Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Horváth István (kméti ügyész), Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kiss Lajos (igazságügyi orvosszakértő), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pigniczki Zsuzsanna (elektrosokkos kém- és katonaorvos, pszichiáter), Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai). (2010.02.11.)

   

A Political Capital 200 milliót kapott az NBH-tól (Szakmai villámelemzés, nem 200 millió közpénzért, hanem ingyen és rögtön)

 

2010-02-25.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Tartalom: Molnár F. Árpád villámgyorsan kelt, éppen csak újraolvasott elemzése, grammatikailag szándékosan változatlan, javítatlan formában publikálva, ahogyan szélsebes leírását követően azonnal elküldetett a CEMP-csoporttól és az Info Rádiótól a Political Capital-en át a katonai és polgári titkosszolgálatokig, valamint a külföldi nemzetbiztonsági állami szervezetekig és más levelezőlistákra.

 


Juhász Gábor, közpénzen kitartott roma sorozatgyilkos, repülőrobbantó és civilek tömegeit óceánba fullasztó terrorista és háttérhatalmi, illuminátus, political capital-es tömeggyilkos pszichopata, és feltehetőleg pszichotikus elmebeteg bűnöző.

Molnár F. Árpád villámelemzése:

A Political Capital (PC) (nevében politikai stb. tanácsadó és elemző cég) közel 200 milliós közpénzű megbízást kapott az NBH-tól. Az előzetes "vizsgálatok" szerint a PC olyan munkákat végzett, amik egy részéről nincs kimutatás (nem léteznek, a költségvetés pedig magánzsebekbe vándorolt), a többi részét pedig az NBH alapból el tudja végezni. Továbbá: a megbízást részleteiig menően államtitokká nyilvánították. Ez utóbbi evidens célja, hogy a gazdasági bűntettek és a Btk. szerint a kémkedéstől a hazaárulásig terjedő, életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő bűntettek eltussolásra kerüljenek.

A Political Capital londoni székhelyű cég, és számos iker-leányvállalatot működtet. Ezek mindegyike nonproduktív munkát végez. Állami és szintén titkosszolgálati bűnszervezeti megbízásokat kap és végeznek, melyek másik részét tehát a nagytőkés, globalista betelepülők és multimilliárdos tömeggyilkos terroristák rendelik és fizetik.

A PC-ről nem írják le, hogy titkosszolgálati információkkal és államtitkokkal kereskedik, további feladata pedig az állammal kokettáló multinacionális globális bűnszervezeti hálózatok gazdasági és hatalmi hegemóniájának bűnügyi szervezése, és ugyanilyen gazdasági és hatalmi érdekekért végzett felforgató tevékenysége. Fő tevékenységeik közé tartozik a pénzmosás és más lokális, és főleg globális gazdasági bűntettek eltussolása, és a PC pénzmosodaként való működtetése.

A PC és ugyanolyan leányvállalatai haszontalan tevékenységet végeznek, amiket minden kormány és gazdasági bűnügyi érdekcsoport el tud végezni, viszont a PC-be pumpált közpénzek és multinacionális gazdasági bűnügyi érdekpénzek biztosítják az állami és monetáris bűnszervezeti lobbik és érdekcsoportok egymást kiszolgálását, lefizetését és megvesztegetését. A PC-vel állami pártpénzek cserélnek gazdát nagytőkés oligarchákkal és viszont, valamint ezek kombinációi.

A PC azért hozott létre ugyanolyan haszontalan és ugyanolyan financiális és személyi hátterű hasztalan és egysíkú leányvállalatokat, hogy ezzel egyrészt jobban próbálja stabilizálni saját gazdasági és politikai befolyását, másrészt a bűnszervezeti érdekcsoportok és lobbik egymás közötti üzleti, megvesztegetési stb. tranzakcióihoz, pénzmosáshoz, továbbá a lakossági adóvagyonok kipumpálásához és eltüntetéséhez megfelelő mennyiségű álszakmai fedőszervezetet biztosítson. Ezekben éppen úgy tüntetik el az közpénz-milliárdokat, ahogyan a BKV esetében tették. A PC egy nagy gazdasági bűnszervezeti szivattyú, amely nagyon sok pénz eltüntetésével az egyes bűnszervezeti állami terroristáknak ehhez képest csekély vagyongyarapodást biztosítson. Azaz ahogy a többi gazdasági bűntett esetében: egy miniszter azért szivattyúz ki korrupciós bűntettekkel pl. 100 milliárd forintot az államkasszából, hogy a következő választásokon további 10 millió forinttal támogassák a választási kampányát, és csak esetleg, azaz ha a másik gazdasági bűnöző fél tartja a megállapodást.

Ha nem tudnám éppen úgy, mint a Political Capital, hogy az NBH és Juhász Gábor titokminiszter bűnöző, terrorista és tömeggyilkos, nemzet- és Emberiségáruló, ahogy a PC is, akkor meg is kérdezném, mint szakértőt a Political Capital-t, meg az NBH-t, miért nem engem bíztak meg olyan nemzetstratégiai és médiaelemzésekkel, amelyeket amúgy is ingyen végeztem volna el, pillanatok alatt, mint eme elemzést, azaz velük szemben abszolút kerülve minden virtuális mesét és politikai ábrándot, vagy gazdasági bűnözői pótcselekvést, ahol százmilliókba és milliárdokba kerülnek olyan elemzések, amiket aztán szó szerint soha, senki nem olvas el, továbbá amelyeket - ahogy a napi hírekből ugyanilyen pénznyelő szervezeteknél kiderül - soha, senki nem írt meg.


Molnár F. Árpád keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja.
(A felvételt Varga Szibilla, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője készítette 2010-ben.)
(A kép teljes méretéhez kattintson rá!)

 

Azt is megkérdezném a PC-től, ugyan szakértsen már médiaszakértőként arról, mi a Hírháttér, milyen tevékenységet és milyen háttérből folytat, hogy világelső lett számos kategóriában, ezért a PC-t fizető százmilliárdosok közölték a debreceni terrorista vállalkozókkal és ügyvédi kamarával, hogy ezt ők nem engedik meg, ezért a Hírháttért fel kell számolni, milyenek a Hírháttér nemzetstratégiai és a Föld lakosainak tömegpusztításai elleni, abszolút adekvát elemzései, és hogy-hogy ehhez az NBH úgy viszonyul, hogy a PC-t százmilliókkal tömi, a Hírháttér ellen pedig házkutatásokat, elhurcolásokat, koncepciós és leplezetlen tömeggyilkos hatású bűnpereket, és szándékosan felépített és a lakosság orra előtt végrehajtott, a PC-t álszakértésekre és terrorizmusra lefizetve globális tömegpusztító és nemzetelvesztő bűntetteket követ el, amelyekhez képest a World Trade Center és a Pentagon stb. elleni önmerényletek semmik lesznek, és ezt már mindenki tudja.

A következő felvetés már ezekből és válaszaikból, valamint az eddigi halottak ezreiből, és az ezt követő, világszerte meggyilkolt és halomra népirtott tömegekből adott!:

Kinek van szüksége a Political Capital-re, és biztos, hogy egy is elkerüli közülük azt a vészt, amelyért napi haszonszerzés végett, különösen aljas indokból és célból, az egész Emberiség ellen összefogva, soha nem látott leplezetlen terrorcselekményekben és tömegpusztításokban VÉGLEG LESZEREPELT?!

Következő hírünk:
Miért javasolt követelni a Political Capital mögött álló legfőbb és másodlagos titkosszolgálatnak, hogy Szabó György, a Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatójának médiacége, továbbá Spéder Zoltán, a CEMP-csoport és az Index vezetője, Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike vagyonuk jelentős részét a kellemes irányba elmozdító üzleti szerződéseket kössön a PC-vel, vagy a PC mögött álló, itt szándékosan nem konkretizált háttérhatalmi oligarcha szervekkel. Ugyanis nem árt a biztonság, a védelemért pedig súlyos, súlyos, nagyon-nagyon súlyos árat illik fizetni, hiszen a Political Capitalnak, Londonnak, Obamanak és a cionistáknak bizony ennyi bűntett és eltussolás iszonyú sokba fog kerülni, sőt, könnyen várható, hogy pl. Izraelre rekordméretű katasztrofális következményekkel végződik.

Molnár F. Árpád Political Capital-figyelő, oknyomozó, tényfeltáró, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja

Utóirat helyett:
Mennyit kell fizetni a Political Capitalnak azért, hogy hozzám hasonlóan azonnal kivágja az elemzést, mit jelent az, hogy Echelon-tanú, és kinek kell ezért fizetnie?: Juhász Gábor NBH-jának újabb 200 milliója elég összeg lesz egy rutinelemzéshez, vagy végezzem továbbra is ingyen, Juhász Gábor és családja fejére, valamint a Political Capital vesztére?

(Írta: 2010.02.24.)


Szabó György vezérigazgató, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmú Sanoma Budapest Zrt. leplezetlenül folytatólagosan és örök tömegmészárlási szándékot agyondeklarált népirtó gyermek-tömeggyilkos terroristája, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai ellenség.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozzilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban, pillanatok alatt betiltott életvédelmi filmjeink:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)0

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-02-24. -
A jó katona és a jó ügyész mindig bűnöző és folyton hazudik (És Hegedűs Antalnak üzentek valamit)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: Az idegen titkosszolgálatok a magyar állami és titkosszolgálati ostobaság végtelen lajstroma miatt felhívták magukra a figyelmet, és kiépítették a magyar lakosság eme titkosszolgálatok és törekvéseik ellen szinte soha nem látott ellenségességét és őket kirekeszteni, bebörtönözni és halomra öldösni vágyó hajlamait. Kovácsicsék, Madarászék és társaik túl magasra nyúltak az Emberiséggel szemben folytatott súlyosan patologikus irtóháborújukban, és emiatt klasszikusan Biblikus Módon Megtervezett és Megkoreografált Forgatókönyv szerint szellemileg is egyre jobban és látványosabban leépültek, bűntetteik napvilágra kerültek, és Úgy Terveztetett, hogy tulajdonképpen maximum is néhány - Krisztusi Értékek demonstrálására - hajléktalan keresztyén által világtörténelmi rekordvereségüket szenvedjék el, amely előre bejelentetten diffúzált világbotránnyá dagad az egész Föld bolygón.

 

Következő cikk:
2010-02-26. - HÍRHÁTTÉR TV:
MSZP-kampány, tudatmódosítás

/Varga Szibilla (a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia keresztyén főszerkesztője, Echelon-tanú)/
(Film, 17 perc)   /Zene: E. S. Posthumus/
Tartalom: Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje új piárt kapott. A sótlan politikust gesztikulatív, az amerikai kampányokat idéző előadásmóddal ruházták fel. A józan ész szerint egy olyan párt, mint az MSZP, nem élvezhetne nagyobb támogatottságot néhány anarchistánál. Hogy mégis vannak, akik ránézésre normálisak, de kezet csókolnak Gyurcsány Ferencnek, ráadásul az MSZP nem 0%-os támogatottságú, csakis elmeirányító Echelon-technológiákkal magyarázható, ahogy az is, hogy a magyarok egyre nagyobb tömegével szavazzák meg saját kiirtásukat, pusztulásukon pedig vihogva és smile-idiotizmussal nagyokat derülnek. Szó esik még: Ma már a soha, semmit nem olvasott, legegyszerűbb emberek is bűnözőknek tartják az összes politikust. Előre jelzett Echelon-gyilkosság Kecskeméten. A Hírháttér kimondatlanul is bemutatja: Varga Szibilla, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője azzal, hogy az elmeirányító Echelonról nyíltan, ráadásul a Forrás Kapujában megszólalni mert, az Emberiség legfontosabb katasztrófa-helyzetére hívta fel a figyelmet. Ezzel Varga Szibilla - a gyávaság, a hitványság és a hazugság világbirodalmát letiporva - minden idők magyarságának legnagyobb alakjai közé lépett.
   

web counter
web counter

 

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu