Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Mondd, te kit választanál?


 

2008-10-07.
Audie Rácz Era

Mostanában, egyre gyakrabban vetődik fel, hogy előrehozott választások legyenek.

Igen ám, csakhogy kik fognak versengeni a voksokért?

Feltehetően a régóta ismert arcok, a magukat már lejáratott pártok most is regnáló képviselői.

És hogy miért mernek odaállni azok elé az emberek elé, akiket eddig becsaptak, elárultak, cserbenhagytak?

A válasz egyszerű.

Bíznak abban, hogy a választók rendkívül feledékenyek – ez bizonyos mértékben igaz is, s nem fognak emlékezni arra, hogy mi mindenben vétkeztek ellenük.

Elfelejtik: „Régi bűnnek hosszú az árnyéka."

Arra építenek, hogyha kellőképen megfélemlítik, és riogatják, az embereket, vagy eléggé sulykolják beléjük, hogy a szélső-jobboldali radikálisok mind fasiszták, kirekesztők, meg fajgyűlölők, vagy törnek zúznak, anarchiát teremtenek, akkor az emberek elhiszik, és még akkor rájuk szavaznak, ha maguktól ugyan nem tennék. Hiszen, ha önként nem szavaznának rájuk újra, hát majd megteszik félelemből.

Ezért fontos, hogy mindenki tudomást szerezzen róla, hogy a Nemzeti Oldalra folyamatosan egyre több provokátort építettek s építenek be ma is, akik irányításra, bármikor bármilyen zavarkeltésre, atrocitásra, rombolásra készek.

Ha kell csak csendben besúgnak, ha kell molotov koktélt dobálnak, ha kell bujtogatnak, horogkeresztes karjukat mutogatják. És semmilyen más eszköztől sem riadnak vissza, hogy megbízóikat kiszolgálják. Akár úgy, hogy a hatalom által előre megrendelt provokációikkal kiváltsák a rendőrök erőszakos fellépését a fegyvertelen tüntetőkkel szemben.

Cél, hogy a naiv választó velük azonosítsa a jelenlegi rabló banda ellenzékét.

Lényeg, hogy az emberekkel elhitessék, hogy a bemutatott gyújtogató agresszív hőzöngők - azonosak a jelenlegi rabló politikusok igazi ellenzékével.

Azt nem látják, hogy akiket mutogatnak nekik, azok nem a tiltakozók közül valók, épp ellenkezőleg, ők azok, akiket beépített, lefizetett az a hatalom, amiben most vakon bíznak, aminek lakájmédiájából ömlő hazugság-, és csúsztatás áradatot, hitelesnek és követendőnek találják.

Ezért fontos emlékezni, hogy jelenlegi választott és listás képviselők azok, akik aláírták a Lisszaboni Egyezményt, a Privatizációs Törvényt, a Végrehajtási Törvényt, tetteikkel, törvényeikkel támogatják az ország kifosztását, kiárusítását , a gazdaság teljes kiszolgáltatását a multiknak, és az emberek életminőségének életlehetőségeinek fokozatos megszüntetését.

Ezért fontos, hogy felhívjuk a figyelmét a politikai vakságban szenvedőknek, hogy jelen pártok politikusai és híveik, szemérmetlen módon, hirtelen meggazdagodtak az emberek kárára, és bűntetteik leplezéséért semmitől sem riadnak vissza. S hogyan falaztak egymás választási csalásaihoz.

Ezért fontos emlékeztetni arra is, míg demokráciáról papolnak, ellenlábasaikat, leleplezőiket minden eszközzel igyekeznek elhallgattatni, ellehetetleníteni. Miközben békéről, toleranciáról papolnak nem riadnak vissza bármilyen erőszak alkalmazásától sem a velük egyet nem értőkkel szemben. Ők azok, akik szítják az ellentétet a különböző politikai nézetű, vagy nemi identitású, származású, anyagi helyzetű emberek között, majd erről szemérmesen hallgatva tiltakoznak kirekesztés, ellen. Saját bűneikkel pedig ellenzéküket vádolják nagy hangon.

Megpróbálják elfogadtatni az emberekkel, hogy tűrjék az ellenük elkövetett bűncselekményeket, miközben a mi pénzünkből, ahelyett, hogy megvédenék az áldozatokat, méregdrága harci felszereléseket és eszközöket vásárolnak.

Ezért fontos látni, hogy, mialatt a kisvállalkozókra és egyszerű magánszemélyekre, esetleg politikai ellenlábasaikra rászabadítják a felduzzasztott adóhivatalt, ezalatt egyre jobban vérszemet kapva folyik politikusaink, és híveik korrupciója.

Egymás kezéből kapkodták a tollat, hogy a Tarka Magyar szövegét álszent módon aláírják, azt hívén, akkor nem veszik észre, hogy épp ellenük szól a szöveg. Sokakat tudtak megtéveszteni? Van olyan, aki elhiszi, ha az erőszakos kirekesztő aláír egy papírt, akkor az a jövőben bármiben is befolyásolni fogja a tetteit?

Magyarok, akik hamarosan választók lesznek, nyissák ki a szemüket és lássák meg, hogy lámpással sem lehet találni hiteles politikust, és köreikből megbízható szakértőket. Ugyanazok és leszármazottaik, illetve kegyenceik (talpnyalóik) váltják egymást a különböző zsíros posztokon. Ha közülük, bármelyiket újraválasztják, a saját, és a többiek sírját ássák! Ne a szavaik, hanem a tetteik alapján ítéljék meg őket! A tetteiket pedig mindenki a bőrén érzi.

2008.10.04.

Audie Rácz Era
 

Kapcsolódó anyagok:

Kicsoda Orbán

Roma erkölcsök

Politikus erkölcsök

 

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-10-05. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (cikkel):
A magyarság elvégzett jövője

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az emberek kifogásolják, miért nem mondták el nekik a '70-es-'80-as években, hogy lesz ún. "rendszerváltás", s hogy mi lesz az országgal és a magyarsággal. Akkor senki nem hozta nyilvánosságra, pedig mindenki tudta, de most igen. Az elvégzett történelem, a magyarság elkerülhetetlen jövője, amit hallhatnak, fölöttébb pontos útmutatásokkal. Tessék: itt van az, amire mindenki vágyott.
KLIKK az oldalra! (33 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-10-03. - Rendhagyó tudósítás a Nemzeti Jogvédő Szolgálat sajtótájékoztatójáról
/Audie Rácz Era/
Részlet: Gyutra Tibor felhívta a figyelmet a rendőrök azonosíthatóságával kapcsolatos zűrzavarra... most is volt olyan azonosító szám, mely alatt személy nem volt fellelhető, vagy ami még rosszabb, mindjárt kettő-három név is felmerült. ... A készülő törvényjavaslat 3 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegeti, ha valaki sípolással vagy kereplővel megzavar egy tüntetést ellentüntetőként, vagy adott esetben virágot vagy tojást dob a tüntetés résztvevőire...

 

 

BETILTVA! - E filmünk (is) már most elhallgatott történelem 2008-09-29. -
HÍRHÁTTÉR TV (cikkel):
A Jobbik és a Gárda őszödi beszéde - Az eltitkolt történelem; Filmlevél Für Lajosnak (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Olyan államtitkokat tárunk fel a Jobbikról, a Gárdáról, a hazai és külföldi államokról, amilyenekkel magyarul soha, sehol nem találkozott. E tényfeltáró, leleplező előadásunk önmagában is olyan időzített atombomba a hazai álrendszerváltó pártok és már sérthetetlen nemzeti megváltókként követelt személyekről, amely nemcsak elpecsétel pártokat és személyeket a jövőre nézve, de korszakalkotóvá fog válni. (Film, 54 perc)
(Megtekinthető és a cenzúra ellen letölthető!)

 

2008-09-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Jobboldal és titkosszolgálatok - A Hírháttér tényfeltáró, kísérleti filmje
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttér kísérleti filmjének első kiadásában saját cikkét olvassa - zenés, képes és filmes illusztrációkkal - Molnár F. Árpád. (Film, 21 perc)

 


 

2008-06-25. - A reform félreértelmezése: öngól!
/Audie Rácz Era/
Részlet: Ki kell mondanunk a háttérben a szálakat mozgatók erők, a pénz titkos, és fedett világának vezetői... (...) S miközben a világuralomra törve a GLOBALIZÁCIÓ szent nevében, végig gázolnak nemzeteken, országokon, mindenkit kifosztott alárendeltségbe kényszerítenek.

 

 

 

 

 
Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR: Ég és föld között
2008-10-06. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A Háttérhatalom titkaiból - Én tebenned, te pedig énbennem
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Döbbenetes tényfeltáró filmünk abba a rejtett világba enged bepillantást, amelyről nyíltan ma még sehol nem láthat, hallhat és olvashat, csak itt. A messzemenően történelmi fontosságú tények feltárása közben a kozmikus konstrukcióba is bevezetjük azokat a választottakat, akiket eddig letompított az a Hatalom, amely hamarosan kénytelen leleplezni létezését az egész bolygón. (Film, 46 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-10-07. -
A MAZSIHISZ és a Jad Vashem Bizottság hallgat
/Bokor Imre (JB-elnök)/
Részlet: Sajnálatos, hogy a MAZSIHISZ vagy/és a Yad Vashem Bizottság egyes esetekben nem körültekintően járt el a kitüntetés adományozásánál, illetve az elbírálás során kialakított döntés meghozatalánál. A kirívóan diszkriminációs eljárásukat, az alábbi  két  pontban rögzítettek szemléltetik.

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu