloni Szajha; a nemzetközi globalista bűnözés; a zsidó világtöbbségű média; a Dohány utcai zsinagóga és pártolt, zsidó családokat is legyilkoló zsidó tömeggyilkosai; a MAZSIHISZ és vezetői; Németh Sándor és a Hit Gyülekezete; Izrael: Istené vagy a Sátáné; a homoszexualitáshoz való helyes viszonyulás. (Film, 41 perc)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu