Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Mi az Isten akaratát teljesítjük, éppen ezért mindenki szemében utálatosak vagyunk, akik a Háttérhatalom kiszolgálói, illetve Babilon foglyai."

   

HÍRHÁTTÉR TV: A 300 milliós OTP-igazgató - Szeszák olajügyész maffia-csatáiból

 

2009-06-08.
Szeszák Gyula (főügyész) - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád
 


Homloktérben az olajügyész. Rövid dokumentumfilmünkben Szeszák Gyula, Hajdú-Bihar megye korábbi főügyésze, aki ügyészi minőségében hivatásának az elmúlt cirka 60 év egyetlen hőseként manifesztálódott, ezúttal a "szocialista" rendszer pártbizottságból az OTP megyei igazgatói posztjára átmentett ejtőernyős 300 millió Ft-os bűnügyéről és az elkövető(k) védelmében összecsődült állami maffiával szembeni csatájáról beszél.
(Molnár F. Árpád felvétele; Szeszák Gyula Ügyvédi Iroda. 2009 május 30., Debrecen)


Tartalom:
A nem létező "Rendszerváltást" követően a pártbizottságból került a hajdú-bihar megyei OTP élére az a személy, aki Szeszák Gyula megyei főügyész, olajügyész regnálása idején egy bűnöző cégnek 300 milliós hitelt fizetett, holott ezt a törvény 100 millióban limitálta. Szeszák Úr a maffia által védett igazgató őrizetbe vételét kezdeményezte. Az állami maffia nyugtalanná vált...

A Hírháttér TV-ben az elhíresült Papp Imre hajdú-bihar megyei rendőrfőkapitány és felesége, Ferenczi Flóra 66 vagonos állami olajvonatbotrányának kirobbantóját láthatják és hallhatják.
 

Tényfeltáró:
Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész)

Interjú és operatőr:
Nagy Sándor (Naleksz) és
Molnár F. Árpád

Zene:
Molnár F. Árpád: Étude No.1 (K.3)

Texter és rendezte:
Molnár F. Árpád

Filmfelvétel: 2009 május 30., Debrecen
Készült: 2009 június 7., Kecskemét

Hírháttér Multimédia (Hírháttér Televízió):
http://hirhatter.com

Ide kattintva nagy, 640x480-as felbontásban(!) saját gépére letöltheti az "A 300 milliós OTP-igazgató" című filmünket, ezzel is védekezve az egész Emberiséggel szemben totális rabszolga sorba vető és kiirtó módon elszaporodott és elszaporodó JÚDÁSFAJ világterroristáinak öngyilkos és tömegpusztító, bűnöző és bűnpártoló világcenzúráival, hazudozásaival, hamis vádjainak tömegeivel, rosszindulatával, pártszolgálatos, sokkos tömeggyilkos és súlyosan szociopata Veérengző vadállataival, a Sátán, a gyűlölet és a kárhozat pártidióta és pártnyomorék ördögfattyaival szemben!
(Film, 6 perc)

Itt nagyobb, vagy - ha itt nem indul - alatta kisebb méretben megtekintheti!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)
 

 

Ha fent nem indul, ide kattintson!
 

Innen is elindíthatja!
(Ha több lejátszót kapcsol be, nem egyet, a letöltés lelassulhat, és a filmfolyam akadozhat! Ilyenkor töltse be újra ezt az oldalt ide kattintva!)
 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-06-03. - Zsidó (kóser) gyermekgyilkosság Körmenden? - Molnár F. Árpád eltitkolt dokumentumot hoz napvilágra
/Molnár F. Árpád/

2009-06-01. - HÍRHÁTTÉR TV: Vírus a Rendszerben - Szeszák Gyula: Ügyvédből a legfőbb olajügyész
/Szeszák Gyula (főügyész) - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/   /Zene: Molnár F. Árpád/   (Film, 8 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/
 

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)
 

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)


2008-12-12. - Szórakoztatóan és velősen arról, kicsoda Szeszák Gyula főügyész és mik a magyarok - na meg a többi, ahogy a majmok távvezérlésével elterveztetett
/Molnár F. Árpád/
 

2008-06-27. - HÍRHÁTTÉR TV: Gazságügyi bűnözés Bács-Kiskun megyébe, -ből
/Kozenkay Jenő (kémelhárító) - Molnár F. Árpád/   (Film, 8 perc+kép)
 

2008-06-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A nemzetközi olajmaffia és Szemjon Mogiljevics - Az olajkonstrukció és nemzetközi állami gyilkosságok
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/   (Film, 10 perc)
 

2008-05-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Cenzúrákon taposva az állami bűnözésről - Betiltott ügyeket döntögetve Tóth Katalinnal
/Tóth Katalin (tkatalin) - Molnár F. Árpád/   (Film, 10 perc)
 

2007.08.02. - Olaj (fél)idő. - "Perspektívák."
/Szeszák Gyula/

Előző cikk:
2009-06-08. -
A titokminiszter feladatai
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Mivel intézményes keretek között, az egész Föld bolygón tudatosan szervezetten tartják titokban ezeket a szörnyűségeket, ezért ki lehet jelenteni, hogy kollektíven Isten- és Emberiség elleni bűnöket, a legsúlyosabb szörnyűségeket követik el, amely a Teremtő által valaha is kimért legsúlyosabb büntetéseket vonja maga után!

Lap teteje

Következő cikk:
Maffia-, tömeggyilkosság- és népirtásellenes filmünket a Videa üzemeltetője, az Origo érthetően meg nem nevezett rasszizmusra vagy emberi méltóságra hivatkozva betiltotta! Feljelentettük őket a Legfőbb Ügyészségnél! 2009-06-09. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A média és a pártok a Háttérhatalomban
/Soós József (Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/
/Zene: Durkó Zsolt: Halotti beszéd/
(Film, 16 perc)
Tartalom: Bőven illusztrált, helyenként sokkoló filmünkben a pártok és a média szerepéről és kollektív rombolásáról, a magyarság értelmi és morális csődhelyzetéről stb. láthatnak és hallhatnak. Bővebben kitérünk a Fidesz és Orbán Viktor, a Jobbik, Vona Gábor és sajtója, különösen a kurucinfo és támogatóik helyzetére és kvalitására. Tényfeltáró filmünkben a jobboldal és szavazó ördögei számára a 2008-2009-es években iszonyú gyűlölettel elutasított és támadott, 100 éve tényfeltárásra és rehabilitálásra váró állampszichiátriai bűntettek és Echelon-üldözések témakörét is érintjük, az elbutult és lealjasult állampártbandák nagy ellenségéről, Cathy O'Brien programozott CIA-s Echelon-áldozat, presidential modellről (elnöki modell) is idézve néhány filmkockát.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu