Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Tánczos Krisztina:       "Úgy jött fel bennem, hogy ismerem a Molnár F. Árpádot, biztos voltam benne, hogy ő volt [álmomban] az a nagy, kék szemű valaki, aki felébresztett és felhozott a mélyből; ami később be is bizonyosodott. (...) Sokkal később pedig megtudtam, hogy mások is, akik addig nem ismerték, hozzám hasonlóan világító kék szemekkel vagy világító kék ruhában álmodták meg. (...) ... éreztem, hogy van valami a háttérben, amihez a Molnár F. Árpádnak köze van."   (2008 december)

   

Világrendszert döntünk - 1. Rózsa Flores Eduardo, Ficsor Ádám titokminiszter és az NBH, Mészáros Antónia; 2. Draskovics Tibor házának felgyújtása; 3. A Valóság2009-04-22.
Molnár F. Árpád
 


Több, mint film: A TÖRTÉNELEM! Legújabb filmünkben (melynek címe: "Az Áldásból Lett Borzalom"; innen pedig letölthető) nem csak konkrét jövőt leplezünk le, de egyebek mellett a most szíven szúrt orosz diplomatáról is láthatnak rejtjeleket, mielőtt a holttestét a diplomáciai védettségű épületben megtalálták volna.
Draskovics Tibor! Hogy-hogy a szívéhez nyúlt a Molnár ezen a jelen-jövő filmen, amikor a felvétel és a film Internetes publikációja idején még meg sem találták az FSZB-s diplomata holttestét?! Hm. Egy ellenségünk. Olyasmi a pedzegetés, hogy ha nem kellett az Áldás, Lesz helyette Betonfal!
Idézzünk csak a filmből, öngyilkossá lett nemzeti nyomozóirodás zsaruidióták és állami veérfasiszták:
1. "Így van! Jól beszélt!" (Közben kinéz jobbra. Kire nézett, Draskovics Tibor? Hiszen ott nem ült ember...)
2. "És ez mindegy, hogy milyen távolságra van..." (Segítek: mármint az orosz diplomata szíve, de bárki és bármi bármije! Ugyanis messziről is, egy gondolattal lehet likvidálni, egy gondolattal, bárhonnan, bármit átformálni.)
3. Mi pattant, Draskovics Tibor? Mire válaszolt a Molnár, amikor elhangzott a szó: "kommunikál".
Aki akarja, jöjjön, és megkapja.
Aki akarja, jöjjön, és megkapja.

(Molnár F. Árpád)

Mészáros Antónia az MTV "Este" című műsorában Ficsor Ádámot, az MSZP-kormány 29 esztendős, újonnan megválasztott titokminiszterét kérdezte.

Ficsor Ádám állításával ellentétben Rózsa Flores Eduardo-nak, a néhány napja megölt, majd pánik sebességgel eltemetett költő-forradalmárnak szoros kapcsolata volt az NBH-val, ahogy ezt a kérdést feltevő Mészáros Antónia is tudja, minthogy kiváltképpen az angol BBC-től a magyar állami főtévéig (az MTV-ig) ilyen erősen pozícionált ügynökökre, amilyen Mészáros Antónia, nem az a jellemző, hogy az ABC ("ábécé") első betűjének megértésével is évtizedeken át bajlódnak, Angliától Magyarországig, azt szimulálva, mintha a BBC kimondottan idiótákat alkalmazna, hanem az ABC messze tetemes mennyiségű karakterével is tisztában vannak! (Mészáros Antónia jelenleg is jó kapcsolatokat ápol a BBC-vel. 2008-ban pl. a BBC megrendelésére készített dokumentumfilmjét a BBC World News mutatta be, ami a háttérhatalmi médiatársadalomban a karrier egyik legfőbb csúcsát jelenti.)

Senkinek, aki legalább a rendőrséggel valamelyes kapcsolatba került valaha, nem kell külön magyarázni, hogy csak a speciális esetekben számít az, aki titkosszolgálatokkal nem tart fenn valamiféle kapcsolatot. Nem komoly tétel az a személy, akivel a titkosszolgálatok nem tartanak fenn valamiféle kommunikációs kapcsolatot, és nem próbálják akaratukat, szándékaikat, hangulatjelentéseiket valamilyen módon a személy tudomására hozni. A titkosszolgálatok mindenkivel kapcsolatba lépnek, aki olyan környezetbe kerül - így Rózsa Flores Eduardo, Mészáros Antónia, és a további poén kedvéért: a politikus Ficsor Ádám titokminiszter -, ahol állami ügynökök, kémek, hírszerzők stb. vannak, illetve számos, nem publikus államtitokhoz stb. értelemszerűen hozzáfér.

Rózsa Flores Eduardo nem kezdő kiscserkész volt, hogy ne járta volna rendszeresen körbe a titkosszolgálat, amerre csak megfordult. Az is természetes, hogy mint mindig, valamennyi esetben, a házában talált fegyverekről is tudott mindenki, mert aki kicsit is profi, az tudja, hogy a titkosszolgálat mindenről, ami ennél százszor jelentéktelenebb és kevésbé feltűnő, tud, és nem is titkolja azok előtt, akik nem túlzottan alulkvalifikáltak, hogy minden dolgukról tud. Rózsa Flores meggyilkolása pedig minimum a világ főbb titkosszolgálatainak legalább hallgatólagos beleegyezése nélkül sosem jöhetett volna létre. Ez azt is jelenti, hogy az NBH természetesen kommentálta is Rózsa Flores számára, hogy mi a véleménye arról, és támogatja vagy sem, hogy fegyvereket tart a birtokán.

Bár nagyon nyomorult a hírekből kirekesztett népi idiotizmus, mégis segít felfogni a helyzetet, ha emlékeztetünk pl. arra, hogy az Internetről ingyenesen letölthető a Google Világtérkép, amelyen kémműhold-felvételekről nem csak a világ összes utcáját, de a települések vonatkozásában a világ összes fáját is megcsodálhatják, megannyi területen az emberi fejeket is, a testek árnyékával együtt. A delikvens éppen csak az autó-rendszámokat nem olvassa le. Ez tehát nem titok, csak arról nem szoktak, csak az Emberiség vezető tényfeltárói beszélni, azaz mi, hogy a digitális műholdas filmrögzítés során a computerprogram a hajszálakat is megszámlálhatóvá teszi, a GPS helyzetmeghatározás pedig a műholdról való rádiókommunikácót is atomi pontossággal garantálja az emberi agyba. (Azt mondják most, nem a lakásból, hogy "ha így haladok..." ... de inkább mégsem írom. Aki mindent akar, mondtuk számtalanszor: jöjjön és megkapja. Mert a Teremtő Megadta nekünk, hogy elsők lehessünk, mindenkit megelőzve, mindenkinél inkább képviselve az Emberiséget, és amit kapunk Istentől és a Háttérhatalom minket kényszerrel elviselt technológiai és legfőbb ismereteiből, arról ne csak beszélhessünk, de adhassunk is azoknak, akik kérik azt. Sajnálatos, hogy ennek a primitív fajnak sok mindent még mindig nem mondhatunk el, mert ez az irányított állatkert az első pillanattól háttérhatalmi für lajosok és mindenféle rissz-rossz, áruló pártok és orbán viktori elektrosokkos gyilkos politikusok nevében volt rosszindulatú és öngyilkos, hogy ezek meg miért nem pártgörények, mikor mindenki az, és mindenki PÁRT-nak szolgál, de a környezet barbársága által ránk kényszerített elhallgatás nem lesz mindig így! Mert mi vagyunk a jövő, és a jövőt nem lehet feltartóztatni koszos államvédelmi pártocskák és Isten-, Emberiség- és hazaáruló percpatkányok védelme nevében!)

A Mészáros Antóniákat - akik a titkosszolgálatok kommunikációinak természetesen számos-számos módját közvetlenül ismerik - azért fizetik, hogy olyan kérdéseket tegyenek fel, amikről csak a pancserek nem tudják, hogy már a kérdés maga is felér a hazugsággal. Így azt, hogy Rózsa Flores Eduardo-nak szoros kapcsolata volt-e az NBH-val.

Az MTV "Este" című műsora ugyaneme adásában, a Ficsor-riport közben jelentette meg az MTV a feliratot: "Depolitizált titkosszolgálat?".

Szégyen, noha megszokott, hogy állami, azaz háttérhatalmi, ezért velünk, azaz az Emberiség alapvető életérdekeivel ellenséges médiumok, amilyen az MTV, ilyen feliratot egyáltalán megjelentethetnek. Hiszen soha, sehol nem volt és nem is lesz a Jézus Krisztus Parúziájáig (Eljöveteléig, korszerű kifejezéssel: "Kozmikus Inváziójáig") állami titkosszolgálat a Földön, amely depolitizált (politikamentes) lett volna. A jelenlegi NBH-t természetesen legelőször is az Emberiség teljes elbutítására tört Háttérhatalom, a 2000 évvel ezelőtt János apostol által Nagy Babilonként Kijelentett elmetechnológiai globalizált Világrend irányítja. Az NBH irányításában - a Háttérhatalom után közvetlenül - az izraeli Moszad, az amerikai CIA és a putyini FSZB következik, a titokminiszter pedig nem a Mennyországból alászállott angyal, hanem a pokoli erősen cionista és orosz maffia (FSZB) befolyásoltságú MSZP-nek az előre helyezett embere, a Háttérhatalom, valamint orosz vezető tisztek és magyar nemzetbiztonsági keresztapák által irányított MSZP-s politikus: Ficsor Ádám. Így olyat felvetni egy "közszolgálati"-nak nevezett tévében, hogy depolitizált lesz-e a titkosszolgálat, a világot irányító erők feje tetejére állított "remekművének" és az ennek szerves részét képező, a média által is folyamatosan konstruált, leglebutítottabb népi hülyeségnek posztulátumi attribútuma.


Draskovics Tibor házát felgyújtották. Mi is ezt tesszük.
(A teljes méretért a képre kattintson!)

 

A másik, amiről szólunk: a hét végén felgyújtották Draskovics Tibor házát. Mindent meg kell tennünk e hazafias és az Emberiség érdekeit képviselő akció végrehajtói védelmében, és vadásznunk kell azokra, akik Draskovics házának felgyújtása ellenében állami besúgókként lépnek fel a magyarság maradék immunitása iménti módon végrehajtott képviselőivel szemben. Draskovicsnak pedig azt tanácsoljuk, hogy azt követően, hogy az Echelon-tényfeltárásunkkal, és ezzel az Emberiség maradék elérhető immunitásával szemben diffúzáltan ellenséges kurucinfós nácikat először a bush-i, majd az obamai CIA és a putyini FSZB óhajára megvédte és elrejtette, holott ezen kurucosoknak a szexuális szokásaik is világszerte - kisgyermekkorukig visszamenően - a titkosszolgálatok orra előtt hevernek, fogja be a pofáját, és ha az emberi élet, meg a lakosság jogainak védelméről merne szövegelni, foglalkozzon azzal, mi módon rejthették el és indíthattak ellenünk PÁRT-támadásokat a Fenevadja vezetésével azért, mert feltártuk a 100 évre visszamenőleg Magyarországon, állami megrendelésre végrehajtott pszichiátriai kényszerbezárások, elektrosokk terápiák és politikai gyilkosságok tényét, konkrét és folyamatban lévő ügyeket leleplezve!

Közvetlenebbül: ha nem akarod, hogy a tiéddel együtt a családod agyát is elevenen megégessék, ahogyan ti tettétek és teszitek, akkor fogd be a pofád, és húzz vissza a disznóólba, ahonnan ellenünk, elektrosokkos bűnöző Fideszes haverjaiddal és sokkos gyilkos kurucdisznóiddal előtrappolni merészeltél!

A Hírháttér - ami nem a Molnár - felszólítja Draskovics Tibort, családját és bűntársait a Hírháttér előtti megalázkodásra, a lakosság tényfeltárói és állami bűnözők védelmében folytatott üldözések és gyilkosságok befejezésére, valamint korábbi politikai gyilkosságaik és összpárti politikai üldözötteik ügyei előre mozdításában a további állami és nemzetközi terrorista aknamunkák haladéktalan befejezésére! Minthogy alkotmányos rendről szó sem lehet, hiszen azt az Országgyűlésen belülről - mondom én: a Molnár - ti pusztítottátok a legfőképpen, ráadásul ügyemben is biztos bukásotokra, így bármely ország részéről tanúsított bármiféle védelmed nem csak a magyarsággal, de az egész Emberiséggel szembeni ellenséges magatartásként értékelhető.

DE FATTO!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Az Emberiség ellenségeinek Júdássöpredéke által aljas indokból és célból, napi egytálnyi Júdásétekért eltitkolt Valóság pártmentes (tehát felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. - Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/

Előző cikk:
2009-04-22. -
Nemzetirtó-program
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Mivel a nagy-babiloni, háttérhatalmi Rendszert szolgálja ki a világ összes kormányzata, ezért tudatosan összehangoltan viszik véghez ezeket a szörnyű bűncselekményeket! A magyar nemzetet minden tekintetben mérgezni és irtani kell! (...) ...a szellemi, emberi, gondolkodó képességünket tönkreteszik az Echelon-technológiával...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-23. -
Evo Morales háborút indított önmaga ellen - Avagy hogyan vált nehéztüzérséggé Rózsa-Flores, miután megölték
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ... egy dél-amerikai drogállam, bandaállam, amilyen Bolívia is, minden tekintetben alacsonyabbrendű kultúrát, antiszociális vadállami körülményeket, alsórendű törvényes állapotokat, jog- és létbiztonságot mutat, mint bármely európai állam. Nem egészséges dolog, amikor egy alsóbbrendű a hozzá képest minden főbb tekintetben sokkal felsőbbrendűek ellen indít bűnöző háborút.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu