Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Q-zsidók aknamunkája 

 

2009-01-16.
Nagy Attila (orvos, közíró)
 
 


Bush náci karlendítéssel a fasiszta USA zászlaja előtt. A Háttérhatalom nem véletlenül plántálja világszerte a nácizmust, hiszen Hitler is általa kinevelt ügynöke volt. S minthogy az illuminátus Hitler pénztárosa volt George W. Bush nagyapja, így a Háttérhatalom a tömeggyilkos Bush-nácinak nem csak a fiát, de az unokáját is - a lakosság elmeirányításával - a militáns, tömegpusztító fasiszta állam miniszterelnöki bábujává választatta.
(Hírháttér-kommentár)

      Izrael támadott! – adta hírül a sajtó azt a gondosan időzített akciót, ami világszerte jóérzésű emberek tömegeinek tiltakozását váltotta ki. E terrorbombázások beilleszthetők az 1948-as, 1956-os és 1967-es közel-keleti hadászati események sorába. A 2008-ra érthetően éleződő anticionista világhangulatban előre kell bocsátani, hogy a megbélyegzés nem minden zsidóra érvényes. Akik azonban e bombázásokat kitervelték, véghezvitték, joggal számíthatnak a gondolkodó világ megvetésére, ezért kell őket megkülönböztetésül pl. Q-zsidóknak nevezni, amire a címbeli jelző is utal.

      Mi magyarok természetesen – palesztin sorstársakként is – részt veszünk az Izrael-ellenes tiltakozó megmozdulásokban, amiről a hivatalos híradások zömmel hallgatnak. Legalább önmagunkban fel kell ismernünk, de a nagyvilág elé is kell tárnunk, hogy épp ezekben a napokban (hónapokban, években is) Magyarországnak a bombázás nélküli, de hasonlóképp agresszív megszállása folyik. E megszállás gazdasági következményeit bőséges írás taglalja. Közeledvén azonban 2009. január 22-hez, a Magyar Kultúra Napjához, a magyar kultúráról, haldoklásáról kell szólni, ami pontos tükre helyzetünknek. A magyar kultúra tervszerű, immár két évtizede tartó aláaknázása pedig éppúgy cionista zsidó gyökerű, ahogyan a közel-keleti katonai agresszió. Ami a Q-jelzőt illeti: A budapesti Centrál Színház 2009. februárjában készül bemutatni az „A mi utcánk Avenue Q.” című darabot, ami reklámja szerint egy totál brutál Broadway musical. Ennek már az első ismertetőjében szerepel a figyelmeztetés, a darabban szókimondó durva szövegek lesznek. Aki a budapesti metrólejárókban közlekedik (márpedig milliók járnak arra), azok naprakészen tájékozhatnak korunk könyvkiadásáról, pl. Kathy Lette: Hogyan öljük meg a férjünket, Jane Suska: Szex és nyugdíj (a hatvanhat éves nő memoárjának mottója: „Mielőtt hatvanhét éves leszek, szeretnék sokat szexelni”), Laura D.: Szex és tandíj (egy prostituált diáklány botránykönyve). Félreérti mondandómat, aki azt hiszi, hogy vadászom a fenti témákat. Másról van szó, e hirdetések kikerülhetetlenül tolakodnak bele mindannyiunk látóterébe, és semmiképp nem nevezhetők a magyar kultúrában gyökerezőknek.

      Az ország és a kor tükre Debrecenben a Kölcsey nevét viselő gigantomán-neoszocreál központ, ami Kölcsey lerombolt lakóháza mellett, az azóta szintén lerombolt Lenin-szobor és szocialista kulturközpont helyén emelkedik. Maga a helyszín is jelképes, de méginkább az a tény, hogy a minap itt nyílt meg a legújabb holokauszt-kiállítás. Az időzítés szerint – ez is aknamunka – január 12-26-ig lesz itt a kiállítás, éppen belefoglalva január 22-ét, a Himnusz megszületésének napját. A Holokauszt Emlékközpont gondozásában lévő „Auschwitz Album – Rólunk, nekünk, nélkülük…” fotókiállítása idézi meg az egykori koncentrációs tábor eddig ismeretlennek mondott oldalát (lehet-e még újabb hazugságot mondani?), amit debreceni helytörténeti tabló egészít ki. A hírek szerint rendhagyó történelemórák, nyilvános előadások várják majd az érdeklődőket – feledve és feledtetve Himnuszunk januári ünnepét. A kiállítást Halász János volt SZDSZ-es, most Fideszes alpolgármester (aki volt már államtitkár is az egykori Nemzeti Kulturális Örökségi Minisztériumban) nyitotta meg. A hírek szerint Kósa polgármester ez idő alatt kanadai magyarokat látogat, akiket e tények elhallgatásával vezethet félre a magyarországi helyzetről. Ha a cívisváros megalomániás építkezéseivel kábítaná a torontóiakat, akkor vendéglátói épp a lényeget nem ismerik: „Csak az élteti Kósát, ki nem ismeri múltját.”

      A Kölcsey Központban egyébként luxus szálloda, uszoda, kongresszusi terem és a MODEM nevű kiállító központ található. Ennek igazgatója Gulyás Gábor, aki Heller Ágnes szellemi és baráti köréhez tartozva Lukács György és az 1919-es dicstelen tanácsköztársaság emlékét idézi. Elgondolkoztató a sokszor megírt tény, hogy Debrecennek, a „legmagyarabb városnak” mindhárom országgyűlési képviselője zsidóbérenc. A 2009 januárjában megnyitott holokauszt kiállítás meghívott vendégeinek csak az nem tűnt fel, hogy a nevezett központból épp egy Kölcsey kiállítás hiányzik.

     Ezen írás csak bevezető, folytatása  pedig a Himnusz  születésnapjára fog megjelenni.. Erről kell-e írni épp egy nemzeti kulturális ünnep előtt? A kérdésre is Kölcsey gondolata adja meg a választ („régi kor árnya felé visszamerengni mit ér”), mert az írástudóknak a máról és a mához kell szólniuk. Mi tehát a teendő egy leigázott, védekezésétől megfosztott országban? Ki kell végre mondani: a cionista Heller Ágnesnek éppúgy semmi keresnivalója a Magyar Tudományos Akadémián, ahogy a szintén cionista körök által dédelgetett kozmopolita Gulyás Gábornak egy Kölcsey nevét viselő művészeti központban. Fel kell ismerni, hogy azonos agresszor van jelen a Közel-Keleten és Kelet-Magyarországon. A kultúra csak tükör, de tiszta  és éles tükör. Nem a kultúrát kell megváltoztatni, hanem azt a rendszert, amely a nemzeti  kultúrát öli, és akkor az értékek maguktól jönnek majd a felszínre.

Dr. Nagy Attila
orvos, közíró
 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-01-07. - Izrael igazságos háborúja? ; Hamis a vörös zászló
/Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)/
Részlet: Izraelben a hírek szerint négy izraeli halt meg a palesztin rakéták miatt. Izrael válaszul majd ötszáz arabot ölt meg.


 

 

2009-01-05. - Babilon bűvkörében: a Magyar Baptista Világszövetség és az amerikai magyar baptista mozgalom
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az amerikai és amerobaptista pénzimádatról, az interkontinentális baptista vezetők gerinctelenségéről és gyáva, tömeggyilkos korrumpáltságáról, az MK-Ultra és más elmeproject-ek általuk való gátlástalan és jellemtelen fedezéséről, a hívek testének és lelkének babilonista módon történő adás-vételéről. Szemtől szemben a Hírháttéren korunk amerobabilonista egyházi borzalmáról.

 

2009-01-04. - A vérebek - Emlékezés Faludy Györgyre
/Szemenyei-Kiss Tamás/
Részlet: 1949-ben hamis vádak alapján 3 évre a recski kényszermunkatáborba - a köznyelvben haláltábornak nevezett megsemmisítő lágerba - zárták.

 

 

 

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.

 

 

HÍRHÁTTÉR: Mindig több, mint aminek látszik
2008-12-31. - A Hírháttér bemutatja Heino Kaskit, a kiváló finn zeneszerzőt (letölthető h-moll szimfóniájával)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A fülbemászó, monumentális elemekkel dúsított, helyenként szenvedélyesbe ömlő, h-mollban íródott darab a multimédiás megvalósulásokon és a kártékony filmdömpingen nevelkedett, ugyanakkor nem botfülű személyek számára is tanulságos és lélekemelő hatással fog járni...


 

 

2008-10-26. - HÍRHÁTTÉR TV: Isten vagy a Sátán Izraele? (videoklippel)
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(Zene: Enigma)
Tartalom: Igaza van-e ama gyülekezeteknek, akik azt állítják, hogy Izrael Istené? A Moszad és a titokzatos Nagy Babiloni Szajha kapcsolata, valamint Izrael és a világ titkosszolgálatainak Babilon által biztosított tudatmódosító, időjárás- és földrengés-szabályozó eszközrendszere, bankrendszer, éhezés, média, ateizmus, szexualitás. (Film, 13 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

2008-10-24. - HÍRHÁTTÉR TV: A hamis apostolok és a Sátán zsinagógája - Jelenések Könyve 2. Rész
/Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád/
(Zene: Enigma)
Tartalom: Dermesztő, mégis magával ragadó filmünkben, az Enigma sodró dallamaival a világ titkosszolgálatairól főleg a pártok és az egyházak vonatkozásában, a Háttérhatalom feltárásával. S miközben újabb kódokat adunk át, csaknem mindig szól a zene. Olyan dolgokba vezetjük be a kívülállókat, amelyek a Forrás felé vezetnek, akik pedig többet vagy mindent szeretnének, jöjjenek és döntsenek. Mert noha az Emberiség java számára nem létezik menekvés, ebben a világban mégis minden lehetséges. (Film, 46 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 
Előző cikk:
2009-01-15. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/
/Zene: 8 zeneszerzőtől/
(Film, 97 perc)
Tartalom: Isten és a Jézus Krisztus Létét bizonyítjuk, ahogy eddig soha, senki nem tette meg, keresztül gázolva a Háttérhatalom és a titkosszolgálatok megannyi titkain. A világ és az elit olyan területeibe, kulisszatitkaiba és züllött, áruló világába is bepillantást nyerhetnek, amikről a nyilvánosság előtt senki nem mer beszélni. Eközben szólunk a beteljesedett és előre tudott történelemről, beszervező tevékenységünkről, előre elkészített jövőnkről, miközben gazdagon illusztrált filmünkben végig szól a zene.
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-01-16. -
Versek a titokzatos Nagy Babilonról
1. Reményszózat egy babiloni fogolynak
2. Vers Babilon kurvájához

/Athenagorasz/
Tartalom: Ebben a világban, melyről úgy írt Orwell: 'ahol mindenki hazudik, ott az igazmondás forradalom', egy ilyen áruló világban Athenagorasznak a Valóságról írt két verse nem csak hiánypótló, nem csak kultúrtörténeti érték és ritkaság, nem csak úttörő vállalkozás, de már most történelem.

   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu