Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

BETILTOTT FILM! - HÍRHÁTTÉR TV: A Sátán antikrisztusai - Legújabb keresztyén filmünk minden ateistának is

 

 

2008-04-15.
Molnár F. Árpád

A Videoplayer.hu fasiszta betiltó portál, Gyurcsány Ferencet és a világ összes népe elleni életellenes cselekedeteket a legszélsőségesebben védelmező és pártoló, az életvédő keresztyénséget a legszélsőségesebben üldöző, a nemzetközi körözést megélt multimilliomos és milliárdos, zsidó nőket megerőszakoló és zsidó családok tömegeit legyilkolói, börtönben ülő gengsztereket az ezeket védelmező és a mai napig kitüntető MAZSIHISZ védelmében a legradikálisabban pártoló, minden brutalitást és állami vérengzést a legvéresebben támogató betiltó portál által cenzúrázott keresztyén filmünket tekinthetik meg.

Legújabb keresztyén filmünk - messzemenően minden ateistának is - e világ vezetőiről és a Sátán világrendszerének globalista uralmáról a Jézus TV (JTV) és a Hírháttér TV (HTV) prezentálásában.

A témakörök között említésre kerül az egyházaknak a politikai hatalommal való megalkuvása, Gyurcsány Ferenc 2006-os, a világ népeiből valók ellen, válogatás nélkül, megfélemlítés céljából zúdított sortüzei, a titokzatos Nagy Babiloni Szajha, a nemzetközi globalista bűnözés, az elsöprően (94%-ban) zsidó világtöbbségű média, a Dohány utcai zsinagóga és pártolt, zsidó családokat is gyilkoló zsidó tömeggyilkosai, a MAZSIHISZ és vezetői, Németh Sándor és a Hit Gyülekezete, Izrael kérdése, hogy vajon Istentől vagy a Sátántól irányított-e, valamint többek között a homoszexualitáshoz való helyes viszonyulás.

Beszélgetőtársak és technikai feltételek:
Nagy Zsóka és Molnár F. Árpád.

A film Nagy Sándor (Naleksz) fotómunkáiból is dolgozott.

Zenei szerkesztő, vágó és rendező:
Molnár F. Árpád

A zenei betétek a keresztyén kongói, Mimi Mavatiku és az amerikai Mark Mancina alkotásaiból kerültek alkalmazásra.

Készítette a Hírháttér Televízió 2008 áprilisában.

 

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagjaiból:
2008-04-12. -
TABUVÁ  NYILVÁNÍTVA! - A sátáni Videoplayer.hu által betiltott Hírháttér-film!
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Videoplayer.hu betiltotta a világ népeiből való kárvallottakért készült Hírháttér-filmet. A legfőbb sortüzes bűnöző neve és szerkesztőségi címe: Bognár Bálint, 1037 Budapest, Montevideo u. 9. A világ népei elleni rasszizmust és a bűnözést - vezető politikusokat idézve - üldözni kell és meg kell torolni.

 

2008-03-05. - Isten Tüze nem lángolhat igazság és bátorság nélkül
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Az ördögök egy bizonyos morális szint alatt már nem értenek az erőszakból sem. Ilyenkor más nem segít, csak az irtóháború. (...) A 110 körüli robbantásos merényletekből - amelyek szinte egytől egyig teljes állami védelem mellett követtettek el, mint a móri tömegmészárlás...

 

 
Előző cikk:
2008-04-13. -
HÍRHÁTTÉR TV: Életfogytiglan, államtitkok -
A FÚSZ-elnök és a Jobbik nyíregyházi alelnöke a politikusok szükséges büntetéséről és a bűnözésük miatt domináns államtitkokról beszélgettek
/Rendezte: Molnár F. Árpád/
Tartalom: Olvassanak és lássanak politikai gyilkosságokról, Dávid Ibolyáról és Angela Merkelről, a Mazsihiszről, a sortüzesek globalista gyilkosairól, a fasiszta uszító Feldmájer Péterről és Zoltai Gusztávról, valamint Ellenségükről, a farizeus sortüzes bűnözők Legfőbb Ellenségéről, a Jézus Krisztusról. (CIKK+Videó+képek!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-04-15. -
Az el nem adott jegyek, és a fasiszták…
/Stoffán György/
Tartalom: Ha példának okáért egy a Dohány utcai zsinagógába szóló orgonakoncertre akarna valaki jegyet venni, és a keresztény, mit több: magyar eladó azt mondaná, hogy – takarodj innen te mocskos, büdös zsidó, te szemét bibsi… a zsidótemplomba nem adok jegyet, pedig van… - nos, akkor mekkora lenne a felháborodás?

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu