Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Molnár F. Árpád:       "A titkosszolgálatok nem azért vannak, hogy szolgáljunk nekik, hanem azért, hogy Isten Erkölcseivel uralkodjunk fölöttük. Aki egy titkosszolgálatnak nem uraként és használójaként, hanem szolgájaként tesz tanúbizonyságot, méltó arra, hogy annak sátáni sötétségében vesszen el."   (2009.04.04.)

   

Milyen szép nap van ma

 

2009-04-29.
Soós József (Kárpáti Magyar)
 


Az "A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon" című dokumentumfilmünk több tanút és belsőst is megszólaltat a 2000 éves Próféciáknak megfelelően felépült és az egész bolygó felett uralmat szerzett titokzatos Nagy Babilonról. A dokumentumfilmet nem véletlenül tiltotta be a többek között a Népszabadság és a Blikk médiamaffiahálózatát összefogó Mihók Attila vezette Ringier Kiadó Kft. A baloldaltól a kurucinfós és Barikádos Jobbikig üldözött és átkozott, a magyarság e korának moslék sötétségét pusztán e film üldözésével is örökre tanúsított dokumentumfilmünket ide kattintva saját számítógépére is letöltheti!
(Molnár F. Árpád, a Csillaggyár Hírháttér főszerkesztője)

Milyen szép nap van ma, hiszen egy újabb csodálatos művet sikerült összehoznia a HÍRHÁTTÉR Multimédia munkatársainak! A legújabb cikkünkben arról beszélünk, hogy a HAARP-rendszer milyen sokoldalúan működtethető ELMEIRÁNYÍTÓ, ELMEURALMI eszköz!

Nagyon csodálatos ez, és boldogsággal tölti el a szívünket, hiszen önök erre KÉPTELENEK lennének, hogy a TÁRSADALOMMAL ezeket a cseppet sem ÉRDEKTELEN információkat megosszák!

"Vajon lesz 200.001 szavazat????"

Mindketten tudjuk a választ, csak az ECHELON hullámaiba merítkezett tudatlanok nem képesek felfogni, akik az ALFA, de nem ,,Rómeó" hullámok tengerében élik mindennapjaikat!

Milyen jó nekik, mármint a "MAGYAR"-nak nevezett, teljesen lezüllesztett, értelmi fogyatékossá változott szellemi DISZNÓ csürhe sokaságnak! Hiszen LÉTEZIK olyan média, amely egyedülálló a világon, és mindenek előtt MAGYAR nyelven teszi közzé azokat a dolgokat, melyek megmagyarázzák azt, hogy a világ menete, helyzete miért alakul így, ahogy >>>..........

Ennek érdekében VAN egy MOLNÁR F. ÁRPÁD és LÉTEZIK egy KÁRPÁTI MAGYAR, akik minden idők legnagyobb személyiségei!

Alkotunk és teremtünk, de ez az építkezés egy kis rombolással is jár; mi építjük a TEREMTŐ ISTENBE VETETT HITET, és igyekszünk minél több embert a nagy sokaságból kiragadni annak érdekében, hogy MEGMENTÉSBEN RÉSZESÜLHESSENEK AZ ISTEN SZÍNE ELŐTT!

Mindezt tesszük KRISZTUS JÉZUS EREJE ÁLTAL, az IGAZ TÖRVÉNY, Isten szava hirdetésével!

De ez nagy-nagy ROMBOLÁST fog okozni a NAGY BABILONI-háttérhatalmi RENDSZERBEN, melynek mi nem vagyunk tagjai, és osztályrészt sem vállalunk belőle!

De mindazok, akik ezt teszik, hatalmas bajba keverednek, és nagy árat fizetnek azokért a tettekért, hogy ISTEN- és EMBERISÉG-ellenes tevékenységeket folytattak!

A SZENTÍRÁSBAN MEG VANNAK JÖVENDÖLVE AZ UTOLSÓ IDŐK TÖRTÉNÉSEI, AMIK ELKERÜLHETETLENÜL BE FOGNAK KÖVETKEZNI, HISZEN ISTEN VÉGZÉSE SZERINT MENNEK A DOLGOK!

,,Kis idő még, és nincs többé gonosz, keresed a helyét, és nem leled sehol!"

Ezzel a BIBLIAI idézettel búcsúzom Önöktől!

Tisztelettel:
KÁRPÁTI MAGYAR
 

A kék bukósisakos személy a vágott szürkemarha magyar állományt nézi és veszi lajstromba. A szürkemarha amennyire a fordított értékrenddel kérkedő butasággal tobzódott, hogy semmi szín alatt (hacsak nem Veér-vörös szín alatt) ne kerülhessen selejtes genetikai és szürke(marha) állományába tarka magyar, azzal a belterjes szürkemarha genetikai selejtességével is veszett el. A kék bukósisakos, felsőbbrendű személy kárszakértést folytat, mennyi szürkemarha (tehát nem tarka magyar, hanem magyartarka marha) pusztult bele az állatállományt disznókként halomra mészárló, főképpen Jobbikos és Fideszes halálvágtában végzett pesty-s (Pesty Lászlós) járványba.

(Molnár F. Árpád)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


Az Emberiség ellenségeinek Júdásfaja által aljas indokból és (párt)célból elrejtett Valóság pártmentes (tehát intellektuális nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető, pártmentes alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/
 

Előző cikk:
2009-04-29. -
Tilos lesz gondolkodni is?
/Audie Rácz Era/
Részlet: Aztán meg volt ennek a Második világháborúnak még további - a holokamu szerint elhanyagolható  -  67 millió áldozata is: AZ ELHALLGATOTT 67 MILLIÓ. Tegyük föl ezek után a kérdést, ha a talmuddal ellentétben a nem zsidók mégis csak embernek számítanak, akkor vajon ezekért az emberekért, ezért a 67 MILLIÓÉRT miért nincs „Élet menete”, miért nem ugyanolyan fontos a róluk való megemlékezés? Netán kárpótlás!

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-29. -
Ami Gyurcsányban egészséges, nem az, mert a Párt, ráadásnak egy kurucinfós pornó-horrorja
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Orosz József, a Nap-kelte riportere nemrégiben feltette a kérdést a sajtó kapcsán is: ki nem hazudik? Furcsa volt a kérdés, mert bár én is disznók között élek nap mint nap (itt van pl. a vágtató és kifeküdt, Vona-halált halt Barikád (Klikk a filmhez!) (Hatalmi kifejezéssel: "Barikám") tanulságos esete is), hiszen a világ szemete vesz körül, az, amiben a magyarok olyan pártjólérzik magukat, mégis meghökkentő a kérdésfeltevés egyértelműsítő evidenciája. Egyszerű a válasz: van, aki nem hazudik.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu