Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Mert mi nem vagyunk ennek a világnak a részei, csak benne élünk jelen pillanatban! Nem vesszük ki a részünket a sok gonoszságból, így nem kapunk annak csapásaiból sem! (...) ... bármilyen veszélyben leszek is, az nem tántorít el attól, hogy a Szövetségek Árpádjának a munkáját segítsem! (...) Nem helyezem a fejem igába, a Sátán Világrendszerének rabságába!"   (2009.05.03.)

   

Best of Magyarság
HÍRHÁTTÉR TV:
Az Utolsó Holocaust - Őrjöngés a magyarság és az Emberiség végső Holocaustjáért
 


Szívesen dicsekednénk azzal, milyen nehéz volt legyőzni a gonoszt, de Adorján András "sakknagymester" akkora susztermatott kapott (így nevezik a világossal adható világ legegyszerűbb mattját), amekkorát még sakkember soha nem vállalt be a magyar történelem során, de kérdéses, volt-e a Világtörténelemben sakkozó, aki felületes vizsgálat esetén is ekkorát bukhatott volna. És a következmények még el sem kezdődtek. Bizonyára nem kapott volna ilyen könnyen mattot, ha nem magyar, hanem pl. cigány, norvég, de főleg, ha zsidó lett volna. Minthogy rendkívül Istenkáromló és keresztyéngyalázó, a szenteket Veérrel itató, minden igazakat a végsőkig elnyomni akaró, az állami mészárlások roppant széles fajtáinak iszonyú sötétvörös híve, a Hírháttér pedig a magyar történelem, de minimum Európa abszolút rekordmédiuma az Emberiség védelme terén, így nem csodálhatjuk, hogy az a Háttérhatalom, amelyet akkora igyekezettel próbált kiszolgálni, nem védhette meg, sőt, Molnár F. Árpád több momentumról is előzetes kijelentéseket kapott. A "mester" egyébként előre készült öngyilkos akciójára. Itt is betelt, hogy a sakktudás csak a sakk játékra vonatkozik, de a világon semmiféle IQ-t, értelmet, következetességet, napi és történelmi stratégiai képességet és gondolkodást nem követel, és tökéletesen összhangba hozható a legutolsó hentesek zéró erkölcseivel is.

Előszó helyett:
Találós kérdés: Ki tett példázatot azért, hogy megmutassa: egy sakknagymester semmivé válik és minden józan eszétől megfosztatik (valami), amint az Istent káromolni kezdi, gyalázva a keresztyéneket és a Menny lakóit, és teszi ezt... ki előtt? Tényleg, hiszen naponta kérdik: ki is?

2009-05-06.
Molnár F. Árpád


Tartalom:
Botránytelefon, mely készült Molnár F. Árpád főszerkesztő és Adorján András nemzetközi sakknagymester között az állami tömegmészárlások, lakosság elleni rendőrségi szolgálati és államtitok, titkosszolgálati titkok, 100 év állampszichiátriai elektrosokk terápiái, kínzásai, megnyomorításai és gyilkosságai, a Háttérhatalom és az állami szervek Echelon-terrorizmusa témaköreiben, melyben Adorján "mester" a 'fenntartandó fejlövés' híve. S hogy milyen stílusban, azt hallgassák meg, gyorsfilmünk kíséretében.
 

Mattot kapott (mintegy vagy ténylegesen Jelenések Könyve-belit):
Adorján András (sakk-"nagymester")

Mattot adott:
Molnár F. Árpád

A bejátszásokban:
Cathy O'Brien, Molnár F. Árpád, Mark Phillips
és többek között 2006 őszének rendőrpatológiai államőrjöngései és "mesteri" Veérengzései

Rendezte:
Molnár F. Árpád

Készült: 2009 május 15.

Hírháttér Multimédia (Hírháttér Televízió):
http://hirhatter.com

A becsapódásos gyűlöletöngyilkosságokat kiváltó, a magyar történelem - legfontosabb kategóriákban - fővonalbeli leleplező rekordfilmje (a bejelentések szerint első körben rosszindulatú, pártszolgálatos jobboldaliak falhoz csapódás-szerű, valamint általában orr, és kiterjedten főleg homlokszétroncsoló lélekhalálát fogja okozni):
HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba (Klikk a letöltéshez!) (Vagy: Klikk a megtekintéshez!)
/Molnár F. Árpád   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/

Ide kattintva nagy, 640x480-as felbontásban(!) saját gépére letöltheti a "Az Utolsó Holocaust" című filmünket, ezzel is védekezve az egész Emberiséggel szemben totális rabszolga sorba vető és kiirtó módon elszaporodott és elszaporodó JÚDÁSFAJ világterroristáinak öngyilkos és tömegpusztító, bűnöző és bűnpártoló világcenzúráival, hazudozásaival, hamis vádjainak tömegeivel, rosszindulatával, pártszolgálatos, sokkos tömeggyilkos és súlyosan szociopata Veérengző vadállataival, a Sátán, a gyűlölet és a kárhozat ördögfattyaival szemben!
(Film, 12 perc)

Ha itt nem indul, alatta kisebb méretben megtekintheti!
(A lejátszó alján lévő ikonra kattintva a kép méretét megváltoztathatja.)

 

 

(A lejátszó alján, jobbról a második ikonra kattintva teljes méretre válthat.)
 

A filmben említett Hírháttér-dicsőséglista, a patológiás és elborult elméjű államvédelmi őrjöngők irigység- és gyűlölethalálhörgéseinek és csoportos öngyilkosságainak vezető kiváltó panelei (Isten Eleve Elvégzéséből és ellenségei Megvetéséből):

REKORD:

     - A rendőrbűnözés ízeire szedése, valamint hogy milyen konkrét törvénytelenségek miatt kellene valamennyinek börtönbe kerülnie: rekord.

     - A rendőrség belső, nem publikus működése, visszaélései, módszerei: rekord.

     - A titkosszolgálatok módszerei, belső működése, törvénytelenségei: rekord.

     - Elrejtett találmányok leleplezése: rekord.

     - A hajléktalanság teljes felszámolásának módja és költségei: alighanem rekord. Ezzel foglalkozó szociális szférák átvettek e téren több anyagot, nem tudom, volt-e, aki ilyen evidensen prezentálta, milyen egyszerű és milyen olcsó a teljes hajléktalanság felszámolása.

     - A Hitlertől Sztálinon és Kádáron, Antalltól Borosson át Gyurcsányig a politikai okokból és köztörvényes ügyek eltussolására elkövetett pszichiátriai elektrosokk terápiák, törvénytelen elmebeteggé nyilvánítások és elmegyógyintézeti politikai gyilkosságok, a részletes módszerekkel: abszolút rekord.

     - Isten Létezésének bizonyítása tudományos eszközökkel és a logika eszközeivel: abszolút rekord.

     - A települési bűnözés (amit cigánybűnözésnek neveznek) teljes felszámolásának módszere: abszolút rekord.

     - Az Echelon-technológiák, amelyek az USÁ-ban visszatérően a kormányig terjedő botrányok formájában buknak, Magyarországon abszolút elhallgatottak (voltak, amíg én el nem kezdtem beszélni, most már többen fognak megszólalni): abszolút rekord.
[Ez azért is elavult, mert a hibbant és Veéreskezű pártmagyarok addig, amíg el nem jöttünk, ki sem merték ejteni azt a szót, hogy "Háttérhatalom", és az "Echelon" szóra is ijedten megkukultak, meg elhúzták a belüket, mint pár évvel korábban, ha azt hallották, hogy "Moszad". De általam tudott folyomány volt, hogy én leszek, lettem és leszek az, aki az összes változásra és a teljes világreformért legfőbb indukáló erőként megjelentem, és ha engem nem Predesztinál az Isten, a magyarok végig, az utolsó pillanatig a legsötétebb pártközépkorban maradtak volna, amihez kell is ragaszkodniuk, mert ki lett jelentve, hogy eképpen csinálnak belőlük örök magyar történelmekre hülyét. Tehát ez el van döntve, és csak azért nem tudtak ez ellen tenni a magyarok semmit, mert hibbant, Veéreskezű nérók, és az Isten eléggé utálta őket ahhoz, hogy szó szerint hülyét csináljon belőlük.]

     - Titkosszolgálati eszközök és technológiák leleplezése: abszolút rekord.

     - A nemzetközi, államilag védett szexuális és pedofil gyilkos hálózatokról: abszolút rekord.

     - A politikai gyilkosságok intézményrendszerének köztudatba bocsájtása és metodikai analízise: abszolút rekord.

     - A titkosszolgálatokkal való nyílt konfrontáció: abszolút rekord.

     - Túl ezeken egy sor konkrét ügyben egyedülálló elemzés és tényfeltárás.

 

Az Isten-káromló JÚDÁSFAJ anti-Krisztusainak témába vágó malomköve:
HÍRHÁTTÉR - Mindig elsőként, amiket mindenki elhallgat
2009-02-27. - HÍRHÁTTÉR TV: Lázár Jánosék és Orbán Viktorék életfogytiglanja
/Molnár F. Árpád/   (Film, 24 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Hírháttér további kapcsolódó anyagaiból:
2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Az Igazság Kapuja 2009-04-21. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Az Áldásból Lett Borzalom - Az Élet Vize/A Betonfal
/Molnár F. Árpád - Tánczos Krisztina és/   /Zene: Ligeti György: Requiem/   (Film, 14 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-04. - Hitler CIA-s elmeprogramozói és napjaink tudatmódosítása
/Nagy Levente (a kunhegyesi fogorvos)/

2009-03-31. - Nagy Babilon tömegpusztító fegyverei: teherjármű, gépkocsi és motorkerékpár
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

2009-02-19. - Kommunikációk Istennel és a Háttérhatalommal - Bizonyságtételeim
/Tánczos Krisztina/

2009-02-07. - ATHENAGORASZ-FILM - HÍRHÁTTÉR TV: Babiloni milíciák
/Athenagorasz - Molnár F. Árpád/   (Film, 5 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Előző cikk:
2009-05-15. -
Ugass, kutya! - Kutyatámadások, Olaszliszka és sertésinfluenza az Echelon-fegyverekkel
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Hiszen a Szögi Lajos tanár úr háttérhatalmi meggyilkolása egyenes következménye volt annak, hogy megcsonkított hazánkban soha nem tapasztalt módon megnövekedjen a lakosok közötti gyűlölet és ellentét!!! (...) Mivel az Echelon-technológiák által a Háttérhatalom mindkét fél, vagyis a "magyar" és a "roma" szellemi képességeit is az állatnak a szintjére süllyesztette le, és nem képesek megérteni, hogy nem egymásban van a hiba, hanem abban a szörnyű Rendszerben, melyet a Biblia megjövendölt, és Krisztus Jézus is beszélt róla. (...) A média (patkánymédia) pedig tovább hazudik az esetekről...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-05-18. -
Kijelentések és versek a Megprófétált és felépült Echelonról
/Tánczos Krisztina - Ebergényi Németh Magda (Léna)/
Tartalom: Léna két verse, mely úttörő és korszakalkotó abban, hogy a felépült elmetechnológiai Háttérhatalomról szól, valamint Tánczos Krisztina hatalmaktól (vagy közvetlen az ISTENTŐL) kapott kijelentéseiből és a Molnár F. Árpád vonatkozásában. Az oldal kapcsolódó irodalma is minden idők magyarjainak úttörőiből, akik először kezdték versirodalomba önteni azt, hogy tudnak, vagy egyenesen kapcsolatban tapasztalják a Megprófétáltak szerint felépült elmetechnológiai Nagy Babilont.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu